zna onaj Devil samo da se pojavi na forumuCuspajz je napisao/la:bivsi igrac partizana ,najbolji strijelac lige 2006 god ,trenutno igrac grbalja,kakav je niko nezna
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Pa pogledaj mu statistiku majko draga, zadnja dobra sezona 2007... Ako dodje svi cemo pjevati: "Hajde Lazareeee, Hajde vrati seeeeee! " Iskreno se nadam da ovaj kloc nece doci ! Sehi sretno, mada mislim da smo trebali mlatnuti jos barem pola miliona maraka. Vrijedi ! Bez 2 super kvalitetna pojacanja ne racunam nista sa ovim šerifima...pile87 je napisao/la:ima bolan jos saburrrrrrrrrrrBaby je napisao/la:E ako nam je ovo to pojačanje, ja sam razočaran duboko http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 19166.html
ŽELJO ŠERIF MUBAREK OLSUN !
Osim - drugo ime za Želju !
dje njega iskopase, jbtrossoner je napisao/la:Pa pogledaj mu statistiku majko draga, zadnja dobra sezona 2007... Ako dodje svi cemo pjevati: "Hajde Lazareeee, Hajde vrati seeeeee! " Iskreno se nadam da ovaj kloc nece doci ! Sehi sretno, mada mislim da smo trebali mlatnuti jos barem pola miliona maraka. Vrijedi ! Bez 2 super kvalitetna pojacanja ne racunam nista sa ovim šerifima...pile87 je napisao/la:ima bolan jos saburrrrrrrrrrrBaby je napisao/la:E ako nam je ovo to pojačanje, ja sam razočaran duboko http://www.transfermarkt.co.uk/en/srdja ... 19166.html
ŽELJO ŠERIF MUBAREK OLSUN !
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ima jedan problem ovde...onaj dio kad kazes trebao bi otici za cifru...nije cifra ovde problematicna,ona je tacna,nego kad se kaze trebao bi a lik uslikan kako potpisuje...a da li je...pile87 je napisao/la:Ma lako je za pojacanja vec se pregovara uveliko sa jednim malo boljim napadacem nije iz nase lige.
Seha bi trebao otici za 700 000 eurica provjereno
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
jel istina da dobijate oko milion eura za Sehica ?
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
500 000 eura il 700 000 eurabordo_Sarajevo je napisao/la:jel istina da dobijate oko milion eura za Sehica ?
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Od njegovog sljedećeg transfera!bordo_Sarajevo je napisao/la:jel istina da dobijate oko milion eura za Sehica ?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
pa fino bome, mada mislim da ste mogli malo vise izvuc s'obzirom da je reprezentativac, ali nije to loseamer_zeljoo je napisao/la:500 000 eura il 700 000 eurabordo_Sarajevo je napisao/la:jel istina da dobijate oko milion eura za Sehica ?jos se ne zna xd haha
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Prvi bi ga pljuvali isti ovi(ne svi, naravno) što ultimativno traže pojačanja i **** mu familiju što je potrošio po 200 k KM na "letve" uz konstatacije da se Amar sigurno ugradio u te transfere.nime_tm87 je napisao/la:Amara je strah da nebi fulo sa "pojačanjem" ono pljunes kesu para,pa bi ga razapeli i njega i igrača ...
Da nam pojačanja za Europu trebaju, to je sigurno. Ne treba nam jedno pojačanje nego jedno 5-6 da bi mogli nešto očekivati. Ovako, šta nam donose "dva igrača plaćena po 200 k " ? Siguran prolaz protiv Šerifa ?
Ono što se mora uraditi jeste ulaganje u omladinsku školu. To je garant uspjeha. Baš ćeš kupiti igračinu za 200 k maraka
Isto tako, dok uzimamo titule u ovoj ligi ja sretan. Složiće se i nama jednom u Europi. Do tada, dok se igrači ne bune, dok imamo para, ja sretan ko mlao dijete.
Da nam je većina uprave go kreten i to stoji. Da Amar zna šta radi, to je zicer.
Usput, meni se čini da je iznos dosta veći od 500 k eura za Šehu
Šeha majstore, SVE NAJBOLJE
nije bitno ime ni koliko je placen bitno je da nesto promjenimo jer prosle godine od leotara, borca, olimpika i celika u kupu nismo imali dobre utakmice,banovan je napisao/la:Prvi bi ga pljuvali isti ovi(ne svi, naravno) što ultimativno traže pojačanja i **** mu familiju što je potrošio po 200 k KM na "letve" uz konstatacije da se Amar sigurno ugradio u te transfere.nime_tm87 je napisao/la:Amara je strah da nebi fulo sa "pojačanjem" ono pljunes kesu para,pa bi ga razapeli i njega i igrača ...
Da nam pojačanja za Europu trebaju, to je sigurno. Ne treba nam jedno pojačanje nego jedno 5-6 da bi mogli nešto očekivati. Ovako, šta nam donose "dva igrača plaćena po 200 k " ? Siguran prolaz protiv Šerifa ?![]()
Ono što se mora uraditi jeste ulaganje u omladinsku školu. To je garant uspjeha. Baš ćeš kupiti igračinu za 200 k maraka![]()
Isto tako, dok uzimamo titule u ovoj ligi ja sretan. Složiće se i nama jednom u Europi. Do tada, dok se igrači ne bune, dok imamo para, ja sretan ko mlao dijete.
Da nam je većina uprave go kreten i to stoji. Da Amar zna šta radi, to je zicer.
Usput, meni se čini da je iznos dosta veći od 500 k eura za Šehu![]()
Šeha majstore, SVE NAJBOLJE
-
juznjak_do_groba
- Kontakt:
al pitanje je STA MALETIC RADI U TUBORGU PRIJE NEKOLIKO SATI???
Ma daj ba... Ko da je Amaru bitno šta kažu Forumaši... 
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
ukazao mu se željo u flaši pivejuznjak_do_groba je napisao/la:al pitanje je STA MALETIC RADI U TUBORGU PRIJE NEKOLIKO SATI???
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid
Pije pivojuznjak_do_groba je napisao/la:al pitanje je STA MALETIC RADI U TUBORGU PRIJE NEKOLIKO SATI???
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
A vjerovatno kafeniše, svi naši su u Međugorju, da je bogdo dole... Ipak postoji tračak nade da je tu poslovno...juznjak_do_groba je napisao/la:al pitanje je STA MALETIC RADI U TUBORGU PRIJE NEKOLIKO SATI???
@Seyo_TM
Svaka čast na ovom, izvorno bosansko pismo.
Svaka čast na ovom, izvorno bosansko pismo.
evo i potvrda da je crngorac otisao u medzugorje...
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bivsi-pa ... caru/59305
http://sportsport.ba/bh_fudbal/bivsi-pa ... caru/59305
on je nekad prije 4-5 godina stvarno bio dobar igrač. vidjećemo šta može sad i u kakvom je stanju. valjda ne može gore od lazara 
Zar Amar nije tako pogodio i s Alenom Mešanovićem? Čim on prođe pripreme pod Amarovom komandom, bit će nešto od njega, ne sumnjam uopšte.ChWilla je napisao/la:on je nekad prije 4-5 godina stvarno bio dobar igrač. vidjećemo šta može sad i u kakvom je stanju. valjda ne može gore od lazara
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, antibot, Semrush [Bot], WeekendOffender i 31 gost.