FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Radonjic je provjereno fudbalsko ime i volio bi da ga dovedemo! on i Adilovic bi po meni bili jako dobro rjesenje za napad. Naravno ako mozemo dovesti nekog Brazilca koji ima bolje reference onda ok,ali... Radonjic je dok je bio u Partizanu razvaljivao,ne znam je li sad u nekoj formi,vjerujem da nije,ali bi kod Osima on brzo dosao na svoje..Osim je od penzionisanog Mesanovica napravio jednog od najboljig napadaca lige,a ovaj Radonjic ima samo 30 godina,tako da sam uvjeren da bi on kod Osima igrao kao nekada u Partizanu!.. jos ako dodje Smajic i Jese,i ovaj Morales kao i jedan dobar golman...bice to ipak sasvim dobra ekipa za nase uslove..
- pintol_TM87
- Kontakt:
zar ti nisi dobio ban? Najbolje igracke lik ima 30...Alen Mesanovic je tu negdje...bosnas_ je napisao/la:Radonjic bi za Zelju prestavljao veliko pojacanje! u najboljim je igrackim godinama,i uz kvalitetne pripreme moze nam mnogo pomoci u narednoj sezoni! iza sebe ima veliku karijeru za nase uslove,e sad ako mozemo dovesti boljeg igraca od njega za iste pare onda ok,ali cisto sumnjam! Radonjic,Jese,Smajic,Morales,Drakul,Adilovic,Mujkic-golman,e to je vec nesto....
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
Osim - drugo ime za Želju !
- bistrikboy
- Kontakt:
A Blazeski je...?rossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nekakav makedonski mladi reprezentativac.bistrikboy je napisao/la:A Blazeski je...?rossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
kako nisi cuo za makedonsko cudo od djeteta za koje su se otimali svi evropski velikani al on je odlucio da dodje u olimpic i donese tu prevagu u kvaliteti kojom ce olimpic biti ispred nasbistrikboy je napisao/la:A Blazeski je...?rossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
- bistrikboy
- Kontakt:
ne cudi me nedavno su i valensiju zajebalilottdogg je napisao/la:kako nisi cuo za makedonsko cudo od djeteta za koje su se otimali svi evropski velikani al on je odlucio da dodje u olimpic i donese tu prevagu u kvaliteti kojom ce olimpic biti ispred nasbistrikboy je napisao/la:A Blazeski je...?rossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kakva je ovo ba zajebancija vise.Niti ko dolazi a i da dodje tekma prva za evropu za 20 dana.Koga uigrat i da dodje ovih dana neko.Dakle svjesno popusena evropa,lova kaplje sa svih strana a mi dovodimo djaba igrace.Ima jedan kazu dobar iz Donje Mioce djaba pa ako se kako mogne utrapit da ga maznemo.Pa **** misa dokle ova zajebancija.Treba opet da gledam redaljku u evropi i muku sa Travnikom hocemo li ih dobit ili ne.
stričević od stančeskog 
E ajmo od ovi sto samo traze neka velika imena nek navedu neke konkretne igrace koje bi oni doveli al realno koji bi htjeli doci
Sta mislite o ovome,jak je onako kako Amar voli a sigurno je i vamo po volji
[youtube][/youtube]
Sta mislite o ovome,jak je onako kako Amar voli a sigurno je i vamo po volji
[youtube][/youtube]
Što prijatelju toliki pesimizam pa pripreme su počele tek prije 3 dana,najlakše je nabacati igrača i potrošiti pare.Mi se ne smijemo upustiti u neki rizik,kada je to neki igrač koji je igrao za neki klub iz Španije došao na probu u neki klub iz BIH (PIŠEM O OVOME ŠTO JE IGRAO ZA TENERIFE) podvlačim na probu.Željo je interesantan mnogim igračima iz Srbije zbog Laze, Ćuluma, Radovanovića koji mogu samo pričati pohvalno o Želji jer smo bili krajnje korektni nikome nismo ostali dužni ni marke,a to je za igrače sa ovih prostora najbitnije.Pojačanja će biti budi siguran.Alipasino je napisao/la:Kakva je ovo ba zajebancija vise.Niti ko dolazi a i da dodje tekma prva za evropu za 20 dana.Koga uigrat i da dodje ovih dana neko.Dakle svjesno popusena evropa,lova kaplje sa svih strana a mi dovodimo djaba igrace.Ima jedan kazu dobar iz Donje Mioce djaba pa ako se kako mogne utrapit da ga maznemo.Pa **** misa dokle ova zajebancija.Treba opet da gledam redaljku u evropi i muku sa Travnikom hocemo li ih dobit ili ne.
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 22 jun 2011, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Ma bola sta ste odmah ironicni.lottdogg je napisao/la:kako nisi cuo za makedonsko cudo od djeteta za koje su se otimali svi evropski velikani al on je odlucio da dodje u olimpic i donese tu prevagu u kvaliteti kojom ce olimpic biti ispred nasbistrikboy je napisao/la:A Blazeski je...?rossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
Osim - drugo ime za Želju !
Sada u slasticari na Otoci ja cuo od raje koja je bliska pr.Gracicu Nijazu da vjerovatno za dan-dva SULEJMAN SMAJIC POTPISUJE ZA OLIMPIC--------------Drugi info je da JOVICA LAZAREVIC nogometas iz skole OFK BEOGRAD stiže u OLIMPIC i potpisuje na 4.god-------bice da je bolji od Culuma koji je igro u Zelji VOZDRArossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
bas ti hvala na informacijama o olimpicu na temi ZELJEZNICARApabizo je napisao/la:Sada u slasticari na Otoci ja cuo od raje koja je bliska pr.Gracicu Nijazu da vjerovatno za dan-dva SULEJMAN SMAJIC POTPISUJE ZA OLIMPIC--------------Drugi info je da JOVICA LAZAREVIC nogometas iz skole OFK BEOGRAD stiže u OLIMPIC i potpisuje na 4.god-------bice da je bolji od Culuma koji je igro u Zelji VOZDRArossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
Znaci ovako,sa tvojim spektakularnim najavama si dosadio i bogu i narodu..98% su informacije ne provjerene i cista nagadjanja,provokacije,namjenski si ubacen da velicas i budes Graciceva akvizicija na forumu ss.ba,koliko li te samo placa da valjas gluposti ili si jednostavno fan i obozavatelj lika,djela godp. gracica a mozda te i fizicki privlaci pa ga uhodis(pazi to je kazneno dijelo)...Smajic nema papire ciste i zbog toga jos uvijek nije stigao na pripreme u međugorije,da je drugacije pojavio bi se vec u nedjelju kad je bila prozivka na grbavici,sto znaci nema teorije da potpise za bilo koji klub na svijetu dok se papiri ne srede a kamo li za olimpik(citaj olimpic) u roku dan-dva...za ovog drugog prvi put cujem i nebi bilo nista specijalno i da potpise mada mislim da si i to izvalio...pabizo je napisao/la:Sada u slasticari na Otoci ja cuo od raje koja je bliska pr.Gracicu Nijazu da vjerovatno za dan-dva SULEJMAN SMAJIC POTPISUJE ZA OLIMPIC--------------Drugi info je da JOVICA LAZAREVIC nogometas iz skole OFK BEOGRAD stiže u OLIMPIC i potpisuje na 4.god-------bice da je bolji od Culuma koji je igro u Zelji VOZDRArossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
Sto se tice želje Jese je na pripremama u Međugorju do petka...!!
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 22 jun 2011, 21:22, ukupno mijenjano 1 put.
Pa ovom komleksašu iz Olimpika je bitno da se samo o njemu priča,samo napišite da Sarajevo ili Željo hoće da dovedu nekog igrača on će se razapeti da se tu nešto upetlja.Kompleksaša je najviše uvrijedila izjava od Amara kad je rekao za Olimpk igraju igrači koji su nekada igrali u Želji ili im je najveća želja da zaigraju za Želju.To je klub koji će završiti ko Đerzelez,doći će đavo po svoje.Olimpik neće postojati za 2-3 godine.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
pabizo je napisao/la:Sada u slasticari na Otoci ja cuo od raje koja je bliska pr.Gracicu Nijazu da vjerovatno za dan-dva SULEJMAN SMAJIC POTPISUJE ZA OLIMPIC--------------Drugi info je da JOVICA LAZAREVIC nogometas iz skole OFK BEOGRAD stiže u OLIMPIC i potpisuje na 4.god-------bice da je bolji od Culuma koji je igro u Zelji VOZDRArossoner je napisao/la:E Boga mi ako onaj Olimpik bude dobar iduce sezone bice sramota, i bicu pravo ljut na nase. Glumimo neko ime a jedan Olimpik kupi onakve igrace tipa Blazeski. Odakle pare ???!!! Ne nerviram se sada na nase, ali kazem da cu biti ljut ako budu bolji od nas. Cekat cu do zadnjeg dana. Samo ako bude blamaza protiv ovih šerifa i to cu im zamjeriti. Pa pokazimo da smo najjaci majka mu stara !
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Moze li mi neko napisati pojedinacnu platu za igrace Zeljeznicara, ako neko zna, molim vas !?
-
amarpustahija
- Kontakt:
5kjuveboy je napisao/la:Moze li mi neko napisati pojedinacnu platu za igrace Zeljeznicara, ako neko zna, molim vas !?
Trenutno korisnika/ca: EBSCO, LukavacBHF, Nekadasiigrostarsno i 60 gostiju.