Club Atletico de Madrid

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo

sarajlija89
Kontakt:

Re: Club Atletico de Madrid

Post Postao/la sarajlija89 » 18 jun 2011, 19:20

Ma vise ne treba ni citat to. I ja budala, bavim se tim...cuj sad nikad nisu ni trazili hahah :roll: :mrgreen: :roll:

http://www.juvefans.info/portal/index.php?id=1949

:lol:

Ma u Juve ce on, realno... :lol: Mada se sada i Vucinic spominje..ko ce znati ccc
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 jun 2011, 20:22

Eki crnog Djordja :mrgreen: gdje li samo nadje takve izjave ,jos sigurno ce igrati u Juventusu :D .Kun je izjavio da hoce da ostane u Spaniji (Real) Atletico ga nece pustiti ispod 45 mil Eura ,budimo realni Juve nema te pare jedino Real ili City . Kaze Maradona Kun ce igrati u Madridu , u Atleticu ili gdje vec . Mozda Dubai ili Rayo :?

Inace Ciudad Real ima dosta problema ,naime glavni njihov sponzor Renovalia im je otkazao i kao navodno mogli bi preseliti u Madrid i spojiti se sa Atleticom.
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 19 jun 2011, 10:52

juznjak> je napisao/la:60-40 je u korist Reala ;) dok je publika Atletica dosta mladja nego Realova samim tim i ludja :D
Publika im je ista samo je FA bolja grupa od ultra grupa Reala.

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 jun 2011, 17:53

Ujfalusi presao u Galatasaray.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 19 jun 2011, 18:07

Ujfalusi je svakako gotov igrac, dobar posao Atletica....valjda ce se Galata odužiti tako što ce poslati Turana u suprotnom pravcu :mrgreen:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 jun 2011, 18:13

Mandrak je napisao/la:Ujfalusi je svakako gotov igrac, dobar posao Atletica....valjda ce se Galata odužiti tako što ce poslati Turana u suprotnom pravcu :mrgreen:
Mogu im samo jos uzet Forlana i Reyesa :D

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 jun 2011, 18:19

Ne moze Reyesa ni za 3 Messia ga ne dam .

Ujfa jedan od najzahvalnijih igraca koje je imao Atletico u svojoj historiji ,hvala mu se za i puno srece u Galati . Inace Galata za njega platila 2 mil Eura ,znaci ocekujem Osvalda svakog trenutka 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 19 jun 2011, 18:26

Atl.Madrid zainteresovan za Vitola (21) koji trenutno igra u Las Palmasu.A navodno su oko njegovog transfera vec poceli pregovori. :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 jun 2011, 19:22

Adi_Zepce je napisao/la:Atl.Madrid zainteresovan za Vitola (21) koji trenutno igra u Las Palmasu.A navodno su oko njegovog transfera vec poceli pregovori. :D
Samo jos fali da procitam da smo zainteresirani za nekog tamo lika iz Pontevedre :D 8-) sta ce im taj Vitolo :roll:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 19 jun 2011, 19:45

Portillo je napisao/la:Ujfalusi presao u Galatasaray.
Jel to zvanicno? Cuo sam da Turci spremaju jos neke ponude za igrace Atletika?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 19 jun 2011, 19:55

Hajde budite dobri i prodaj te nam Aguera 8-)
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 19 jun 2011, 20:07

Tribalian je napisao/la:
Portillo je napisao/la:Ujfalusi presao u Galatasaray.
Jel to zvanicno? Cuo sam da Turci spremaju jos neke ponude za igrace Atletika?
Spremaju ponude za Reyesa i Forlana ,ali Forlan ih je odbio dok je Tito nedodirljiv, navodno i Assuncao je blizu Turske, dobro bi bilo kada bi se nekako dogovorili za Ardu 8-)

SoloJuve@ sutra ili prekosutra sastaju se ljudi iz oba kluba pa valjda bude nesto od toga .

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 19 jun 2011, 23:28

Forlan kaze da ima dobre odnose sa Manzanom, te da zeli isposotvati do kraja svoj ugovor u Atleticu koji traje jos dvije godine za koje ce vrijeme ujedno postati i najbolji igrac Atletica svih vremena.
http://www.marca.com/2011/06/19/futbol/ ... 15982.html

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 jun 2011, 00:00

Majstor zasluzuje mjesto medju velikanima poput Aragonesa, Garatea, Adelardoa, Collara ili Ebel Resina 8-) mada je i Aguero to zasluzio i da je ostao recimo jos 2-3 sezone mislim da bi on bio najveci Colchonero svih vremena . :(

Kada se proda Aguero ,zasto ne dati 20 mil Eura Villarreau za Borju Valera y 25 Lilleu za Eden Hazarda,lahko y jednostavno .

--------------------Mario Suarez--------------------------
-------------Elias-------------------Borja Valero--------
Reyes-------------------Forlan/Osvaldo ------------------------Hazard/ Piatti

Yawn 8-)
Zadnja izmjena: juznjak>, dana/u 20 jun 2011, 21:41, ukupno mijenjano 1 put.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 20 jun 2011, 21:18

Jesmo li uvalili Aguera Realu :D ??? Nemoj mi ga u Juve slat fansiram Juve a nije on igracina ba, bar ne za mene!!!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 20 jun 2011, 21:50

Aguero je uz Ibru najbolji napadac danasnjice . Messi samo s desnom nogom ,kada ode u medijski jaci klub kao npr Real o Juve to ce i dokazati ovako sa Atleticom je igrao Evropa ligu :roll:
[youtube][/youtube]

Hvala majstore na svemu !!

Pablo Osvaldo, napadač Espanyola, briljirao je prošle sezone u Primeri, a time je privukao pažnju Juventusa i Intera, potvrdio je menadžer argentinskog napadača.

Osvaldo je postigao 13 golova u 24 nastupa, iako je tokom cijele sezone imao problema sa povredom. Dario Decoud, menadžer Argentinca, potvrdio je kontakt sa dva talijanska giganta.

"Isitna je da su Juventus i Inter zainteresovani za njega i mogu potvrditi da je došlo do kontakta sa ta dva kluba", rekao je Decoud, dodavši:

"Moj klijent se želi vratiti u Italiju, a Juventus i Inter su veliki klubovi. Espanyol traži 20 miliona eura, ali mislim da bi 15 ili 16 miliona eura bilo dovoljno da se transfer ostvari".

"Međutim, interesovanje su pokazali osim Talijana, Atletico Madrid i Tottenham. No, rano je još govoriti o transferu dok je Pablo na odmoru", dodao je menadžer argentinskog napada

Atletico ponudio je 17 mil eura Espaynol odbio ,o cemu pisu ovi :? on je nas kakav Juve i Inter.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 21 jun 2011, 17:38

Jarane ja i ti smo dvije potpuno razlicite osobe kada je u pitanju fuca. Kao prvo Ibrahimovic jeste dobar igrac ali nikada on nije bio super klasa od napadaca Drogba, Eto, su za njega klasa vise. Sto se tice Aguera zivi bili pa vidjeli kako ce proci kada ode u jaci klub. Sjecas li se Saviole?? Cak ga proglasise nasljendikom Maradone a sta bi?? Eno ga u Benfici ako se ne varam..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 21 jun 2011, 18:09

Atl.Madrid se suocava sa odlaskom De Gea-e pa su vec iz Madrida pokusali naci vratara za narednu sezonu,navodno su htjeli Alvesa koji je tek stigao prija 20ak dana u Valenciu kupiti za novu sezonu,no njihova ponuda je u Valenciji odmah naisla na odbijanje :D
P.S Bruno Saltor po svemu sudeći za 1.000.000 eura seli u Madrid,tako pise SuperDeporte. :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 21 jun 2011, 18:39

@ Juznjak,ovi Turci ti se "navrzli" na klub totalno :mrgreen: Evo koliko citam danas Reyes je pred potpisom za Galatu :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 21 jun 2011, 20:20

Tribalian je napisao/la:@ Juznjak,ovi Turci ti se "navrzli" na klub totalno :mrgreen: Evo koliko citam danas Reyes je pred potpisom za Galatu :mrgreen:
Reyes y el Atlético de Madrid rechazan la oferta realizada ayer por el Galatasara

Dakle Tito i klub odbili te ponude , morat ce se zadovoljiti samo sa Ujfom :D 8-)

zeljocity@ ok je ako je tebi Drogba bolji to je tvoje misljenje , opet ja mislim da je Ibrahimovic mnogo bolji napadac i kompletniji ,Ibra je sa 19 god skrenuo paznju na sebe dok je Drogba to uradio sa 25 god . Ja ih ne mislim porediti jer sa Ibrom samo Ronaldo se moze porediti ostali su smijesni . Sto se tice Saviole pa on se nije dokazao u Evropi prije dolaska u Barcu :? Aguero jeste i to u velikom Evropskom klubu , pokazao je svima o kakvom se majstoru radi . Mislim da ce jos vise pokazati kada ode u jaci klub koji redovno igra LP.

Adi @ dobar za klupe Bruno :P ipak prednost ce imati Silvio i Valera . 8-)

Manzano bi volio da Negredo bude zamjena za Kuna ali mislim da ce ga Sevilla tesko pustiti .

Odgovori

Natrag na “Primera Division”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.