FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vi stvarno niste dobro,pa koliko suplje o Arpaima.Niste svjesni ako se izjalovi da cemo biti na tapeti.Cuj i stadion da nam grade a mi jos nismo isplatiti ni dugovanja igracima.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Crveni Barun
- Kontakt:
sarajevo-orebro
sarajevo je zasigurno s obzirom da je nositelj u 2 kolu izvuklo teškog protivnika a još k tome čeka ih i dalek put u švedsku biće izrazito teško šveđani vrjede oko 12 mil € po transfermarkt.de što je negdje oko 2 puta više od sarajeva to nemora igrati nikakvu ulogu ali zasigurno težak protivnika trebat će te se dosta namučiti da ih prođete
orebro
trenutno 3 momčad švedskog prvenstva za mene velika nepoznanica nadam se da će tako i ostati
sarajevo je zasigurno s obzirom da je nositelj u 2 kolu izvuklo teškog protivnika a još k tome čeka ih i dalek put u švedsku biće izrazito teško šveđani vrjede oko 12 mil € po transfermarkt.de što je negdje oko 2 puta više od sarajeva to nemora igrati nikakvu ulogu ali zasigurno težak protivnika trebat će te se dosta namučiti da ih prođete
orebro
trenutno 3 momčad švedskog prvenstva za mene velika nepoznanica nadam se da će tako i ostati
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
"... samo jednim metkom uništilo se sve ni na obična hulja ne umire tako a ne jedan od najvećih onaj kojemu svako duguje poštovanje ... " N.York Times 1917
HKK Široki - PONOS Hrvata BiH
PRIKAZE - KISELJAK
Sigurno nisu bolji od Helsinborga!!Crveni Barun je napisao/la:sarajevo-orebro
orebro
Isti je to stil igre sa puno trcanja i borbe. Mislim da ako im sprasimo jedan kom u gostima..na Kosevu prolazimo 100%
ama bolan, ako je uopšte bilo istine u tome to se izjalovilo davno. znaš i sam šta je "drug" pisao na forumu birvaktile.Megamon je napisao/la:Vi stvarno niste dobro,pa koliko suplje o Arpaima.Niste svjesni ako se izjalovi da cemo biti na tapeti.Cuj i stadion da nam grade a mi jos nismo isplatiti ni dugovanja igracima.
Rusi su potpisani, i to je to.
Do donešenja zakona u sportu ti klub ne možeš prodati nikome u pravom smislu. Može se potpisati jedino generalni sponzor.Znas li ikoga drugog kome bi mogli prodati ovaj klub?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
E hajde sad gosp Rizvanovicu uradite one stvari koje ste obecali. Hocemo da vidimo Banete , Vucinu i Damira u svetom dresu i to koliko je danas. Ne znamo koliko im se duguje ali rijesite to pitanje jer ste sposobni da to uradite. Zaklecu se da to nije cifra od koje se "manta" nego negje oko 60 ili 70 milja duga za svu 3-cu...
Pod hitno ovo zavrsite i da rijesimo pitanje trenera jer ekipa mora rahat otputovati u svedsku ..a taj put se opasno priblizava. Nemamo vremena i djelujte odmah.
Pod hitno ovo zavrsite i da rijesimo pitanje trenera jer ekipa mora rahat otputovati u svedsku ..a taj put se opasno priblizava. Nemamo vremena i djelujte odmah.
To bi bilo sasvim dovoljno, a bio bi i red d aispuni obećanja.FCS-FCS je napisao/la:E hajde sad gosp Rizvanovicu uradite one stvari koje ste obecali. Hocemo da vidimo Banete , Vucinu i Damira u svetom dresu i to koliko je danas. Ne znamo koliko im se duguje ali rijesite to pitanje jer ste sposobni da to uradite. Zaklecu se da to nije cifra od koje se "manta" nego negje oko 60 ili 70 milja duga za svu 3-cu...
Ma čitah da cifra nije veća od 30k.
Evo samo jedan primjer koliko nam treba jedan spic.Da sad ne pricamo o jos 2 ili 3 pozicije u timu..!!!VanBasten je napisao/la:To bi bilo sasvim dovoljno, a bio bi i red d aispuni obećanja.FCS-FCS je napisao/la:E hajde sad gosp Rizvanovicu uradite one stvari koje ste obecali. Hocemo da vidimo Banete , Vucinu i Damira u svetom dresu i to koliko je danas. Ne znamo koliko im se duguje ali rijesite to pitanje jer ste sposobni da to uradite. Zaklecu se da to nije cifra od koje se "manta" nego negje oko 60 ili 70 milja duga za svu 3-cu...
Pehlic je izgubljen za narednih 20-tak dana a ostaju nam Handzic i Obuca.,,Nedaj Boze kakve povrede jednog ili drugog tamo u Fojnici...BELAJ
Dajte uradite odmah nesto po pitanju prinova (jbg neka su prinove jer ovdje je tesko odmah zbaviti pojacanje) i da se uigraju kako Bog zapovjeda
Van Basten@ ..mislim da je covjek od rijeci i da ce uraditi ono sto je rekao !!!
Pa ova dvojica iz Budućnosti su napadači, plus Handžići. Možda bi nam krilo bilo potrebnije i stoper, a ako je istina da Jović ide, onda nam i golman treba.
I ja mislim da je.
I ja mislim da je.
To irfa maistore, nadam se da će ono što je on zamislio zajedno sa UFKS-om i BP-om ispuniti jer to je budućnost Sarajeva.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Plisek

Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Ne znam za vas, al' ja imam neki osjecaj da ce Plisek biti novi sef strucnog staba. Ipak, znamo da su on i Redzepagic u veoma dobrim odnosima.
Samo Husrefa Musemića

Ako imaš dovoljno godina prisjeti se malo igara i rezultata svog kluba u to vrijeme .Gazi je napisao/la:Plisek![]()
Plišek bi bio odlično rješenje, mada bih ja prije Jagodića.
Ma dok je tu Irfo ja se ne brinem za pojačanja i trenera
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Sto smo ratobornidzenan01 je napisao/la:Ako imaš dovoljno godina prisjeti se malo igara i rezultata svog kluba u to vrijeme .Gazi je napisao/la:Plisek![]()
Plišek bi bio odlično rješenje, mada bih ja prije Jagodića.
Ma dok je tu Irfo ja se ne brinem za pojačanja i trenera
Godina dovoljno,i vise od tebe gurnosi,i po pare
I po pare da vem nece doci Plisek,u ovoj situaciji strani trener je pojam za nase klubove
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
- Crni gavran
- Kontakt:
Ne bih da se mijesam u vase privatne stvari, ali me cudi kako Sarajevo nije forsiralo Edina Šeku, koji je odlicno igrao na poziciji centarfora kao junior?FCS-FCS je napisao/la:Evo samo jedan primjer koliko nam treba jedan spic.Da sad ne pricamo o jos 2 ili 3 pozicije u timu..!!!VanBasten je napisao/la:To bi bilo sasvim dovoljno, a bio bi i red d aispuni obećanja.FCS-FCS je napisao/la:E hajde sad gosp Rizvanovicu uradite one stvari koje ste obecali. Hocemo da vidimo Banete , Vucinu i Damira u svetom dresu i to koliko je danas. Ne znamo koliko im se duguje ali rijesite to pitanje jer ste sposobni da to uradite. Zaklecu se da to nije cifra od koje se "manta" nego negje oko 60 ili 70 milja duga za svu 3-cu...
Pehlic je izgubljen za narednih 20-tak dana a ostaju nam Handzic i Obuca.,,Nedaj Boze kakve povrede jednog ili drugog tamo u Fojnici...BELAJ
Dajte uradite odmah nesto po pitanju prinova (jbg neka su prinove jer ovdje je tesko odmah zbaviti pojacanje) i da se uigraju kako Bog zapovjeda
Van Basten@ ..mislim da je covjek od rijeci i da ce uraditi ono sto je rekao !!!
Vi ste inace po meni najbolji klub u PL sto se tice afirmacije vlastitog podmlatka, tj. transformacije juniorski-seniorski pogon. Ja bih volio da tako rade i u mom Celiku.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Edina Seku je Redzepagic odveo u Radnik iz Hadzica, dok je Redzepagic u Radniku bio alfa i omega. Sada se suska da ce se Seko vratiti u FKS.
- Megamon
- Kontakt:

=

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ubode ga u sridu! 
j....... pa niste nista osvojili 5 godina 
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
kako bolan 5god? saberi ponovogavran je napisao/la:j....... pa niste nista osvojili 5 godina
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, MostarReds22 i 8 gostiju.