A svi dobijaju na onom hameru jedino ja ne mogu dobit haha,black jack halalio davno 4 puta lik ima BJ...jos poker da probam

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pokusaj na casinu igrati igru marbles... Ja jednom odigro i uzeo 10 E...Bečki Kongres je napisao/la:hahah mene Tromso oborio kao i onaj ODD G. 1:2 izgubio..Al pogodio CSKA konacan rezultat 3:1
A svi dobijaju na onom hameru jedino ja ne mogu dobit haha,black jack halalio davno 4 puta lik ima BJ...jos poker da probam
Trebala bi kvitova uzeti? Kakav si sa pokerom... Ako si solidan pokusaj pun kur..c levata...Bečki Kongres je napisao/la:Sad cu pokusati
Na racunu mi ostao 1 euro.. a cekam Kvitovu 2:0 za 11.32 eura
jel ti nick Admir ?admirone je napisao/la:Ja obrnuo 50 evrica na slotovima
nisam,ja sam MoreĆambeBečki Kongres je napisao/la:haha dobar sam sa pokerom...jel mislis da skines onaj program i igras ?
P.S morecambe
jesil ti Admir ?
Jeste ja sam AdmirBečki Kongres je napisao/la:jel ti nick Admir ?admirone je napisao/la:Ja obrnuo 50 evrica na slotovima
vidim neki Admir samo obrce na Hameru![]()
Morecambe je napisao/la:Samo jos treba da se nemoze isplatiti i da je company fake
Onaj ever rece maloprije da je neki njegov jaran isprobo isplatu i da je sve ok..admirone je napisao/la:Morecambe je napisao/la:Samo jos treba da se nemoze isplatiti i da je company fake![]()
![]()
![]()
I mene vjeruj..mojne da bude kakva caka pa da mi sjebe i racun i sveManiacsThe je napisao/la:Baš me zanima hoće li iko isplatiti pare sa tog
Ja sam ionako skocko sve... Sad citam na nekom forumu da se zale ljudi koji su trazili isplatu a oni im rekli da moraju prvo da uplate prave pare sa tog racuna na koji zele da isplate...Mutljavina neka..Bečki Kongres je napisao/la:I mene vjeruj..mojne da bude kakva caka pa da mi sjebe i racun i sveManiacsThe je napisao/la:Baš me zanima hoće li iko isplatiti pare sa tog![]()
ajde nek neko pokusa pa javi
![]()
ja se jos drzim imam nesto vise od 30 euraaleksandarhz je napisao/la: Ja sam ionako skocko sve... Sad citam na nekom forumu da se zale ljudi koji su trazili isplatu a oni im rekli da moraju prvo da uplate prave pare sa tog racuna na koji zele da isplate...Mutljavina neka..
Ne bi ni to bio neki problem kad bih bio siguran da ce mi stici pare ali ovako odustajem od ovoga...Maloo sam se zabavio ali nisam se previse ni nado da cu uzeti neke pare.
To za uplatu pa tek isplatu je tacno.Svaka online kladara to trazi prvo.Nece nikada isplatiti na nesto preko cega nije uplaceno na istu.aleksandarhz je napisao/la:Ja sam ionako skocko sve... Sad citam na nekom forumu da se zale ljudi koji su trazili isplatu a oni im rekli da moraju prvo da uplate prave pare sa tog racuna na koji zele da isplate...Mutljavina neka..Bečki Kongres je napisao/la:I mene vjeruj..mojne da bude kakva caka pa da mi sjebe i racun i sveManiacsThe je napisao/la:Baš me zanima hoće li iko isplatiti pare sa tog![]()
ajde nek neko pokusa pa javi
![]()
Ne bi ni to bio neki problem kad bih bio siguran da ce mi stici pare ali ovako odustajem od ovoga...Maloo sam se zabavio ali nisam se previse ni nado da cu uzeti neke pare.
Ako je vaša ukupna isplata manja od €2000 i ako isplaćujete na istu kreditnu karticu ili e-novčanik koji ste koristili za uplatu, onda ne morate da nam šaljete ikakve dokumente. Ako vam je ukupni iznos za isplatu veći od €2000 ili ako isplaćujete na bankovni račun, onda treba da nam pošaljete sledeće dokumente.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.