NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Prošle godine Bohemians je ispao u kvalifikacijama za ligu prvaka od prvaka Velsa.
- KB-TM87
- Kontakt:
od TNS-a, nakon toga financijski krah, lakši su protivnik od Olimpije.Škripar 2 je napisao/la:Prošle godine Bohemians je ispao u kvalifikacijama za ligu prvaka od prvaka Velsa.
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ama pustite Bohemians, treba Olimpiju opet proci, sjo levata. 
...Život za Široki...
realno najvece sanse imate od sviju da prodjete cak i u plej of
york je napisao/la:sutra prizeljkujem slovence, oni su nam uvijek bili dobra mušterijadobra bi bila i zeta
ma sta sekirate ljudi prolazimo ovo, kad smo lani mogli 5-0, ove bar 2-0
boemi extra prilika za 3. pretkolo
A jesu vas krenuli Slovenci

Bit će vam teže nego prošle godine, ali trebali bi proći!
I onda postanete prvaci Slovenije kolko već igrate s njima
Bit će vam teže nego prošle godine, ali trebali bi proći!
I onda postanete prvaci Slovenije kolko već igrate s njima
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- bojan-vultures
- Kontakt:
Ma i ovaj Bohemians je veoma slab. Olimpija da ne pričam. Stvarno imate najbolje šanse od svih bh. klubova. Ostali će jako jako teško...
extra zdrijeb,naprijed siroki imate dobre sanse za prolaz dalje
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Olimpija je u prvom pretkolu od nenositelja daleko najteži protivnik,pa vidi koje su sve ekipe tu iz San marina,Andore,Luxemburga,Lihteštajna,Welsa,pa Slovenska liga je skoro pa ko i naša,što se tiče 1. pretkola gore nismo mogli proći,a 2. pretkolo ako dođemo do njega,moram priznat,nikad lakši protivnik,s obzirom da smo dosad igrali sa Bešiktašem,Šturmom,,Austriom...bojan-vultures je napisao/la:Ma i ovaj Bohemians je veoma slab. Olimpija da ne pričam. Stvarno imate najbolje šanse od svih bh. klubova. Ostali će jako jako teško...
Niste bas imali sreće u prvom pretkolu, ali ako to prodjete pley off je jako blizu 
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
Igraju se 4 pretkola.admirone je napisao/la:Niste bas imali sreće u prvom pretkolu, ali ako to prodjete pley off je jako blizu
...što je više lome to je volim jače...
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
ako prodju Olimpiju i Bohemiasa ostaje im samo trece do tog 4. ili ti ga play offajacky09 je napisao/la:Igraju se 4 pretkola.admirone je napisao/la:Niste bas imali sreće u prvom pretkolu, ali ako to prodjete pley off je jako blizu
- Crveni Barun
- Kontakt:
široki-olimpija
široki
po meni šanse su 60% na strani širokog imate prilično dobru ekipu sa dosta iskustva prvu utakmicu igrate kući u sastavu vam nije bilo nekih značajnih promjena i imate realne izglede da prođete u 2 kolo gdje bi vas čekao sigurno njalakši protivnik od kad igrate eu natjecanja zato sretno i što bolji rezultat
olimpija
završila 4 u slo prvenstvu sa 20 bodova zaostatka nekolicini igrača je istekao ugovor a neki su već napustili klub dosta mladih i neiskusnih igrača ali imaju svoje šanse ako ih široki podcjeni jel ipak lanih ih je dobio sa ukupnih 5:0 i svako opuštanje širokog olimpija može kazniti
široki
po meni šanse su 60% na strani širokog imate prilično dobru ekipu sa dosta iskustva prvu utakmicu igrate kući u sastavu vam nije bilo nekih značajnih promjena i imate realne izglede da prođete u 2 kolo gdje bi vas čekao sigurno njalakši protivnik od kad igrate eu natjecanja zato sretno i što bolji rezultat
olimpija
završila 4 u slo prvenstvu sa 20 bodova zaostatka nekolicini igrača je istekao ugovor a neki su već napustili klub dosta mladih i neiskusnih igrača ali imaju svoje šanse ako ih široki podcjeni jel ipak lanih ih je dobio sa ukupnih 5:0 i svako opuštanje širokog olimpija može kazniti
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Ako baš hoćeš napisao je "ako prođete 1. pretkolo play off je jako blizu". Nakon prvog imaš još 2 do play off-a.gospodin Seljakovic je napisao/la:ako prodju Olimpiju i Bohemiasa ostaje im samo trece do tog 4. ili ti ga play offajacky09 je napisao/la:Igraju se 4 pretkola.admirone je napisao/la:Niste bas imali sreće u prvom pretkolu, ali ako to prodjete pley off je jako blizu.. nije rekao da su u play offu, nego da ce bit jako blizu, dakle u trecem
...što je više lome to je volim jače...
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
kontam, moja greskajacky09 je napisao/la:Ako baš hoćeš napisao je "ako prođete 1. pretkolo play off je jako blizu". Nakon prvog imaš još 2 do play off-a.gospodin Seljakovic je napisao/la:ako prodju Olimpiju i Bohemiasa ostaje im samo trece do tog 4. ili ti ga play offajacky09 je napisao/la:
Igraju se 4 pretkola... nije rekao da su u play offu, nego da ce bit jako blizu, dakle u trecem
al uostalom, ovaj Bohemias je ionako smijesna ekipa, ako prodju Olimpiju tu su
- crvenocrni
- Kontakt:
Evo šta kaže jedna kladionica za prolaz:
Široki 1.30
Olimpija 3.20
Dakle nekih 70-30 za po tome...
Široki 1.30
Olimpija 3.20
ne bi ja previse napumpavao da smo mi tu neki favoriti ogromni..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Upravo tako jer je Bohemians mozda u rangu sa olimpijom ako ne i slabijigospodin Seljakovic je napisao/la:ako prodju Olimpiju i Bohemiasa ostaje im samo trece do tog 4. ili ti ga play offajacky09 je napisao/la:Igraju se 4 pretkola.admirone je napisao/la:Niste bas imali sreće u prvom pretkolu, ali ako to prodjete pley off je jako blizu.. nije rekao da su u play offu, nego da ce bit jako blizu, dakle u trecem
Željezničar 1921
Netreba podcjenivati olimpiju. Prosle godine su bili puno losiji, bili pri dnu tablice kad su igrali sa Sirokim. Ove godine imaju bolji tim, bolje rezultate. Siroki se nesmije zavaravati laganim pobjedama prosle sezone. Znaju Slovenci itekkao iznenaditi protiv boljih ekipa.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
moze neki link gdje ima to za okladucrvenocrni je napisao/la:Evo šta kaže jedna kladionica za prolaz:
Široki 1.30
Olimpija 3.20
ja sve sto sam nasao je na bwin i to samo osvajac LP