FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Da nije mozda onaj koji je kao trebo pojacat Zelju prosle/preprosle sezone. Najbolji strijelac crnogorske lige? 
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Pao je i meni na pamet, Pile reci pa nek ide sve u ...sajo10 je napisao/la:Da nije mozda onaj koji je kao trebo pojacat Zelju prosle/preprosle sezone. Najbolji strijelac crnogorske lige?
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Isto valapile87 je napisao/la:Isto kao da si gledaoBuu je napisao/la:samo nemoj crnogorca
NO PYRO NO PARTY
Kao sto sam vec negdje i ranije napisao..tesko da ce te saznati pravu visinu transfera ali evo pile87 se oglasio,nisam htjeo ranije da istupam sa poslovnim tajnamaBuu je napisao/la:pile87 je napisao/la:Ma lako je za pojacanja vec se pregovara uveliko sa jednim malo boljim napadacem nije iz nase lige.
Seha bi trebao otici za 700 000 eurica provjereno
Opet počinju one standardne priče, svi fol znaju al' neće da kažu da se nebi slučajno "pojačanje" predomislilo i zbog pisanja po forumu prešlo u drugi klub.Bolje ako nešto znate recite inače će ova rasprava otići u pogrešnom smjeru, a baš smo se smirili sa Muslimovićima, Bajramovićima i drugim ZlatanimaBuu je napisao/la:Isto valapile87 je napisao/la:Isto kao da si gledaoBuu je napisao/la:samo nemoj crnogorca
G R B A V I C A 2
bivsi igrac partizana ,najbolji strijelac lige 2006 god ,trenutno igrac grbalja,kakav je niko nezna 
i 2 gola postigo ove godineCuspajz je napisao/la:bivsi igrac partizana ,najbolji strijelac lige 2006 god ,trenutno igrac grbalja,kakav je niko nezna
NO PYRO NO PARTY
- KB-TM87
- Kontakt:
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
E ako nam je ovo to pojačanje, ja sam razočaran duboko http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 19166.html
G R B A V I C A 2
- KB-TM87
- Kontakt:
Baš je zgodanBaby je napisao/la:E ako nam je ovo to pojačanje, ja sam razočaran duboko http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 19166.html
Željezničar - kult glavnog grada
ima bolan jos saburrrrrrrrrrrBaby je napisao/la:E ako nam je ovo to pojačanje, ja sam razočaran duboko http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 19166.html
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Haj ba manite se nagadzanja.. Bekric, Dzeko, Sehic jednako ima se para ko blata
. Odmah da kazem kod mene vise ne moze proci prica otplacujemo dugove ovo ono.. Ima se para da se otplati dug i da se klub stabilizuje samo tako. Ocekujem uspjehe 
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Sad na Borovini: Prema izvorima bliskim klubu sa Grbavice, ekipu Željezničara bi trebao pojačati napadač iz Crne Gore. Sa više informacija javljamo se kad Pile odluči da progovori. 
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- partibrejker1921
- Kontakt:
Kad će vama postati jasno da je pile ustvari Borovina?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Moj komšija ima tetka u Crnoj Gori, pa je taj tetak pričao sa svojim amiđom koji je vidio kako njegov komšija razgovara s nekim gospodinom iz Sarajeva...Razgovarali su o nekom napadaču koji igra u prvoj ligi Crne Gore 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
maletic u tuborgu hmm
- pintol_TM87
- Kontakt:
Malo ozbiljnosti nije na odmet...Pretjerat cemo pa eto belaja...nek dodje neko s one moje liste bit cemo prezadovoljno normalno najbolje bi bilo ili Radoncic ili Beciraj(posudba)
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Samir Muratović: Konačno će se jedan "željovac" osvetiti Videotonu
Živio sam za dan kada ću igrati protiv Videotona. Kada sam čuo da su nam oni mogući protivnici u drugom pretkolu Lige prvaka, samo sam molio Boga da Mađari igraju protiv nas. Želja mi se ostvarila i konačno je došlo vrijeme da se jedan "željovac" osveti Videotonu za poraz iz 1985. godine.
To je nakon žrijeba drugog pretkola Lige prvaka kazao Samir Muratović, ponajbolji igrač Sturma.
- Izbacit ćemo ih, a ja sa oduševljenjem dočekujem dva susreta. Svake godine sam pratio Mađare, imali smo nekoliko prilika da igramo protiv njih, ali nikad se nismo sastajali. Sada je prilika da naplatim dugove iz 1985., bit će to slatka osveta - kaže bivši igrač Želje.
Živio sam za dan kada ću igrati protiv Videotona. Kada sam čuo da su nam oni mogući protivnici u drugom pretkolu Lige prvaka, samo sam molio Boga da Mađari igraju protiv nas. Želja mi se ostvarila i konačno je došlo vrijeme da se jedan "željovac" osveti Videotonu za poraz iz 1985. godine.
To je nakon žrijeba drugog pretkola Lige prvaka kazao Samir Muratović, ponajbolji igrač Sturma.
- Izbacit ćemo ih, a ja sa oduševljenjem dočekujem dva susreta. Svake godine sam pratio Mađare, imali smo nekoliko prilika da igramo protiv njih, ali nikad se nismo sastajali. Sada je prilika da naplatim dugove iz 1985., bit će to slatka osveta - kaže bivši igrač Želje.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.