Miroslav Ćiro Blažević

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

bosnia1
Kontakt:

Re: Miroslav Ćiro Blažević

Post Postao/la bosnia1 » 28 sep 2008, 07:17

ochaMO je napisao/la:ma dajte djeco vise umuknite i ne laprdajte po forumu bezze.idite u skolu i ucite nesto.sta bolan vi znate o repki i trenerima?koji vam je k...c vishe,pustite covjeka da zavrsi kvalifikacije kako on to misli.nemogu vas shvatiti da znate od mene vise a ne od fudbalskog strucnjaka poput CIRE. hajd sad razgulite i ne laprdajte bezze..ko vam dade pravo da grdite nase trenere? jel vam ijedan valjao odkako je nastala repka? GORI STE OD ZIDOVA
TAcno tako,pustite covjeka da radi svoj posao,pa ako ne odemo u Afriku onda ga napadajte koliko hocete a sad ga pustite na miru.
Ti si to sve dobro napisao OchaMO samo ti to nije trebalo na kraju sto si dodao,Sta su ti zidovi sad skrivili :roll: :roll: :roll:
Navijam za Zelju i za svaki tim koji igra protiv Pitara

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 28 sep 2008, 07:48

ochaMO je napisao/la:ma dajte djeco vise umuknite i ne laprdajte po forumu bezze.idite u skolu i ucite nesto.sta bolan vi znate o repki i trenerima?koji vam je k...c vishe,pustite covjeka da zavrsi kvalifikacije kako on to misli.nemogu vas shvatiti da znate od mene vise a ne od fudbalskog strucnjaka poput CIRE. hajd sad razgulite i ne laprdajte bezze..ko vam dade pravo da grdite nase trenere? jel vam ijedan valjao odkako je nastala repka? GORI STE OD ZIDOVA
U pravu si nije nijedan valjao a i kako ce.Ili su sedamdesetogodisnjaci koji su taktiku fudbala kontali prije trideset cetrdeset godina.Ili su fudbalski znalci kojima je Zeljo ili Sarajevo ili mozda Pristina bila vrh vrhova ili su treneri koji su odmah prvo pa musko sijeli na selektorovo mijesto iako prije toga nijedan klub a kamoli repku nisu vodili samostalno.Druge drzave ogromne pare ulazu na selektore a nas savez konta da i onu mizernu platu selektora sreze.
Sto znaci i druga stvar koliko para toliko muzike.Ali mi mu muzike dobre od osnutka repke nismo fakat culi.Pocne ko biva neki dobar ton i onda se na kraju sve to uke...nja
Fudbalski strucnjak ne reze cetiri pet defanzivaca a u zamijenu zove samo jednoga i to ofanzivnog igraca.
meni je bake i stavljanje kao libera Barbu najboljeg strelca BL preko glave a tako ce i Ciro biti primoran da i Dzeku stavi na stopera :roll: ako ovako nastavi.
Papac mu se nece odazvati,Spahic je tek operisan,Ostaju Radeljic koji tek jucer kad ne zaigra cijelu utakmicu i odsijedi na klupi kotbusu svanu i pobijedi prvu tekmu dok su pet kola gledali odakle vedri,Nadarevic,Berberovic i naravno opet dobrog veznjaka Damjanovica na stopersku poziciju,dobro lijevo krilo na beka mislim na Salihovica jadnik tamo samo prezivljava.Sto se vidjelo na tekmama jer je covijek ofanzivni igrac otkad zna za sebe.
nebi mi bilo zao da Ciro nema igraca pa mora da kombinuje ali se tek tako olako rijesava igraca koji itekako dobro igraju u Evropskim klubovima a kao alternativu eto ima igraca iz premier lige.Jest sa Turskom bi mu plaho pomogli.
P.S Zbog takvih uvreda clanova na portalima se dobija banana i to dozivotna :evil:

farex
Kontakt:

Post Postao/la farex » 28 sep 2008, 10:45

Samo Ćiro naprijed pokaži svima ko je najveći trener svih vremena....

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 28 sep 2008, 12:55

farex je napisao/la:Samo Ćiro naprijed pokaži svima ko je najveći trener svih vremena....
Daj nelupetaj...zasto je on najbolji trener svih vremena?? mozda zato sto su ga medije takvog napravile..a sta je on u svojoj karijeri toliko velicanstveno napravio? odve hrvate na 3.mjesto svjetskog prvenstva?? jel to?? pa svaka njemu cast za to ali i ne odveo ih kakve su igrace imali..sve jedan igrac je igrao u nekoj velikoj evropskoj ekipi i bili su u najboljim godinama..boban, suker, prosinecki, simic, bilic, boksic...nekazem ja nista, valja i to uspjeti ali ipak nije valjda samo to razlog sto je on ovde na forumu a i u medijama non stop takozvani "najbolji"...a reci te mi sta je jedan ivica osim losi od njeg? ili jedan vahid halihodzic?? ;)

to je sve sto imam reci na to..sto se tice trenutne situacije..sta znam, mislim da trenutno igraju nasi najbolji...zao mi je to za jahica, sto nije pozvan umjesto np. jednog radeljica..ali sta je tu je..a sto se tice jednog stilica sto nije pozvan ili jednog pjanica sto malo igra..oni su jos mladi, doce njima vrijeme...stilic ce za pola godine pa godinu biti sigurno vazan clan nase repke..samo polako..a i pjanic ce za godinu dana biti jos bolji..bolji u defenzivi i malo hrabri..onda cemo imati dva dragulja vise i dva "popunjaca" manje :)

jos jedno uz to: uh, al bi bilo fenomenalno da nam protiv turaka iztrci ovaj sastav:

Golman: Hasagic
Odbrana: Spahic, Nadarevic, Papac
Sredina: Berberovic, Damjanovic, Misimovic, Muratovic, Salihovic
Napad: Ibisevic, Dzeko

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 sep 2008, 14:34

Turcima fale Tuncay Sanli i Nihat koji su povrijedeni. :lol:

jaguar
Kontakt:

Post Postao/la jaguar » 28 sep 2008, 15:38

to je dobra vijest, al ionako nemaju sanse sa nama :)

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 28 sep 2008, 20:22

Nego upucenost Cire i saveza na nivou :roll:
Pozvat ce Mravca koji je prije par mijeseci predao BIH pasos u zamijenu za Austrijski koji je i dobio.
Sto znaci od toga nema nista a i da bude proces bi trajao i duze nego kod Pjanica.
Razlog dobro znamo ne-sposobnost saveza kao naprimjer kobajagi suspenzija papca o kojem nije bilo ni govora .
Ovo da nije smijesno bilo bi zalosno :evil:

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 28 sep 2008, 22:02

sukisp je napisao/la:Nego upucenost Cire i saveza na nivou :roll:
Pozvat ce Mravca koji je prije par mijeseci predao BIH pasos u zamijenu za Austrijski koji je i dobio.
Sto znaci od toga nema nista a i da bude proces bi trajao i duze nego kod Pjanica.
Razlog dobro znamo ne-sposobnost saveza kao naprimjer kobajagi suspenzija papca o kojem nije bilo ni govora .
ako opali, to znaci ako bude mogao mravac igrati, onda je to dobar potez..godinama je standardan u svojim timu a i mlad je jos ..ima perspektive u njemu...a dali ce to uspjeti to je naravno druga stvar..ali mislim da bi to trebalo, jer on nikad nije igrao za neku drugu repku, ni ovako ni u pomladku..vidjecemo...znacemo sve za maksimalno 2 sedmice :)

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 28 sep 2008, 22:06

E.D je napisao/la:
ako opali, to znaci ako bude mogao mravac igrati, onda je to dobar potez..godinama je standardan u svojim timu a i mlad je jos ..ima perspektive u njemu...a dali ce to uspjeti to je naravno druga stvar..ali mislim da bi to trebalo, jer on nikad nije igrao za neku drugu repku, ni ovako ni u pomladku..vidjecemo...znacemo sve za maksimalno 2 sedmice :)
Ljudi ne zavaravajte se ba s tim Mravcem momak igra u klubu koji je osmi na tabeli u svojoj ligi od mogucih 10 klubova, a svi znamo kolko je Austrijska liga jaka, ili da kazem kolko nije jaka..
Kad skontam nesto pametnije napisat cu

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 28 sep 2008, 22:19

Lovac je napisao/la:
E.D je napisao/la:
Ljudi ne zavaravajte se ba s tim Mravcem momak igra u klubu koji je osmi na tabeli u svojoj ligi od mogucih 10 klubova, a svi znamo kolko je Austrijska liga jaka, ili da kazem kolko nije jaka..
ja bih reko da se ti nezavaras ;) ja zivim u austriji, pratim ovu ligu ali pratim i sve jednu ligu u kojoj nasi reprezentativci igraju..jer iako sam mozda dijasporac moje srce kuca za nasu repku ;)

austrijska liga tehnicki sigurno nije tako jaka kao najbolje lige svijeta, ali zato sto se tice borbenosti nije nista losija..a nama hvala bogu trebaju borci, poput mravca...ili de mi reci sta je ta np bugarska liga bolja od austrijske pa nam jedan od jacih igraca (berberovic) igra tamo?!!! ili np sta fali muratovicu?? covjek je odradio svoje..a i on igra u toj "losoj" austrijskoj ligi! a taj jedan papac koji je trenutno kao jedan od nasih najboljih odbranbenih igraca je godinama igrao u austrijskoj ligi...to znaci nije valjda u zadnje 2 godine nastao takva internacionalna klasa samo sto je preso u rangers-e!pa vala ni ti rangersi nisu neka ekstra ekipa...budimo realni..imam par sto igraju u jakim ligama (salihovic, dzeko, misimovic pa i spahic i rahimic i damjanovic) a sve ostalo igra u ligama nivoa austrijske ili cak slabije lige ;)

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 28 sep 2008, 22:26

Nema to veze Papac je IGRAO u Austriji sad igra u Skotskoj, al opet sumnjam da imamo boljeg igraca za klupu od tog Mravca naravno ako izostavimo recimo Jahica iz Arisa koji vjerovatno vise nece ni igrat jer je "ciro reko svoje", a sto se tice toga austrijska liga borbenost itd ja ostajem pri svome da je to jedna prosjecna liga, al opet kazem bolje i Mravac nego tamo neki Vasilic iz gradacca..

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 28 sep 2008, 22:35

Ma i Mravac,Bajic su Roberto Carlosi na osnovu Radeljica koji se prodao u BL pitaj boga kako zaebo ljude u Cotbusu samo tako :lol: .
U vezi Mravca nema sta opaliti,covijek se odjavio od BIH drzavljanstva i uzeo Austrijsko.
Prvo sto je itekako papreno opet prijavljivanje i jos proces u normalnim uslovima koji dugo traje a pogotovo u nasem savezu.Najsmjesnije sto Ciro lupa o tome a pojma nema da Mravac uopste nema BIH drzavljanstvo.
kao onaj Jure iz Doboja kako ga Ciro nazva pravi Bosnjak iliti musliman :mrgreen: :evil: a covijek odigrao 15 meceva u Hrvatskoj repci :lol: Ma sve strucnjaci.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 28 sep 2008, 22:38

sukisp je napisao/la:Ma i Mravac,Bajic su Roberto Carlosi na osnovu Radeljica koji se prodao u BL pitaj boga kako zaebo ljude u Cotbusu samo tako :lol: .
U vezi Mravca nema sta opaliti,covijek se odjavio od BIH drzavljanstva i uzeo Austrijsko.
Prvo sto je itekako papreno opet prijavljivanje i jos proces u normalnim uslovima koji dugo traje a pogotovo u nasem savezu.Najsmjesnije sto Ciro lupa o tome a pojma nema da Mravac uopste nema BIH drzavljanstvo.
kao onaj Jure iz Doboja kako ga Ciro nazva pravi Bosnjak iliti musliman :mrgreen: :evil: a covijek odigrao 15 meceva u Hrvatskoj repci :lol: Ma sve strucnjaci.
Heh nisam znao da se odreko naseg drzavljanstva koji ce nam onda qrac heh, bolje onda tamo neki Miroslav **** nego Radeljic sto kazes..kad vec ne moze taj Mravac

sukisp
Kontakt:

Post Postao/la sukisp » 28 sep 2008, 22:55

Lovac je napisao/la:
sukisp je napisao/la:Ma i Mravac,Bajic su Roberto Carlosi na osnovu Radeljica koji se prodao u BL pitaj boga kako zaebo ljude u Cotbusu samo tako :lol: .
Heh nisam znao da se odreko naseg drzavljanstva koji ce nam onda qrac heh, bolje onda tamo neki Miroslav **** nego Radeljic sto kazes..kad vec ne moze taj Mravac
Ma ni miro **** nemoze :mrgreen: odigrao tip tekmi za mladu hrvatsku repku tone a ovi ga hranili i napijali o trosku naseg saveza na ovim zadnjim pripremama-kontas :lol:
I onda kao ono tek slucajno skontali da bi dobro naograisali da je zaigrao za BIH repku.
Upuceni ljudi u stanje potencionalni igraca da je to cudo jedno :roll:
P.S Mravac se odjavio jer mu dodijalo da se klocevi iz zepca,zrinskog zovu u repku a njega niko ni za suvu sljivu.
tako da mu nije ni zamijeriti.E sad kad je covijek to rijesio,ljudina Ciro ga zove :lol:
Zadnja izmjena: sukisp, dana/u 28 sep 2008, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

Lovac
Kontakt:

Post Postao/la Lovac » 28 sep 2008, 22:56

sukisp je napisao/la:
Lovac je napisao/la:
Ma ni miro **** nemoze :mrgreen: odigrao tip tekmi za mladu hrvatsku repku tone a ovi ga hranili i napijali o trosku naseg saveza na ovim zadnjim pripremama-kontas :lol:
I onda kao ono tek slucajno skontali da bi dobro naograsiali da je zaigrao za BIH repku.
Upuceni ljudi u stanje potencionalni igraca da je to cudo jedno :roll:
P.S Mravac se odjavio jer mu dodijalo da se klocevi iz zepca,zrinskog zovu u repku a njega niko ni za suvu sljivu.
tako da mu nije ni zamijeriti.E sad kad je covijek to rijesio,ljudine ga zovu :lol:
Heh ako je tako onda mu svaka cast..

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 28 sep 2008, 22:57

Rekao sam i prije, Ciro zna sta radi. Bolan, nismo mi dzabe pobijedili Estoniju sa 7-0. Naravno, ja necu da uporedim Estoniju sa reprezentacijom Turske ali smo mi uvijek dokazivali da :

1. Nismo jedna reprezentacija koja cesto gubi sa 3-0, 4-0 i tako dalje. Sto je dobra stvar.
2. Znamo uvijek da se snadzemo protiv najacih reprezentacija u nasoj grupi.
3. Imamo, vjerovatno, najbolje navijacke grupe u cjeloj Evropi. 8-)

Kad se sve to uzme u obzir, nevidim zasto nebismo dobili Tursku i Armeniju.

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 29 sep 2008, 10:31

Zna li iko ista o nekom Mati Vidicu koji se spominje kao novi igrac nase repke?

Beca-25
Kontakt:

Post Postao/la Beca-25 » 29 sep 2008, 10:47

Ta informacija je plasirana na Hayatu, ali nism dobro cuo detaljnije, ni gdje igra, ni sta igra , a ni godine, pa ako ko ima informaciju neka je postavi na forum, bio bih zahvalan! :D :D :D :D

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 29 sep 2008, 11:00

Ljudi ne zavaravajte se ba s tim Mravcem momak igra u klubu koji je osmi na tabeli u svojoj ligi od mogucih 10 klubova, a svi znamo kolko je Austrijska liga jaka, ili da kazem kolko nije jaka..[/quote]

ja bih reko da se ti nezavaras ;) ja zivim u austriji, pratim ovu ligu ali pratim i sve jednu ligu u kojoj nasi reprezentativci igraju..jer iako sam mozda dijasporac moje srce kuca za nasu repku ;)

austrijska liga tehnicki sigurno nije tako jaka kao najbolje lige svijeta, ali zato sto se tice borbenosti nije nista losija..a nama hvala bogu trebaju borci, poput mravca...ili de mi reci sta je ta np bugarska liga bolja od austrijske pa nam jedan od jacih igraca (berberovic) igra tamo?!!! ili np sta fali muratovicu?? covjek je odradio svoje..a i on igra u toj "losoj" austrijskoj ligi! a taj jedan papac koji je trenutno kao jedan od nasih najboljih odbranbenih igraca je godinama igrao u austrijskoj ligi...to znaci nije valjda u zadnje 2 godine nastao takva internacionalna klasa samo sto je preso u rangers-e!pa vala ni ti rangersi nisu neka ekstra ekipa...budimo realni..imam par sto igraju u jakim ligama (salihovic, dzeko, misimovic pa i spahic i rahimic i damjanovic) a sve ostalo igra u ligama nivoa austrijske ili cak slabije lige ;)[/quote]

Daj ba ne seri...Imamo i mi internet i gledamo utakmcie..Sasvim slucajno sam u zadnjih 7 dana gledao dvije utakmcie iz te smijesne lige..I to duele dvije "jace" ekipe...
Ma smijesno je to, antifudbal, treba to zabraniti da se igra...

Boske
Kontakt:

Post Postao/la Boske » 29 sep 2008, 11:03

A ta rotacija Bartolovic-Pjanic....

Ljudi jos niste skontali da je Ciro profesionalac i daje ogromna razlika izmedju njega i prijasnjih selektora..On je to perfektno i dokazao u zadnje dvije utakmice, ne rezultatski nego takticki...

Zove Bartolovica jer ni Fatih Terim ni njegovi igraci nemaju pojma ko je i sta je on, dok ce Pjanica, Dzeku, Muslimovica, Misimovica i ostale procitati isto bukvar...Zbog toga Ciro zeli da koristi neke svoje dzokere sa kojima ce iznenaditi Tursku u Istanbulu..Vidjet cete...

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.