Sta ce nama smece,Neymar-da, Cesc-daleko mu kuca od Spanije bila..trebevic je napisao/la:Barca za Cesca neda vise od 40 miliona, ako odustanu Perez ce ga dovesto 100%, transfer oko 50 miliona, Neymar najvjerovatnije ide u Madrid 45 miliona!
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Real nece Cesca 100% dovodit, cak se nigdje ni ne spominje mogucnost njegovog dolaska, jer je Real vec doveo Sahina i ima dobro popunjen vezni red. Sto se tice Neymara, cak ne bi rekao da ce i on doci, u upravi i dalje razmisljaju ili On ili Kun, vjerujem da nisu toliko glupi da dovedu ovog cirkusanta s mozgom Balotellija pored igraca koji je vec adaptiran na Primeru i koji je mnogo bolji od Neymara u svakom segmentu igre, a zapravo im je ista cijena.trebevic je napisao/la:Barca za Cesca neda vise od 40 miliona, ako odustanu Perez ce ga dovesto 100%, transfer oko 50 miliona, Neymar najvjerovatnije ide u Madrid 45 miliona!

Lijepo izgleda nema sta.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Ma ja ne vjerujem da cemo dovesti i jednog od te dvojice igraca.Mozda jedino kada bi Barca dovela Sancheza i Rosija,pa da kod tatice Pereza proradi inat i kupi ovu dvojicu sjajnih fudblarera.Mada bi ja najvise volio jednog mladog stoperatrebevic je napisao/la:Barca za Cesca neda vise od 40 miliona, ako odustanu Perez ce ga dovesto 100%, transfer oko 50 miliona, Neymar najvjerovatnije ide u Madrid 45 miliona!
@Portillo-taj bi dres odmah kupio
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Aj mi ti navedi jedan razlog zbog kojeg poredis Neymara sa Balotelijem.. Daj jedan skandal Nejmarov,bilo kakav.. Dobro imaju slicnu frizuru,i crnci su oba.. Sta ih jos vezePortillo je napisao/la:Real nece Cesca 100% dovodit, cak se nigdje ni ne spominje mogucnost njegovog dolaska, jer je Real vec doveo Sahina i ima dobro popunjen vezni red. Sto se tice Neymara, cak ne bi rekao da ce i on doci, u upravi i dalje razmisljaju ili On ili Kun, vjerujem da nisu toliko glupi da dovedu ovog cirkusanta s mozgom Balotellija pored igraca koji je vec adaptiran na Primeru i koji je mnogo bolji od Neymara u svakom segmentu igre, a zapravo im je ista cijena.trebevic je napisao/la:Barca za Cesca neda vise od 40 miliona, ako odustanu Perez ce ga dovesto 100%, transfer oko 50 miliona, Neymar najvjerovatnije ide u Madrid 45 miliona!
Lijepo izgleda nema sta.
Ako sam nesto mogao skontati,prema pisanju marce Real je zainteresovan za Lensovog 18-ogodisnjeg stopera Raphaela Varanea.Cijena je oko 10mil. eura,s obzirom na godine momak def. obecava 
[youtube][/youtube]
Valjo bi nam, nema sta.
Valjo bi nam, nema sta.
Gdje bi igrao Kun?U Castilli?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Atletico nije želio prodati Torresa Realu zašto bi sad prodao Aguera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nisu nas zeznuli ni tada neće ni sad imam povjerenje u Atleticovu upravu više nego u PerezaSaurman je napisao/la:Atletico nije želio prodati Torresa Realu zašto bi sad prodao Aguera.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Ti do sada nisi zelio napisati normalan post na ovoj temi, zasto mislis da je ovaj drugaciji od ostalih?Saurman je napisao/la:Atletico nije želio prodati Torresa Realu zašto bi sad prodao Aguera.
Kao prvo, Real nikada konkretno nije zagrizao za Torresa, a i da jeste, Torres nije htio u Real jer je odrastao na Manzanaresu, isao na utakmice Atletica, trenirao u Atleticu, znaci bio je emotivno vezan za Atletico, za razliku od Kuna koji je Argentinac i kojemu Atletico nista ne znaci. Uglavnom, bitno je da su ga u upravi Bayerna proglasili antitalentom i nisu zeljeli dat' za njega vise od 20 milja a danas je bolji od svakog igraca Bayerna.
LBJ MVP je napisao/la:Gdje bi igrao Kun?U Castilli?

Važno da se tvoji biseri nastavljaju prosipati po forumu.Portillo je napisao/la:Ti do sada nisi zelio napisati normalan post na ovoj temi, zasto mislis da je ovaj drugaciji od ostalih?Saurman je napisao/la:Atletico nije želio prodati Torresa Realu zašto bi sad prodao Aguera.
Kao prvo, Real nikada konkretno nije zagrizao za Torresa, a i da jeste, Torres nije htio u Real jer je odrastao na Manzanaresu, isao na utakmice Atletica, trenirao u Atleticu, znaci bio je emotivno vezan za Atletico, za razliku od Kuna koji je Argentinac i kojemu Atletico nista ne znaci. Uglavnom, bitno je da su ga u upravi Bayerna proglasili antitalentom i nisu zeljeli dat' za njega vise od 20 milja a danas je bolji od svakog igraca Bayerna.
LBJ MVP je napisao/la:Gdje bi igrao Kun?U Castilli?
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Maradona: "Neymar je bezobrazan, bas kao i njegov sunarodnjak Pele"
Koji je kralj ovaj Maradona, igrao u Barceloni a sad se izjasnjava kao madridista, rekao prije 3 mjeseca da ce Kun u Madrid, imo' je u glavnom jos dosta upecatljivih izjava, al' ovo mu je vrh 
Zanimljivo,iz Madrid u MadridPortillo je napisao/la:Maradona: "Neymar je bezobrazan, bas kao i njegov sunarodnjak Pele"Koji je kralj ovaj Maradona, igrao u Barceloni a sad se izjasnjava kao madridista, rekao prije 3 mjeseca da ce Kun u Madrid, imo' je u glavnom jos dosta upecatljivih izjava, al' ovo mu je vrh
a da je budala taj Maradona-jeste.Covjek strasno mrzi uefu i Pelea
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- Bane Madridista
- Kontakt:
Da nije ponovo pod drogamaPortillo je napisao/la:Maradona: "Neymar je bezobrazan, bas kao i njegov sunarodnjak Pele"Koji je kralj ovaj Maradona, igrao u Barceloni a sad se izjasnjava kao madridista, rekao prije 3 mjeseca da ce Kun u Madrid, imo' je u glavnom jos dosta upecatljivih izjava, al' ovo mu je vrh
Real Madrid je bio i ostao najveći,dok je Barcelona samo furka današnjih klinaca!!!
ako je vjerovati marci izgleda da smo na korak od dovodjenja Neymara 
I poslije dodje neko i pljuje ga..Portillo je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Najbolji stoper na svijetu..
Aj dobro sad, necemo pretjerivat, jedan od najboljih je 
El Real Madrid ata a Neymar
6 sezona. Ajde, nije lose. Mada sam vise volio Aguera, pero bueno. Ali ono sto mi nikako ne ide u glavu jeste da smo ga platili 45 miliona, pa bokte mazo za te pare smo mogli dovest vec afirmisanog igraca na Primeru, provjerenih kvaliteta i koji je samo dvije (tri) godine stariji od njega, ali etom nije ni ovo lose.
El Real Madrid ata a Neymar
6 sezona. Ajde, nije lose. Mada sam vise volio Aguera, pero bueno. Ali ono sto mi nikako ne ide u glavu jeste da smo ga platili 45 miliona, pa bokte mazo za te pare smo mogli dovest vec afirmisanog igraca na Primeru, provjerenih kvaliteta i koji je samo dvije (tri) godine stariji od njega, ali etom nije ni ovo lose.
Ne brini, Aguero neće nigdje iz Madrida, ove ili iduće sezone je kod vas
Ja sam siguran u to.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Ma ne moze drug ako dodje Neymar. Imamo vec 28 igraca u timu i potreban je samo jos jedan napadac, a to je Neymar, tako da od Kuna nema nista.GunnerS je napisao/la:Ne brini, Aguero neće nigdje iz Madrida, ove ili iduće sezone je kod vasJa sam siguran u to.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.