Fudbalska Reprezentacija Engleske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Koliko daleko može Engleska?

Osmina finala
3
14%
Četvrtfinale
1
5%
Polufinale
1
5%
Finale
7
32%
It's coming home
10
45%

Ukupno glasova: 22

Cartman
Kontakt:

Re: Fudbalska Reprezentacija Engleske

Post Postao/la Cartman » 21 jun 2011, 00:07

Bez provokacije prema mojim dragim scouserima, ali dat tolike pare za Hendersona je komedija. Pa sta je njegov "specijalitet"? Meni se cini kao klasicni engleski trkac, uvijek ide na siguran pas, puno trci i nekad dadne dobar gol. Ali to je to, ne moze dominirat igru, ne moze otvorit odbranu, nije kreativan. Flop in the making.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 21 jun 2011, 00:13

Cartman je napisao/la:Bez provokacije prema mojim dragim scouserima, ali dat tolike pare za Hendersona je komedija. Pa sta je njegov "specijalitet"? Meni se cini kao klasicni engleski trkac, uvijek ide na siguran pas, puno trci i nekad dadne dobar gol. Ali to je to, ne moze dominirat igru, ne moze otvorit odbranu, nije kreativan. Flop in the making.
Jordan Henderson made more chances in 2010/11 than: Young, Bale, Nani, Silva, Kuyt, Jarvis, Downing, Johnson, Zog & Lennon.

Modric (vs. Henderson) stats:

Chances made - 66 (82)
Assists - 3 (4)
Goals - 3 (3)

al vazno je da lukicu svi hvale :roll:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 jun 2011, 00:16

Phill Jackson je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Bez provokacije prema mojim dragim scouserima, ali dat tolike pare za Hendersona je komedija. Pa sta je njegov "specijalitet"? Meni se cini kao klasicni engleski trkac, uvijek ide na siguran pas, puno trci i nekad dadne dobar gol. Ali to je to, ne moze dominirat igru, ne moze otvorit odbranu, nije kreativan. Flop in the making.
Jordan Henderson made more chances in 2010/11 than: Young, Bale, Nani, Silva, Kuyt, Jarvis, Downing, Johnson, Zog & Lennon.

Chances made - 66 (82)
Assists - 3 (4)
Goals - 3 (3)

Nije ovo kosarka jarane moj. Modric je u stanju kontrolisat igru na sredini terena, i razigrava krila Tottenhama koji stvaraju mnoge prilike. Za to nema statistike. Tako Tottenham igra. On je dosta povuceniji od Hendersona, koji je cak igrao i krilo u mnogim utakmicama. Ali eto reci mi ti, u cemu je Henderson bas ekstra?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 21 jun 2011, 00:22

Cartman je napisao/la:
Phill Jackson je napisao/la:

Chances made - 66 (82)
Assists - 3 (4)
Goals - 3 (3)

Nije ovo kosarka jarane moj. Modric je u stanju kontrolisat igru na sredini terena, i razigrava krila Tottenhama koji stvaraju mnoge prilike. Za to nema statistike. Tako Tottenham igra. On je dosta povuceniji od Hendersona, koji je cak igrao i krilo u mnogim utakmicama. Ali eto reci mi ti, u cemu je Henderson bas ekstra?
vidis da je i henderson kreativan sto pokazuju 82 stvorene sanse,henderson je potpuno isti igrac ko meireles i to ti sve o njemu govori tako da ne moram dalje objasnjavat.
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 21 jun 2011, 14:01

Ma treba brzo zaboraviti ovu bruku iz Danske i pripremiti mladu selekciju za svjetsko prvenstvo u Kolumbiji.
Sto bi se reklo: "Novi dan, nova nafaka" :mrgreen:
Joint_fc

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jun 2011, 14:52

kumkalesic je napisao/la:Ma treba brzo zaboraviti ovu bruku iz Danske i pripremiti mladu selekciju za svjetsko prvenstvo u Kolumbiji.
ma trebaju oni selektora novog naci... toliko je mladih trenera u engleskoj koji mnogo obecavaju a jedan od najgorih kojeg se ja mogu sjetiti im vodi mladu repku....
You are someone else I am still right here

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 21 jun 2011, 15:05

fera je napisao/la:
kumkalesic je napisao/la:Ma treba brzo zaboraviti ovu bruku iz Danske i pripremiti mladu selekciju za svjetsko prvenstvo u Kolumbiji.
ma trebaju oni selektora novog naci... toliko je mladih trenera u engleskoj koji mnogo obecavaju a jedan od najgorih kojeg se ja mogu sjetiti im vodi mladu repku....
Naravno da se slazem s tobom. Mislim da je Stuart Pierce na celu mlade selekcije samo zbog nogometne velicine i kredibiliteta koji ima na otoku, ali je on samo jos jedan od onih koji su imali sjajnu nogometnu, ali tragicnu trenersku karijeru...Netko spomenu Southgatea :) ja stvarno ne znam da li bi FA imenovao na mjesto selektora covjeka koji ih je ukopao na Euru '96. i srusio im snove o osvajanju naslova na domacem terenu, bez obzira koliko on bio dobar treener. Ipak se u Engleskoj traze i neke druge osobine, a to je prije svega cista proslost :D
Joint_fc

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jun 2011, 15:25

kumkalesic je napisao/la:
fera je napisao/la:
Naravno da se slazem s tobom. Mislim da je Stuart Pierce na celu mlade selekcije samo zbog nogometne velicine i kredibiliteta koji ima na otoku, ali je on samo jos jedan od onih koji su imali sjajnu nogometnu, ali tragicnu trenersku karijeru...Netko spomenu Southgatea :) ja stvarno ne znam da li bi FA imenovao na mjesto selektora covjeka koji ih je ukopao na Euru '96. i srusio im snove o osvajanju naslova na domacem terenu, bez obzira koliko on bio dobar treener. Ipak se u Engleskoj traze i neke druge osobine, a to je prije svega cista proslost :D
ma nek stave njega i dariusa vassela kao pomocnika hahahah

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 21 jun 2011, 15:29

ja sam spomenuo Southgatea jer od Piercea bolji za konjski nokat :oops: , ali kad je Wenger vidio da je jack wilshere na spisku odmah zagalamio da je dečko odigrao puno utakmica i da je preumoran a nije pogledao da za špance igra Mata koji je prošlo ljeto postao svjetski prvak pa opet igra za mladu reprezentaciju te onaj balvan(Andy Carroll) iz looserpoola fol nije u formi i vuče povredu...cccc
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 21 jun 2011, 21:07

ja.neron je napisao/la:ja sam spomenuo Southgatea jer od Piercea bolji za konjski nokat :oops: , ali kad je Wenger vidio da je jack wilshere na spisku odmah zagalamio da je dečko odigrao puno utakmica i da je preumoran a nije pogledao da za špance igra Mata koji je prošlo ljeto postao svjetski prvak pa opet igra za mladu reprezentaciju te onaj balvan(Andy Carroll) iz looserpoola fol nije u formi i vuče povredu...cccc
Kako te nije stid??? Pa taj Mata je odigrao manje utakmica od Jacka i to ovaj odigrao 38 a Jack 46 utakmica, sto u ligi prvaka sto u najtezoj ligi na svijetu(fizicki), zar se to moze porediti???
edit: sa izmjenama Mata 43, Jack 54..
Celik!3,2,2.

-Paja
Kontakt:

Post Postao/la -Paja » 22 jun 2011, 01:09

Zao mi je sto su Englezi ispali ali sta je tu je bitno je da Wilshare i Gibbs nisu ovdje ucestvovali i da ce odmorni doci na pripreme, iz Arsenala za mladu reprezentaciju treba da igraju ipak ovi nesto slabije kvalitete tipa Lansbury da ga mozemo nekom manjem klubu prodati.
Dio Arsenala

ja.neron
Kontakt:

Post Postao/la ja.neron » 22 jun 2011, 11:52

AllGunsBlazing je napisao/la: Kako te nije stid??? Pa taj Mata je odigrao manje utakmica od Jacka i to ovaj odigrao 38 a Jack 46 utakmica, sto u ligi prvaka sto u najtezoj ligi na svijetu(fizicki), zar se to moze porediti???
edit: sa izmjenama Mata 43, Jack 54..
Juan Mata 23.godine; svjetski prvak sa A-reprezentacijom španije i nije ga stid igrati za U21 reprezentaciju, imao manje vremena za odmor nakon prošlogodišnjeg svjetskog prvenstva nego jack wilshere i andy carroll

i ti meni kažeš kako me nije stid, umjesto da kažeš kako nije stid wengera i daglisha da vrše pritisak na FA i selektora
da njihovi igrači ne nastupe na europskom prvenstvu( U21)
http://www.stretfordend.co.uk/menu.html
http://www.statto.com/football/stats/england/premier-league/all-time-table/pl-years

CollegeGunner
Kontakt:

Post Postao/la CollegeGunner » 22 jun 2011, 12:19

A da ih Ferguson nije poslao bio bi genijalac. :lol:
Svi znamo koliko je teze igrati citavu godinu u Engleskoj nego u Spaniji. Osim toga i Jackie je clan A-reprezentacije i to igra u prvih 11 dok taj Mata igra svaku 20 utakmicu za Spaniju.
Na kraju krajeva, sve i da su Rooney, Gerrard i Terry bili tu Pearce bi uspio ispasti u grupnij fazi. :lol:
Before Wenger, Arsenal had finished top four in 23 out of 92 seasons. Under him, it is 15 out of 15.

........................................With Wenger until the end...........................................

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jun 2011, 19:53

Jašta, jašta. Ne laži sebe, a Boga ti nemoj ni nas. Da je prešao u United sigurno bi govorio da je najveći talenat u ligi i slično. Čovjek je po svim statističkim pokazateljima bolji od Modrica i ostale kompanije koja košta preko 30m funti.
Zadnja izmjena: Carlo, dana/u 22 jun 2011, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 22 jun 2011, 20:03

Carlo je napisao/la:
Jašta, jašta. Ne laži sebi, a Boga ti nemoj ni nas. Da je prešao u United sigurno bi govorio da je najveći talenat u ligi i slično. Čovjek je po svim statističkim pokazateljima bolji od Modrica i ostale kompanije koja košta preko 30m funti.
I meni se henderson svidja kao igrac,pogotovo sto je statistika neumoljiva kod igraca koji igraju njegovu poziciju,asisste ima sto je vazno i opasan po go,sto Modric i nije pokazao.U svakom slucaju nije pretplacen igrac jer pogledajte astronomske cijene kojima se sada barata,Engleza od 20 god u naponu snage sa ugovorom na vise sezona platiti 20 mil nije strasno.Sto ti rece Modric kosta preko 30(recimo) pa mi smo Jonesa platili 16 mil,Younga 17 i to nije puno.Ne prisjedajte ljudima na muku
A Englezi ko Englezi sa ovakvim trenerima i stilom igre lice na ovu nas PL nabiji pa gdje stigne.Treba tu trener bolji,smjeliji koji ce to postaviti u neku formaciju koja daje vise slobode igracima da povuku loptu naprijed,vise driblinga i dodavanja,a manje nabijanja na Carrola i slicne.Neko ko gaji Brazilski stil igre jer ovaj ocito vise ne prolazi
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 22 jun 2011, 23:31

Slatinash_7 je napisao/la:
Carlo je napisao/la:
Jašta, jašta. Ne laži sebi, a Boga ti nemoj ni nas. Da je prešao u United sigurno bi govorio da je najveći talenat u ligi i slično. Čovjek je po svim statističkim pokazateljima bolji od Modrica i ostale kompanije koja košta preko 30m funti.
I meni se henderson svidja kao igrac,pogotovo sto je statistika neumoljiva kod igraca koji igraju njegovu poziciju,asisste ima sto je vazno i opasan po go,sto Modric i nije pokazao.U svakom slucaju nije pretplacen igrac jer pogledajte astronomske cijene kojima se sada barata,Engleza od 20 god u naponu snage sa ugovorom na vise sezona platiti 20 mil nije strasno.Sto ti rece Modric kosta preko 30(recimo) pa mi smo Jonesa platili 16 mil,Younga 17 i to nije puno.Ne prisjedajte ljudima na muku
A Englezi ko Englezi sa ovakvim trenerima i stilom igre lice na ovu nas PL nabiji pa gdje stigne.Treba tu trener bolji,smjeliji koji ce to postaviti u neku formaciju koja daje vise slobode igracima da povuku loptu naprijed,vise driblinga i dodavanja,a manje nabijanja na Carrola i slicne.Neko ko gaji Brazilski stil igre jer ovaj ocito vise ne prolazi
Modrić je imao prelošu sezonu, ali se on više cijeni jer već ima stvoreno ime u Engleskoj pa eto... Henderson je plaćen 16 miliona i siguran sam da će biti puni pogodak jer može igrati na više pozicija u veznom redu, ali kritičari idu po svom... Isto kao što bi ja sada rekao za Jonesa koji je plaćen 20m da ne vrijedi ni poštenih desetak miliona... Uredu, sada ne vrijedi ali sam siguran da će vrijediti za godinu-dvije.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 jun 2011, 22:19

Evo Urugvaj-Engleska na eurosportu.Urugvaj dobra reprezentacija go razlika im je 6-0 jedini uz brazilce koji nisu primili go.Englezi standardno igraju nabiji gore u napad ili probati eventualno probati nesto po krilima,2 pasa u sredini terena najvise i lose se vracaju u odbranu lose im se pise ja mislim.Jedino sreca sto Urugvaj zasad ne pokazuje nista sto ih je u prijasnjim utakmicama krasilo
Slatina Bog i batina

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 25 jun 2011, 22:46

Slatinash_7 je napisao/la:Evo Urugvaj-Engleska na eurosportu.Urugvaj dobra reprezentacija go razlika im je 6-0 jedini uz brazilce koji nisu primili go.Englezi standardno igraju nabiji gore u napad ili probati eventualno probati nesto po krilima,2 pasa u sredini terena najvise i lose se vracaju u odbranu lose im se pise ja mislim.Jedino sreca sto Urugvaj zasad ne pokazuje nista sto ih je u prijasnjim utakmicama krasilo
eto sad su ga i oni primili

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 25 jun 2011, 22:47

fera je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Evo Urugvaj-Engleska na eurosportu.Urugvaj dobra reprezentacija go razlika im je 6-0 jedini uz brazilce koji nisu primili go.Englezi standardno igraju nabiji gore u napad ili probati eventualno probati nesto po krilima,2 pasa u sredini terena najvise i lose se vracaju u odbranu lose im se pise ja mislim.Jedino sreca sto Urugvaj zasad ne pokazuje nista sto ih je u prijasnjim utakmicama krasilo
Podjoh ja napisat al ima neko brzi :mrgreen: Ma igra nam je isto nista dupli pas po krilu i centrasut ili sut neki iz kosa.Pazi temperatura 39 stepeni 3 sata popodne umrijet ce djeca jos vlage skoro nikako nije im lagano al bore se za nacionalni dres :D
Slatina Bog i batina

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 25 jun 2011, 22:50

Slatinash_7 je napisao/la:
fera je napisao/la:
Podjoh ja napisat al ima neko brzi :mrgreen: Ma igra nam je isto nista dupli pas po krilu i centrasut ili sut neki iz kosa.Pazi temperatura 39 stepeni 3 sata popodne umrijet ce djeca jos vlage skoro nikako nije im lagano al bore se za nacionalni dres :D
Obje ekipe su izvele kombinovane sastave, jer su, prakticki, i jedni i drugi osigurali drugi krug natjecanja.
Joint_fc

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 11 gostiju.