Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 18 jun 2011, 19:50

hahhahha ja jednu od tih utkamica koja se igrala u 12:00 sati imao sam posla i vozio se i stavio na sjediste laptop nasao sebi da gledam ili barem slusam dok vozim :)..... to je bilo ona tkema kad su bila cini mi se 3 ower time odnosno kad ih je Gordon filovao... ja na semaforu ludnica zaboravio uopste da vozim narod svira , a ja izgubljen zbog razvoja situacije kakav se desavao u utkamici :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jun 2011, 11:19

June 19, 1984: Portland takes Sam Bowie with the 2nd pick in the NBA Draft, skipping over UNC's Michael Jordan

hvala Portlandu

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 19 jun 2011, 11:26

dema je napisao/la:June 19, 1984: Portland takes Sam Bowie with the 2nd pick in the NBA Draft, skipping over UNC's Michael Jordan

hvala Portlandu
Upravo toga je mene strah sada sto Cavsi imaju prvi pick i 4. pick, a moguce da uzmemo Irvinga i da propustimo Derricka, a Derrick napravi vecu karijeru, ili obrnuta situacija uzmemo Derricka a Irving se pokaze kao bolji igrac. Joj yebem ti draft i te silne opcije. Jos 4 dana patnje i muke, a onda se nervirati oko lock outa da li ce biti ili ne.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

dema
Kontakt:

Post Postao/la dema » 19 jun 2011, 11:27

adriano_leite je napisao/la:
dema je napisao/la:June 19, 1984: Portland takes Sam Bowie with the 2nd pick in the NBA Draft, skipping over UNC's Michael Jordan

hvala Portlandu
Upravo toga je mene strah sada sto Cavsi imaju prvi pick i 4. pick, a moguce da uzmemo Irvinga i da propustimo Derricka, a Derrick napravi vecu karijeru, ili obrnuta situacija uzmemo Derricka a Irving se pokaze kao bolji igrac. Joj yebem ti draft i te silne opcije. Jos 4 dana patnje i muke, a onda se nervirati oko lock outa da li ce biti ili ne.
Irving i Kanter sta ces bolje i imas idealan dvojac,koji ce se strasno dobro nadopunjavat.

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2011, 17:14

Oho, izgleda Chicago zainteresovan za Beasleya, bilo bi svega kada bi ga Chicago uzeo.

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jun 2011, 17:51

adriano_leite je napisao/la:Oho, izgleda Chicago zainteresovan za Beasleya, bilo bi svega kada bi ga Chicago uzeo.
Mozel brate link?

Evo ja citam da nasi oce da naprave trejd Korver+draft pick za O.J. Mayo.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2011, 17:56

BIHfan je napisao/la:
adriano_leite je napisao/la:Oho, izgleda Chicago zainteresovan za Beasleya, bilo bi svega kada bi ga Chicago uzeo.
Mozel brate link?

Evo citam od ovog lika sto je na twitteru, izgleda neki insajder, zna dosta stvari i cesto on sto kaze, to se i desi.
http://twitter.com/#!/Probballdraft tu ima i dosta stvari vezano za ostale klubove, ali bazira se trenutno na draft i moguce trejdove na dan drafta.

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jun 2011, 18:15

BIHfan je napisao/la:
Mozel brate link?

Evo citam od ovog lika sto je na twitteru, izgleda neki insajder, zna dosta stvari i cesto on sto kaze, to se i desi.
http://twitter.com/#!/Probballdraft tu ima i dosta stvari vezano za ostale klubove, ali bazira se trenutno na draft i moguce trejdove na dan drafta.
Hmmm, pa kontam sad sta bi mi dali minesoti? Njima treba centar ili suter. Asik, Korver ? Ne vjerujem da cemo mi Beasleya uzeti, jer nam nije potreban. Imamo deset puta boljeg Denga i nama je da uzmemo sutera.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 20 jun 2011, 18:30

BIHfan je napisao/la:
Hmmm, pa kontam sad sta bi mi dali minesoti? Njima treba centar ili suter. Asik, Korver ? Ne vjerujem da cemo mi Beasleya uzeti, jer nam nije potreban. Imamo deset puta boljeg Denga i nama je da uzmemo sutera.
Asik i Taj su untradable kako kaze ovaj izvor. Medjutim vjerovatno mozete im dati ovogodisnje pickove i mozda Korvera, jer njima je dobar suter prijeko potreban. Beasley bi igrao trojku a Deng dvojku, to bi bilo strasno za protivnike, jer malo koja dvojka moze cuvati Denga ili Beasleya. Beasley je odlican scorer, sto svakako Bullsima treba, jos neku dvojku sutera naci za klupe i imate strasan tim.

Mes Que Un Club!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 20 jun 2011, 19:31

BIHfan je napisao/la:
Asik i Taj su untradable kako kaze ovaj izvor. Medjutim vjerovatno mozete im dati ovogodisnje pickove i mozda Korvera, jer njima je dobar suter prijeko potreban. Beasley bi igrao trojku a Deng dvojku, to bi bilo strasno za protivnike, jer malo koja dvojka moze cuvati Denga ili Beasleya. Beasley je odlican scorer, sto svakako Bullsima treba, jos neku dvojku sutera naci za klupe i imate strasan tim.
http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=43ez25g

Ja bi ovako najradije. :lol:
Ma neka Beasleya u Minesoti, luda je to glava. Moze biti problematican ili da se nadrogira nedaj Boze pa nama bi onda problemi nastali. Kolko dugo smo trubili za suterom kakav je Korver(jest malo zakazao u finalu istoka jbga i protiv hawksa), ali bice i Kyle jos bolji sledece sezone. Jako je fin momak i ove sezone je uveliko popravio svoju odbranu.
Mi trebamo dovest sutera nekog koji je free agent i ovim pickovima mozda ubodemo nekog dragulja kao Gibsona prije dvije godine i ja zadovoljan. Ne bi ja mjenjao nesto sto je odlicno funkcionisalo prosle sezone, samo nadogradio. :)

Affalo ima onu opciju qualify offer sto znaci da ce Denver moci izjednacit svaku datu ponudu. Valjda bude dovoljno 15 miliona za 3 godine. Precemo onda oko 2 miliona salary capa i plus ako koji rookie bude zadovoljio nas i on neki mali ugovor. To bi bilo fenomenalno.
FK DELFIN NEUM

Stipe
Kontakt:

Post Postao/la Stipe » 20 jun 2011, 22:05

BIHfan je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
http://games.espn.go.com/nba/tradeMachi ... Id=43ez25g

Ja bi ovako najradije. :lol:
Ma neka Beasleya u Minesoti, luda je to glava. Moze biti problematican ili da se nadrogira nedaj Boze pa nama bi onda problemi nastali. Kolko dugo smo trubili za suterom kakav je Korver(jest malo zakazao u finalu istoka jbga i protiv hawksa), ali bice i Kyle jos bolji sledece sezone. Jako je fin momak i ove sezone je uveliko popravio svoju odbranu.
Mi trebamo dovest sutera nekog koji je free agent i ovim pickovima mozda ubodemo nekog dragulja kao Gibsona prije dvije godine i ja zadovoljan. Ne bi ja mjenjao nesto sto je odlicno funkcionisalo prosle sezone, samo nadogradio. :)

Affalo ima onu opciju qualify offer sto znaci da ce Denver moci izjednacit svaku datu ponudu. Valjda bude dovoljno 15 miliona za 3 godine. Precemo onda oko 2 miliona salary capa i plus ako koji rookie bude zadovoljio nas i on neki mali ugovor. To bi bilo fenomenalno.

Affalo ce produziti sa denverom, tako da se dzaba nadas
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić VI STE PONOS NASE DRZAVE!!!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2011, 02:38

BIHfan je napisao/la:
ljudi staje vama?...evo o tome sam maloprije slusao i niko nije za to, a bogami i od navijaca koga god da sam upitao kazu da bib ila najveca glupost koju bi Bullsi napravi... cuj majketi mi trebamo sutera, a trazimo nesto skroz drugo....mi bi Denga da igra ?...pa nama ljudi treba suter koji ce sam sebi napraviti sut i toliko nam treba suter, a mi bi ti bi brate u tom tradu jos dao i Korvera :)... pa skim bi onda sutali u pm?...nista uzet OJ Maya i to je to...imamo dva prva picka i beton smo.

Da se razjasnimo Beasley odlican igrac i volio bi da ga imamo, ali ebiga kad cemo mi opet morati zavisiti od toga hoce li on moci pogoditi ili Deng ili dali ce Boozer poceti pogadjati ono sto je inace pogadjao i u regularnom dijelu sezone kad je imao preko 50% procenat suta....dajte sta ko moze uzet loptu i osloboditi ponekad i Rosa , a zatim kad Rose krene naprijed cesto dvojica idu na njega, pa da ima kome dodati ko ce pogodit taj otvoren sut.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2011, 17:23

Sem Smith kaze kako nebi trebali traziti SG na ovom draftu, jer jedino da je lotery pick mogli bi naci ono sto nama zaista treba ...kaze kako bi Bullsi trebali na SG uzeti V.Cartera za slijedecu sezonu, a sa drafta kao 28 i 30 pick uzeti igrace poput JaJuan Johnson, 6-10 power forward, Nolan Smith, 6-3 point guard...To su igraci koji bi sigurno upali u rotaciju i mogli bi pomoci ekipi...sad ne znam mi bi fakticki imali cetvoricu PF u ekipi, je ri Noahova je to prirodna pozicija, ali igra na cetarskoj poziciji...V. Carter bi nam pomogao ofanzivno, ali defanzivno svi znamo koliko bi izgubili, ali uvjek ce biti tu Brewer i Bogans koji ce pomoci po tom pitanju.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2011, 18:03

SaltCityAttack je napisao/la:Sem Smith kaze kako nebi trebali traziti SG na ovom draftu, jer jedino da je lotery pick mogli bi naci ono sto nama zaista treba ...kaze kako bi Bullsi trebali na SG uzeti V.Cartera za slijedecu sezonu, a sa drafta kao 28 i 30 pick uzeti igrace poput JaJuan Johnson, 6-10 power forward, Nolan Smith, 6-3 point guard...To su igraci koji bi sigurno upali u rotaciju i mogli bi pomoci ekipi...sad ne znam mi bi fakticki imali cetvoricu PF u ekipi, je ri Noahova je to prirodna pozicija, ali igra na cetarskoj poziciji...V. Carter bi nam pomogao ofanzivno, ali defanzivno svi znamo koliko bi izgubili, ali uvjek ce biti tu Brewer i Bogans koji ce pomoci po tom pitanju.
Pa bolje da uzmemo Michael Redda onda, ako je Carter prva opcija. :)
Ne bi ja Vinca, on je veoma poznat po tome da zna zakazat kad najvise treba ekipi.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2011, 19:11

Ma ne znam bogami, ali se pokazalo da je u Orlandu bolje odgovarao nego Richardson :)...ti dobro znas da je nas Carter ubijao tricama evo zadnje 3 godine :)...ako nas ne ubije HOward, onda nas je Carter ubijao iz utkamice u utakmicu...mislim star je to stoji i ne igra odbranu, ali zasto ga ne dovesti za veteranski ugovor?...ebiga ima i T Mac i td
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 21 jun 2011, 19:20

Izgleda ste odustali od O.Y. Maya, jer Memphis trazi Taja ili Omera, izgleda stvarno njih dvojica nedodirljivi.

Mes Que Un Club!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2011, 19:51

ma kakvi obadvojicu dati nema sanse :)...Omera nekako i moze, ali Taja ne ..ebiga dadnes mirne igrace i one koji vole da rade za nekog ko ce ti mozda i praviti probleme ....da neznam ti koliko nam treba suter, ja se sa takvim tradom nebi slozio...pa nebi nikog dao doveo bi T Maca i nek idu u pm, ali ne treba kvariti ovu hemiju nikako... ili trade nas epickove, kako bi se pomakli gore medju prvih 20 i tu ima neki suter koji bi bio starter i to je to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 jun 2011, 20:50

Forman: Bulls will draft best available players, won't target needs

Evo sta Forman rece :)...mozda je i bolje, jer ako nema nekog sutera koji nam zaista moze pomoci zasto da ne uzmemo nekog ko bi mogao biti od neke vece koristi u buducnosti ...sa njima bi barem imali jos jacu klupu

Ovo je ono sto sam ja pisao par puta,a neko je pisao kako Bogans ima ugovor garantovan i ovu godinu :)...ipak mozemo ako hocemo i njegove love se otarasiti jer nasa je opcija ako ga zelimo ostaviti i slijedecu sezonu...ipak vjerovatno ce ga ostaviti, jer su bili zadovoljni sa njim u odbranbenim zadatcima

n non-draft news, Forman wouldn't say whether the Bulls planned to pick up their team option on Keith Bogans by the July 10 deadline. And he said Omer Asik is recovering from his fractured fibula, which should be at full strength by July
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 21 jun 2011, 22:27

SaltCityAttack je napisao/la:Forman: Bulls will draft best available players, won't target needs

Evo sta Forman rece :)...mozda je i bolje, jer ako nema nekog sutera koji nam zaista moze pomoci zasto da ne uzmemo nekog ko bi mogao biti od neke vece koristi u buducnosti ...sa njima bi barem imali jos jacu klupu

Ovo je ono sto sam ja pisao par puta,a neko je pisao kako Bogans ima ugovor garantovan i ovu godinu :)...ipak mozemo ako hocemo i njegove love se otarasiti jer nasa je opcija ako ga zelimo ostaviti i slijedecu sezonu...ipak vjerovatno ce ga ostaviti, jer su bili zadovoljni sa njim u odbranbenim zadatcima

n non-draft news, Forman wouldn't say whether the Bulls planned to pick up their team option on Keith Bogans by the July 10 deadline. And he said Omer Asik is recovering from his fractured fibula, which should be at full strength by July
Ma kakvi Bogi ostaje, covjek me kupio u ovom playoffu. Igrao je odlicno i nama treba takvih igraca.
Da sam ja Forman potpisao bi T-Maca i uzeo na draftu ako se mogne Justina Harpera i Nolan Smitha(Norris Cole)
FK DELFIN NEUM

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jun 2011, 02:22

Hoće li mi neko objasniti koji mi pick imamo ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.