Higuain presporL-Train je napisao/la:meni je ovo lose skroz.Previse zatvorena varijanta,a uz to Higuain u napadu koji je ruku na srce dobar strjelac,ali presporLBJ MVP je napisao/la:Perfektno od ovog bolje ne možeJimmy from the hood je napisao/la:----------------Casillas--------------
Ramos--Pepe--Carvalho--Marcelo
--------Khedira---Xabi---Sahin-----
Ronaldo--------Higuain--------Ozill
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Nije.LBJ MVP je napisao/la:n je lošiji napadač od Pipite
Više je dao za Real,ali taj kredit ne znači da je bolji.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Dao više golova samim tim bolji je napadačRaul_64 je napisao/la:Nije.LBJ MVP je napisao/la:n je lošiji napadač od Pipite
Više je dao za Real,ali taj kredit ne znači da je bolji.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Pitaj InzaghiaLBJ MVP je napisao/la:Higuain prespor![]()
da bezveze ne pravim slikovnicu smajlija kako će čovjek zabiti toliko golove ako je spor upravo mu brzina daje tu prednost.No da ti slikovito objasnim Benzema je bolji tehničar od Higuaina,ali je i sporiji i tako pored te tehnike on je lošiji napadač od Pipite
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
How Yes NoLBJ MVP je napisao/la:Dao više golova samim tim bolji je napadač
Kod: Označi sve
sva prava pridržava McManamanA tu uopšte nema ovog promašaja..
[youtube][/youtube]
I poredit ga sa Benzemom..
i da,dao je više golova.
Inzaghi je jedan od bržih fudbalera svoje generacije valjalo je izbjegavat ofsajd zamke i ostalo pored mozka treba imat i brzinu.Drugo je što je lopta u njegovim nogama strani predmetL-Train je napisao/la:Pitaj InzaghiaLBJ MVP je napisao/la:Higuain prespor![]()
da bezveze ne pravim slikovnicu smajlija kako će čovjek zabiti toliko golove ako je spor upravo mu brzina daje tu prednost.No da ti slikovito objasnim Benzema je bolji tehničar od Higuaina,ali je i sporiji i tako pored te tehnike on je lošiji napadač od Pipite
@Raul 64
Jao našao neke promašaje ko da Benzema nikad nije fulao priliku.Ček možda i nije jer on jednom godišnje dođe u priliku.Pipita stalno dolazi u prilike i posprema u gol većinu tih prilika,a zna i sam predriblat par igrača.Dok Benz istina zna driblat no jednostavno nema njuh za priliku po meni puno bolji bi bio kalo polušpica ili krilo
Ja ne kažem da je Higuain kvalitetniji igrač od Benza on je samo kvalitetniji napadač
slušaj sad 'vamo
Higuain je lopata od igraca (zapravo ašov) koji je imao nenormalnu srecu u životu što je zaigrao za jedan Real Madrid u kojem bi i Lazar Popović trpao golove pored Ronalda, Ozila, Di Marie,Alonsa i ostalih.
Poređenje njega sa igracinom kakav je Benzema je blasfemija
Ustvari znate šta momci, vidim da veze nemate o fudbalu pa cu vam ovih dana održati besplatan seminar o modernom fudbalu i shvacanju istog...da se više ne ponavljate i ne brukate...da ne dižete pojedine igrace samo zato što nastupaju u omiljenom klubu i slicna izdrkavanja....tako ste i za Marcela tvrdili da je najbolji bek na svijetu.
Dosta više pobogu.
Higuain je lopata od igraca (zapravo ašov) koji je imao nenormalnu srecu u životu što je zaigrao za jedan Real Madrid u kojem bi i Lazar Popović trpao golove pored Ronalda, Ozila, Di Marie,Alonsa i ostalih.
Poređenje njega sa igracinom kakav je Benzema je blasfemija
Ustvari znate šta momci, vidim da veze nemate o fudbalu pa cu vam ovih dana održati besplatan seminar o modernom fudbalu i shvacanju istog...da se više ne ponavljate i ne brukate...da ne dižete pojedine igrace samo zato što nastupaju u omiljenom klubu i slicna izdrkavanja....tako ste i za Marcela tvrdili da je najbolji bek na svijetu.
Dosta više pobogu.
Kada je Higuain došao u Real nijedan od tih nije bio u Realu mislim da bi i to bilo dovoljno da zaključim raspravu s tobom jer očigledno ne znaš ništa o temi na koju pišešMandrak je napisao/la:slušaj sad 'vamo![]()
![]()
Poređenje njega sa igracinom kakav je Benzema je blasfemija![]()
Dosta više pobogu.
P.S.Slušao sam sad tamo
Nisam ja da si ne uzimam zasluge...ali ovdje ima minimum 20 čistih zicera,a kad bi se to detaljno potražiloLBJ MVP je napisao/la:@Raul 64
Jao našao neke promašaje ko da Benzema nikad nije fulao priliku.Ček možda i nije jer on jednom godišnje dođe u priliku.Pipita stalno dolazi u prilike i posprema u gol većinu tih prilika,a zna i sam predriblat par igrača.Dok Benz istina zna driblat no jednostavno nema njuh za priliku po meni puno bolji bi bio kalo polušpica ili krilo
Ja ne kažem da je Higuain kvalitetniji igrač od Benza on je samo kvalitetniji napadač
a molim lijepo da se nađu ovoliki Karimovi promašaji...i kako to on posprema više prilika?
daj neke argumente za tu tvrdnju..
zna predriblati igrača? za 5 godina sam 2x vidio da je to uradio,znači nešto što Karim uradi na jednoj utakmici..
e pa pošto je Benzema napadač koliko i Higuain ovo ti ne pije vodu..LBJ MVP je napisao/la:a ne kažem da je Higuain kvalitetniji igrač od Benza on je samo kvalitetniji napadač
Ne nije Higuain **** ko što naš vrli Mandrale kaže,on je u dosta stvari idealan za postavku Reala..
Ali treba neke stvari staviti onako kako jesu,Karim je bolji..razbio je psihološku barijeru i ne vidim kako to Higuain može dobiti prednost ispred njega...osim ako Mou ne bude igrao sa dva napadača.
Uglavnom nek su obojica u Realu ali po meni jedan od njih ima prednost nad drugim..
bar dok nedođe neki 3
Ma mandrle upućen u temu ko ja u rimsko pravo
Ja samo kažem da bi Benz trebao probati na drugoj poziciji no i ovako rijetko ko ima ovako 2 kvalitetna napadača ja se ne bih jedino bunio da dođe Cavani pa da se njih trojica rotiraju.
Sad ko će igrat nebitno dok zabijaju iako je meni Gonzalo bolji vjerujem da i Mou dijeli moje mišljenje
Ja samo kažem da bi Benz trebao probati na drugoj poziciji no i ovako rijetko ko ima ovako 2 kvalitetna napadača ja se ne bih jedino bunio da dođe Cavani pa da se njih trojica rotiraju.
Sad ko će igrat nebitno dok zabijaju iako je meni Gonzalo bolji vjerujem da i Mou dijeli moje mišljenje
Upucen sam ja u ovu temu, pratim ja šta se piše a i šta se ranije pisalo (da je Benzema invalid i slicne gadosti).
Samo cu reci da je Raul Gonzales sa svoje 33 godine daleko bolji, korisniji i produktivniji igrac od izvikanog Higuaina, nemaju godine veze kad covjek bolji strijelac i bolji igrac opcenito...ali hajd ti to objasni Perezu prije svega, a kamoli ovdje pojedinim forumašima.
Samo cu reci da je Raul Gonzales sa svoje 33 godine daleko bolji, korisniji i produktivniji igrac od izvikanog Higuaina, nemaju godine veze kad covjek bolji strijelac i bolji igrac opcenito...ali hajd ti to objasni Perezu prije svega, a kamoli ovdje pojedinim forumašima.
- sarajlija89
- Kontakt:
Jel znate da je Pipo imo brzii start od Ronalda???L-Train je napisao/la:Pitaj InzaghiaLBJ MVP je napisao/la:Higuain prespor![]()
Sto se tice vaseg poređenja...
Benzema je tehnicki jaci i kompletniji igrac nego Pipita...dobar sa obje noge, u igri glavom, pokretan i okretan..klasa.
Ali, uvijek ali....jbg...ne moras ti imati sve to da bi bio vrhunski strijelac...Pipita to jeste, zna covjek zabiti i to je vazno...statisticki je cak i bolji od Bnezeme.U pravo vrijeme, na pravom mjestu...njemu vise ne treba...
Benzema je u pocetku bio zrtva sistema igre, u kojem je sve podređeno CR..a on je igrac koji voli uzeti loptu i zavrsiti akciju i u takvoj situaciji nije mogao doci do izrazaja. Druga stvar, neosporan je njegov kvalitet, igracina je...
Sacuvajte obojicu i ne prepirite se...a Benzemu mozete i u Juve poslat.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ruke sebi...
imaju Amauria i još nešto kukaju
Ne da se razumijemo ja od početka govorim da obojica imaju mjesta u Realu..
I ovo što kaže Sarajlija Benzema jest talentovaniji ali to ne znači da je bolji.
Higuain je k´o mazga i izborit ce se za sve..i ako bude na početku sezone na klupi samo ce trenirati jače i jače dok ne izgura Karima iz prve postave..dok Karim,vec smo vidjeli kako lahko psihički pada i pitanje je da nije bilo Gonzalove povrede bili još bio u Realu..
Idealan tandem,obojica po 23 godine..
Benezam iza Higuaina e to bi volio vidjeti..
Mada vec sada izvjesno dovođenje Augera ili Neymara ce neminovno rezultirati stagnacijom jednog od njih dvojice.
A pitanje je dal ce Real kao Real biti iole bolji.
Glavno da je Karim došao sebi i pokazao koliko zna,a zna puno.
[youtube][/youtube]
imaju Amauria i još nešto kukaju
Ne da se razumijemo ja od početka govorim da obojica imaju mjesta u Realu..
I ovo što kaže Sarajlija Benzema jest talentovaniji ali to ne znači da je bolji.
Higuain je k´o mazga i izborit ce se za sve..i ako bude na početku sezone na klupi samo ce trenirati jače i jače dok ne izgura Karima iz prve postave..dok Karim,vec smo vidjeli kako lahko psihički pada i pitanje je da nije bilo Gonzalove povrede bili još bio u Realu..
Idealan tandem,obojica po 23 godine..
Benezam iza Higuaina e to bi volio vidjeti..
Mada vec sada izvjesno dovođenje Augera ili Neymara ce neminovno rezultirati stagnacijom jednog od njih dvojice.
A pitanje je dal ce Real kao Real biti iole bolji.
Glavno da je Karim došao sebi i pokazao koliko zna,a zna puno.
[youtube][/youtube]
@sarajlija i @raul slažem se s vama Benz je sigurno talentovaniji no Pipita je na pravom mjestu u pravo vrijeme,a i uporan je ko mazga što kaže @raul
Veliko je zadovoljstvo što su u Realu
Ja ne vjerujem tim žutarama ipak vjerujem Moruinhu i ne vjerujem da će napraviti tako glup transfer poput Kuna ili Neymara jedan Brazilska prenapuhana zvijezda drugi Atleticovac(tako je rekao
)Na stranu i to on sigurno nije bolji od Benza i Pipite 
Veliko je zadovoljstvo što su u Realu
Ja ne vjerujem tim žutarama ipak vjerujem Moruinhu i ne vjerujem da će napraviti tako glup transfer poput Kuna ili Neymara jedan Brazilska prenapuhana zvijezda drugi Atleticovac(tako je rekao
Higuain je bolji od Benzeme i Benzema je losiji od Higuaina - ende.
Al' najjaci je ovaj kaze lako je uz Ronalda, Ozila i Alonsa zabit 20 golova, mislim, sve bi to bilo normalno da Higuain nije zabio skoro 30 golova prije nego sto su ovi navedeni igrali u Realu.
Al' najjaci je ovaj kaze lako je uz Ronalda, Ozila i Alonsa zabit 20 golova, mislim, sve bi to bilo normalno da Higuain nije zabio skoro 30 golova prije nego sto su ovi navedeni igrali u Realu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
sta je ovo svaki igrac koji hoce da napusti klub povezuje se s RealomVezni nogometaš Tottenhama Sandro mogao bi već ovoga ljeta napustiti redove londonskog kluba iako je u njega stigao tek prošle sezone...
Prema pisanju The Timesa, 22-godišnji Brazilac tražio je od svog agenta da mu pronađe novi klub nakon što se "spursi" nisu uspjeli kvalificirati za nastup u Ligi prvaka. To je uzbunilo čelnike Real Madrida, jer je opće poznato da Jose Mourinho traži drugog defenzivnog veznog kojeg bi upario sa Xabijem Alonsom. Tottenham je postavio cijenu od 35 milijuna funti što će Real Madrid teško platiti, ali će im ponuditi dio te svote i Francuza Lassanu Diarru na kojeg Portugalac ne računa kao dio prve momčadi.
Diarra bi se takvim raspletom vratio svom bivšem treneru iz dana u Portsmouthu Harryju Redknappu. Iako je za Diarru zainteresiran i Manchester United, teško da će se taj transfer ostvariti, zbog velikog interesa Reala.
Francuz je u Madrid stigao 2009. godine, a ove je sezone nastupio 39 puta za prvu momčad Josea Mourinha, te je pritom ostvario četiri asistencije
- anonymousHD
- Kontakt:
Zar na to već nisi navikao? Zadnje 4 godine svaki igrač se povezuje sa Realom, jednostavno novinari ne znaju šta da pišu više, pa ovakve gluposti izmišljaju... 
pa navikao sam da vece zvijezde budu povezivane s Realom al izgleda nakon sto je potrosen veliki novac svaki igrac se seli u MadridanonymousHD je napisao/la:Zar na to već nisi navikao? Zadnje 4 godine svaki igrač se povezuje sa Realom, jednostavno novinari ne znaju šta da pišu više, pa ovakve gluposti izmišljaju...
[youtube][/youtube]
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
Barca za Cesca neda vise od 40 miliona, ako odustanu Perez ce ga dovesto 100%, transfer oko 50 miliona, Neymar najvjerovatnije ide u Madrid 45 miliona!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.