FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bavarac
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bavarac » 04 jul 2009, 17:31

Mirza_Hordas je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbalp-20021.htm

pa ovo vise nije humano,cuj borowski odbrambeni igrac majko draga...postao i ovaj sportsport neprofesionalan.....

hehehe otkad je on odbrambeni igrač :? :?
Otkad je Real doveo Arbelou iz Valencije
http://sportsport.ba/ino_fudbalp-20047.htm
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO

BrnJeeH
Kontakt:

Post Postao/la BrnJeeH » 04 jul 2009, 17:36

To ni jedan klub nema muda uraditi

to nasteti imidzu kluba vise nego bilo sta drugo

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 55664.aspx

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 04 jul 2009, 19:35

Harrison je napisao/la:
Papilon20 je napisao/la:A sto se tice Real Madrida ,mozda nakon ulozenih 500 miliona prodju 1/8 lige sampiona ,svasta se moze desiti pa cak i to :)
Eto prolazite vi 1/8 LP pa kakve vam koristi... :mrgreen: , mi bar ulazemo, a vi nemate sta uloziti :mrgreen:
Pa gdje ti je mateamtika :mrgreen:
Bayern ne mora nista ulagati da bi prosao 1/8 finala, a vi se satraste kupovinom da bi prosli 1/8 finala. :lol:
BrnJeeH je napisao/la:To ni jedan klub nema muda uraditi

to nasteti imidzu kluba vise nego bilo sta drugo

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 55664.aspx
Pa i Bilalu njegove izjave samo mogu nastetiti, a nikako pomoci. Sutnja je zlato. ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 04 jul 2009, 20:41

Juce je bila prva test utakmica na treningu, izmedju A tima i B tima, interesantno pritom da je Bayern igrao sistem
4-1-3-2. Destruktivac u A-timu je bio Bommel a u B-timu Tymoschcuk.
Rensing je takodje bio u B-timu, Butt je branio u "jacem" timu. Lahm je igrao po desnoj strani, na lijevoj je bio Braafheid... :?

Jedan trac sa poznate stranice :D Volkan Demirel kandidat za novog golmana Bayerna, sta vise mogao bi doci bezplatno ;) http://goal.com/de/news/968/transfermar ... -fc-bayern
Vom Jäger zum Gejagten

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jul 2009, 21:03

Sto se tice Demirela on je jedan sjajan golman, tako da bi bio zadovoljan ako dodje u Bayern. A ako dodje besplatno to ce biti strasno, stavise ostace nam novca koji je bio rezervisan za golmana za dovodjenje nekog novog igraca.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 04 jul 2009, 21:16

In interview for L'Equipe Franck Ribery stated that he would like to play like Arjen Robben.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 04 jul 2009, 22:23

Toni i Lucio ostaju u Bayernu

Unatoč drugačijim ranijim najavama, brazilski branič Lucio i talijanski napadač Luca Toni trebali bi ostati članovi njemačkog nogometnog diva Bayerna...

Njemački su mediji posljednjih dana izvještavali kako novi Bayernov trener Louis van Gaal ne računa na Lucija i kako će na njegovo mjesto postaviti svoga sunarodnjaka Edsona Braafheida.

Lucio, koji je svojim pogotkom u finalnoj utakmici Brazilu donio naslov na nedavnom Kupu konfederacija, već je najavio napuštanje Bavarske, ali novi sportski direktor Christian Nerlinger je to stopirao.

Luca Toni je, pak, izrazio spremnost da se vrati u Italiju jer je procijenio da nakon dolaska Marija Gomeza i Ivice Olića u Bayernovu napadu za njega neće biti mjesta. No, Nerlinger tvrdi da i on ostaje na Allianz Areni.

- Luca će se morati boriti za svoje mjesto, a Lucio je u planovima trenera Louisa van Gaala - rekao je još uvijek tim-menadžer kluba iz Münchena, koji će od siječnja sljedeće godine i formalno zamijeniti legendarnog Ulija Hoeneßa na mjestu sportskog direktora.
Sent from my Philips Smart TV.

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 jul 2009, 22:56

dr.adnan je napisao/la:Toni i Lucio ostaju u Bayernu

Unatoč drugačijim ranijim najavama, brazilski branič Lucio i talijanski napadač Luca Toni trebali bi ostati članovi njemačkog nogometnog diva Bayerna...

Njemački su mediji posljednjih dana izvještavali kako novi Bayernov trener Louis van Gaal ne računa na Lucija i kako će na njegovo mjesto postaviti svoga sunarodnjaka Edsona Braafheida.

Lucio, koji je svojim pogotkom u finalnoj utakmici Brazilu donio naslov na nedavnom Kupu konfederacija, već je najavio napuštanje Bavarske, ali novi sportski direktor Christian Nerlinger je to stopirao.

Luca Toni je, pak, izrazio spremnost da se vrati u Italiju jer je procijenio da nakon dolaska Marija Gomeza i Ivice Olića u Bayernovu napadu za njega neće biti mjesta. No, Nerlinger tvrdi da i on ostaje na Allianz Areni.

- Luca će se morati boriti za svoje mjesto, a Lucio je u planovima trenera Louisa van Gaala - rekao je još uvijek tim-menadžer kluba iz Münchena, koji će od siječnja sljedeće godine i formalno zamijeniti legendarnog Ulija Hoeneßa na mjestu sportskog direktora.

konačno i njima neka dobra vijest
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 05 jul 2009, 16:04

Danas u 17:45 Ribery daje intervju za njemacki magazin TZ... Tema je, naravno, prica o njegovom transferu... danas ce se znati vise sta on zeli i sanse da ide ili ostane...
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 05 jul 2009, 16:05

BrnJeeH je napisao/la:Dize se ponuda Real Madrida :D

http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/po ... 56950.aspx

mislim da neće moći odoljeti u bayernu a da ga ne puste :mrgreen: :mrgreen:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 05 jul 2009, 17:15

nova ponuda 47 miliona plus roben i sneijder ludi su 100 posto ako ga ne puste
covjek hoce da ide a 47 miliona nije malo i jos 2 kvalitetna igraca i jos se moze dovesti igraca i igraca za te pare
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jul 2009, 18:08

Reprezentativac Hrvatske, Ivica Olić dao je zanimljiv intervju za zagrebačke sportske novosti u kojem govori o svom prelasku u redove Bayerna.
Kako kaže, sinovima je teško palo preseljenje u München...

Pitali su me moji sinovi: “Tata, zašto moramo u München, zašto ideš u Bayern? Pa, u Hamburgu te svi vole!?” Preseljenje im je teško palo. Morao sam im objasniti da će u Münchenu i Bayernu biti još ljepše.

U napadu Bayerna osim njega od prije su tu Klose i Toni, pridoda li se tome činjenica da su Bavarci u ljetnom prelaznom roku angažovali i Maria Gomeza onda će to biti jedan strašan napad ali na sve to Olić kaže:

To su trojica vrhunskih napadača. Ali kad si među četvoricom napadač u Bayernu, onda je to velika stvar.
Ima dosta utakmica, svatko će dobiti svoju priliku. Da se ne nadam da ću igrati u udarnih jedanaest, ne bih niti dolazio. Kad god sam dolazio, u bilo koji klub, igrao sam u prvih jedanaest. Naravno da će ovdje biti manje prilika ako uvijek ne budem u vrhunskoj formi. U Bayernu ne možeš dobiti 10 utakmica za dokazivanje, dobiješ eventualno dvije, pa se pokaži.

Svoju kvalitetu želi potvrditi upravo u Bayernu....

Bayern je stepenica više. Spada u sedam-osam najboljih klubova u Europi. Jako sam sretan što sam dio te momčadi, želim se potvrditi u velikom klubu. Zapravo, lakše je igrati u boljoj momčadi s boljim igračima, rekao je Ivica Olić u intervju za sportske novosti.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 05 jul 2009, 18:52

Van Gaal se otvorio u velikom intervjuu za Bild: Ribery postaje problem!

http://www.--- SPAM ---/sport/clanak/van-ga ... 40401.aspx
Sent from my Philips Smart TV.

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 05 jul 2009, 21:16

Najpametnije bi bilo da prihvate ovu ponudu ,dobili bi 2 predobra igraca ( jest da robben vise je u bolnici nego na terenu ali zato kad igra masina je nejvjerovatna ) i jos bi dobili pare s kojim bi mogli kupit desnog beka ,recimo Bosingwu .Tako bi golman jos jedino ostao slaba tacka ,a ostalo bi bilo idealno .

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 05 jul 2009, 21:20

Papilon20 je napisao/la:Najpametnije bi bilo da prihvate ovu ponudu ,dobili bi 2 predobra igraca ( jest da robben vise je u bolnici nego na terenu ali zato kad igra masina je nejvjerovatna ) i jos bi dobili pare s kojim bi mogli kupit desnog beka ,recimo Bosingwu .Tako bi golman jos jedino ostao slaba tacka ,a ostalo bi bilo idealno .
tako je treba da to prihvatite,dajemo vam puno za nezadovoljnog igraca mislim da ce te konacno pristati na ovo :mrgreen:

btw-bas me zanima za koga ce navijati ovi s nickovima tipa Ribery,Bilalinho itd. ako Ribery predje u Madrid :?: :)
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

bayern4ever
Kontakt:

Post Postao/la bayern4ever » 05 jul 2009, 21:38

JameS je napisao/la:Postao/la JameS dana 05 jul 2009, 21:20

Papilon20 je napisao/la:Najpametnije bi bilo da prihvate ovu ponudu ,dobili bi 2 predobra igraca ( jest da robben vise je u bolnici nego na terenu ali zato kad igra masina je nejvjerovatna ) i jos bi dobili pare s kojim bi mogli kupit desnog beka ,recimo Bosingwu .Tako bi golman jos jedino ostao slaba tacka ,a ostalo bi bilo idealno .

tako je treba da to prihvatite,dajemo vam puno za nezadovoljnog igraca mislim da ce te konacno pristati na ovo :mrgreen:

btw-bas me zanima za koga ce navijati ovi s nickovima tipa Ribery,Bilalinho itd. ako Ribery predje u Madrid :?: :)
pa naravno promijenit ce nickove i nastaviti navijati za bayern jer svetinja se ne napusta :mrgreen: :mrgreen:
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!

bilalinho2
Kontakt:

Post Postao/la bilalinho2 » 05 jul 2009, 21:49

bayern4ever je napisao/la:
JameS je napisao/la:Postao/la JameS dana 05 jul 2009, 21:20

pa naravno promijenit ce nickove i nastaviti navijati za bayern jer svetinja se ne napusta :mrgreen: :mrgreen:
za bayern logicno real mrzim iz dna duse
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 05 jul 2009, 22:55

bilalinho2 je napisao/la:nova ponuda 47 miliona plus roben i sneijder ludi su 100 posto ako ga ne puste
covjek hoce da ide a 47 miliona nije malo i jos 2 kvalitetna igraca i jos se moze dovesti igraca i igraca za te pare
nije 47 miliona nego 17.5 al opet je ekstra ponuda mislim da bi ga trebali prodati. Mene je Ribery razocarao ko niko sa ovim peksimlucima oko Reala, pravi klosar ispao :(
Volim te Zeljo!!!

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 05 jul 2009, 23:05

ne znam cemu tolika frka oko riberija. ponude od velikana reala, barse, mancestera i milana se ne odbijaju oni zovu samo jednom. to je isti slucaj kada ovi iz minhena bace oko na nekoga iz studgarta ili leverkuzena. i dzeko da je malo stariji i iskusniji ne bi to odbio. ipak nije on jos na nivou francuza da se moze kočoperiti

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.