FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la VanBasten » 21 jun 2011, 03:01

TKC je napisao/la:odošmo u off ba, aleksa kad ustane sutra misliće da je pogriješio i up'o na neki političko-ekonomski forum :mrgreen:
I opet samo ishranu pola populacije u saudi arabiji i to je to ali oni ce za 10 godina imati 40 milliona.

Ako bi kupili FK Sarajevo napravili novi stadion mogli to troziti ne samo kao nogometni stadion nego i kao event centar. I sa nekoliko milliona eura bi mogli napraviti solidan tim koji bi sigurno mogu unidzi Champions Ligu ali da zaradu na nogomet nema sanse ali opet ko tu uradi Arsenal!? ko jos!? svi ovi klubovi su u velikim gubitki. Kad se ulaze u sport to je samo trozak i reklama. Ali businnes...? Never![/quote]

Polahko, još je to u povojima. Kažem ti, misle ba oni na sve... Ja bi sutra zamjenio ovaj demokratski sitem zajedno sa svim našim političarima za katarskog monarha. Lik je genijalac.

Arsenal je i bio prekretnica, odnosno mamac za ove ostale, da tu ima ozbiljne pare. Ne sumnjam i da će City uskoro vriti ogroman profit. S obzirom na početnu poziciju, to se nije moglo očekivati za 2 godine.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 jun 2011, 03:06

TKC je napisao/la:Vojska je sama trosak pitaj Amerikance.. To nije produkcija. Ako bi bilo para u nogomet onda bi vidio njemaca, japanaca oprobati isti "stunt"...
Vojska je garant stabilnosti, a investicija neće lahko gdje nema sigurnosti i stabilnosti. Pogotovo kad je upitanju bliski istok.
zubizareta je napisao/la:Rekao sam prije samo polako i sabura ;) i kakvi crni arapi ne mastajte o tome,to su price za malu djecu!
Ama, ovo je hipotetička diskusija generalno o ulaganju u sport, malo o arapskim prilikama i tako. Utvrđeno je na početku iste da su konkretno o araspkom interesovanju to uglavnom prič erekla-kazala od kojih garant nema ništa.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 21 jun 2011, 03:16

VanBasten je napisao/la:
TKC je napisao/la:Vojska je sama trosak pitaj Amerikance.. To nije produkcija. Ako bi bilo para u nogomet onda bi vidio njemaca, japanaca oprobati isti "stunt"...
Vojska je garant stabilnosti, a investicija neće lahko gdje nema sigurnosti i stabilnosti. Pogotovo kad je upitanju bliski istok.
zubizareta je napisao/la:Rekao sam prije samo polako i sabura ;) i kakvi crni arapi ne mastajte o tome,to su price za malu djecu!
Ama, ovo je hipotetička diskusija generalno o ulaganju u sport, malo o arapskim prilikama i tako. Utvrđeno je na početku iste da su konkretno o araspkom interesovanju to uglavnom prič erekla-kazala od kojih garant nema ništa.
Amerika trosi 5 posto od svoga budgeta da vladaju sviejt a ovi trosu 11 posto zbog cega Irana!? Al shiddi sigurno jeste sposoban covjek nema tu nista. Ali sta ce Sarajevo sa jos jedan shopping centar. To nije prava investicija to ce samo uzeti poso od drugi umjesto da su otvorili fabriki da narod moze dobiti poso. Sad ces mi reci napraviti zgradu zaposli narod... tacno ali koliko dvije godine!? Iranci, Indonesiani, Kinesi razvijaju industriji ovi arapi prave zgrade koje nakraju ostanu prazne. Iranci radu a arapi lezu ko kuce. Buraz nemoze zemlja tako lako postojiti.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 jun 2011, 03:21

Iako bi se rado upustio u analizu unutrašnjih politika zaljevskih zemalja i geopolitičkih gibanja na tom prostoru, ipak mislim da ovo nije mjesto za to. A imao bi svašta da kažem na tu tem. Ipak mi je to jedna od profesionalnih interesnih sfera. Mislim da smo prevršili mjeru. Tema je FK Sarajevo.

Pozdrav :)

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 21 jun 2011, 03:26

VanBasten je napisao/la:Iako bi se rado upustio u analizu unutrašnjih politika zaljevskih zemalja i geopolitičkih gibanja na tom prostoru, ipak mislim da ovo nije mjesto za to. A imao bi svašta da kažem na tu tem. Ipak mi je to jedna od profesionalnih interesnih sfera. Mislim da smo prevršili mjeru. Tema je FK Sarajevo.

Pozdrav :)
Znas li ikoga drugog kome bi mogli prodati ovaj klub?

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 jun 2011, 07:24

Vi stvarno niste dobro,pa koliko suplje o Arpaima.Niste svjesni ako se izjalovi da cemo biti na tapeti.Cuj i stadion da nam grade a mi jos nismo isplatiti ni dugovanja igracima.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Crveni Barun
Kontakt:

Post Postao/la Crveni Barun » 21 jun 2011, 07:31

sarajevo-orebro

sarajevo je zasigurno s obzirom da je nositelj u 2 kolu izvuklo teškog protivnika a još k tome čeka ih i dalek put u švedsku biće izrazito teško šveđani vrjede oko 12 mil € po transfermarkt.de što je negdje oko 2 puta više od sarajeva to nemora igrati nikakvu ulogu ali zasigurno težak protivnika trebat će te se dosta namučiti da ih prođete

orebro

trenutno 3 momčad švedskog prvenstva za mene velika nepoznanica nadam se da će tako i ostati ;)
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jun 2011, 09:11

Crveni Barun je napisao/la:sarajevo-orebro

sarajevo je zasigurno s obzirom da je nositelj u 2 kolu izvuklo teškog protivnika a još k tome čeka ih i dalek put u švedsku biće izrazito teško šveđani vrjede oko 12 mil € po transfermarkt.de što je negdje oko 2 puta više od sarajeva to nemora igrati nikakvu ulogu ali zasigurno težak protivnika trebat će te se dosta namučiti da ih prođete

orebro

trenutno 3 momčad švedskog prvenstva za mene velika nepoznanica nadam se da će tako i ostati ;)
Sigurno nisu bolji od Helsinborga!!
Isti je to stil igre sa puno trcanja i borbe. Mislim da ako im sprasimo jedan kom u gostima..na Kosevu prolazimo 100%

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 jun 2011, 09:12

Megamon je napisao/la:Vi stvarno niste dobro,pa koliko suplje o Arpaima.Niste svjesni ako se izjalovi da cemo biti na tapeti.Cuj i stadion da nam grade a mi jos nismo isplatiti ni dugovanja igracima.
ama bolan, ako je uopšte bilo istine u tome to se izjalovilo davno. znaš i sam šta je "drug" pisao na forumu birvaktile.
Rusi su potpisani, i to je to.
Znas li ikoga drugog kome bi mogli prodati ovaj klub?
Do donešenja zakona u sportu ti klub ne možeš prodati nikome u pravom smislu. Može se potpisati jedino generalni sponzor.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jun 2011, 09:18

E hajde sad gosp Rizvanovicu uradite one stvari koje ste obecali. Hocemo da vidimo Banete , Vucinu i Damira u svetom dresu i to koliko je danas. Ne znamo koliko im se duguje ali rijesite to pitanje jer ste sposobni da to uradite. Zaklecu se da to nije cifra od koje se "manta" nego negje oko 60 ili 70 milja duga za svu 3-cu...
Pod hitno ovo zavrsite i da rijesimo pitanje trenera jer ekipa mora rahat otputovati u svedsku ..a taj put se opasno priblizava. Nemamo vremena i djelujte odmah.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 jun 2011, 09:20

FCS-FCS je napisao/la:E hajde sad gosp Rizvanovicu uradite one stvari koje ste obecali. Hocemo da vidimo Banete , Vucinu i Damira u svetom dresu i to koliko je danas. Ne znamo koliko im se duguje ali rijesite to pitanje jer ste sposobni da to uradite. Zaklecu se da to nije cifra od koje se "manta" nego negje oko 60 ili 70 milja duga za svu 3-cu...
Pod hitno ovo zavrsite i da rijesimo pitanje trenera jer ekipa mora rahat otputovati u svedsku ..a taj put se opasno priblizava. Nemamo vremena i djelujte odmah.
To bi bilo sasvim dovoljno, a bio bi i red d aispuni obećanja.
Ma čitah da cifra nije veća od 30k.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 21 jun 2011, 09:30

VanBasten je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:E hajde sad gosp Rizvanovicu uradite one stvari koje ste obecali. Hocemo da vidimo Banete , Vucinu i Damira u svetom dresu i to koliko je danas. Ne znamo koliko im se duguje ali rijesite to pitanje jer ste sposobni da to uradite. Zaklecu se da to nije cifra od koje se "manta" nego negje oko 60 ili 70 milja duga za svu 3-cu...
Evo samo jedan primjer koliko nam treba jedan spic.Da sad ne pricamo o jos 2 ili 3 pozicije u timu..!!!
Pehlic je izgubljen za narednih 20-tak dana a ostaju nam Handzic i Obuca.,,Nedaj Boze kakve povrede jednog ili drugog tamo u Fojnici...BELAJ
Dajte uradite odmah nesto po pitanju prinova (jbg neka su prinove jer ovdje je tesko odmah zbaviti pojacanje) i da se uigraju kako Bog zapovjeda
Van Basten@ ..mislim da je covjek od rijeci i da ce uraditi ono sto je rekao !!!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 21 jun 2011, 09:33

Pa ova dvojica iz Budućnosti su napadači, plus Handžići. Možda bi nam krilo bilo potrebnije i stoper, a ako je istina da Jović ide, onda nam i golman treba.

I ja mislim da je.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 21 jun 2011, 13:13

To irfa maistore, nadam se da će ono što je on zamislio zajedno sa UFKS-om i BP-om ispuniti jer to je budućnost Sarajeva.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 21 jun 2011, 13:28

Plisek :shock: :lol:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 21 jun 2011, 13:30

Ne znam za vas, al' ja imam neki osjecaj da ce Plisek biti novi sef strucnog staba. Ipak, znamo da su on i Redzepagic u veoma dobrim odnosima.

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 21 jun 2011, 13:30

Samo Husrefa Musemića :D :D :D :D

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 21 jun 2011, 14:38

Gazi je napisao/la:Plisek :shock: :lol:
Ako imaš dovoljno godina prisjeti se malo igara i rezultata svog kluba u to vrijeme .
Plišek bi bio odlično rješenje, mada bih ja prije Jagodića.
Ma dok je tu Irfo ja se ne brinem za pojačanja i trenera 8-)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 21 jun 2011, 14:41

dzenan01 je napisao/la:
Gazi je napisao/la:Plisek :shock: :lol:
Ako imaš dovoljno godina prisjeti se malo igara i rezultata svog kluba u to vrijeme .
Plišek bi bio odlično rješenje, mada bih ja prije Jagodića.
Ma dok je tu Irfo ja se ne brinem za pojačanja i trenera 8-)
Sto smo ratoborni :shock:
Godina dovoljno,i vise od tebe gurnosi,i po pare ;)
I po pare da vem nece doci Plisek,u ovoj situaciji strani trener je pojam za nase klubove :cry:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 21 jun 2011, 14:49

FCS-FCS je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Evo samo jedan primjer koliko nam treba jedan spic.Da sad ne pricamo o jos 2 ili 3 pozicije u timu..!!!
Pehlic je izgubljen za narednih 20-tak dana a ostaju nam Handzic i Obuca.,,Nedaj Boze kakve povrede jednog ili drugog tamo u Fojnici...BELAJ
Dajte uradite odmah nesto po pitanju prinova (jbg neka su prinove jer ovdje je tesko odmah zbaviti pojacanje) i da se uigraju kako Bog zapovjeda
Van Basten@ ..mislim da je covjek od rijeci i da ce uraditi ono sto je rekao !!!
Ne bih da se mijesam u vase privatne stvari, ali me cudi kako Sarajevo nije forsiralo Edina Šeku, koji je odlicno igrao na poziciji centarfora kao junior?

Vi ste inace po meni najbolji klub u PL sto se tice afirmacije vlastitog podmlatka, tj. transformacije juniorski-seniorski pogon. Ja bih volio da tako rade i u mom Celiku.

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Google Adsense [Bot], haklamas, ubipara, Venom i 44 gosta.