Bekend slabo radi a i Kukushkin igra prilično opušteno i solidno mora se priznati.rogeRF je napisao/la: Federer me iznervirao, tako da i ne gledam vise taj mec
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma da! Djeluje mi totalno nezainteresovano, ali, kao sto kazes, i Kukushkin igra solidno..Mister No je napisao/la: Bekend slabo radi a i Kukushkin igra prilično opušteno i solidno mora se priznati.
Evo jedan dobar video...
[youtube][/youtube]
Izdržati, to je temelj vrline!
Evo jedan zanimljiv podatak: prosječna brzina karlovićevog 2.servisa 110 mph, a tipsarevicevog 1.servisa 114 mph

Izdržati, to je temelj vrline!
-
- Kontakt:
BHT1 otkupio čitav turnir kao i zadnje dvije godine . Pa eto ko nema sport klubove može pratiti Wimbledon uglavnom od 13h - 18h... sasvim pristojna satnica ( za sve je kriva programska šema ) .
Uh kako Djokovic otrese Chardyja 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Rutina, no mora se priznati i da je Chardy katastrofa od igrača.L-Train je napisao/la:Uh kako Djokovic otrese Chardyja
Dobar meč trenutno igraju Petzschner i Soderling.
-
- Kontakt:
Ako nastavi ovako tresti, mogao bi drugu sedmicu Wimbledona tresti iz svog kafića.L-Train je napisao/la:Uh kako Djokovic otrese Chardyja
por-queManiacsThe je napisao/la:Ako nastavi ovako tresti, mogao bi drugu sedmicu Wimbledona tresti iz svog kafića.L-Train je napisao/la:Uh kako Djokovic otrese Chardyja

- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Soderling - Hewitt, bice dobar mec 

Soderling ovo dobija bez većih problema(3:0 ili 3:1) iako bih volio da Lejton prođe zbog 1/4 finalaNYKnicks Fan je napisao/la:Soderling - Hewitt, bice dobar mec

"Indija,Pakistan..."
slazem sesoba 39 je napisao/la:Soderling ovo dobija bez većih problema(3:0 ili 3:1) iako bih volio da Lejton prođe zbog 1/4 finalaNYKnicks Fan je napisao/la:Soderling - Hewitt, bice dobar mec

jel to na Djokovica ide Svedjanin u 1/4 finalu

-
- Kontakt:
Čuj Soderling dobija!? Ja se čitajući vaše postove pitam kako su neki dobili otpusnicu iz bolnice. Soderling može dobiti Hewitta jedino ako preko noći nauči igrati na travi jer do jučer nije to naučio. Pa jučer je onaj tupavi Njemac imao 30-ak brejk lopti.
Hewitt u dobrom izdanju ima velike šanse protiv trenutnog Soderlinga.Petzschner je jučer propustio previše prilika a ne bih rekao da će Hewitt pasivno igrati i slajsom prebacivati lopte i čekati da je Sod izbaci u aut.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Danas sam odgled'o Venus protiv penzionerke iz Japana Date. Moram priznati da nisam očekiv'o onakav otpor niskorangirane igračice koja je mogla doći i do pobjede. Venus je puno griješila, Japanka je sve stizala, pogađala neke teške udarce...U svakom slučaju, odličan otpor je pružila i prava je šteta što je ispala.
Trenutno gledam Nadal - Sweeting i Berdych - Bennetau. Čeh se poigrava sa Francuzom (hvala kladionicama na nevjerovatno velikom zbroju gemova 33.5
), a i Nadal bi ovo treb'o dobiti bez problema.
Moram priznati da očekujem jedan maratonski duel Fish - Istomin, al' Amerikanac ima break i u 2. setu (prvi je dobio sa 7-6).
Boleli vodi protiv Wawrinke sa 1:0 u setovima i ima break prednosti u 2. setu.
Nadam se da će i Gašo (Gasquet) ovo riješiti u 3. seta i otpratiti Kunitsyna kući (jbg, urek'o sam ga, Rus je opet uzeo servis Richardu).
Trenutno gledam Nadal - Sweeting i Berdych - Bennetau. Čeh se poigrava sa Francuzom (hvala kladionicama na nevjerovatno velikom zbroju gemova 33.5

Moram priznati da očekujem jedan maratonski duel Fish - Istomin, al' Amerikanac ima break i u 2. setu (prvi je dobio sa 7-6).
Boleli vodi protiv Wawrinke sa 1:0 u setovima i ima break prednosti u 2. setu.
Nadam se da će i Gašo (Gasquet) ovo riješiti u 3. seta i otpratiti Kunitsyna kući (jbg, urek'o sam ga, Rus je opet uzeo servis Richardu).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
nije mi jasno ko Ivu Karlovica nazva teniserom...on ni meni break ne bi mogo' uzeti...
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
lepi španac verdasco
duva 2:0 od haasea

verdasco poludel i na suca

jel budu nole i anica na terenima s kameromsoba 39 je napisao/la:Sutra Viktor,Novak i Ana.Očekujem 3 od 3
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.