Asmir Begović

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Za_raju
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Za_raju » 18 jun 2011, 19:40

soko je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:On je jedino bio strucnjak u jednoj stvari. A to je da je znao kako da upravlja nasim novinarima i znao kako manipulisat nasim narodom. To je sve, cak je svoje magicne trikove prenio i na igrace (neke).
Jeli tebi ovo manipulacija?
Belgija-BiH 2:4
BiH-Belgija 2-1
BiH - Estonija 7-0
Estonija – BiH 0-2
BIH - ARMENIJA 4:1
Armenija - BiH 0:2
IlI?
Kako si ti naporan.
Hajde kad si to nasao. Vidi ko je dao te golove i asistenicije. Miske protiv Estonije 3 gola i koja asistencija, protiv Belgije gol i jedna ili dvije asistencija. Dzeko, medju prvim u Europi.
Miske 20 asistencija za Wolfsburg 2008/2009 i 16 2009/2010. Dzeko 26 golova i 10 asistencija i onda 22 gola.
Miske nije skupio 10 utakmica u 2010/2011 a Dzeko je imao neki 20 puta da se lopta odbije od njega pet metara po utakmici u MC.
I ne znam sta je tu tako nejasno.
Jasno je to da imamo puno veci izbor kvalitetnih igraca nego za Cirina mandata sta tebi nije tu jasno????
A to sto sam naporan znaci da jos nisi shvatio pojam "forum"!!!
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 jun 2011, 20:42

Gdje taj izbor,ubismo se trazeci ali fakat ga ni na vidiku.
Za prijateljske i revijalne i mozda
U slucaju kvalifikacija pisi propalo,jer to ne pali kod jacih repki.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 21 jun 2011, 18:26

Begovic has also predicted that a number of his compatriots will soon be heading to British shores, insisting there are several Bosnians who could shine in the Premier League.

"Now that me and Edin Dzeko are playing in the Premier League there is much more talk about Bosnian players, and I believe that there are footballers who could also play here," he said.

"I see many players who would fit perfectly, like (Vedad) Ibisevic, (Sejad) Salihovic, (Emir) Spahic and (Miralem) Pjanic.

"I hope and also believe that there will be more Bosnians coming to England this summer."
Al ih nahvali :mrgreen:

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 jun 2011, 00:05

Zvjezdan Misimović je ostao iznenađen kada smo mu kazali da ga selektor Safet Sušić zajedno sa ostalim našim reprezentativcima koji igraju u Rusiji ne planira pozvati za prijateljsku utakmicu protiv Grčke koja se 10. avgusta igra u Bosni i Hercegovini. Naš interancionalac iz redova moskovskog Dinama kaže da je odluka na selektoru Sušiću, ali da on želi igrati svaku utakmicu, bez obzira na to što je riječ o prijateljskom susretu.

- Volio bih da me Sušić pozove protiv Grčke. Ne želim se miješati u njegov posao, ne znam šta je sve planirao, ali bih volio da dobijem poziv. Utakmica protiv Grčke je važan test za sve nas, jer već u septembru nas očekuju dvije najvažnije utakmice u kvalifikacijama za Euro protiv Bjelorusije i zato ih volio igrati - kaže Misimović.

Selektor Vas, Rahimića i ostale želi osloboditi obaveza, jer ćete imati mnogo teških utakmica u ruskom šampionatu?

- Mene zanima svaka utakmica za reprzeentaciju Bosne i Hercegovine. Ne zanima me ruska liga, u njoj mogu igrati i svaki dan, ali dres reprezentacije za mene je svetinja. Hvala Sušiću što misli na nas, ali očekujem poziv.

-----

Eh, ovo je rezon pravog reprezentativca svoje zemlje!
Asmir bi možda mogao da uzmu koju pouku, i da promjeni svoj đon-obraz karakter.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 22 jun 2011, 00:11

VanBasten je napisao/la: - Mene zanima svaka utakmica za reprzeentaciju Bosne i Hercegovine. Ne zanima me ruska liga, u njoj mogu igrati i svaki dan, ali dres reprezentacije za mene je svetinja. Hvala Sušiću što misli na nas, ali očekujem poziv.
kralj!
#samoRudar #zauvijek

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 jun 2011, 00:25

L' Imperator je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: - Mene zanima svaka utakmica za reprzeentaciju Bosne i Hercegovine. Ne zanima me ruska liga, u njoj mogu igrati i svaki dan, ali dres reprezentacije za mene je svetinja. Hvala Sušiću što misli na nas, ali očekujem poziv.
kralj!
Odlicna izjava, ali on to na terenu nije pokazao u zadnje vrijeme. Mislim da ga Susic treba zrtvovat za Salihovica u Minsku. Treba nam trkac. A u duelu izmedju Misimovica i Pjanica, mislim da je Pjanic ispred u ovom trenutku.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 jun 2011, 00:29

Dal' je za klupe, ili nije, to je već druga tema.
Ono što je suština da igrač koji se trenutno bori za mjesto u timu i da bi mu izostanak s ove utakmice sgurno koristio, ipak bira prije reprezentaciju naspram karijere.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2011, 00:36

Ja sve kontam to Begovic izjavio,pa gledam kroz prozor da nece nevrijeme.A kad ono Miske,staro-nova vijest.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

delija
Kontakt:

Post Postao/la delija » 22 jun 2011, 00:48

harishp je napisao/la:Ja sve kontam to Begovic izjavio,pa gledam kroz prozor da nece nevrijeme.A kad ono Miske,staro-nova vijest.
Ma neka Hari izgleda Bega dolazi tobe ;)

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 22 jun 2011, 00:54

VanBasten je napisao/la:Zvjezdan Misimović je ostao iznenađen kada smo mu kazali da ga selektor Safet Sušić zajedno sa ostalim našim reprezentativcima koji igraju u Rusiji ne planira pozvati za prijateljsku utakmicu protiv Grčke koja se 10. avgusta igra u Bosni i Hercegovini. Naš interancionalac iz redova moskovskog Dinama kaže da je odluka na selektoru Sušiću, ali da on želi igrati svaku utakmicu, bez obzira na to što je riječ o prijateljskom susretu.

- Volio bih da me Sušić pozove protiv Grčke. Ne želim se miješati u njegov posao, ne znam šta je sve planirao, ali bih volio da dobijem poziv. Utakmica protiv Grčke je važan test za sve nas, jer već u septembru nas očekuju dvije najvažnije utakmice u kvalifikacijama za Euro protiv Bjelorusije i zato ih volio igrati - kaže Misimović.

Selektor Vas, Rahimića i ostale želi osloboditi obaveza, jer ćete imati mnogo teških utakmica u ruskom šampionatu?

- Mene zanima svaka utakmica za reprzeentaciju Bosne i Hercegovine. Ne zanima me ruska liga, u njoj mogu igrati i svaki dan, ali dres reprezentacije za mene je svetinja. Hvala Sušiću što misli na nas, ali očekujem poziv.

-----

Eh, ovo je rezon pravog reprezentativca svoje zemlje!
Asmir bi možda mogao da uzmu koju pouku, i da promjeni svoj đon-obraz karakter.
To je tacno ali svi znamo da ce on biti jedan od najbolji golmena u sviejtu. Golmani su gladiatori oni su svi arroganti i zato mu treba dati jednu utakmicu da osjeti da je dio ove representacije ipak ako to znaci da mi moramo cuti na njegove budalestine.

levat
Kontakt:

Post Postao/la levat » 22 jun 2011, 00:56

Keno je sve skloniji povredama, a i godine ide. Valjda će Bega skontati da bi mogao da se odazove i na neku prijateljsku. U svakom slučaju, da sam Pape, ja bih za tekmu sa Grcima zuovnuo i Nemanju.

TKC
Kontakt:

Post Postao/la TKC » 22 jun 2011, 00:59

levat je napisao/la:Keno je sve skloniji povredama, a i godine ide. Valjda će Bega skontati da bi mogao da se odazove i na neku prijateljsku. U svakom slučaju, da sam Pape, ja bih za tekmu sa Grcima zuovnuo i Nemanju.
JASMIN BURIC!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 jun 2011, 01:17

Svaka cast Misimovicu,ovo je rec patriota! Begovic od njega moze mnogo toga nauciti,prije svega kako se voli svoja domovina! ne kazem da je Begovic ne voli,ali njegovo ponasanje nije za pohvaliti!

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jun 2011, 02:05

Jos uvijek se raspravlja o ovom umisljenom krelcu ?
Ma daaaaj...
Izgleda da nam je svima jako, jako dosadno :- ).
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 jun 2011, 02:09

Titova-Juga je napisao/la:Jos uvijek se raspravlja o ovom umisljenom krelcu ?
Ma daaaaj...
Meni vala jes' :mrgreen:
insomnia zna biti kučka

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jun 2011, 02:11

VanBasten je napisao/la:
Ma daaaaj...
insomnia zna biti kučka

Ma ovu sagu treba okoncati ;)
Niti je Begovic Buffon, a sve i da jeste, ni Takvoj Velicini se ne bih trebalo oprastati zaje_bavanje sa domovinom :- ).
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 jun 2011, 02:19

Titova-Juga je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:
Ma daaaaj...
insomnia zna biti kučka

Ma ovu sagu treba okoncati ;)
Niti je Begovic Buffon, a sve i da jeste, ni Takvoj Velicini se ne bih trebalo oprastati zaje_bavanje sa domovinom :- ).
Djelim mišljenje.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 22 jun 2011, 02:19

malo mi je smijesno uopste stavljati Misketa, koji ima najvise nastupa u svetom dresu i ovog prdavca, koji se krije, gubi mobitele i da ne kazem laze, u istu temu, dobar je golman, sigurno jedan od najboljih kojeg smo ikad imali, pored Handanovica mozda ni najbolji sa Balkana, i stvarno zelim da jednog dana postane nas broj 1, ali ovako ponasanje prema repki se nece dugo trpiti, zato se nadam da Begovic malo razmisli u buducnosti sta zaista zeli
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 12 gostiju.