Zvjezdan Misimović

revoX.
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la revoX. » 05 jun 2011, 11:45

Scof1eld je napisao/la:Nije fazon dati 2 dobra pasa u toku tekme ( a vise ni to ne radi ) a ostatak tekme samo posmatrati i zvakati usranu zvaku :roll:
Sve to stoji i svi smo dobro vidjeli sta je bilo. Ja mislim da Miske treba da bude Out skroz jer je on odsvirao svoju karijeru ne samo u repci, ali ne treba opet pljuvat po njemu.Hvala mu na svemu :P
HZ87

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 05 jun 2011, 12:01

revoX. je napisao/la:
Scof1eld je napisao/la:Nije fazon dati 2 dobra pasa u toku tekme ( a vise ni to ne radi ) a ostatak tekme samo posmatrati i zvakati usranu zvaku :roll:
Sve to stoji i svi smo dobro vidjeli sta je bilo. Ja mislim da Miske treba da bude Out skroz jer je on odsvirao svoju karijeru ne samo u repci, ali ne treba opet pljuvat po njemu.Hvala mu na svemu :P
Ma da,nema potrebe za omalovazavanjem...BILO JE DOBRE IGRE MISKETA,DANKE MISKE..

revoX.
Kontakt:

Post Postao/la revoX. » 05 jun 2011, 12:03

Ahmed.S je napisao/la:
revoX. je napisao/la:
Ma da,nema potrebe za omalovazavanjem...BILO JE DOBRE IGRE MISKETA,DANKE MISKE..
citaj Ahmede prethodne postove pa vidi ko omalovazava ;)
HZ87

Ahmed.S
Kontakt:

Post Postao/la Ahmed.S » 05 jun 2011, 12:07

Ne shvataj sve ozbiljno,jer ni on nije shvatio ozbiljno igranje za repku :-)
Ja nisam nista lose rekao,samo realno stanje ...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 05 jun 2011, 21:19

Sretan rođendan Misketu ;)
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Pepe $
Kontakt:

Post Postao/la Pepe $ » 14 jun 2011, 19:21

Rubin - Dinamo.M.
http://www.rojadirecta.es/goto/castamp. ... directa.es

Misimovic na klupi - mozda udje u 2.p
Pravda za Pepea

Podrska Papetu, skupa smo jaci

R.I.P. Josip Katalinski­­, ljudina

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 14 jun 2011, 21:50

Propo` ko Grcka
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 jun 2011, 01:20

Misimovic kad udje u formu bice onaj stari..polako sve ce to doci na svoje! on je veoma vazan nas igrac ,bez njega smo sasvim druga ekipa...svaka mu cast sto ne zeli propustiti prijateljsku utakmicu protiv Grcke! ipak je Rusija daleko..Ne vidim razloga zasto ga Susic zeli odmoriti ako on vec zeli igrati po svaku cjenu...

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 22 jun 2011, 01:32

Nema ga sta zvati ako se zele probati neki novi igraci, dovoljno je vec prijateljskih protracio.

Susic treba pokazat muda i javno reci kriterij: ko najvise igrao na terenu u svom klubu, taj ce biti starter. (izmedju trojca Misimovic, Pjanic , Stilic)

Ako opet krene s dvije vucibatine koje ne igraju u tom trenutku (aludiram jasno na Pjanica i Misimovica), onda ce nas Bjelorusi silovat i zakopat u snijegu. Ionako je svakom jasno da ovaj dvojac ne moze igrat zajedno protiv jacih ekipa. Valjda i Susicu dodje u glavu, u protivnom, vodi nas u ponor.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 jun 2011, 01:36

Pjanić vucibatina?
Ne znam šta ti gledaš, momak je redovno među 3 igrača s najviše kilometara i u rep. i u klubu.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

floyd
Kontakt:

Post Postao/la floyd » 22 jun 2011, 01:46

Zuji a meda ne daje. Nista kokretno od njega nemamo. Osim ako ne racunamo amatere Luxemburga.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 22 jun 2011, 01:47

floyd je napisao/la:Zuji a meda ne daje. Nista kokretno od njega nemamo. Osim ako ne racunamo amatere Luxemburga.
To je drugi par čarapa, al da se vuče po terenu, to ne.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 22 jun 2011, 13:04

Misimović: Hvala Sušiću, ali ja očekujem poziv!

Fudbaler Dinama iz Moskve, Zvjezdan Misimović, prema planovima selektora Sušića neće biti pozvan za prijateljski meč protiv Grčke koji naša reprezentacija igra u augustu mjesecu, baš kao ni druga dva reprezentativca iz ruske Premier Lige, Elvir Rahimić i Senijad Ibričić.

Selektor Safet Sušić ovim je potezom želio napraviti uslugu pomenutim reprezentativcima kojima će za vrijeme reprezentativnih obaveza u augustu trajati domaće prvenstvo, te bi eventualnim izostankom iz svojih klubova Misimović, Rahimić i Ibričić mogli degradirati statuse koje imaju kod svojih trenera.

- Volio bih da me Sušić pozove protiv Grčke. Ne želim se mješati u njegov posao, ne znam šta je sve planirao, ali volio bih dobiti poziv. Utakmica protiv Grčke nam je važan test za sve nas, jer nas već u septembru očekuju važne utakmice protiv Bjelorusije i zato bih zaista volio igrati. - kaže Misimović za Avazov Sport.

- Zanima me svaka utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ne zanima me ruska liga, u njoj mogu igrati često, dok je dres reprezentacije svetinja. Hvala Sušiću što misli na nas, ali ja očekujem poziv.
- poručio je Misimović iz Moskve.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 22 jun 2011, 13:13

Ibizevic je napisao/la:Misimović: Hvala Sušiću, ali ja očekujem poziv!

Fudbaler Dinama iz Moskve, Zvjezdan Misimović, prema planovima selektora Sušića neće biti pozvan za prijateljski meč protiv Grčke koji naša reprezentacija igra u augustu mjesecu, baš kao ni druga dva reprezentativca iz ruske Premier Lige, Elvir Rahimić i Senijad Ibričić.

Selektor Safet Sušić ovim je potezom želio napraviti uslugu pomenutim reprezentativcima kojima će za vrijeme reprezentativnih obaveza u augustu trajati domaće prvenstvo, te bi eventualnim izostankom iz svojih klubova Misimović, Rahimić i Ibričić mogli degradirati statuse koje imaju kod svojih trenera.

- Volio bih da me Sušić pozove protiv Grčke. Ne želim se mješati u njegov posao, ne znam šta je sve planirao, ali volio bih dobiti poziv. Utakmica protiv Grčke nam je važan test za sve nas, jer nas već u septembru očekuju važne utakmice protiv Bjelorusije i zato bih zaista volio igrati. - kaže Misimović za Avazov Sport.

- Zanima me svaka utakmica reprezentacije Bosne i Hercegovine. Ne zanima me ruska liga, u njoj mogu igrati često, dok je dres reprezentacije svetinja. Hvala Sušiću što misli na nas, ali ja očekujem poziv.
- poručio je Misimović iz Moskve.
Mislim da ovo dovoljno govori tko je Miske,kralj od covjeka :D
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 22 jun 2011, 13:16

svaka mu cast za ovo.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

yup
Kontakt:

Post Postao/la yup » 22 jun 2011, 13:41

Stvarno, svaka cast.

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 22 jun 2011, 13:47

Uvijek sam ga gotivio..,kako god da odigra :] Jedan je Miske! :D
#samoRudar #zauvijek

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 22 jun 2011, 13:49

Susic htio elegentano da isproba formaciju bez Misimovica,medjutim ne da se Miske,osjeca i on da mu mjesto u 11 vise nije zagarantovano,Susic ce morati izmisliti nesto novo da bi opravdao njegovo eventualno nepozivanje,svakako da nema hrabrosti ni autoriteta da mu kaze da je spor,anemican,u losoj formi i potpuno beskoristan u situacijama kada protivnik ima loptu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 22 jun 2011, 15:17

Yebiga Miske ko' mali Perica kad mu je otac htio pobjeci u kurvanluk.A Perica vec budan na pragu ce reci''ja sa svojim tatkom i na kraj svjeta''' :D
Sve je to lijepo od Misketa i niko se njega ''ne konta rijesiti''.Jer je to dokazani igracina sa svojim starim nedostacima ili boljkama ali igracina i laze ko' kaze da nije.
Medjutim ocita je namjera Papeta bila da relativno staru gardu(Vranjes bi bio kolateralna steta)malo ohane.
A vidi kako bi to funkcioniralo bez njih.Ili u prevodu dobije vise mogucnosti za isprobavanje nove krvi.Nece valjda u kvalifikacijama to ciniti.To izmedju redova je trebao i Miske skontati.
Sto je jos veci fazon to se ko biva slazu sa Misketom bas oni koji su vecinom protiv selektora.
Nek je kontra Papeta pa makar na to i repka ispastala.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 22 jun 2011, 18:33

Dylan Dog je napisao/la:Susic htio elegentano da isproba formaciju bez Misimovica,medjutim ne da se Miske,osjeca i on da mu mjesto u 11 vise nije zagarantovano,Susic ce morati izmisliti nesto novo da bi opravdao njegovo eventualno nepozivanje,svakako da nema hrabrosti ni autoriteta da mu kaze da je spor,anemican,u losoj formi i potpuno beskoristan u situacijama kada protivnik ima loptu.
I Ronaldinho je anemičan kad protivnik ima loptu. ;) A sličnost izmedju njih je ta, kad oni imaju loptu,onda je majstorstvo neminovno. :D

Misimović=reprezentacija BiH ;)

edit:Ovi što govore o isprobavanju novih: Mi ,reprezentacija BiH, je prinudjena isprobavati igrače na prijateljskim tekamama, a to se tako ne radi. Za 90 minuta polurekreativnog fudbala ne mo'š ništa vidjeti. Treba minimalno 10-20 tekmi, natjecateljskog nivoa(niže kategorije, A2 selekcija itd), uz popratne prijateljske. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.