FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Capt_Billy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Molim vas, imam jedno pitanja za sve, pa oni koji znaju konkretne informacije neka mi na pp odgovore!!! Da li su se pojedini klanovi iz nogometnog saveza ili iz kluba umijesalji oko transfera Sehica?? Hvala!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
babilonTM je napisao/la:Što prijatelju toliki pesimizam pa pripreme su počele tek prije 3 dana,najlakše je nabacati igrača i potrošiti pare.Mi se ne smijemo upustiti u neki rizik,kada je to neki igrač koji je igrao za neki klub iz Španije došao na probu u neki klub iz BIH (PIŠEM O OVOME ŠTO JE IGRAO ZA TENERIFE) podvlačim na probu.Željo je interesantan mnogim igračima iz Srbije zbog Laze, Ćuluma, Radovanovića koji mogu samo pričati pohvalno o Želji jer smo bili krajnje korektni nikome nismo ostali dužni ni marke,a to je za igrače sa ovih prostora najbitnije.Pojačanja će biti budi siguran.Alipasino je napisao/la:Kakva je ovo ba zajebancija vise.Niti ko dolazi a i da dodje tekma prva za evropu za 20 dana.Koga uigrat i da dodje ovih dana neko.Dakle svjesno popusena evropa,lova kaplje sa svih strana a mi dovodimo djaba igrace.Ima jedan kazu dobar iz Donje Mioce djaba pa ako se kako mogne utrapit da ga maznemo.Pa **** misa dokle ova zajebancija.Treba opet da gledam redaljku u evropi i muku sa Travnikom hocemo li ih dobit ili ne.
samo da se nadovezem na post , slucajno jer ima ih slicnih a prvi mi bio
Sve je to super samo ja ne kontam zasto nikad niko ne ode malo do afrike
sta bi falilo recimo da Amar nekog iz ekipe malo dolje u promatranje posalje
valjda se kakvih crnaca ala Buba moze nafatat ako nista oni su jaki i fizicki nadmocni
a u svakom slucaju su atrakcija

valjda se kakvih crnaca ala Buba moze nafatat ako nista oni su jaki i fizicki nadmocni
a u svakom slucaju su atrakcija
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Zar mislis da crnci u Africi rastu k'o jagode, pa da Osim ode sa korpom i nabere par komada?propuh je napisao/la:Sve je to super samo ja ne kontam zasto nikad niko ne ode malo do afrike
a u svakom slucaju su atrakcija![]()

Il regno del Diavolo!
e bistar si nema staDiavolo je napisao/la:Zar mislis da crnci u Africi rastu k'o jagode, pa da Osim ode sa korpom i nabere par komada?propuh je napisao/la:Sve je to super samo ja ne kontam zasto nikad niko ne ode malo do afrike
sad ponovo procitaj moj post pa napisi opet kako rastu
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
haj ti, ja ne mogu od smijeha.propuh je napisao/la:e bistar si nema staDiavolo je napisao/la:Zar mislis da crnci u Africi rastu k'o jagode, pa da Osim ode sa korpom i nabere par komada?propuh je napisao/la:Sve je to super samo ja ne kontam zasto nikad niko ne ode malo do afrike
sad ponovo procitaj moj post pa napisi opet kako rastu
Il regno del Diavolo!
Neka vrsta saradnje je moguca, kao Siroki i Dinamo. Dinamo ce davati Sirokom po 100 000 eura godisnje ali ce zato imati neku prednost u kupovini igraca iz Sirokog.sajo10 je napisao/la:Neznam nesto kontam Osim Sr. je tolika legenda u Sturmu, jedan nas bivsi igrac Samir Muratovic igra trenutno tu a i kapiten je (bio). Nebi bilo lose kad bi se neka saradnja izmedju Zelje i Sturmu osnovala. Sta ja znam netreba to biti nesto bog zna toliko al eto da se zna. Nesto naprimjer kao Ajax iz Amsterdama sto ima timove skim saradjuju kao sto je Ajax Cape Town. To je mozda malo po pretenciozno pa cak i glupo al eto moje neko misljenje. I jedan i drugi tim bi dobro zaradio kad bi se doslo do te saradnja al ako do sad nije nece je ni biti tako da...
Primjer Ajaxa je drugaciji, Ajax iz Amsterdama je vecinski vlasnik Ajaxa Cape Town. Dva Ajaxa su ti malte ne kao jedan, i grb im je isti, boje kluba, dresovi, sve.....
Da ali samo "neka" vrsta saradnje jer klubovi iz evrope sumnjam da mogu biti povezani na taj nacin ili biti filijale jedni drugima ukoliko oba imaju u planu nastupati u evropskim takmicenjima..tacnije ukoliko bi igrom slucaja u zdrijebu siroki naletio na dinama ili obrnuto,sto nije nemoguce fakticki bi to znacilo automacko ispadanje sirokog jer im ovi uplacuju odredjenu cifru na godisnjem nivou..tako da ta vrsta saradnje nije dobar izbor za jedan klub koji zeli graditi svoju samostalnost i prosperitet..ajax-ov primjer je nesto sasvim drugacije...geografski je moguce da postoji tako nesto jer su potpuno na razlicitim kontinentima i nemaju niti ce imati dodirnih tacaka gledano na medjusobne susrete...moje misljenje je da se takva vrsta saradnje ne isplati a prijateljstvo i gostoprimstvo izmedju klubova je svakako pohvalna stvar..!!!SamoZeljo je napisao/la:Neka vrsta saradnje je moguca, kao Siroki i Dinamo. Dinamo ce davati Sirokom po 100 000 eura godisnje ali ce zato imati neku prednost u kupovini igraca iz Sirokog.sajo10 je napisao/la:Neznam nesto kontam Osim Sr. je tolika legenda u Sturmu, jedan nas bivsi igrac Samir Muratovic igra trenutno tu a i kapiten je (bio). Nebi bilo lose kad bi se neka saradnja izmedju Zelje i Sturmu osnovala. Sta ja znam netreba to biti nesto bog zna toliko al eto da se zna. Nesto naprimjer kao Ajax iz Amsterdama sto ima timove skim saradjuju kao sto je Ajax Cape Town. To je mozda malo po pretenciozno pa cak i glupo al eto moje neko misljenje. I jedan i drugi tim bi dobro zaradio kad bi se doslo do te saradnja al ako do sad nije nece je ni biti tako da...
Primjer Ajaxa je drugaciji, Ajax iz Amsterdama je vecinski vlasnik Ajaxa Cape Town. Dva Ajaxa su ti malte ne kao jedan, i grb im je isti, boje kluba, dresovi, sve.....
Ne znam moze li Jese igrati lijevog beka ili je iskljucivo stoper, ukoliko moze to bi bilo odlicno i nekako ovakoold school je napisao/la:neko spomenu jesea do petka?? Mislim da bi mogli namaci solidnog spica jos za koji dan i lijevog beka,uz jesea i za nadati se smajica bilo bi to OK...
............................................ karic.............
markovic.........nyema........jese..............?
............ stanceski......svraka.....
visca........zeba............(ovdje bi smajic idealan bio)
adilovic/?
-------------------karic-------------------------
markovic/benjo----nyema---bogi------jese
-----------perica----svraka--------------------
beslija--------------zeba----------------visca
-----------------adilovic-------------------------
solidna ekipica za serifa i odlicna za prvenstvo
Cuva Bog Zelju svog!
-
Senad_tm87
- Kontakt:
Bar nisi izostavio Besliju, kako da kapiten neigra (ako je spreman)?mirzza je napisao/la:Ne znam moze li Jese igrati lijevog beka ili je iskljucivo stoper, ukoliko moze to bi bilo odlicno i nekako ovakoold school je napisao/la:neko spomenu jesea do petka?? Mislim da bi mogli namaci solidnog spica jos za koji dan i lijevog beka,uz jesea i za nadati se smajica bilo bi to OK...
............................................ karic.............
markovic.........nyema........jese..............?
............ stanceski......svraka.....
visca........zeba............(ovdje bi smajic idealan bio)
adilovic/?
-------------------karic-------------------------
markovic/benjo----nyema---bogi------jese
-----------perica----svraka--------------------
beslija--------------zeba----------------visca
-----------------adilovic-------------------------
solidna ekipica za serifa i odlicna za prvenstvo
sto me nerviraju ove rate daj sve odjednom 
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Evo na probu iz njemačkog TuS Rüssingena stigao Semir Borogovac, to bi moglo biti vaše rješenje za lijevog beka 
-
old school
- Kontakt:
mislim da je Beslija vec u tim godinama da moze ulaziti jedino kao dzoker sa klupe, ne moze on fizicki vise igrati na nekom velikom nivou
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
smajić 65 minuta i bešlija 25, idealan omjer 
Prije desetak dana sam poslovno bio u Međugorju.Meni nije jasno zašto ste tu izabrali ljetne pripreme ,i šta ste tu dobrog vidjeli.Slažem se hajde vjernici koji dolaze zbog gospe ,ali tamo voditi igrače po ovakvim temperaturama je za mene stvarno ubitačno.Ako je jedan Hajduk otišao na Kupres ,a vama pred nosom planine, neznam koji je cilj ovoga. Želim vam svu sreću u daljem takmičenju.
-
Pirke_TM87
- Kontakt:
Zato sto u Medjugorju imas sve moguce terene svih dimenzija za sve tipove treninga, zato sto imas sve pratece objekte, i zato sto u regionu neces naci bolji trening kamp. Ovo je prvi dio priprema a drugi dio priprema ce biti jednako vazan kao i prvi jer na prvom se vise radi na fizickoj spremi dok ce u drugom dijelu biti odigran znatan broj pripremnih utakmica te cemo samim tim vidjeti gdje smo i kako stojimo.deset je napisao/la:Prije desetak dana sam poslovno bio u Međugorju.Meni nije jasno zašto ste tu izabrali ljetne pripreme ,i šta ste tu dobrog vidjeli.Slažem se hajde vjernici koji dolaze zbog gospe ,ali tamo voditi igrače po ovakvim temperaturama je za mene stvarno ubitačno.Ako je jedan Hajduk otišao na Kupres ,a vama pred nosom planine, neznam koji je cilj ovoga. Želim vam svu sreću u daljem takmičenju.
gospa pomaže, ukazuju se titule i kupovi 
Slažem se da imaju uslove za treninge ,ali u zimskom periodu,ali ne sad po ovakvim temperaturama.Prije deset dana
temperatura je bila 39-stepeni,a zamislite sad .Ja neznam kako u ŽeLji vode računa o igračima -koji je nivo doktorskog promatranja,ali za moje viđenje je skroz pogrešno voditi tamo igrače u ljetnom periodu.
temperatura je bila 39-stepeni,a zamislite sad .Ja neznam kako u ŽeLji vode računa o igračima -koji je nivo doktorskog promatranja,ali za moje viđenje je skroz pogrešno voditi tamo igrače u ljetnom periodu.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
....Evropa i prinove!ChWilla je napisao/la: ukazuju se titule i kupovi
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
DOBRIM DJELOM SI UPRAVU.deset je napisao/la:Slažem se da imaju uslove za treninge ,ali u zimskom periodu,ali ne sad po ovakvim temperaturama.Prije deset dana
Zadnja izmjena: babilonTM, dana/u 23 jun 2011, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.