GNK Dinamo Zagreb
Re: Dinamo Zagreb
Dinamo uvek izvuce nesta daleko da ide i nisu imali srece po pitanju toga ni ovaj put.
Neftchi kvalitetom smesna,meni je cak i cudo da su oni pored Qarabaga uzeli titulu,ali imaju ono sto imaju svi istocnjaci,usadjenu zelju za pobedom koja je mnogo kostala mnoge evropske ekipe i reprezentacije.
Dosao im je sada i Stamenkovic,dakle samo sutevi iz daljine i nesta ce uci jer je najnesigurni u tim sutevima i jendostavno ih ne zna braniti.
Sve ide na stranu Dinama i to se mora iskoristiti za jedan rutinski odradjen dvomec.
Neftchi kvalitetom smesna,meni je cak i cudo da su oni pored Qarabaga uzeli titulu,ali imaju ono sto imaju svi istocnjaci,usadjenu zelju za pobedom koja je mnogo kostala mnoge evropske ekipe i reprezentacije.
Dosao im je sada i Stamenkovic,dakle samo sutevi iz daljine i nesta ce uci jer je najnesigurni u tim sutevima i jendostavno ih ne zna braniti.
Sve ide na stranu Dinama i to se mora iskoristiti za jedan rutinski odradjen dvomec.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sumnjam.. ako će netko ići onda će to biti Badelj, nevezano za Spahića. Čisto sumnjam da će dobiti za Vrsaljka ovo ljeto koliko traži..Tritolone je napisao/la:Imam osjecaj da ako dođe Spahic da bi Vrsaljko lako moga ici ca, nadam se da nije tako
...što je više lome to je volim jače...
Neznam kako ce uklopit u momcad Vidu, Tonela, Spahica i Vrsaljka. Jedan je visak i mora na klupu, to bi po trenutnoj formi trebao bit Vida, samo bojim se Maminja i njegovog utjecaja na Jurcica. Sigurno nece dozvolit da Vida sjedi na klupi posto je placen velikim novcima.
Moze i Sime igrat lijevo, ali ipak je puno bolji kad igra na desnoj strani.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
trebao je Maminjo ostavit jos malo Brezovca, njeg je Vaha i uzeo zbog tih dalekometniDevil je napisao/la:Dinamo uvek izvuce nesta daleko da ide i nisu imali srece po pitanju toga ni ovaj put.
sta je se ovaj jurcic prepo neftcija a u ligu prvaka ma dvaput po 3-0,treba ovo dobit,dinamo ima strasnu ekipu
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4
To su slatke muke. Vjerujem da će se igrači rotirati. A biti će sigurno i suspenzija/ozljeda tako da..Tritolone je napisao/la:Neznam kako ce uklopit u momcad Vidu, Tonela, Spahica i Vrsaljka. Jedan je visak i mora na klupu, to bi po trenutnoj formi trebao bit Vida, samo bojim se Maminja i njegovog utjecaja na Jurcica. Sigurno nece dozvolit da Vida sjedi na klupi posto je placen velikim novcima.
- gospodin Seljakovic
- Kontakt:
na bwin.com kvota na prolaz Dinama 1.05, na prolaz Neftchija 8.0
Rasikunti ugovori sa Bekićem i Vilom, a Mesarić je trajno Lokomotivin.
Jurčić o
Leki:
Jurčić o
Leki:
Alispahiću:- On je napravio točno ono što sam od njega tražio, kontrolirao je sredinu terena, okretao stranu. Takav mi treba u načinu igre koji ja želim uspostaviti, treba mi na sredini upravo takav tip igrača.
napadačima:Velika je stvar da imamo u sredini terena tri takva igrača, Leku, Sammira i Badelja, očekujem da im se priključi i Alispahić. Ne podcjenjujem nikoga, a kamoli njegove prijašnje trenere, ali ovo su za njega šok pripreme. Ovo je ipak Dinamo, malo veća dimenzija.
Prije dvije godine sam imao Mandžukića, sad nemam igrača takve individualne vrijednosti. Zato ću ga pokušati nadomjestiti sinergijom dva klasna napadača. Mislim da ne mogu puno pogriješiti bilo koga da stavim, Beqiraj, Krstanović, Rukavina i Sylvestr su odlični igrači
Još se rješit Carlosa i ekstra 
Dolazi vama na posudbu..Galion je napisao/la:Još se rješit Carlosa i ekstra
Carlos je bolji od Barbarića..
Nemoj der ga nama 
Nije Carlos tako loš kakav je bio.. sad dok je bio u Zagrebu bio im je ponajbolji igrač i držao cijelu obranu.. dosta je se popravio za razliku od prošlih sezona u Dinamu.Galion je napisao/la:Nemoj der ga nama
Bolji je i sigurniji od Barbarića kojeg amateri iz onog slovenskog niželigaša izbacuju kao malo dijete.
Barbarić mi se nije nimalo svidio kad sam ga lani gledao pa mi ništa ne znači što je Carlos bolji od njeg. Ali ove godine sam siguran da bi Dinamo prvenstvo osvojio sa 2. sastavom, tj. bez 11 najboljih igrača!
- Titova-Juga
- Kontakt:
Jedino po meni gdje jos skripi je mjesto golmana.
Kelava jeste bolji nego prethodnih sezona ali Dinamo sa ovakvom astronomskom ekipom zasluzuje jaceg i pouzdanijeg golmana za Eu pohode.
Kelava jeste bolji nego prethodnih sezona ali Dinamo sa ovakvom astronomskom ekipom zasluzuje jaceg i pouzdanijeg golmana za Eu pohode.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
S'a fali Kelavi, komotno bi ga vec trebalo gurati u A reprezentaciju, na vrijeme.
...Život za Široki...
Ma trener je najslabija karika Dinama.. Al haj, možda su Jurčiću u međuvremenu narasla muda. Možda, mu ovaj put Mamić neće diktirati sastav, možda
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ma pusti padobrance.ŠB_Fidelis je napisao/la:S'a fali Kelavi, komotno bi ga vec trebalo gurati u A reprezentaciju, na vrijeme.
Kelava koji je odlično branio u Europi, obranio penal Senni, rekorder po minutama bez primljenog gola u HNL-u, golman koji je blizu reprezentacije.. prije bi zamjenio Badelja nego Ivana!
S ovim se slažem. Jurčić je prosječni hrvatski trener.. da je barem Cico došao ili ostao Vaha, eventualno Kuže. Ali Jurčić nikako nije najbolja opcija.VanBasten je napisao/la:Ma trener je najslabija karika Dinama.. Al haj, možda su Jurčiću u međuvremenu narasla muda. Možda, mu ovaj put Mamić neće diktirati sastav, možda
- Titova-Juga
- Kontakt:
jacky09 je napisao/la:
Ma pusti padobrance.
Ooo ćao, ćao, nisam te prepozn'o Badelj talentiraniji od Modrića "guy"
P.S Trenera nisam ni računao jer svi znamo koji je to hendikep.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Dinamo je danas gostovao u Pleternici gdje je uljepšao 85.rođendan NK Slaviji. Dinamo je krenuo u postavi:
Kelava, Vrsaljko, Tonel, Cufre, Ibanez, Leko, Badelj, Alispahić, Sammir, Beqiraj, Krstanović
Već u 10.min Dinamo je poveo pogotkom novopridošlog Krstanovića, nakon nabačaja Sammira. Dinamo je nastavio dominirati nad svojim preslabim protivnikom ali lopta nije htjela u gol, sve do 36.min kada je nakon sjajne akcije Sammira i Vrsaljka pogodio Alispahić, još jedno pojačanje Dinama. Samo minutu kasnije Krstanović ponovno pogađa mrežu a seriju pogodaka u tome kratkom periodu okončava Beqiraj golom u 40.min.
U 2.poluvremenu je istrčao sljedeći sastav:
Zelenika, Tomečak, Vida, Ademi, Palić, Chago, Calello, Šitum, Kramarić, Rukavina i Sylvestr.
Jedini pogodak u nastavku je dao Palić u 62.min nakon asistencije Sylvestra. U drugom periodu se s nekoliko sjajnih poteza istaknuo Kramarić. Inaće rutinski odrađena utakmica, najbitnije da se nitko nije ozlijedi
Kelava, Vrsaljko, Tonel, Cufre, Ibanez, Leko, Badelj, Alispahić, Sammir, Beqiraj, Krstanović
Već u 10.min Dinamo je poveo pogotkom novopridošlog Krstanovića, nakon nabačaja Sammira. Dinamo je nastavio dominirati nad svojim preslabim protivnikom ali lopta nije htjela u gol, sve do 36.min kada je nakon sjajne akcije Sammira i Vrsaljka pogodio Alispahić, još jedno pojačanje Dinama. Samo minutu kasnije Krstanović ponovno pogađa mrežu a seriju pogodaka u tome kratkom periodu okončava Beqiraj golom u 40.min.
U 2.poluvremenu je istrčao sljedeći sastav:
Zelenika, Tomečak, Vida, Ademi, Palić, Chago, Calello, Šitum, Kramarić, Rukavina i Sylvestr.
Jedini pogodak u nastavku je dao Palić u 62.min nakon asistencije Sylvestra. U drugom periodu se s nekoliko sjajnih poteza istaknuo Kramarić. Inaće rutinski odrađena utakmica, najbitnije da se nitko nije ozlijedi
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Vaha je prešao u Alžir pa sad možeš preći 'navijati' za Alžir.Titova-Juga je napisao/la:jacky09 je napisao/la:
Ma pusti padobrance.
Ooo ćao, ćao, nisam te prepozn'o Badelj talentiraniji od Modrića "guy"![]()
P.S Trenera nisam ni računao jer svi znamo koji je to hendikep.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.