FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Omar500
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Omar500 » 22 jun 2011, 11:39

Hamo je napisao/la:Negdje pročita da sada dobijamo oko 500 000 eura i da od narednog transfera dobijamo milion eura :?:
500 000 eura ( 700 000 eura po drugim izvorima ) + 20% od svakog idućeg transfera.

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 jun 2011, 11:41

Megamon je napisao/la:moze li mi neko od vas dati vise informacije o tom Moralesu sto vam je dos'o na probu.Mislim gdje je prije igr'o,godine i jos ako ima imakav klip bilo bi dobro

Hvala.
a dje ce igrat i kod nas na probi :) valjda je satro igro za tenerife...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 22 jun 2011, 11:51

nick je napisao/la:
Megamon je napisao/la:moze li mi neko od vas dati vise informacije o tom Moralesu sto vam je dos'o na probu.Mislim gdje je prije igr'o,godine i jos ako ima imakav klip bilo bi dobro

Hvala.
a dje ce igrat i kod nas na probi :) valjda je satro igro za tenerife...
ma igrao po nižim španskim ligama ;)
G R B A V I C A 2

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 22 jun 2011, 11:58

neki Danko kenjic najvise pokazuje u MG, ljevak je ima 21. godinu dosao iz Zemuna

Ikos

Post Postao/la Ikos » 22 jun 2011, 12:03

Ovi igraci sto defilujun su smece vjerovatno, to su igraci kao Perak koji ako potpisu nece se naigrati, Kenjic, ovaj hajdukovac i slicni, takvi igraci obicno budu promasaj. Opet nije ni lose probati ove igrace jer i Nyema je dosao nakon mukotrpnog probnog rada i ispade sasvim dobar igrac. tako da od silnih probaca ako izadje jedan solidan to je dobro. sto se tice ovih pregovora to malo unosi nervoz medju navijace, pregovori sa Jeseom i Selimovicem, ne znam sta se ceka vise, hoces ili neces. Za Smajica smo culi vec sta je problem, papiri i zna se sta se ceka. Kad god smo nesto pregovarali sa nekim samo sjevne iznenada taj igrac negdje potpisao, kao npr Jese prosli prelazni rok. Nadam se da cmo makar 2-3 igraca uspjeti dovesti kako treba..

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jun 2011, 12:15

Nyema nas vuče za nos očigledno! :D

Ako ne dođe do subote, ne treba ga više ni čekati...

Juanma će vjerovatno ostati, treba nam te malo južnoameričke krvi u ekipi, imamo afrikanca, sljedeći na redu je vjerovatno neki azijat :lol:

Mnogi forumaši spominju da treba doći to neko veliko pojačanje tj. da ga treba dovesti, ja ne znam koji igrač bi mogoa biti to veliko pojačanje koji ispunjava želje nas navijača, a Željo mu može dati ono što on traži...

Mislim hoćemo tog nekog igračinu, a i sami ne znamo ko bi mogao biti taj igrač!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 jun 2011, 12:19

Bianconeri1988 je napisao/la:Nyema nas vuče za nos očigledno! :D

Ako ne dođe do subote, ne treba ga više ni čekati...

Juanma će vjerovatno ostati, treba nam te malo južnoameričke krvi u ekipi, imamo afrikanca, sljedeći na redu je vjerovatno neki azijat :lol:

Mnogi forumaši spominju da treba doći to neko veliko pojačanje tj. da ga treba dovesti, ja ne znam koji igrač bi mogoa biti to veliko pojačanje koji ispunjava želje nas navijača, a Željo mu može dati ono što on traži...

Mislim hoćemo tog nekog igračinu, a i sami ne znamo ko bi mogao biti taj igrač!?
Ma ja samo hoću gledati lijevog beka, ali se bojim da neće doći nijedan, jer kad su pitali Osima šta s lijevim bekom, on im reče da imamo Stanića. Momak može igrati krilo, u defanzivi je loš i tačka.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 22 jun 2011, 12:23

Omar500 je napisao/la:

Ma ja samo hoću gledati lijevog beka, ali se bojim da neće doći nijedan, jer kad su pitali Osima šta s lijevim bekom, on im reče da imamo Stanića. Momak može igrati krilo, u defanzivi je loš i tačka.
fakat je los u def. koliko je samo puta ispadao prosle sezone ...

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 jun 2011, 12:27

bob je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:

fakat je los u def. koliko je samo puta ispadao prosle sezone ...
Momak ništa nije kriv, na Amaru je da nadje beka. Možda bi Nyema i bio bolji kao lijevi bek, ali trebali bi onda dovesti najmanje jednog kvalitetnog štopera.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 22 jun 2011, 12:30

Ne znamo kakav je Radonjic,dobio sam info da nije tako los,zvijezda definitivno nije.Ono sto mene raduje nije Radonjic vec pozicija u timu koju nasi traze.Ohrabruje me cinjenica da nasi traze jos jedno pojacanje u napadu,pa da li je to u vidu Radonjica ili nekog drugog necu da sudim,ali mi je drago sto nismo ostali na tome kako je napad sa Adilovicem rijeseno pitanje,znaci i pored Adilovica trazi se jos jedan napadac.To mi je drago.Juce sam napisao da je Jese zavrsena prica i da je otpao,medjutim danas mi se cini da je doslo do prokreta u dogovorima i navodno moze se jos uvijek desiti da nam on dodje.Ovaj put ne smijem da garantujem nista u vezi njega,bice sta bude :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Blagoje Bratić

Post Postao/la Blagoje Bratić » 22 jun 2011, 12:31

Lupate opet,kad igra ekipa loše naravno da će ispadati nema štopera koji neće ispasti neka nama njega mislim da boljeg i nećemo nać.

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 22 jun 2011, 12:37

boccaccio je napisao/la:Ne znamo kakav je Radonjic,dobio sam info da nije tako los,zvijezda definitivno nije.Ono sto mene raduje nije Radonjic vec pozicija u timu koju nasi traze.Ohrabruje me cinjenica da nasi traze jos jedno pojacanje u napadu,pa da li je to u vidu Radonjica ili nekog drugog necu da sudim,ali mi je drago sto nismo ostali na tome kako je napad sa Adilovicem rijeseno pitanje,znaci i pored Adilovica trazi se jos jedan napadac.To mi je drago.Juce sam napisao da je Jese zavrsena prica i da je otpao,medjutim danas mi se cini da je doslo do prokreta u dogovorima i navodno moze se jos uvijek desiti da nam on dodje.Ovaj put ne smijem da garantujem nista u vezi njega,bice sta bude :mrgreen:
Mslim da je klub trebao, da se postavi čvršće kada je njegov "dolazak" u pitanju. :roll:
Odužilo se to brate. :mrgreen:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 jun 2011, 12:47

Kuda ide plavi vlak ? Sigurno se mnogi od nas pitaju, a i mogu slobodno reći čude radu uprave. Treba ipak prije svega reći da se ipak njima treba odati počast za dosadašnji rad i trud, jer možemo se prisjetiti stanja u i oko kluba prije njihovog dolaska, tako da je ovo odlično. Ali navijači traže stalan pomak, ne žele stagnjiranja i zadovoljavanje osvajanjem trofeja u našoj skromnoj ligi, iako ni to baš tako lagan zadatak. O čemu se radi ? Mnogi od nas vjerovatno postavljaju pitanja zaašto se prodaju najbolji igrači pred ovako bitne utakmice ? Sjetimo se prošle godine i neslavnog susreta sa Hapoelom. Vjerovatno je bilo više efekata, dugo neigranje u Evropi, neiskustvo igrača, kvalitet protivnika... Ali ostavimo to po strani, ono čime treba da se bavimo je to zašto je uprava dopustila odlazak najboljih igrača nakon završene sezone u kojoj je ekipa zauzela prvu poziciju i bila u finalu Kupa BiH. Odlazak Bekrića, Bućana, Šimića... To su bili igrači koji su bili jedni od nositelja igre Željezničara, a vjerovatno i najbolji igrači. Postavlja se pitanje zašto je to uprava uradila ? Zar se nije mogao sačekati taj dvomeč pa da se igrači prodaju ako su već imali tu namjeru ? Doduše, Šimiću i Bućanu su ugovori istekli, ali su im se morali produžiti za razliku od nekih drugih igrača. Da li je upravi trebao novac za put ili nešto drugo, vjerovatno nećemo nikada saznati. Nažalost, ista situacija se ponavlja i ove godine, odlazi kapiten i najbolji golman lige, Šehić, opet za siću, ali opet više novca nego na što smo navikli. Da li se opet mogao sačekati taj dvomeč sa Šerifom ili čak ako bi prošli Moldavce od kojih pravimo bauk ?! Čudni su ciljevi uprave Željezničara ali i svih ostalih uprava ostalih klubova u Premijer Ligi BiH. Sve se svodi na to da se obezbijedi Evropa, pred početak Evropskih duela na prodavanje najboljih igrača, zatim blamaže u Evropi, sa rijetkim izuzecima koji naprave neki kratki bljesak, i zatim standardna priča da za formiranje jedne respektabilne Evropske ekipe treba vremena. Treba vremena, slažemo se, ali ovakvim pristupom, da se svake godine prodaju najbolji igrači i dovode novi, i to slobodni, koji su za 2-3 klase ispod onih što su došli, teško se šta može očekivati u Evropi, ali uvijek ostaje nada, pa ćemo se tako i dalje nadati u bolje dane Plavih sa Grbavice.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 22 jun 2011, 12:48

Ovaj mali Bukvic trebo bi biti pravo pojacanje, ima 20 godina gledo sam ga par puta za juniorsku i za OlimpiK, mada se nije nesto nabranio, al je mali zvijer.

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 22 jun 2011, 12:52

boccaccio je napisao/la:Ne znamo kakav je Radonjic,dobio sam info da nije tako los,zvijezda definitivno nije.Ono sto mene raduje nije Radonjic vec pozicija u timu koju nasi traze.Ohrabruje me cinjenica da nasi traze jos jedno pojacanje u napadu,pa da li je to u vidu Radonjica ili nekog drugog necu da sudim,ali mi je drago sto nismo ostali na tome kako je napad sa Adilovicem rijeseno pitanje,znaci i pored Adilovica trazi se jos jedan napadac.To mi je drago.Juce sam napisao da je Jese zavrsena prica i da je otpao,medjutim danas mi se cini da je doslo do prokreta u dogovorima i navodno moze se jos uvijek desiti da nam on dodje.Ovaj put ne smijem da garantujem nista u vezi njega,bice sta bude :mrgreen:
Nasi valjda i golmana traze koliko sam uspio skontati,iz nase je lige uglavnom,ali sve je to tek u fazi uspostavljanja prvih kontakata...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 22 jun 2011, 12:54

ovaj Radonjic meni uopste ne izgleda lose! ja bih ga doveo ako vec ne mozemo naci nekog boljeg i atraktivnijeg igraca! igrao je za Partizan,nadavao se dosta golova tamo...u najboljim je godinama i mislim da bi nam mogao puno pomoci,sjetite se samo Mesanovica koji je sa 33-34 godne bio jedno vrijeme nas najbolji igrac! ako Radonjic niej skup i ako ce potpisati na 2 godine treba ga dovesti! naravno ako ne mozemo dovesti boljeg napadaca od njega!
Zadnja izmjena: bosnas_, dana/u 22 jun 2011, 13:11, ukupno mijenjano 1 put.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 22 jun 2011, 12:54

bistrikboy je napisao/la:
Nasi valjda i golmana traze koliko sam uspio skontati,iz nase je lige uglavnom,ali sve je to tek u fazi uspostavljanja prvih kontakata...
Da,nacuo sam nesto takvo,ali posto je sve to u povoju,glupo je uopste reci o kome se radi,ima vremena ;)
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 22 jun 2011, 12:55

Omaru Baljiću napukla vilica

Mladi napadač Željezničara Omar Baljić na sinoćnjem je treningu zadobio povredu vilice nakon duela sa timskim kolegom Eldinom Adilovićem.

Baljić je već doputovao u Sarajevo gdje će danas obaviti detaljne pretrage i utvrditi stepen ozbiljnosti ozljede nakon koje će se znati koji period će provesti van terena. Prema prvim prognozama radi se o napuknuću zbog kojeg bi talentovani fudbaler mogao propustiti dobar dio priprema za narednu sezonu.
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 22 jun 2011, 12:55

Mladi napadač Željezničara Omar Baljić na sinoćnjem je treningu zadobio povredu vilice nakon duela sa timskim kolegom Eldinom Adilovićem.

Hoće Adilović da se nametne! :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jun 2011, 12:56

Eto ispunila nam se želja, ništa od Radonjića :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: addebisi i 36 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []