Chicago Bulls

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: Chicago Bulls

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2011, 03:40

Titova-Juga je napisao/la:Hoće li mi neko objasniti koji mi pick imamo ?
28 i 30 :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jun 2011, 11:12

SaltCityAttack je napisao/la:

Znaci zaebo sam se misleci da imamo bolji kada smo dali J.J-a Torontu...
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jun 2011, 12:56

Titova-Juga je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:

Znaci zaebo sam se misleci da imamo bolji kada smo dali J.J-a Torontu...
Nas je 30 pick a 28 je od Miamija. Ovaj od Toronta je bio protected.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2011, 17:48

stani ba nije protected pick, vec nama je Toronto tradovo Miamiev prvi pick kojeg su dobili od njih za Bosha ...sta mislis odkud nama Miamiev pick?... logicno da ga nebi ni imali ko kad nismo sa njima nikad ni poslovali :)

Evo jutros bruji na radiju Ellis u Bullsima :)..dobro ne bas tako, ali puno se prica da cemo pokusati ga dovesti...mozemo mi sad reci nece to dobro izgledati, ali ja bi ga dovao samo da nam ne traze igraca iz pve petorke osim Boozera on moze otici, a da Gibson igra u prvoj petorci...dao bi im ova dva picka i slijedece sezone prvi pick od Catsa slijedece sezone i koga jos zele i eto :)...kako bi bilo ebeno cuvati u isto vrijeme Rosa i Ellisa uhhhhhh. :)...mada opet mislim da nece doci do toga, ali bilo kako bilo nebi nesto kvario ovo sto imamo zbog jednog igraca kojeg trebamo...ako ne uzmemo ove godine bice slijedece godine vise prilike ebiga preko drafta i nece biti vise Bogia i Watsona :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 22 jun 2011, 17:53

pa koga bi to chicago dao za ellisa? korvera mozda, brewera :/ a ovi sigurno nece uzet boozera koji im je i vise nego nepotreban (vec imaju preplacenog igraca na njegovoj poziciji). a ako ce vec trejdat ellisa, trejdat ce ga za drugog vrhunskog igraca, tipa iguodala ili gay.

chicago ako misli dovest ellisa, morat ce se odrec il noaha ili denga.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2011, 18:03

ma kakvi to Deng i Noah... ma ne znam sta ovi hoce, jer mozda se zele otarasiti novca i uzeti mlade igrace, a mi mozemo preko tih pickova i ima Asik i Gibson ...ma ne znam sta Golden State razmislja, ali eto neka uzmu Gaya ipak imaju ga slijedecih 4-5 godina :), dok Iggy im vjerovatno nece ostati duze ....sto se mene tice neka naprave 3 tim dil gdje ce se ukljuciti Bullsi... Golden State neka uzmu Gaya, a mi Maya i tamo u Memphis neka ide neko od nasih i pickovi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jun 2011, 18:28

SaltCityAttack je napisao/la:stani ba nije protected pick, vec nama je Toronto tradovo Miamiev prvi pick kojeg su dobili od njih za Bosha ...sta mislis odkud nama Miamiev pick?... logicno da ga nebi ni imali ko kad nismo sa njima nikad ni poslovali :)
Upravu si, malo sam pobrkao loncice.
SaltCityAttack je napisao/la: Evo jutros bruji na radiju Ellis u Bullsima :)..dobro ne bas tako, ali puno se prica da cemo pokusati ga dovesti...mozemo mi sad reci nece to dobro izgledati, ali ja bi ga dovao samo da nam ne traze igraca iz pve petorke osim Boozera on moze otici, a da Gibson igra u prvoj petorci...dao bi im ova dva picka i slijedece sezone prvi pick od Catsa slijedece sezone i koga jos zele i eto :)...kako bi bilo ebeno cuvati u isto vrijeme Rosa i Ellisa uhhhhhh. :)...mada opet mislim da nece doci do toga, ali bilo kako bilo nebi nesto kvario ovo sto imamo zbog jednog igraca kojeg trebamo...ako ne uzmemo ove godine bice slijedece godine vise prilike ebiga preko drafta i nece biti vise Bogia i Watsona :)
Joj, ma meni se nikako ne svidja taj Ellis. Taj mrzi igrat odbranu i bice problema snjim vidjeces.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

kakavtakav
Kontakt:

Post Postao/la kakavtakav » 22 jun 2011, 18:30

Donnie Darko je napisao/la:pa koga bi to chicago dao za ellisa? korvera mozda, brewera :/ a ovi sigurno nece uzet boozera koji im je i vise nego nepotreban (vec imaju preplacenog igraca na njegovoj poziciji). a ako ce vec trejdat ellisa, trejdat ce ga za drugog vrhunskog igraca, tipa iguodala ili gay.

chicago ako misli dovest ellisa, morat ce se odrec il noaha ili denga.
donnie dal si lud da uzmu noaha a da daju ellisa :shock:
nema od toga nista vec je izjavio vlasnik da ga ne daju,tako da nema nista od ovoga

kakavtakav
Kontakt:

Post Postao/la kakavtakav » 22 jun 2011, 18:32

SaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi to Deng i Noah... ma ne znam sta ovi hoce, jer mozda se zele otarasiti novca i uzeti mlade igrace, a mi mozemo preko tih pickova i ima Asik i Gibson ...ma ne znam sta Golden State razmislja, ali eto neka uzmu Gaya ipak imaju ga slijedecih 4-5 godina :), dok Iggy im vjerovatno nece ostati duze ....sto se mene tice neka naprave 3 tim dil gdje ce se ukljuciti Bullsi... Golden State neka uzmu Gaya, a mi Maya i tamo u Memphis neka ide neko od nasih i pickovi :)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
kakaav vic,ti bi maya a da das anonimuse pa gde ces frajeru :lol: :lol: :lol:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2011, 18:39

ma ti si vic sam od sebe :)..kakve anonimuse Gibson anonimus? 3 picka?..pa ovo je previse za Maya ni sa ovim se nebi slozio uopste ..da upravu si nismo ludi dat Gibsona mirno djete za nekog drogiranog idiota :)...bolje preko pickova traziti ono sto je najbolje i uzeti T Maca i to bi bilo to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

kakavtakav
Kontakt:

Post Postao/la kakavtakav » 22 jun 2011, 18:41

SaltCityAttack je napisao/la:ma ti si vic sam od sebe :)..kakve anonimuse Gibson anonimus? 3 picka?..pa ovo je previse za Maya ni sa ovim se nebi slozio uopste ..da upravu si nismo ludi dat Gibsona mirno djete za nekog drogiranog idiota :)...bolje preko pickova traziti ono sto je najbolje i uzeti T Maca i to bi bilo to
:lol: :lol: :lol:
T-Maca? mora da se salis pa taj vam ne treba ako hocete uzeti titulu,taj ne zna igrati odbranu a to vama kako vidim ne treba :lol: :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jun 2011, 18:47

kakavtakav je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma ti si vic sam od sebe :)..kakve anonimuse Gibson anonimus? 3 picka?..pa ovo je previse za Maya ni sa ovim se nebi slozio uopste ..da upravu si nismo ludi dat Gibsona mirno djete za nekog drogiranog idiota :)...bolje preko pickova traziti ono sto je najbolje i uzeti T Maca i to bi bilo to
:lol: :lol: :lol:
T-Maca? mora da se salis pa taj vam ne treba ako hocete uzeti titulu,taj ne zna igrati odbranu a to vama kako vidim ne treba :lol: :lol:
Nije ni Korver znao, pa naucio. Alfa opusti se, crknut ces od smijeha.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2011, 19:07

alfa drkar si li ti sinko? :)..igro ne igro T Mac odbranu on zna pogoditi i nama je sasvim dovolan onakav kakav je bio u Detroitu...nek postigne 10p mi smo zadovoljni :)..ima tu Brewer i Bogans koji ce igrati odbranu kada bude trebalo
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 22 jun 2011, 21:53

Alfa, budi sretan sto jos pises na ovom forumu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jun 2011, 22:13

Titova-Juga je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:
Titova-Juga je napisao/la:Hocemo SG, HOCEMO SG, Hocemo SG, HOCEMO SG :D

Nije zar istina da Thorntonu ugovor istice 2012-e ? :o
Ovaj scenario ocekujem. Uzimamo na draft najbolje sto mozemo znaci Nolan Smitha i JJ. Johnsona, a potpisuje T-Mac za veteranski minimalac. Opet nismo presli salary cap a jaci smo deset puta.

Nek prica ko god sta hoce, ali kada bi T-mac pristao sa klupe ulazit, koje bi nam to pojacanje bilo, a Thibs bi i Nowitzkoga natjerao da odbranu igra : )
Da ne bude offtopic. Nije on brate jos za bacit. :)
[youtube][/youtube]
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2011, 22:31

ma kakvi za bacit :)..kad bi bio ko u Detroitu ja vjerujem da bi svi bili zadovoljni..bolji ne mora biti ebiga to je tih 10tak poena za nas kojih smo trebali prosle sezone..mislim nebi presli preko salary capa,a dobili bi jos bolju klupu i covjeka koji bi mogao odluciti nekada u vaznim trenutcima, tako da nebi morlai uvjek gledati na Rosa
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jun 2011, 22:39

SaltCityAttack je napisao/la:ma kakvi za bacit :)..kad bi bio ko u Detroitu ja vjerujem da bi svi bili zadovoljni..bolji ne mora biti ebiga to je tih 10tak poena za nas kojih smo trebali prosle sezone..mislim nebi presli preko salary capa,a dobili bi jos bolju klupu i covjeka koji bi mogao odluciti nekada u vaznim trenutcima, tako da nebi morlai uvjek gledati na Rosa
Rekao je da ce prvo cekat da vidi sa Bullsima, jer ima zelju zavrsit karijeru tu. Al et nismo zasad nikakvo interesovanje pokazali. :cry:
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2011, 22:46

Kad je rekao da ce cekati?...gdje si to citao?...prvo vidi nesto menagment je i malo ljut na njega nakon sto je dosao na aerodrom prije nego je potpisao za Orlando... on je u tim trenutcima bio 99% igrac Bullsa, ali nesto ga je odvuklo od Bullsa, jer mislio je da se oni nece vise nikad vratiti nakon odlaska Jordana....mi smo mu vjerovatno vratili istm mjerom prosle sezone , ali sad bi ga zaista trebali dovesti, jer ako uzmemo pickove i onda novac od Butlera,Scalabrinia i ostalih dati T Macu..pa bolje njega imat koji ce nam pomoci, nego njih ebiga.
I ne mozemo mi brate pokazati interesovanje za njega sad jer jos je rano..prvo ganjamo ko je slobodan,od mladjih...mnogi nece ni doci, ako budu znali da ce jos doci i T Mac naravno...kad dodje vrijeme vjerovatno ce nasi ga zvati ebiga
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 22 jun 2011, 22:48

SaltCityAttack je napisao/la:Kad je rekao da ce cekati?...gdje si to citao?...prvo vidi nesto menagment je i malo ljut na njega nakon sto je dosao na aerodrom prije nego je potpisao za Orlando... on je u tim trenutcima bio 99% igrac Bullsa, ali nesto ga je odvuklo od Bullsa, jer mislio je da se oni nece vise nikad vratiti nakon odlaska Jordana....mi smo mu vjerovatno vratili istm mjerom prosle sezone , ali sad bi ga zaista trebali dovesti, jer ako uzmemo pickove i onda novac od Butlera,Scalabrinia i ostalih dati T Macu..pa bolje njega imat koji ce nam pomoci, nego njih ebiga.
Pisao je na Twiteru svom.
Ma sta se imamo inatit, jbte. Pa treba da nam bude u cilju da napravimo sto bolju ekipu a ne zahebavat se.
FK DELFIN NEUM

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jun 2011, 22:53

ma vjerovatno cemo ga dovesti, jer izgledo su mi Thibs i on pravo sretni nakon svake utakmice Bullsa protiv Detroita :)..nego kad je to napisao jeli na kraju ove sezone ili pocetkom prosle ono kad je pisao?...znam da je to izjavio ranzije, ali dali i sad tako misli hmmm
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Chicago Bulls”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.