Ako je vala sa jednom tribinom do sada moglo po 5 000 gledalaca, moce i sa dve jedno 8 000 da se nagura

Prijedor je napisao/la:Jos 3 tribine spojene u jednu, kao zapad, 1500 mjesta i imacemo extra stadion...Jos reflektori sat i to je ukratko to...
Ako je vala sa jednom tribinom do sada moglo po 5 000 gledalaca, moce i sa dve jedno 8 000 da se nagura
Ja sam čuo da i Džafić ostaje...mnogo_smo_jaki je napisao/la:Čitao sam u Blicu,čini mi se da je Jevtić ipak ostao u timu....šta će biti sa Džafićem???
Nije on iz Borca,momak je slobodan igrac vec duze vrijeme,pola godine ili godinu.Nije uopste imao klub,niti igrao,jer ima hronicnih problema sa ledjima.Tako da...Ne znam,koliko ste se usrecili.Ima kvalitet,ali..." ? je napisao/la:$ ? " " &.
Ja sam cuo da ce i Jevtic i Dzafic u Borac.Hemuli je napisao/la:Ja sam čuo da i Džafić ostaje...mnogo_smo_jaki je napisao/la:Čitao sam u Blicu,čini mi se da je Jevtić ipak ostao u timu....šta će biti sa Džafićem???
Nije slobodan,ovu polusezonu je igrao za Sutjesku odakle i dolazi u Rudar.jubitubi je napisao/la:Nije on iz Borca,momak je slobodan igrac vec duze vrijeme,pola godine ili godinu.Nije uopste imao klub,niti igrao,jer ima hronicnih problema sa ledjima.Tako da...Ne znam,koliko ste se usrecili.Ima kvalitet,ali..." ? je napisao/la:$ ? " " &.
Ja se izvinjavam onda.Znam da nije igrao duze vrijeme,bas zbog tih ledja,ne znam da li je uopste rijesio taj problem.Devil je napisao/la: Nije slobodan,ovu polusezonu je igrao za Sutjesku odakle i dolazi u Rudar.
Pa i ja sam tako cuo medjutim po pricama nekih osoba iz Rudara valjda je dog saradnja sa Dzafom dok se ja Jevtu nista ne zna!jubitubi je napisao/la:
Ja sam cuo da ce i Jevtic i Dzafic u Borac.
Cuj govore da dolazi iz Borca a sad odjednom iz Sutjeske! nadam se da ce biti pojacanje , i da je rijesio problem ali sve cemo vidjeti nakon prozivke!jubitubi je napisao/la:Ja se izvinjavam onda.Znam da nije igrao duze vrijeme,bas zbog tih ledja,ne znam da li je uopste rijesio taj problem.Devil je napisao/la: Nije slobodan,ovu polusezonu je igrao za Sutjesku odakle i dolazi u Rudar.
Još ništa. Pričaju da se treba početi graditi 1. jula, a da će biti gotovo do 4. kola Premijer lige.prijedoruberalles je napisao/la:da li je neko prolazio pored stadiona, jesu li poceli raditi na istoku?
Hemuli je napisao/la:Još ništa. Pričaju da se treba početi graditi 1. jula, a da će biti gotovo do 4. kola Premijer lige.prijedoruberalles je napisao/la:da li je neko prolazio pored stadiona, jesu li poceli raditi na istoku?
Zivi bili pa vidjeli!" ? je napisao/la:" за $ ? & $ $ на " " " 1. ?. " - " 1750 $ '.
Vastecija_GSE je napisao/la:Zivi bili pa vidjeli!" ? je napisao/la:" за $ ? & $ $ на " " " 1. ?. " - " 1750 $ '.
Dynamo igra cvajtu od naredne sezone, iskreno volio bi da Dzafic ostane ali nebi ga krivio kad bi presao u Dynamo.sony_91 je napisao/la:Mirza Džafić trenutno na probi u Dynamo Dresden-u
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, WeekendOffender, Zeko87 i 25 gostiju.