FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

Tribalian
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la Tribalian » 23 jun 2011, 00:27

:lol: :lol: :lol: Koji je kralj ovaj legenda :lol: najjaci forumas svega mi,nema veze sto mi vece upropastio sa nekim slikama golotinje pre neku noc :lol: :lol: :lol: :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2011, 00:36

legenda reala je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Pa kazi kolega to ime,nismo tudjini. :mrgreen:
Neka sacekaj,svi ljubitelji fudbala bi se trebali ugodno iznenaditi,Brazilac je.
hoćemo pogađati ko na onoj našoj temi
da nije možda Adriano :P
može mala pomoć

Hoće li doći taj Dragutinović :?:
Jeste Adriano. ;) :)

Ko zna za Dragutinovica,puno je vidjan sa Robijem,bila je prica da se ceka da Ady ode da bi on dosao i sada jedno zatisje.Ja daleko,a ovi moji levati ne znaju nikako da se promuvaju po Marakani da se raspitaju,svi navikli na gotovo da im ja donosim informacije. :mrgreen:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 jun 2011, 00:38

Gojko Kačar

slika
slika

gledaj šta Gojko guzi jbt mogo je i Stefan da ga povrede nisu zeznule jbg :lol: :lol:

Eto saznali smo ko dolazi Adriano ,Rambov drug iz Flamenga jesam pametan jbt sve znam :lol: :lol:

PS moram prodati ovu vjest kojim novinam
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 jun 2011, 00:44

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Uh,kvalitetna zenska :mrgreen:

E moj kolega sad bi ti jahao nesto ovako da te nisu te povrede shebale sto kaze Legenda . :mrgreen:

Guzv'o bi je ko ludak novine svako vece :mrgreen:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2011, 00:45

& ? & $ $
Црвена $ " $!

& www.redstarbelgrade.info " сазнаје, " новог $ црвене $ ? се у ? " на " $ ?. За ову " " % сајта је ? пар $ " а % се $ о & $ ¥ за % ? вест је проверавана " " " " потврђена на & $ ". ' ', & ? & $ је ' $ је " ", на ' $ се / " " у " " ?.

$ & " ? је $ напоре у $ $ " $ све $ & & " $ $ $ " у & Пета $ & & ? за $.$ је ' " " пао на & ' & 1988. $.$ са & 9 $ сезоне у Црвеној $ ? " $ & центарфор " је познат по $ ? & невероватне снаге, " " " а његово " је Сантос " ", " & $!!!

Wanderley Santos Monteiro Júnior

$ је $ $ ? Понта прете, 2008. $ је % у " а " пута је " на " у Санто $, Сао & " " $. ? сезоне " је $ ? " " уз $ " 6 ? на 20 ".

$ се о ? $ " је на ? ? ¥ $ а $ пута је $ % $ $ " (" $ у везу са " ? у ? $).

За $ " www.redstarbelgrade.info не ' $ ' $ " $ " " " ? $ се " % " јер постоје % & " & & $ се ? $ " $ постао % ". ", & је $ " $ % тренер ? " - у $ $ $ % $ $. " је у " ? " " ? у уговору $ 6 ? за & % ? " ? $ $ & ?.
Kao sto rekoh objavljeno i na nasem forumu. ;)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 23 jun 2011, 01:22

Ovo nije humano, jos ako dodje Vanderlej ili ovaj Mezenga sto se pominje... :) Pa jbt, mi ima da drzimo loptu 90 % utakmice, a ne kao dosadasnjih 70-ak... :D smorice i nas sa viktorijom :D
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 23 jun 2011, 09:55

$ " $ $ % & " о ". $ ' је супер ¥," ' $ $ у & " $ праву ?. $ сте на $ пуно,наравно $ ? $ ' " не " ". Овог % не " % пуно " $ не $ $ " с $. % се " " $ " се ",' овај ' је на ' 2007 " & " " & за 6 ? " га ' $. $ је ? $ опет % ?,$ ' $ " " & " у $,% ? & " " " '.% се $ " & је то онај " " ? Понте прете сјајан ",% ' " $ " га " ? $ & пара,е & $ је " $,$ $ " " тога ?.....
& $ - & " - & - &
ФСРС

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 23 jun 2011, 12:34

Ne dolzi Wanderley to je stara vijest, Mezenga ja na putu za BG ako već i nije stigao. ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 23 jun 2011, 14:03

Na kraju spic ipak popunio Bruno Mezenga. ;)

Juce pocele pripreme,sutra momci idu na Zlatibor gde ce odraditi prvu fazu priprema,a posle toga sledi put u Austriju na zavrsne pripreme.Na Zlatibor se vode svi igraci koji su trenutno tu,a u Austriju je Robi rekao da vodi 22+3.

АК99
Kontakt:

Post Postao/la АК99 » 23 jun 2011, 16:06

slika

Mezenga doputovao u društvu Bobana Petkovića (Rambov brat) i sutra ide na preglede i potpisuje predugovor a ugovor tek kad mu istekne pozajmica Legiji (30.06.).

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 23 jun 2011, 20:54

Imam neki osecaj da ce ovaj Mezenga "kidati" u dresu Crvene Zvezde 8-)

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 jun 2011, 00:35

Najnovija info je da je Pixi Kovacevic jednom nogom ponovo u Zvezdi! To bi bilo extra, treba nam 1 takav iskusan i borben igrac da pokriva Chavu, Evandra i co...Nadam se da je to istina! ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jun 2011, 18:34

marconato je napisao/la:Najnovija info je da je Pixi Kovacevic jednom nogom ponovo u Zvezdi! To bi bilo extra, treba nam 1 takav iskusan i borben igrac da pokriva Chavu, Evandra i co...Nadam se da je to istina! ;)
To bi bilo odlicno :) Kovacevic je legenda !!!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 jun 2011, 20:24

Jel to onaj dečko koji je otišao bio u Lans,a imao srčanih problema ?
Koliko mi se čini igra zadnjeg veznog? Ne znam što stičem utisak da je i u komšiluku liga dostigla stepen kada se vraćaju polumatori ili u najmanju ruku nedovoljno shvaćeni u jačim ligama igrači?
Barem za sada klubovi nisu imali neke naročite koristi,jer nmg ugovor otkupit u većini slučajeva.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2011, 20:36

melanholicar je napisao/la:Jel to onaj dečko koji je otišao bio u Lans,a imao srčanih problema ?
Koliko mi se čini igra zadnjeg veznog? Ne znam što stičem utisak da je i u komšiluku liga dostigla stepen kada se vraćaju polumatori ili u najmanju ruku nedovoljno shvaćeni u jačim ligama igrači?
Barem za sada klubovi nisu imali neke naročite koristi,jer nmg ugovor otkupit u većini slučajeva.
Pazi mora tako nesta da se radi,jer nasa liga nije jos dostigla stadij da mozemo da biramo sta hocemo,pa nam se povratak igraca namece kao vrlo lepa opcija i onda oni "gaze" po ovoj ligi(Lazetic,Iliev,Tosic,Ilic,Krstajic,Smiljanic,Koroman...),a veliki problem predstavlja i cinjenica da se sve vise smanjuje broj stranaca,tako da vec sledece sezone dolazimo na 3,i ako zelimo da nam se liga popravi moramo se zalagati za ili ukidanje ili bar vecu granicu kote stranaca,prvenstveno tu mislim na vecite,a imam informacije da bi mi vec mogli ozbiljnije da se upustimo u to,videcemo kako razmisljaju komsije ali verujem da i oni idu u tome pravcu.

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 jun 2011, 20:41

Ma dobro govorio sam uopšteno isto ti je i u Bosni,doduše u nešto drugačijem kontekstu.Jednostavno mi nije jasno kako se ovi naši klubovi ne odlučuju na dovodjenje mladih afrikanaca,toliko talenata,gledam ovaj u-17.U-19 razvaljuju,a još su golobradi mladići.Al dobro hoće li biti kakvih bombi do kraja u CZ?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 24 jun 2011, 21:03

Sta reci o do sada odradjeno u prelaznom roku koji mi mirise na nesta dobro.
Dosli su dakle mladi golman Vesic iz Novog Sada,kroz pricu nedavno preko neta sa ljudima koji su gledali njegov rad radi se o golmanu koji bi ne ove ali vec sledece mogao da stane na liniju naseg tima,sto mi bas i nije drago jer bi onda u tome slucaju Dmitrovic i Cakovic sedeli bespotrebno na klupi a oba imaju perspektivu,ali opet ako se pokaze u lepom svetlu pruzicu mu podrsku kao i svakom nasem kvalitetnom igracu.Vesic je golman lepih fizickih predispozicija(194 cm) i standardan je bio u Novom Sadu prethodnih sezona.Prosle zime bio je na pragu odlaska u Freiburg koji je bio opasno zagrizao za njega,ali je momak tada rekao da ne zeli jos uvek da ide iz Srbije.

Sledeci koji je doveden je Milos Dimitrijevic.Rekao bih odlican transfer po nas,nadam se samo da nije sa nekom pogubnom klauzulom kao kod Kaludjerovica.Radi se o odlicnom veznjaku koji moze da pokrije skoro svaki deo veznog reda,ali mislim da ce kod nas najvise da se koristi na mestu na kome je igrao Kadu ove sezone,dakle vezu izmedju zadnjeg i Evandra,mnogo bi znacilo kada bi dosao Kovacevic na zadnjeg,mada ako ne mozemo cvaknuti neku veliku sumu za Isaha,kad kazem veliku mislim na oko milion koliko se navodno daje za njega,ja bih voleo da ostane ovu polusezonu i onda da se odradi proces dobijanja naseg pasosa jer je dovoljno tu,a to bi bilo odlicno i po nas i po njega.

Vinicius Pacheco je doveden na levo krilo.Iskren da budem momka sam gledao mozda 2-3 puta ukupno,a preko klipova je nezahvalno bilo sta govoriti.Pa jbt gledam danas klip Blazica dok je igrao za Cukaricki,pa on je licno Messi za Evandra po tim klipovima,dok u stvarnosti ne moze bazen pogoditi niti coveka prodriblati.Tako da bih sacekao sa nekom ocenom ali ja verujem da Vinicius moze da pomogne mnogo,mnogo nasoj ekipi.

Bruno Mezenga je valjda i zvanicno tu,samo ceka istek pozajmice sa Legiom.Ne znam sta da mislim o njemu,nekada ubica predvidjala mu se velika karijera ali je onda opao.Istina imao je lepu sezonu u Ordusporu gde je resetao mreze,ali ipak nije to to kako mu se predvidjalo.Sad je pitanje da li ce Mezenga biti udarni spic,Kaludjerovic verovatno nece ici,a Robi sa dva napadaca nece igrati.No vrlo vrlo dobar transfer.

To je valjda to za sada,4 igraca,sto je najbitnije nema nekih polovnjaka tipa Reljic,Kadu ili tako nesta.
Ono sto ostaje je da se dovede desni bek,jer Ninkov nam je otisao u Toulouse.Ja se iskreno nadam da to nece biti Todorovski,mnogo precenjen igrac i onoliko koliko traze za njega u ovakvoj situaciji ja ne bih ni u snu dao,radije neka se potrazi resenje na drugoj strani negde,od domacih bekova jer Mikic tu ne moze biti startni stoper a mali Stojkovic je jos uvek premlad iako je strasan potencijal,ali da izgura sezonu ne moze.
Bilo bi lepo i kada bi Kovacevic dosao da zajedno sa Mickom i Isahom vuce tu rotaciju na zadnjem a moze i malo isturenije odigrati a ako treba i na stoperu.
Kada smo kod stopera tu imamo Vilotica,Cosica,Mihajlovica,te kao ispomoc Mikica,nadam se da ce Ady da ode ne treba nam takav igrac vise,a sve vise se Dinamo spominje kao nova destinacija,a ako Ady ode mislim da bi Dragutinovic mogao vrlo lako da dodje sto bi bilo ekstra 4 stopera te Spajica ili Krnetu ako sta krene nizbrdo u toku sezone.

Sta reci o odlascima,gledajuci ovaj sastav mi moramo da otpisemo sledece igrace.
B.Djordjevica taj nista nije pokazao od kada je ovde,koliko god uzmemo za njega odlicno,Savia koliko god on igrao srcem on nema kvalitet,a i bespotrebno bi zauzimao mesto stranca.
Velika je dilema koga bi ostavio za back-up levog beka ili Reljica ili Ignjatijevica,ja bih nesta radije ovoga drugog sto bi znacilo da bi voleo da Reljic ode.
Mugose se obavezno resiti smesan igrac.
Binica takodje,taj osim brzine nema nista.
Igora Mijovica,jbt taj lik je jos kod nas u klubu,a secam se priprema mislim pred sezonu 2004 kada je tu bio,a ne znam ni koliko je utakmica igrao za nas od tada.
Milan Jeremic,nekada veliki talenat koga je povreda nacisto ukenjala,samo bespotrebno da prima platu kod nas.
Koliko citam M.Reljic i N.Nikolic su otisli na pozajmicu u Leotar,steta za Reljica nadao sam se da bi mogao da uleti u neku rotaciju ove sezone.

p.s.Danasnji trening prekinut zbog nevremena,ali koliko sam video preko nekih klipo Zirojevic ponovo radi fenomenalan posao.Sto se tice utakmica na Zlatiboru bi mogli baciti jednu sa Borcem iz Banja Luke i to je to,a u Austriji sa dva nizeligasa,te Mattersburgom i trazi se jos 1-2 protivnika.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 24 jun 2011, 23:14

Samo da Zdravko Mamic,konacno dodje po ovog Adija :roll: Pa neka mu rade u Zagrebu sta god treba da bi postao "normalan" igrac. Decko je debil umisljeni ili sta vec,od para za njegov transfer mi mozemo da kupimo bar 2 kvalitetna igraca,a voleo bih da da cujem misljenje ostalih forumasa koju dvojicu bi voleli da vide u Zvezdi :?:

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 25 jun 2011, 00:58

Ako vec ide Adi, znaci da bi neko trebao popuniti tu poziciju na stoperu, sto se kao logicno rjesenje namece Dragutinovic! :) drugi igrac po mom ukusu je Nenad Kovacevic...

soba 39
Kontakt:

Post Postao/la soba 39 » 25 jun 2011, 01:08

Tribalian je napisao/la:Samo da Zdravko Mamic,konacno dodje po ovog Adija :roll: Pa neka mu rade u Zagrebu sta god treba da bi postao "normalan" igrac. Decko je debil umisljeni ili sta vec,od para za njegov transfer mi mozemo da kupimo bar 2 kvalitetna igraca,a voleo bih da da cujem misljenje ostalih forumasa koju dvojicu bi voleli da vide u Zvezdi :?:
Ja bih lično volio kad bi ovog momka neko malo prevaspitao pa da ostane.To je trenutno najbolji igrač u JSL.
Nego,negdje sam pročitao da je Kaluđer na izlaznim vratima,ide u Tursku ? Zna li neko nešta više ?
"Indija,Pakistan..."

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []