FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

dzenan01
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la dzenan01 » 20 jun 2011, 18:45

miky_hz je napisao/la:Hebat cemo im mamu maminicu,udaramo ih nogama u glavu u dvomecu lagano!

Mogli smo i bolje ali i gore proci,tako da je ovo zlatna sredina kojom sam licno zadovoljan,jes da je daleko,al gore ce ovi nasi dijasporci napunit stadion :)
Kakva zlatna sredina, možda da imaju 2-3 ekipe jače od Erebra ;) (u 2. pretkolu - nenosici)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 jun 2011, 18:53

http://oskfotboll.se/aktuellt/tabellen.html

treci su,ali cetiri ekipe po 20 bodova,tri po 17...tu su oni svi negdje,vjerujte landare..
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

brill
Kontakt:

Post Postao/la brill » 20 jun 2011, 18:55

nek vam je sa srecom i hairly! :D

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 20 jun 2011, 18:56

Zna li se u koliko je sati sastanak UO? :?

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 20 jun 2011, 19:29

slika
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 20 jun 2011, 19:31

Komsije siguran prolaz i sretno u 3 pretkolu.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 jun 2011, 19:36

Samo lagano,ne treba dizati euforiji ali vala ne trebi biti i pesimista.Bitno je da fizicku spremu dignemo na veci nivo.Al' ono sto je najbitnije da sredimo stanje u i oko kluba.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 jun 2011, 19:39

[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:

Sarajevo najbolje predstavlja i sebe i BiH tijekom zadnjih godina tako da se navijači ne bi trebali previše brinuti, a i ovaj Orebro bi trebao biti mačji kašalj. Pa nije valjda da se treba bojati Šveda!

Bolji ste, samo to pokažite na terenu!!

Zdraaavooooo :D
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jun 2011, 19:42

ovaj Orebro bi trebao biti mačji kašalj. Pa nije valjda da se treba bojati Šveda!
Da ti znas kakva je situacija kod nas u klubu, bojali bi se i Zelje, a ne Šveda :mrgreen: :lol:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 jun 2011, 19:42

dubrava je napisao/la:[youtube][/youtube]
:lol: :lol: :lol:

Sarajevo najbolje predstavlja i sebe i BiH tijekom zadnjih godina tako da se navijači ne bi trebali previše brinuti, a i ovaj Orebro bi trebao biti mačji kašalj. Pa nije valjda da se treba bojati Šveda!

Bolji ste, samo to pokažite na terenu!!

Zdraaavooooo :D
Budemo im hebali kevu :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 jun 2011, 19:44

sarajlija89 je napisao/la:
ovaj Orebro bi trebao biti mačji kašalj. Pa nije valjda da se treba bojati Šveda!
Da ti znas kakva je situacija kod nas u klubu, bojali bi se i Zelje, a ne Šveda :mrgreen: :lol:
Situacija u kompletu se da promjeniti u roku od 5 minuta,od mrtve negative da dodjes na nivu ogromne pozitive i euforije,al isto moze doci sa ove negative na jos vecu :) granica je mala,brzo cemo znati
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 jun 2011, 19:45

sarajlija89 je napisao/la:
Što, ne kontam?! Ne znam kakve su vam financije i kakva je Uprava, ali uvijek ste konstanta u Europi. Ako vas pomazi ždrijeb poslije ovih Šveda, možda biste opet mogli do playofa..
haha, ova je dobra za Želju, hahah :lol: :lol: :lol:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 20 jun 2011, 19:46

Bez obzira na okolnosti u klubu,treba da smo zadovoljni žrijebom za EL.
Švedski predstavnik Erebro je manji skandinavski klub bez pobjede u evropskim takmicenjima.
Svakako,na ruku nam ide i statistika,prije svega mislim na reprezentaciju,odgovora nam "hladni" stil igre.
Naravno,prva asocijacija za nas je švedski gigant Helsinborg...
Uglavnom,imamo dovoljno vremena da se pripremimo za dvo-meč..siguran sam u prolaz INSTITUCIJE.

Druga stvar..spominje se ime Ibraković,kao moguci šef stučnog štaba???
To bi samo znacilo da jos uvijek ' znamo' povući pogresan potez i jedna neozbiljnost odgovornih u Upravi.

Horde Zla
F.K.SARAJEVO

bojan-vultures
Kontakt:

Post Postao/la bojan-vultures » 20 jun 2011, 19:47

Ja mislim da Orebro nije bezveze ekipa. Nisu neki bauk, ali se ne smije podcijeniti niko. Možda bi bilo bolje da ifgrate prvu kući, ko i Borac, ali sta je tu je. Sretno!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 20 jun 2011, 19:49

bojan-vultures je napisao/la:Ja mislim da Orebro nije bezveze ekipa. Nisu neki bauk, ali se ne smije podcijeniti niko. Možda bi bilo bolje da ifgrate prvu kući, ko i Borac, ali sta je tu je. Sretno!
Borcu je bolje da nikako ne igra :lol:

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jun 2011, 19:53

@dubrava

Ma...ukratko.

Finansijski propali. Imaju dugovanja prema glavnim igracima i oni nece igrati sve dok se ne izmire dugovi, cak sta vise, relano je da odu. Ostali smo bez trenera, ne zna se ni ko ce voditi ekipu...

Trebo uletit neki sponzor i usvojit se novi statut za bolju buducnost kluba i koji bi popravio situaciju, ali se nije odrzala skupstina kluba, tako da je sve to prolonigrano za ??? ne znamo ni mi kad...Uprava je u ostavci, ne zna se ni hoce li se vracat...ako odu, tek smo potonuli. Najbolji igraci ne tenriraju i nisu otisli na pripreme, ne zna se ko ce bit trener...

Ma katastrofalo stanje u klubu...jedina nada je sto skorije sazivanje skupstine i iznalazak rjesenja..bar ove pobunjenike da vratimo, jer sa ovom ekipom... :roll:

a za Zelju..ma mora se covjek malo zajebavat :mrgreen:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

nisko
Kontakt:

Post Postao/la nisko » 20 jun 2011, 19:53

Bio sam na stadionu Orebra mal je ali je dobro uredjen ... nadam se da ce Hordi(i ostali nasih navijaca) biti vise nego sweda
JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 20 jun 2011, 20:10

padobranac1978 je napisao/la:http://oskfotboll.se/aktuellt/tabellen.html

treci su,ali cetiri ekipe po 20 bodova,tri po 17...tu su oni svi negdje,vjerujte landare..
helsingborg smo eliminisali kao lidera švedskog prvenstva. bili su na prvom mjestu švedske Allsvenskan lige.

orebro je zadnju tekmu odigrao 0-0 na gostovanju kod fenjeraša halmstada.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 20 jun 2011, 20:32

Kolk'o kukate ko da smo dobili **** ,a ne jedno Orebro koje od je osnovano 1908 godine i nema nijedne pobjede u Europi.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 jun 2011, 20:33

Ovaj Orebro tehnicki dobar i rastrcan ali ima lose samopouzdanje i ako udjete hrabro ovdje prolazite garant.
Da, i igraju na umjetnoj travi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, belosevic23, Bilosta, Dave, juka55, mnon46, Oerde, rimljanin90, TETRAPAK, Varijantas8 i 78 gostiju.