FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Rekoh ja tebi jos u nedjelju miky sta ce biti
.

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
**** ti zivot vise, svake godine ista sranja. 

- Alen Škoro
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Alen Škoro je napisao/la:Polako!!!
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
puno mahalate neke polu informacije sa infa, smirite malo mahalaši 

-
- Kontakt:
mozda ti,informacija je od lika koji je doktor u nasem klubu....pacovi_tu_ima je napisao/la:puno mahalate neke polu informacije sa infa, smirite malo mahalaši
Ubi vas mahala i levat mejdan,kojem se ovim putem poserem u smrdljiva usta !!!
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
On je glup frajer,ali nije fulio sa informacijom i to je cinjenica...samo eto sacekajmo zavrsnicu sto kazu(mozda ga prevare pa povuce odlukuDirk je napisao/la:Ubi vas mahala i levat mejdan,kojem se ovim putem poserem u smrdljiva usta !!!

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Haj nek mu je sasrećom, ako je istina.padobranac1978 je napisao/la:100%,samo jos traje sastanak............VanBasten je napisao/la:Jel to provjereno, il mahalsko-forumska?padobranac1978 je napisao/la:ode jos jedan predsjednik......
Ako je i istina, Sarajevo je nadživilo i Granove, i oBradoviće, i Šumane, i Blekiće...nadživiće i Rizvanovića!
Iskreno, lik mi nikad nije ni ličio kao "materijal" za predsjednika kluba kao što je Sarajevo. Ne u smislu da je insan nesposoban poslovno, glup, ili nešto u tom smejru. Nego jednostavno nije insan koji će lupit šakom od sto, "zavrtat ruke" glumcima, priteći nekim mutnim radnjama iza kulisa, a ja sam sve bliži da drznik s jakim leđima jedino može ovakav klub kakav smo postali dovesti u red, odsnosno sve te struje unutar kluba "primirit" alternativnim metodama.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 20 jun 2011, 23:20, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kad vidim ovo bas i nisam zadovoljan
Orebro je procijenjen na 11,975.000 eura
Usput sta bi sa doticnim AR?

Orebro je procijenjen na 11,975.000 eura

Usput sta bi sa doticnim AR?

Povuko se al moj ****
Fuck you dusmani

Fuck you dusmani

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
E dragi bože pa da samo jedne sezone imamo normalan klub tj da imamo igrace koji ce dobivati svoje plate , da imamo sponzore i malo novca samo eto da se moze igrati pa treba da imamo mi smo Sarajevo i opet nista svake godine napravimo dobar tim i kad je najpotrebnije sve se sjebe . Pa da smo u iole normalnijem stanju i da imamo bar upola novca kao neki jaci klub Balkana mi bi bili klasama ispred garantujem da bi prosli sad u 3 krug i tamo mozda i dobili i plasirali se u EL .
A titulu bi osvojili i ovu sezonu sa + 6 bodova da je klub normalnije stanje imao .
Dragi Boze pomozi !
A titulu bi osvojili i ovu sezonu sa + 6 bodova da je klub normalnije stanje imao .
Dragi Boze pomozi !
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- Giallorossi
- Kontakt:
UNFKS i UBP1946 traže povlačenje ostavki UOFKS
Nakon neuspjele sjednice Skupštine FK Sarajevo održane 17.06.2011. godine Udruženje Navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo (UNFKS) i Udruženje "Bordo Prijatelji 1946" zatražili su sastanak sa članovima Upravnog Odbora FK Sarajevo povodom posljednjih dešavanja u i oko kluba, do kojeg je i došlo u ponedjeljak, 20.06.2011. godine u Sarajevu.
Nakon detaljne analize kompletne situacije zajednički zaključak je da postojeća Uprava povuće svoje ostavke i nastavi sa radom.
Postojeći Upravni Odbor ima potpunu podršku oba Udruženja koji su legitimni i organizovani predstavnici navijača FK Sarajevo. Oba Udruženja insistiraju na povlačenju ostavki g. Rizvanovića i ostalih članova UOFKS i time dajemo prednost započetim sistemskim rješenjima nagomilanih problema, a koje Skupština FK Sarajevo nije mogla riješiti zbog poznatog slučaja "nedostatka kvoruma".
Predsjednik UOFKS Amir Rizvanović naglasio je da Klub postoji zbog navijača, te da je nakon intenzivne komunikacije posljednjij dana došlo do potpunog usaglašavanja stavova kada su u pitanju rješenja za FK Sarajevo.
Mejdane pozz zvaljka i ostalu comp.
Nakon neuspjele sjednice Skupštine FK Sarajevo održane 17.06.2011. godine Udruženje Navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo (UNFKS) i Udruženje "Bordo Prijatelji 1946" zatražili su sastanak sa članovima Upravnog Odbora FK Sarajevo povodom posljednjih dešavanja u i oko kluba, do kojeg je i došlo u ponedjeljak, 20.06.2011. godine u Sarajevu.
Nakon detaljne analize kompletne situacije zajednički zaključak je da postojeća Uprava povuće svoje ostavke i nastavi sa radom.
Postojeći Upravni Odbor ima potpunu podršku oba Udruženja koji su legitimni i organizovani predstavnici navijača FK Sarajevo. Oba Udruženja insistiraju na povlačenju ostavki g. Rizvanovića i ostalih članova UOFKS i time dajemo prednost započetim sistemskim rješenjima nagomilanih problema, a koje Skupština FK Sarajevo nije mogla riješiti zbog poznatog slučaja "nedostatka kvoruma".
Predsjednik UOFKS Amir Rizvanović naglasio je da Klub postoji zbog navijača, te da je nakon intenzivne komunikacije posljednjij dana došlo do potpunog usaglašavanja stavova kada su u pitanju rješenja za FK Sarajevo.

Mejdane pozz zvaljka i ostalu comp.

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
"Postojeći Upravni Odbor ima potpunu podršku oba udruženja koja su legitimni i organizovani predstavnici navijača FK Sarajevo. UNFKS i UBP1946 insistiraju na povlačenju ostavki g. Rizvanovića i ostalih članova Uprave FK Sarajevo i time dajemo prednost započetim sistemskim rješenjima nagomilanih problema, a koje Skupština FK Sarajevo nije mogla riješiti zbog poznatog slučaja "nedostatka kvoruma" prije nekoliko dana" - zajednička je izjava čelnih ljudi UNFKS i UBP1946.
"Klub postoji zbog navijača, a nakon intenzivne komunikacije posljednjih dana mogu potvrditi da je došlo do potpunog usaglašavanja stavova kada su u pitanju dugoročna rješenja za FK Sarajevo." - riječi su g. Amira Rizvanovića, predsjednika UO FK
To mi radi,oh yeaaaaaaaaaaaaaaa....letim dede mi
"Klub postoji zbog navijača, a nakon intenzivne komunikacije posljednjih dana mogu potvrditi da je došlo do potpunog usaglašavanja stavova kada su u pitanju dugoročna rješenja za FK Sarajevo." - riječi su g. Amira Rizvanovića, predsjednika UO FK
To mi radi,oh yeaaaaaaaaaaaaaaa....letim dede mi

-
- Kontakt:
a koja je ovo fora Amiru da nas prepada bezze sa ovim ostavkama 

- Giallorossi
- Kontakt:
Jes bezobrazan lik boze sacuvajpadobranac1978 je napisao/la:a koja je ovo fora Amiru da nas prepada bezze sa ovim ostavkama

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
E al morate priznati da je dobro ovu vijest cuti sa neke ofc stranice,a ne da citam od Borovine i co
jos maksuz otavam ove raznorazne stranice reko sad ce oni jedva docekali kad mudo valjda svi pospali
A fkt mi srce sad preskace nenormalno,a u momentu sam mislio da se roknem,a sad bi iso negdje veselio se...al dze cu u pizdu...boze sta mi sa nasim Sarajevom necemo prezivjeti

A fkt mi srce sad preskace nenormalno,a u momentu sam mislio da se roknem,a sad bi iso negdje veselio se...al dze cu u pizdu...boze sta mi sa nasim Sarajevom necemo prezivjeti
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 20 jun 2011, 23:25, ukupno mijenjano 1 put.
je li to mejdan i ovde mahala...??
http://www.bordoprijatelji.ba/v2/bp-194 ... avki-uofksMr.Casual je napisao/la:je li to mejdan i ovde mahala...??
-
- Kontakt:
jaro nije do njega...i meni je javljeno da je podnio ostavku,ali od lika koji je mirzin igrac....mozda mu je to želja bila....Mr.Casual je napisao/la:je li to mejdan i ovde mahala...??
Zadnja izmjena: padobranac1978, dana/u 20 jun 2011, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, ErosViverosViv, Hajdeee, keli, Konzerva, rimljanin90, ubipara i 77 gostiju.