Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Re: Arsenal
Arsenal svoju igru igra od dolaska Wengera i ona uopšte nije slična igri Barce, to ko ne vidi nek se propuca u koljeno.
- -Paja
- Kontakt:
Ma nema potrebe taj Thiago je smijesan, Fabregas je sa 20 uveliko razvaljivao ovaj nije ni standardan na klupi 20 godina on je vec trebao imati 2 sezone iza sebe, treba dovoditi ove mlade ciji se talenat moze pretvoriti u kvalitet igre na vrhunskom nivou, a dovedena su dvojica pa cemo vidjeti sta ce ispasti.
Dio Arsenala
Ma vidiš da im kub propada pa neznaju šta će od mukeBosco je napisao/la:Arsenal svoju igru igra od dolaska Wengera i ona uopšte nije slična igri Barce, to ko ne vidi nek se propuca u koljeno.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
A da vi malo pocnete pisati o svom mizernom klubicu, ako imate šta naravno
šta mislite
... pišete godinama o Barci, njenim igracima, njenoj igri, evo sad i o predsjedniku...ofirno je to.
Pa et, kad ti pođeš pišeš samo o svom klubu kad se kaniš naših igrača onda ćemo se i mi kaniti kluba koji propada 
- nidjo_barca
- Kontakt:
Bas ko sto kaze,mogli ste sta o "svom" mizernom klubu napisati...Kompleksi,kompleksi,je.beno je to.
Jbg,"klub koji propada" gazi sve.GunnerS je napisao/la:Pa et, kad ti pođeš pišeš samo o svom klubu kad se kaniš naših igrača onda ćemo se i mi kaniti kluba koji propada
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
A koga ste zgazili ?! Pa da nemate Busaqe i ala Busaqe nebi ni prošli dalje od osminefinala al et... Ove sezone je UEFA pogriješila, neće 2 puta zaredom
Uostalom, vratite se na svoje mjesto i u Škotskoj ligi gazite sve to me nimalo ne interesuje 
GunnerS je napisao/la:A koga ste zgazili ?! Pa da nemate Busaqe i ala Busaqe nebi ni prošli dalje od osminefinala al et... Ove sezone je UEFA pogriješila, neće 2 puta zaredomUostalom, vratite se na svoje mjesto i u Škotskoj ligi gazite sve to me nimalo ne interesuje
Ne raspravljaj se sa šampionima.
Pretkolo je neminovnost
- nidjo_barca
- Kontakt:
Hajde,osvojice i Arsenal nekad nesto,nemoj plakat.GunnerS je napisao/la:A koga ste zgazili ?! Pa da nemate Busaqe i ala Busaqe nebi ni prošli dalje od osminefinala al et... Ove sezone je UEFA pogriješila, neće 2 puta zaredomUostalom, vratite se na svoje mjesto i u Škotskoj ligi gazite sve to me nimalo ne interesuje
Sad za sad,pretkolo je neminovnost.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
A vi se nesjecete pretkola a ,brzo zaboravljate
kvazinavijaci 
🎶 Sixty million down the drain, Kai Havertz scores again! 🎶
Oni će se samo sjećat jednog kluba koji se zvao, kako paja kaže, Farsa. Naravno i sudija Busaqe ( tako nekako se piše ) i onog norvežanina i ...ma dosta, sa djecom ne valja zalazit, zaplakat će 
Zadnjih nekoliko postova ti pises o Barci,covjece pocni se brinuti za svoj klub koji nije vidio trofeja nekoliko godina,a kako se stvari odvijaju nece ni sljedece...poz...GunnerS je napisao/la:Oni će se samo sjećat jednog kluba koji se zvao, kako paja kaže, Farsa. Naravno i sudija Busaqe ( tako nekako se piše ) i onog norvežanina i ...ma dosta, sa djecom ne valja zalazit, zaplakat će
Moj klub F.K. Sarajevo je u problemima i nadam se da će Irfan izvući ga na najbolje staze
...Nadam se i ja,ali mislim da si profulao temu...GunnerS je napisao/la:Moj klub F.K. Sarajevo je u problemima i nadam se da će Irfan izvući ga na najbolje staze![]()
Sjecate se ovog
I to bas na Bosanca
[youtube][/youtube]
I to bas na Bosanca
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Jestel vidjeli za sta Henry dobi prvi crveni 
Smijesn je onaj crveni.Faraon iz Visokog je napisao/la:Jestel vidjeli za sta Henry dobi prvi crveni
Visca el Barça ! Mes que un club !
Hehe, jbg.taj Američki soccer je heben sport
Pojma Henry ne zna o tom 
Ovo je dobro, jer Porto se očigledno raspada.Službeno: Villas-Boas novi menadžer Chelseaja
A dje li će otići Falcao,Hulk i ostala barga?
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
HulkArnelinho je napisao/la:Ovo je dobro, jer Porto se očigledno raspada.Službeno: Villas-Boas novi menadžer Chelseaja![]()
A dje li će otići Falcao,Hulk i ostala barga?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.