FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Jutros vidio Dželu i pitam ga hoće li biti pojačanja?
Kaže hoće 100%!
Kaže hoće 100%!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- KB-TM87
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Naježio sam se ! Tamo je sve što je moje ! Nikom te ne damo !
Naježio sam se ! Tamo je sve što je moje ! Nikom te ne damo !
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Evo citam da ce Jahic najvjerovatnije preci u APOEL iz Kipra. Da smo samo malo financiski jaci i da bi mu mogli dati dobar ugovor on bi doso 100%. Al eto yebiga, bice valjda i ta vremena...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Ako ništa ne bude od transfera ja sam zadovoljan,jer Šeha ne zaslužuje da ide u neku vukojebinu mada on sam bira gdje će ovisno koji klubovi ga žele.Drago mi je i iz jedne druge perspektive jer Željo čini mi se ovim pokazuje da se više kojekakve turske,poljske,rumunske i ne znam koje sve je*išlame ne mogu sa nama igrati i da nema više uzimanja igrača od nas za lemuzinu i kojekakve sumNJive ugovore.
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
kao obićno opet jedna farsa oko transfera jednog našeg igrača.....a meni još jučer pade na pamet šta je sa džekinim milionima, navodno se ljudi oko toga angažovali, bila priča žestoka u početku i svi se ušutiše....zar će željo opet bacit niz vodu veliki novac......i uvijek ista priča: počelo je od hasagića, preko džeke, sad do šehe....iako bi volio da šeha ostane, teško je zamjenu za takvog golmana naci, a ako ga budu prodavali da bar ovaj put profitiramo kako treba
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Neko spomenu bitno je da se sa Adilovicem nije stalo sto se tice napada, ja pak mislim da bi Radonjic bio pojacanje narvno zavisi u kakvom je fizickom stanju ali igrao je ligu iznad recimo Zebe u Rusiji, zatim iz 130 utakmica zabio 50 i nesto golova u partizanu, vjerovatno nije to onaj isti igrac ali ima iskustvo igranja u evropi nama bi to bilo korisno ali jedno je sigurno kvalitet posjeduje.Mi nismo u stanju kupiti igraca za bubam 300 000 eura i da ocekujemo nesto od njega to je bajka takv bi igrac sigurno i bio kvalitet ali...nude nam se jos neki igraci iz srbije i sigurno ce nasi probrati nesto od toga jer ovakvi kavi jesmo slabi smo nego sto smo bili u protekloj sezoni a cilj je biti jaci.Bitno je po meni dovesti igrace prije odlaska u sloveniju kad vec nismo uspjeli dovesti na sam poceetak priprema mada opet se ceka ko ce otpasti vani pa cemo mi to kao uzeti, nama je ova sezona bitna radi koeficijenta u evropi jednostavno moramo opet izaci u evropu.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
pa ja koliko znam novac od djeke stize , dogovoreno u ratamo i tako to ...rate dolaze , jbga to sto lova stize ne mora znaciti da se odmah mora potrositi sve , takodjer se isplacuju dugovi ...effe_sa je napisao/la:kao obićno opet jedna farsa oko transfera jednog našeg igrača.....a meni još jučer pade na pamet šta je sa džekinim milionima, navodno se ljudi oko toga angažovali, bila priča žestoka u početku i svi se ušutiše....zar će željo opet bacit niz vodu veliki novac......i uvijek ista priča: počelo je od hasagića, preko džeke, sad do šehe....iako bi volio da šeha ostane, teško je zamjenu za takvog golmana naci, a ako ga budu prodavali da bar ovaj put profitiramo kako treba
ma jasta slazem se sa vecinom i ja se nadam da ce na vrijeme doci novi igraci , al staces nasa je realnost da jednostavno moramo cekati da ovi kvalitetniji igraci ne nadju neki klub vani pa snama da potpisu , valjda ce biti nesto ...pile87 je napisao/la:Neko spomenu bitno je da se sa Adilovicem nije stalo sto se tice napada, ja pak mislim da bi Radonjic bio pojacanje narvno zavisi u kakvom je fizickom stanju ali igrao je ligu iznad recimo Zebe u Rusiji, zatim iz 130 utakmica zabio 50 i nesto golova u partizanu, vjerovatno nije to onaj isti igrac ali ima iskustvo igranja u evropi nama bi to bilo korisno ali jedno je sigurno kvalitet posjeduje.Mi nismo u stanju kupiti igraca za bubam 300 000 eura i da ocekujemo nesto od njega to je bajka takv bi igrac sigurno i bio kvalitet ali...nude nam se jos neki igraci iz srbije i sigurno ce nasi probrati nesto od toga jer ovakvi kavi jesmo slabi smo nego sto smo bili u protekloj sezoni a cilj je biti jaci.Bitno je po meni dovesti igrace prije odlaska u sloveniju kad vec nismo uspjeli dovesti na sam poceetak priprema mada opet se ceka ko ce otpasti vani pa cemo mi to kao uzeti, nama je ova sezona bitna radi koeficijenta u evropi jednostavno moramo opet izaci u evropu.
- zubanovic89
- Kontakt:
ja ne znam sto se vi brinete za te pare, racun kluba je blokiran zbog dugova i sva lova ide na amarov racun pocev od bekrica preko dzeke do sehe
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Ja sam se jednom opeko na ovu upravu i ja njima nista nevjerujem, vidjecemo kad budu odlazili jesu li vracali te dugove kao sto pricaju i sta je sa parama, i onda je doslo u klub oko 1,5-2 miliona pa kad su odlazili sve pokrali i jos dug napravili, a uz to i igrace rasprodali, lafo podmaladjivanje ekipe...
Turci su veliki mangupi treba se čuvati, oni imaju običaj da neplate sve za igrače imam nekoliko primjera:
1.Zvjezdan Misimović - Galatasaray nije isplatio cijeli iznos Wolfsburgu
2. Koacelispor nije platio milion eura Zvezdi za Buturovića još 2008.godine , spor treba da se završi uspješno narednom periodu.
3.Vanja Iveša - Eskisehirspor tek je prošle godine uplatio 400 000 eura Slaven Belupu, iako je Iveša došao u Eskisehirspor 2008.godine.
ima još ovakvih primjera .

2. Koacelispor nije platio milion eura Zvezdi za Buturovića još 2008.godine , spor treba da se završi uspješno narednom periodu.
3.Vanja Iveša - Eskisehirspor tek je prošle godine uplatio 400 000 eura Slaven Belupu, iako je Iveša došao u Eskisehirspor 2008.godine.
ima još ovakvih primjera .
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
ma iskreno ja ne brinem a niti nesto razbijam glavu oko toga jer imaju ljudi koji to vode , moje je da dolazim na utakmice i srcem navijam , nego samo momku odgovorio jer izgleda da ovdje raja konta dolaze pare itd. a ne kupuju se igraci al realnost je ta da kao sto si rekao da je blokiran racun i slicno, jbga polako se razvijamo nemamo bogatog rusa ili seika da za dva dana postanemo klub za ligu sampiona al bice i tozubanovic89 je napisao/la:ja ne znam sto se vi brinete za te pare, racun kluba je blokiran zbog dugova i sva lova ide na amarov racun pocev od bekrica preko dzeke do sehe
- bistrikboy
- Kontakt:
Eh kol'ko smo mi ganjali Konyaspor za Zubanovu lovu...Colo Colo je napisao/la:Turci su veliki mangupi treba se čuvati, oni imaju običaj da neplate sve za igrače imam nekoliko primjera:
ima još ovakvih primjera .![]()
![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nemojte širiti dezinformacije da je račun blokiran.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 22 jun 2011, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
amarpustahija
- Kontakt:
Znali iko jeli potpiso onaj venecualac , i sta je sa Smajicem :S ?
Koliko smo ono čekali dvije tri godine da isplate?bistrikboy je napisao/la:Eh kol'ko smo mi ganjali Konyaspor za Zubanovu lovu...Colo Colo je napisao/la:Turci su veliki mangupi treba se čuvati, oni imaju običaj da neplate sve za igrače imam nekoliko primjera:
ima još ovakvih primjera .![]()
![]()
![]()
ja koliko se sjećam bilo je i problema i sa Gaziantepsporom oko Hasagića.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
za smajica je vec receno... ako dobije papire dolaziamarpustahija je napisao/la:Znali iko jeli potpiso onaj venecualac , i sta je sa Smajicem :S ?
Radonjic bi za Zelju prestavljao veliko pojacanje! u najboljim je igrackim godinama,i uz kvalitetne pripreme moze nam mnogo pomoci u narednoj sezoni! iza sebe ima veliku karijeru za nase uslove,e sad ako mozemo dovesti boljeg igraca od njega za iste pare onda ok,ali cisto sumnjam! Radonjic,Jese,Smajic,Morales,Drakul,Adilovic,Mujkic-golman,e to je vec nesto....
- zlaya_tm87
- Kontakt:
cekamo Devila da nam kaze koju vise o Radonjicu 
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
Trenutno korisnika/ca: kosuljaplava i 13 gostiju.