farex je napisao/la:Samo Ćiro naprijed pokaži svima ko je najveći trener svih vremena....
Daj nelupetaj...zasto je on najbolji trener svih vremena?? mozda zato sto su ga medije takvog napravile..a sta je on u svojoj karijeri toliko velicanstveno napravio? odve hrvate na 3.mjesto svjetskog prvenstva?? jel to?? pa svaka njemu cast za to ali i ne odveo ih kakve su igrace imali..sve jedan igrac je igrao u nekoj velikoj evropskoj ekipi i bili su u najboljim godinama..boban, suker, prosinecki, simic, bilic, boksic...nekazem ja nista, valja i to uspjeti ali ipak nije valjda samo to razlog sto je on ovde na forumu a i u medijama non stop takozvani "najbolji"...a reci te mi sta je jedan ivica osim losi od njeg? ili jedan vahid halihodzic??
to je sve sto imam reci na to..sto se tice trenutne situacije..sta znam, mislim da trenutno igraju nasi najbolji...zao mi je to za jahica, sto nije pozvan umjesto np. jednog radeljica..ali sta je tu je..a sto se tice jednog stilica sto nije pozvan ili jednog pjanica sto malo igra..oni su jos mladi, doce njima vrijeme...stilic ce za pola godine pa godinu biti sigurno vazan clan nase repke..samo polako..a i pjanic ce za godinu dana biti jos bolji..bolji u defenzivi i malo hrabri..onda cemo imati dva dragulja vise i dva "popunjaca" manje
jos jedno uz to: uh, al bi bilo fenomenalno da nam protiv turaka iztrci ovaj sastav:
Golman: Hasagic
Odbrana: Spahic, Nadarevic, Papac
Sredina: Berberovic, Damjanovic, Misimovic, Muratovic, Salihovic
Napad: Ibisevic, Dzeko