NK Široki Brijeg

admirone
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la admirone » 21 jun 2011, 10:09

gospodin Seljakovic je napisao/la:
jacky09 je napisao/la:
admirone je napisao/la:Niste bas imali sreće u prvom pretkolu, ali ako to prodjete pley off je jako blizu ;)
Igraju se 4 pretkola.
ako prodju Olimpiju i Bohemiasa ostaje im samo trece do tog 4. ili ti ga play offa ;) .. nije rekao da su u play offu, nego da ce bit jako blizu, dakle u trecem ;)
Upravo tako jer je Bohemians mozda u rangu sa olimpijom ako ne i slabiji :D
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 21 jun 2011, 10:14

Netreba podcjenivati olimpiju. Prosle godine su bili puno losiji, bili pri dnu tablice kad su igrali sa Sirokim. Ove godine imaju bolji tim, bolje rezultate. Siroki se nesmije zavaravati laganim pobjedama prosle sezone. Znaju Slovenci itekkao iznenaditi protiv boljih ekipa.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 21 jun 2011, 10:35

crvenocrni je napisao/la:Evo šta kaže jedna kladionica za prolaz:

Široki 1.30
Olimpija 3.20

Dakle nekih 70-30 za po tome...
moze neki link gdje ima to za okladu :D
ja sve sto sam nasao je na bwin i to samo osvajac LP

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 21 jun 2011, 11:25

0:0 sa Šibenikom u Šibeniku.

Igrali su : Baćak, Diogo, Džidić, Bertoša, Šilić, Ivanković, Serdarušić, Zakarić, Mišić, Wagner, Roskam ( Marić, Ćorić, Brekalo, Kožul, Kvesić, Marciano, Renato, Varea i Pinjuh).
...Život za Široki...

crvenocrni
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrni » 21 jun 2011, 11:29

Široki 1.30
Olimpija 3.20

Upravo ta ista. Idi na nogomet pa europa pa europska liga ;)
Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 21 jun 2011, 11:36, ukupno mijenjano 1 put.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 21 jun 2011, 11:33

crvenocrni je napisao/la:

Široki 1.30
Olimpija 3.20

Upravo ta ista. Idi na nogomet pa evropa pa eurpska liga ;)

hvala, nasao sam .. ja gledao za LP gore u onom izborniku, nisam klikao Europu

Škripar 2
Kontakt:

Post Postao/la Škripar 2 » 21 jun 2011, 23:33

Najbolji stadionu u BiH trenutno su Gradski u Banjoj Luci i Bilino polje u Zenici, piše u izvještaju inspektora UEFA. Pecara u Širokom Brijegu je u nižoj, drugoj kategoriji, kao i stadion Pod Bijelim brijegom u Mostaru.

Podsjetimo, prema klasifikaciji UEFA stadioni su podijeljeni u četiri kategorije. Prvu na kojoj se mogu igrati utakmice domaćeg prvenstva. Druga kategorija ispunjava uslove za igranje mečeva nacionalnih šampionata i pretkola Lige prvaka i Evropske lige. Na stadionima iz treće kategorije mogu se igrati utakmice reprezentacija i grupne faze UEFA kupova. Najbolje je elitna grupa stadiona na kojima se mogu igrati sve utakmice, Evropska i Svjetska prvenstva, kao i finala Lige prvaka, te Evropske lige.

Ne može više ni na Pecari

Ako bi se u predstojećoj sezoni NK Široki Brijeg kojom srećom plasirao u grupnu fazu Evropske lige, Hercegovci ne bi mogli igrati utakmice na svojoj Pecaru, za ovu fazu takmičenja ne uvjetnom stadionu.
Morali bi preseliti na Koševo (bez zapadne tribine), Bilino polje u Zenici ili na Gradski stadion u Banja Luci.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 22 jun 2011, 00:05

Škripar 2 je napisao/la:Najbolji stadionu u BiH trenutno su Gradski u Banjoj Luci i Bilino polje u Zenici, piše u izvještaju inspektora UEFA. Pecara u Širokom Brijegu je u nižoj, drugoj kategoriji, kao i stadion Pod Bijelim brijegom u Mostaru.

Podsjetimo, prema klasifikaciji UEFA stadioni su podijeljeni u četiri kategorije. Prvu na kojoj se mogu igrati utakmice domaćeg prvenstva. Druga kategorija ispunjava uslove za igranje mečeva nacionalnih šampionata i pretkola Lige prvaka i Evropske lige. Na stadionima iz treće kategorije mogu se igrati utakmice reprezentacija i grupne faze UEFA kupova. Najbolje je elitna grupa stadiona na kojima se mogu igrati sve utakmice, Evropska i Svjetska prvenstva, kao i finala Lige prvaka, te Evropske lige.

Ne može više ni na Pecari

Ako bi se u predstojećoj sezoni NK Široki Brijeg kojom srećom plasirao u grupnu fazu Evropske lige, Hercegovci ne bi mogli igrati utakmice na svojoj Pecaru, za ovu fazu takmičenja ne uvjetnom stadionu.
Morali bi preseliti na Koševo (bez zapadne tribine), Bilino polje u Zenici ili na Gradski stadion u Banja Luci.
sta jos fali Pecari za ispunjenje uvjeta??
jel znas mozda i kratkim crtama??

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 jun 2011, 00:09

Valjda vam te stolice ne odgovaraju, al koliko se meni učinilo da vi imate naslonjače :?
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 22 jun 2011, 00:12

da, postoje naslonjači...neznam stvarno, mozda je glavni problem malo otežan pristup sigurnosnim službama il šta vec..jer je stadion nabijen među stambene objekte i tik uz dvoranu, nedostatak parkinga..što se tiče ostalog sve bi trebalo štimat :/

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 22 jun 2011, 00:17

ma ima tu jako dosta dodatnih 'gluposti' .. treba imat i hotel u blizini, dovoljno veliku salu za konferenciju, treba mislim minimalno 8000 sjedecih mjesta .. ovo za parking i nisam bas siguran, al vjerovatno ima nesto u tome .. treba imat dovoljno veliku VIP lozu, mjesta za novinare i da dalje ne nabrajam

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 22 jun 2011, 00:20

gospodin Seljakovic je napisao/la:ma ima tu jako dosta dodatnih 'gluposti' .. treba imat i hotel u blizini, dovoljno veliku salu za konferenciju, treba mislim minimalno 8000 sjedecih mjesta .. ovo za parking i nisam bas siguran, al vjerovatno ima nesto u tome .. treba imat dovoljno veliku VIP lozu, mjesta za novinare i da dalje ne nabrajam
to boldano sve postoji, jedino možda sto si naveo je taj prostor za novinare..

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 jun 2011, 00:25

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 22 jun 2011, 00:29

to je to, hvala ;)

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 22 jun 2011, 00:30

hvala na ovome, nisam vjerovao da na wikipediji ima ovako nesto jednostavno .. sve sto sam do sad nasao je bilo po 300 stranica

sb citizen
Kontakt:

Post Postao/la sb citizen » 22 jun 2011, 00:33

koliko sam na brzinu ovo proučio za 3. kategoriju je gl. problem novinarska mjesta, ostalo odgovara sve, čak većina i za 4. kategoriju

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 22 jun 2011, 00:38

sb citizen je napisao/la:koliko sam na brzinu ovo proučio za 3. kategoriju je gl. problem novinarska mjesta, ostalo odgovara sve, čak većina i za 4. kategoriju
ma trecu treba slozit ;)))
je*o cetvrtu, kao da bi ikad dobili finale nekog eurontjecanja, a u slucaju SP il EP izgradio bi se novi stadion .. uostalom, bitno je samo da Siroki moze igrat na svojoj Pecari .. to ovi iz kluba trebaju malo proucit i nek traze pare od saveza, nek im pomognu .. a bit ce i sponzora, ipak je Europa tu ;)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 jun 2011, 00:42

Mislim da već Široki ima sredstava da to dotjera, ja sam uočio da je drenaža katastrofalna, na veću kišu jezero se stvori, a još kad aBd dođete do 3. pretkola biće još para, u svakom slučaju, biće bolje

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 22 jun 2011, 08:21

široki ima mjesta za novinare na južnoj tribini, doduše ne baš prevelik al moze se preuredit.
međutim, ko da je i bitno ta ionako nikad nitko nece iz BiH ni igrat grupnu fazu bilo cega, osim PL BiH :lol:

ja mislim da najveći problem za Pecaru predstavlja prostor od terena do tribina..jer je mali..

cudi me da su Pecaru ovako nadograđivali gdje je sad..bolje bi bilo da su skroz novi stadion radili na zaobilaznici ili negdje okolo, ta ima prostora.jedan onako nizi stadioncic, natkriven 7-8 000 mjesta..sa stazom mozda..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 22 jun 2011, 15:26

Ma bolje da su tribine blize.Koliko znam tribine su normalno odmaknute,i po svim pravilima.Bolje da je bliže,bolja se atmosfera napravi.Pecara je po meni odlična i nema tu nekog velikog mijenjanja.Kakvi su ostali stadioni,Pecaru nece stici za 10 godina!!!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], DzemoSmjecanin, LondonBlues, PapakIzSa, Zaboljesutra i 28 gostiju.