FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Meni je draza ovakva grbavica, nek je najruznija, ali je nasa i u nasem vlasnistvu, a ne da nam nepouzdani slovenci grade nesto sto i ne lici na stadion, gdje svaki put smanjuju cijenu i jos da to bude javno-pravno partnerstvo gdje bi mi imali prvenstvo i prednost igranja na njemu, ali bi ga mogo koristiti ko god plati, yebo to. Po meni u ovom trenutku taj stadion uopste nije toliko neophodan, imamo mi 1000 precih pitanja da rijesimo prije stadiona. Prvo se treba stabilizovati i neke druge stvari obezbjediti, pa tek onda stadione ganjati.
Vala na Grbavici se treba odraditi dosta 'sitnog' posla. Korozirala ona ograda na kojoj stoje reklame, pa gdje to nije sramota vidjeti. Onda bi reflektore trebalo ofarbati. Iščupati travu. To su sve neke sitnice koje ne koštaju puno, a stadion bi nam puno ljepše izgledao. Ima tu posla, ali se može napraviti fin stadion. Uglavnom, biće valjda nešto, nije na nama sada da pametujemoAdmiral_TM87 je napisao/la:Meni je draza ovakva grbavica, nek je najruznija, ali je nasa i u nasem vlasnistvu, a ne da nam nepouzdani slovenci grade nesto sto i ne lici na stadion, gdje svaki put smanjuju cijenu i jos da to bude javno-pravno partnerstvo gdje bi mi imali prvenstvo i prednost igranja na njemu, ali bi ga mogo koristiti ko god plati, yebo to. Po meni u ovom trenutku taj stadion uopste nije toliko neophodan, imamo mi 1000 precih pitanja da rijesimo prije stadiona. Prvo se treba stabilizovati i neke druge stvari obezbjediti, pa tek onda stadione ganjati.
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Meni bi za sad bilo dosta da se operu stoliceOmar500 je napisao/la:Vala na Grbavici se treba odraditi dosta 'sitnog' posla. Korozirala ona ograda na kojoj stoje reklame, pa gdje to nije sramota vidjeti. Onda bi reflektore trebalo ofarbati. Iščupati travu. To su sve neke sitnice koje ne koštaju puno, a stadion bi nam puno ljepše izgledao. Ima tu posla, ali se može napraviti fin stadion. Uglavnom, biće valjda nešto, nije na nama sada da pametujemoAdmiral_TM87 je napisao/la:Meni je draza ovakva grbavica, nek je najruznija, ali je nasa i u nasem vlasnistvu, a ne da nam nepouzdani slovenci grade nesto sto i ne lici na stadion, gdje svaki put smanjuju cijenu i jos da to bude javno-pravno partnerstvo gdje bi mi imali prvenstvo i prednost igranja na njemu, ali bi ga mogo koristiti ko god plati, yebo to. Po meni u ovom trenutku taj stadion uopste nije toliko neophodan, imamo mi 1000 precih pitanja da rijesimo prije stadiona. Prvo se treba stabilizovati i neke druge stvari obezbjediti, pa tek onda stadione ganjati.
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma bolan,samo nek se raja dignu ba.Ako propadne sve da se skupi para da se medijski digne atmosfera i sve to je puno bolje nego da nam ruse stadion i prave neke konzeerve.Ima i medzu navijacima zelje i arhitekta i gradavinaca ba.Kad bi se to bas medijski diglo pogurali bi sve ba.Kad s u upravi za nesto takvo nesposobni nismo i mi.
svoj ti pos'o !
-
ManiacsThe
- Kontakt:
Haj u Moldaviju sa rajomGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma bolan,samo nek se raja dignu ba.Ako propadne sve da se skupi para da se medijski digne atmosfera i sve to je puno bolje nego da nam ruse stadion i prave neke konzeerve.Ima i medzu navijacima zelje i arhitekta i gradavinaca ba.Kad bi se to bas medijski diglo pogurali bi sve ba.Kad s u upravi za nesto takvo nesposobni nismo i mi.
Gdje je Dialiba ?ManiacsThe je napisao/la:Haj u Moldaviju sa rajomGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma bolan,samo nek se raja dignu ba.Ako propadne sve da se skupi para da se medijski digne atmosfera i sve to je puno bolje nego da nam ruse stadion i prave neke konzeerve.Ima i medzu navijacima zelje i arhitekta i gradavinaca ba.Kad bi se to bas medijski diglo pogurali bi sve ba.Kad s u upravi za nesto takvo nesposobni nismo i mi.
NO PYRO NO PARTY
-
ManiacsThe
- Kontakt:
U nekom frizerskom na CiglanamaBuu je napisao/la:Gdje je Dialiba ?ManiacsThe je napisao/la:Haj u Moldaviju sa rajomGrbavica moj zivot je napisao/la:Ma bolan,samo nek se raja dignu ba.Ako propadne sve da se skupi para da se medijski digne atmosfera i sve to je puno bolje nego da nam ruse stadion i prave neke konzeerve.Ima i medzu navijacima zelje i arhitekta i gradavinaca ba.Kad bi se to bas medijski diglo pogurali bi sve ba.Kad s u upravi za nesto takvo nesposobni nismo i mi.
Ma ne mozemo imati nekog ozbiljnog sponzora na "neozbiljnom" stadionu. Najjaci klub a stadion smijesan za renome kluba. Treba sacekat do kraja ove godine i vidjet sta i kako ce ici ovo sa Slovencima sada nisu oni problem nego opet nasi (opcina itd..). Znaci sve je moguce. A to da nam neki privatnik izgradi tribinu a da njemu ide kes nema sanse!!! Moze pod uslovom da uzme na 2-3god. max da povrati ulozeno i neku zaradu ali da to drzi u svojim rukama ma nikad!!! Ova prica sto kruzi kako od 2013god. nemamo stadiona (moze se tkao reci) ide nama u prilog i ovo bi trebal iskoristiti u pregovorima sa svima koji su upetljani u vezi nove Grbavice.Admiral_TM87 je napisao/la:Meni je draza ovakva grbavica, nek je najruznija, ali je nasa i u nasem vlasnistvu, a ne da nam nepouzdani slovenci grade nesto sto i ne lici na stadion, gdje svaki put smanjuju cijenu i jos da to bude javno-pravno partnerstvo gdje bi mi imali prvenstvo i prednost igranja na njemu, ali bi ga mogo koristiti ko god plati, yebo to. Po meni u ovom trenutku taj stadion uopste nije toliko neophodan, imamo mi 1000 precih pitanja da rijesimo prije stadiona. Prvo se treba stabilizovati i neke druge stvari obezbjediti, pa tek onda stadione ganjati.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
[img][IMG]http://img810.imageshack.us/img810/6199/curice.jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/img]
Volimo Bete a njih ko Beje!!!
Ma lako je za pojacanja vec se pregovara uveliko sa jednim malo boljim napadacem nije iz nase lige.
Seha bi trebao otici za 700 000 eurica provjereno
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
ti si uvijek za mustulukpile87 je napisao/la:Ma lako je za pojacanja vec se pregovara uveliko sa jednim malo boljim napadacem nije iz nase lige.
NO PYRO NO PARTY
700 hiljada već bolje zvuči. Super obeštećenje, prvo Bekrić 350 000, pa sad Šehić 700 000 eura. Lijepo ovo ide. A što se tog napadača tiče, nemoj ništa govoriti, pa ako bude došao, onda super, ako ne, nikom ništa, ionako nismo ni znali ni ko je ni šta jepile87 je napisao/la:Ma lako je za pojacanja vec se pregovara uveliko sa jednim malo boljim napadacem nije iz nase lige.
- KB-TM87
- Kontakt:
Joj pile što reče, unese nam nemir 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Mozemoli makar znati sa kojeg je kontinenta igrac ili iz kojeg regiona je, ako nije problem? Hvala. xDOmar500 je napisao/la:700 hiljada već bolje zvuči. Super obeštećenje, prvo Bekrić 350 000, pa sad Šehić 700 000 eura. Lijepo ovo ide. A što se tog napadača tiče, nemoj ništa govoriti, pa ako bude došao, onda super, ako ne, nikom ništa, ionako nismo ni znali ni ko je ni šta jepile87 je napisao/la:Ma lako je za pojacanja vec se pregovara uveliko sa jednim malo boljim napadacem nije iz nase lige.
Seha bi trebao otici za 700 000 eurica provjereno![]()
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- KB-TM87
- Kontakt:
@sajo10
Bošnjak, Šokota, Soukouna, Yurchenko, Gimenez
Bošnjak, Šokota, Soukouna, Yurchenko, Gimenez
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Srbin baBuu je napisao/la:samo nemoj crnogorca
- KB-TM87
- Kontakt:
SpalevićAdmiral_TM87 je napisao/la:Srbin baBuu je napisao/la:samo nemoj crnogorca
Isto kao da si gledaoBuu je napisao/la:samo nemoj crnogorca
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], ELDIABLO20, kosuljaplava, Pact1921, Riziko i 27 gostiju.