Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Bianconeri1988
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jun 2011, 22:21

Pa doveli smo Lichtsteinera, mislim da je on taj koji će igrati desnog beka...to je kristalno jasno...

Mislim da će sutra Uprava dati dozvolu za dovođenje Aguera i bez prodaje ovih polovnjaka, ja mislim da će novac od polovnjaka biti potrošen na Rolanda ili Vučinića...Zavisi šta Conte odluči tj. koji će mu igrač biti potrebniji...

Ovi igrači koji su na transfer listi će se prodavati čitav august i onda ćemo dovesti nekog u posljednjim satim prelaznog roka...Isto kao Quagliarellu :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 22 jun 2011, 22:25

vala s dokapitalizacijom nek kupe Aguera i od prodaje ostalih igraca nek kupe jos jednog stopera i to je to, a slijedece sezone cemo se krpit, ha ja :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 22 jun 2011, 22:27

Bianconeri1988 je napisao/la:Pa doveli smo Lichtsteinera, mislim da je on taj koji će igrati desnog beka...to je kristalno jasno...

Mislim da će sutra Uprava dati dozvolu za dovođenje Aguera i bez prodaje ovih polovnjaka, ja mislim da će novac od polovnjaka biti potrošen na Rolanda ili Vučinića...Zavisi šta Conte odluči tj. koji će mu igrač biti potrebniji...

Ovi igrači koji su na transfer listi će se prodavati čitav august i onda ćemo dovesti nekog u posljednjim satim prelaznog roka...Isto kao Quagliarellu :D

Nedo bog da dodje al eto izgleda sve je rijeseno.. nista nadati se da nam donese puno srece.. Al bojim se da se dzabe nadam :?

onda ne kontam sta ce nam Vucinic kad vec imamo Toni, Del PIero, Matri, Qual i (Aguero) aBd=)..
Volio bi da probaju dovesti Marcela iz Madrida, jer oni ce garant dovesti onog portugalca Contreraro,
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jun 2011, 22:48

A Conte preferira 4-2-4 formaciju :D

Bastos bi igrao lijevog beka, a Vučinić lijevokrilnog napadača, u sredini Matri i Aguero, a desno Krasić...To je taj plan koji se može pročitati u novinama...
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 22 jun 2011, 22:49

Bianconeri1988 je napisao/la:A Conte preferira 4-2-4 formaciju :D

Bastos bi igrao lijevog beka, a Vučinić lijevokrilnog napadača, u sredini Matri i Aguero, a desno Krasić...To je taj plan koji se može pročitati u novinama...

i da pirlo igra u sredini s jendim defenzivnim veznjakom? IMa da primamo po 5 golova

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jun 2011, 23:16

A da se to srediti i uigrati, samo je bitno imati igrače koji mogu da ispune trenerove zamisli i zadatke...
Ta formacija na papiru izgleda kao 4-2-4 dok je to u praksi nešto sasvim drugačije...

Recimo ja na soccer manageru i PES-u igram takvu, pa je vrlo produktivna... Glupo je poređenje, ali eto :D
Ž '21!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 22 jun 2011, 23:17

Bianconeri1988 je napisao/la:A da se to srediti i uigrati, samo je bitno imati igrače koji mogu da ispune trenerove zamisli i zadatke...
Ta formacija na papiru izgleda kao 4-2-4 dok je to u praksi nešto sasvim drugačije...

Recimo ja na soccer manageru i PES-u igram takvu, pa je vrlo produktivna... Glupo je poređenje, ali eto :D

al nema sanse da igramo gore s 4 napadaca=) neznam to mi nekako zvuci previse

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 22 jun 2011, 23:21

Ama to je ista formacija kao kod Del Neria. Mrtva 4-4-2 koja više nigdje ne prolazi i ne uspijeva ;)
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 22 jun 2011, 23:26

Conte će imati bolje igrače neko što je imao Delneri, treba tek da se vidi kako to sve izgleda...Mislim da će protok lopte biti mnogo brži i baš zato je Pirlo doveden jer on jednim pasom može izbaciti čitavu protivničku odbranu...

Sad za sad se na tržištu dobro radi...

Conte izričito insistira na igračima koji su dobri 1 na 1, zato je i dozvolio transfer Bastosa...
Ž '21!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 23 jun 2011, 09:52

WTF
jel OVO istina: Juve, 190 milijuna! (prevod s gt )

Senzacionalna ubrizgavanje novca za velika tržišta. Danas, Juventus Upravni odbor je odlučio povećati kapital za 120 milijuna i kredit (od Exor) 70.

Prije Andrea Agnelli illustrerrà trogodišnji plan odbora Exor, a zatim ga uvjeriti tccherà velika da se igraju s Juventusa.

Stanje velike: Agüero je sada preuzeo stup . Higuaina Rossi- jake alternative. Reast malo nade za Sanchez: Marotta sada gledati Big lige.

(Tuttosport)

Juventus, tržište za 120 milijuna .

Proveo sam prvi 37 da otkupi Quagliarella, Matri, Pepe Motta . Gledano Lichtsteiner , sada u svom završnom napadu Bastos i Agüero .
Evo vam link pa vi to.. :
http://www.calciomercato.com/rassegna-s ... oni-158879
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 jun 2011, 11:46

Ma premalo je to, neka jos dodaju jednu miljardu i bit ce to taj Juventus koga svi zelimo gledati :mrgreen: :mrgreen:

Ma sad treba pametno investirati.. Augero mora biti prvi prioritet i rijesiti to prije Copa America.
Al vrijeme je da se pocne i prodavati ovo smece ako vec se moze prodati

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 jun 2011, 11:52

Istina je, 120 miliona vezano za dokapitalizaciju, sad nisam o detaljima citao, nesto kao do oktobra ce se to realizovati sve, nije odjednom ta ratifikacija, potrebno je par mjeseci + 70 miliona kredita od Exora, koji je odmah na raspolaganju...

E sad ako ne napravimo ekipu, necemo nikada...

Joj ovaj Lichsteiner je zvijer :roll: :lol: Prejak je fizicki, u defanzivi vrlo dobar, samo malo bolji da je naprijed...sve u svemu, bice pojacanje.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 jun 2011, 11:56

sarajlija89 je napisao/la:Istina je, 120 miliona vezano za dokapitalizaciju, sad nisam o detaljima citao, nesto kao do oktobra ce se to realizovati sve, nije odjednom ta ratifikacija, potrebno je par mjeseci + 70 miliona kredita od Exora, koji je odmah na raspolaganju...

E sad ako ne napravimo ekipu, necemo nikada...

Joj ovaj Lichsteiner je zvijer :roll: :lol: Prejak je fizicki, u defanzivi vrlo dobar, samo malo bolji da je naprijed...sve u svemu, bice pojacanje.
Ma ija bi bio pojacanje poput Grygere i Motte ;) ,, al haj vidjet cemo kako ce se uklopiti... Nekako mi ipak tanko ovo ziegler-De Ceglie.. Neznam zasto ne probaju s Marcelom iz reala, ipak ce da sjedi na klupu ako dovedu Fabio Contretrao.

Kaze agent Amauria da bi trebo dobiti 3cu sansu u Juventusu :lol: :lol: :lol: ,, on ako ostane kod nas nema od nas nista,,, tako los i toliko platu ima,, :o

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 23 jun 2011, 12:01

Ma svasta se pise :lol: :roll: Ali, Amauri nema sanse da ostane...pogotovo sto cemo novoga napadaca uzimati...nek ide u Juve Stabiu, sad su usli u serie B :mrgreen: 8-)

LIchsteiner ce biti pojacanje aBd...fascinira me njegova fizicka sprema, nesto slicno kao Bane Ivanovic za koga je Ancelotti rekao da je najspremniji fudbaler kojega je vodio 8-) njih dvojica su konstitucijom identicni....

Samo da se uklopi dobro...ima on odredjeni kvalitet.

Sto se lijevog beka tice, solidno smo pokriveni tu, pa i Bastos ako dođe moze uletiti po potrebi....

Steta sto smo Sebu pustili, nadao sam se da bi mogao ostati... :cry:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

SoloJuve26
Kontakt:

Post Postao/la SoloJuve26 » 23 jun 2011, 12:07

sarajlija89 je napisao/la:Ma svasta se pise :lol: :roll: Ali, Amauri nema sanse da ostane...pogotovo sto cemo novoga napadaca uzimati...nek ide u Juve Stabiu, sad su usli u serie B :mrgreen: 8-)

LIchsteiner ce biti pojacanje aBd...fascinira me njegova fizicka sprema, nesto slicno kao Bane Ivanovic za koga je Ancelotti rekao da je najspremniji fudbaler kojega je vodio 8-) njih dvojica su konstitucijom identicni....

Samo da se uklopi dobro...ima on odredjeni kvalitet.

Sto se lijevog beka tice, solidno smo pokriveni tu, pa i Bastos ako dođe moze uletiti po potrebi....

Steta sto smo Sebu pustili, nadao sam se da bi mogao ostati... :cry:
Ma taj levat nikad nece u Serie B, "predobar " je on zato :lol: .. al ako je pametan mogo bi u Napoli samo da smanji platu. Al me zanima kako cemo se rijesiti ovog drugog levata sto je konstanto povrijedjen (Iaqinta). E da hoce koji turski klub da pokaze intres.....

Ma sto se tice Seba, neznam nije los al nisu ga dzabe 3 trenera stavljaji na klupu, znaci fali nesto. Mozda mu je i najbolje da igra ovako u manjem klubu gdije on moze da bude Zvijezda!..

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 23 jun 2011, 12:31

Ma samo nek odu, ako treba i besplatno...:D

Na PES-u prvo što uradim je da prodam Amauria...Nešto sam ga zamrzio....nikad mi nije bio drag :lol:

Lichtsteiner je odičan igrač, ja sam ubjeđen u to, on je veće pojačanje, nije prinova za razliku od Pazienze i Zieglera...

Bastos ako dođe, ja mislim da će on igrati lijevog beka...
Ž '21!

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 23 jun 2011, 13:09

ja kako citam ove neke vijesti, naravno nista to nije potvrdjeno, al kao 70 miliona Exor ce obezbijedit za ljeto, a u Oktobru jos 120 miliona za pokrivanje gubitka i za naredne godine, kao eto ispade oko 190 miliona Elkan je namjenio klubu, da je bogdom :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 jun 2011, 13:22

ove pare bi juveu dobro došle...a fantastično bi bilo kada bi stigao aguero, to bi bilo ono pravo osvježenje da gledamo opet onaj stari juve...dugo se o agueru prica pa vidjet cemo.....značajnih pojačanja će biti , to je sigurno, a iako u podmaklim godinama smatram da će i pirlo mnogo valjat juventusu
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 23 jun 2011, 14:12

Ja sam nešto čitao da bi ovako moglo biti :)!

Znači 120 + 70 = 190

Od toga na dugovanja ide 40-tak miliona, znači ostaje 150 miliona.

Ti 150 miliona idu na tri godine, znači svaki naredni prelazni rok po 50 miliona! S tim ovdje treba dodati da ćemo naredni godina imati dodatne prihode od stadiona i aBd LP, jer to nije uračunato!

Znači za ovu sezonu bi imali 50 miliona + novac od prodaje igrača, ali ako zapne postoji mogućnost da se uzmu pare i od naredni prelazni rok :).

Sve u svegu ovi 50 miliona + prodaja igrača (tu se može izvući 30 miliona), još ako se proda Melo kako se pisalo to je znači dodatni 15-20 miliona. Po meni ovo je dobro.

-HAR3-
Kontakt:

Post Postao/la -HAR3- » 23 jun 2011, 14:15

dragi juventini sve nam ide bolje i bolje jos kada nam sada dodju bastos licht i kun pa ima da scudetto osvojimo!
FORZA JUVE !!!

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []