samo sto nije sijevnuloAYAN je napisao/la:Ma samo kad sijevne kao munja: "Zlatan Muslimović u Željezničaru!"...samo plahko...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
uvijek ovi sto ne znaju ni sa kim smo igrali prosle godine najvise prave negativnu atmosferubosnas_ je napisao/la:jbg,nema nista od Evrope...katastrofalno smo se pojacali,i moze se samo ponoviti Makabi i ono demoliranje nase ekipe na terenu! pripreme su nam vec uveliko krenule,a mi dovodimo neke igrace na probu iz HNL 2!..pa stvarno...
dobro razumijem da zelmo Smajica i da ce on doci vjerovatno za nekoliko dana,ali sta je zapelo sa JESEOM,sELIMOVICEM itd...nismo se valjda vec pomirili sa katastrofom od Serifa? bez ispaljenog metka? doveli smo Adilovica u napadu,koji moze biti samo rezervna opcija za neko kvalitetnijeg spica kojeg moramo dovesti!!! lose je ovo sto radimo,jako lose...ne krivim nikoga,vjerovatno nemamo ambicije da nesto napravimo u Evropi,ali steta,velika steta.... Sarajevo ako zadrzi postojeci igracki kadar i dovedu 2-3 pojacanja,bice mnogo jaci od nas u Evropskim utakmicama..
Zadnja izmjena: lottdogg, dana/u 21 jun 2011, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Kod Borovinegavran je napisao/la:samo sto nije sijevnuloAYAN je napisao/la:Ma samo kad sijevne kao munja: "Zlatan Muslimović u Željezničaru!"...samo plahko...
svoj ti pos'o !
- KB-TM87
- Kontakt:
hej grmi grmi sijevaAYAN je napisao/la:Ma samo kad sijevne kao munja: "Zlatan Muslimović u Željezničaru!"...samo plahko...
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Grbavica moj zivot je napisao/la:Kod Borovinegavran je napisao/la:samo sto nije sijevnuloAYAN je napisao/la:Ma samo kad sijevne kao munja: "Zlatan Muslimović u Željezničaru!"...samo plahko...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Bas tako.I ono Selimovic bi bio pojacanje strasno za evropulottdogg je napisao/la:uvijek ovi sto ne znaju ni sa kim smo igrali prosle godine najvise prave negativnu atmosferubosnas_ je napisao/la:jbg,nema nista od Evrope...katastrofalno smo se pojacali,i moze se samo ponoviti Makabi i ono demoliranje nase ekipe na terenu! pripreme su nam vec uveliko krenule,a mi dovodimo neke igrace na probu iz HNL 2!..pa stvarno...
dobro razumijem da zelmo Smajica i da ce on doci vjerovatno za nekoliko dana,ali sta je zapelo sa JESEOM,sELIMOVICEM itd...nismo se valjda vec pomirili sa katastrofom od Serifa? bez ispaljenog metka? doveli smo Adilovica u napadu,koji moze biti samo rezervna opcija za neko kvalitetnijeg spica kojeg moramo dovesti!!! lose je ovo sto radimo,jako lose...ne krivim nikoga,vjerovatno nemamo ambicije da nesto napravimo u Evropi,ali steta,velika steta.... Sarajevo ako zadrzi postojeci igracki kadar i dovedu 2-3 pojacanja,bice mnogo jaci od nas u Evropskim utakmicama..
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Nemoj tako, ide on na utakmice al se zajabuniolottdogg je napisao/la:uvijek ovi sto ne znaju ni sa kim smo igrali prosle godine najvise prave negativnu atmosferubosnas_ je napisao/la:jbg,nema nista od Evrope...katastrofalno smo se pojacali,i moze se samo ponoviti Makabi i ono demoliranje nase ekipe na terenu! pripreme su nam vec uveliko krenule,a mi dovodimo neke igrace na probu iz HNL 2!..pa stvarno...
@bosnas_
jel te stid gluposti koju si napisao ?
edit: nisam ni vidio, Vernes Selimović, strašno pojačanje za Europu
ovi isti optimisti su i protiv Makabija najavljivali prolaz Zelje,pa su nas demolirali,jedva smo se nakon toga oporavili! slicno ce biti i sa Serifom jer je pristup isti,nema pojacanja,nema kvaliteta..jako smo neozbiljno krenuli u sve ovo,ocito se zadovoljavamo da budemo prosjek bosanskog sivila kad je sport u pitanju! za nas su Dinamo i Partizan Real Madrid! a zbog cega??? zbog znanja i sposobnosti koje oni imaju a mi ne,ni zbog cega drugog! niti je Srbija niti Hrvatska nesto bogatije drzave od nase,ali....treba znati i htjeti,a mi niti znamo niti zelimo znati!
Zelimo neki rezultat a dovodimo igrace iz druge HNL! pa jebote,ko da smo neki trecerazredni seoski klub...
Zelimo neki rezultat a dovodimo igrace iz druge HNL! pa jebote,ko da smo neki trecerazredni seoski klub...
Molim vas da smirite strasti
Kao prvo, nije Makabi, nego Hapoel
Kao drugo, ovaj momak je došao na probu, to ništa ne znači. Dolazio je i Teo Kardum, pa nije prošao.
Dalje, istina je da ne bi trebali biti ovoliko optimistični. Mada, nekako sam uvjeren da se neće ( i ne smije ) ponoviti Hapoel. Igrači su uigraniji, iskusniji. Pojačanja nekih nema, možda bude, vidjet ćemo. Ja dajem sedmicu dana za dolazak novih igrača, poslije toga se nema šta tražiti.
Ne treba ni najavljivati pobjede i puno se nadati, niti najavljivati potpunu katastrofu. Trebate se malo smiriti. Kao ekipa nisu ništa posebno, tako da ima neke nade, bar da pobijedimo kući. Eto, to je od mene ukratko
Kao prvo, nije Makabi, nego Hapoel
Kao drugo, ovaj momak je došao na probu, to ništa ne znači. Dolazio je i Teo Kardum, pa nije prošao.
Dalje, istina je da ne bi trebali biti ovoliko optimistični. Mada, nekako sam uvjeren da se neće ( i ne smije ) ponoviti Hapoel. Igrači su uigraniji, iskusniji. Pojačanja nekih nema, možda bude, vidjet ćemo. Ja dajem sedmicu dana za dolazak novih igrača, poslije toga se nema šta tražiti.
Ne treba ni najavljivati pobjede i puno se nadati, niti najavljivati potpunu katastrofu. Trebate se malo smiriti. Kao ekipa nisu ništa posebno, tako da ima neke nade, bar da pobijedimo kući. Eto, to je od mene ukratko
Ma sta vam je ljudi izdominirat cemo ovaj poluklub
nemaju oni šanse,bas sad procitao kaze Serif se boji nas mogli su i bolje proci sa zdrijebom hahahahhahah! 
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Kao prvo igrali smo protiv Hapoela, a ne Makabija. Dovoljno si rekao... toliko o tvom poznavanju i kritici o fudbalu.bosnas_ je napisao/la:ovi isti optimisti su i protiv Makabija najavljivali prolaz Zelje,pa su nas demolirali,jedva smo se nakon toga oporavili! slicno ce biti i sa Serifom jer je pristup isti,nema pojacanja,nema kvaliteta..jako smo neozbiljno krenuli u sve ovo,ocito se zadovoljavamo da budemo prosjek bosanskog sivila kad je sport u pitanju! za nas su Dinamo i Partizan Real Madrid! a zbog cega??? zbog znanja i sposobnosti koje oni imaju a mi ne,ni zbog cega drugog! niti je Srbija niti Hrvatska nesto bogatije drzave od nase,ali....treba znati i htjeti,a mi niti znamo niti zelimo znati!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
KOJI MAKABI BOLAN NE BIO ???bosnas_ je napisao/la:ovi isti optimisti su i protiv Makabija najavljivali prolaz Zelje,pa su nas demolirali,jedva smo se nakon toga oporavili! slicno ce biti i sa Serifom jer je pristup isti,nema pojacanja,nema kvaliteta..jako smo neozbiljno krenuli u sve ovo,ocito se zadovoljavamo da budemo prosjek bosanskog sivila kad je sport u pitanju! za nas su Dinamo i Partizan Real Madrid! a zbog cega??? zbog znanja i sposobnosti koje oni imaju a mi ne,ni zbog cega drugog! niti je Srbija niti Hrvatska nesto bogatije drzave od nase,ali....treba znati i htjeti,a mi niti znamo niti zelimo znati!
G R B A V I C A 2
A šta ako Željo nabuši Šerifa, pa onda ova tvoja prognoza bude svrstana u domen "Pametovanje"? Šta će onda biti? Hoće li onda biti priča: "Pa dobro ipak su oni iz Moldavije, ipak nisu toliko jaki???"bosnas_ je napisao/la:ovi isti optimisti su i protiv Makabija najavljivali prolaz Zelje,pa su nas demolirali,jedva smo se nakon toga oporavili! slicno ce biti i sa Serifom jer je pristup isti,nema pojacanja,nema kvaliteta..jako smo neozbiljno krenuli u sve ovo,ocito se zadovoljavamo da budemo prosjek bosanskog sivila kad je sport u pitanju! za nas su Dinamo i Partizan Real Madrid! a zbog cega??? zbog znanja i sposobnosti koje oni imaju a mi ne,ni zbog cega drugog! niti je Srbija niti Hrvatska nesto bogatije drzave od nase,ali....treba znati i htjeti,a mi niti znamo niti zelimo znati!
U ostalom, seli se u Beograd ako su ti tamo pametniji...ili jednostavno hajmo tebe "temeljitog, sposobnog i marljivog" staviti na čelo BH Fudbala... možda nam procvijetaju LaLe...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Cuj koji? Pa Macabi Haifa reci im bosnas
sta oni znaju 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ja mislio Macabi iz Tel-avivaGazi je napisao/la:Cuj koji? Pa Macabi Haifa reci im bosnas![]()
sta oni znaju
svoj ti pos'o !
- partibrejker1921
- Kontakt:
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Da se bar pojacamo za nasu ligu, ako ne mislimo za evropu. Necemo valjda ciganciti svake godine i gledati patnju opet, igru bez igre i padanje po 16-ercu.
Sta ste mu legli po kostima ionako imse svi klubovi isto zovu,8 makabija i 8 hapoela,hahahh
Ibrahime, sretno!
P.S. Koliko ide nama, kad se on proda?
P.S. Koliko ide nama, kad se on proda?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
neroazzuro
- Kontakt:
E nije ni taj,nego Maccabi Petah TikvaGrbavica moj zivot je napisao/la:Ja mislio Macabi iz Tel-avivaGazi je napisao/la:Cuj koji? Pa Macabi Haifa reci im bosnas![]()
sta oni znaju
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić