AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

A_d_0
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la A_d_0 » 23 jun 2011, 13:08

L-Train je napisao/la:
A_d_0 je napisao/la:
L-Train je napisao/la:sinoc sam gledao finale Copa Libertadores i mogu vam reci da ce te se strasno zaj.ebati ako ne kupite Gansa.Mali je bas ofanzivni vezni sto vama treba i nevjerovatno svojom igrom podsjeca na Kaku ;)
To mi ovdje pricamo evo pola godine samo nece da nas poslusaju. :D Kao ceka se odluka o dovodjenju stranih igraca (da li ce ostati 1 ili ce se povecati na 2 po sezoni). Ako se poveca na 2 navodno nas je 100%, a ako ostane onda ce se malo razmisliti mada ja ne bih ni trenutka razmisljao momak je zvijer, bas sto nam treba. Malo ga povrede ubijaju al valjda ce imati vise srece.
zovi hitno Berlusconija :mrgreen:
Neam kredita. :D

dr.feelgood
Kontakt:

Post Postao/la dr.feelgood » 23 jun 2011, 13:21

Ako mislimo da sljedeće sezone odbranimo scudetto i da nešto značajnije napravimo u LP onda ćemo morati dovesti 2 vezna igrača(CM, AM) Fabregas i Pastore se nerealne opcije tako da bi možda najbolje biloi da ta 2 igrača budu Montolivo i Ganso. Ovog prvog bi mogli dovesti za nekih 15-ak mil. pošto mu sljedeće sezone istječe ugovor sa Violoma a za dovodjenje Gansa bi bilo dovoljno 25-30 mil i mislim da bi tim zaključili ljetni mercato, bar što se tiče dovodjenja novih igrača. Gotovo podjednako važno kao i dovođenje novih igrača je rješavanje nekih starih uhljeba iz tima, kojih istina nije ostalo još puno ali tu su vidu Bonere i Odda, ovom dvojcu bih rado pridružio i Seedorfa ali je njemu, nažalost produžen ugovor tako da ću ga morati istrpiti još dvije sezone(?)

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 jun 2011, 14:20

TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:@gunners

Ironično da nekome govoriš da nema pojma.

Fabregas nije AMC/AMF već klasični CM s tim što ima malo više slobode u ovome Arsenalu. Bez obzira, pogledaj kuda se kreće pa uporedi sa klasičnim AMC tipa Pastorea. Da ne kažem da Cesc nema brzinu, snagu ili drigling koji uglavnom krase AMC igrače.
Pa nemogu kada mi neko govori o klubu kojeg pratim i igraču kojeg gotivi i on suprotono spominje. A o poziciji, hmm, Cesc jest CM al u zadnjih nekoliko, možda desetak utakmica više je bio na AMC poziciji nego na CM-u, tu poziciju nekako uzima Wilshere, tako da, ima i ova moja mjesta.
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 jun 2011, 15:26

GunnerS je napisao/la:
TuSeiTuttaLaMiaVita je napisao/la:@gunners

Ironično da nekome govoriš da nema pojma.

Fabregas nije AMC/AMF već klasični CM s tim što ima malo više slobode u ovome Arsenalu. Bez obzira, pogledaj kuda se kreće pa uporedi sa klasičnim AMC tipa Pastorea. Da ne kažem da Cesc nema brzinu, snagu ili drigling koji uglavnom krase AMC igrače.
Pa nemogu kada mi neko govori o klubu kojeg pratim i igraču kojeg gotivi i on suprotono spominje. A o poziciji, hmm, Cesc jest CM al u zadnjih nekoliko, možda desetak utakmica više je bio na AMC poziciji nego na CM-u, tu poziciju nekako uzima Wilshere, tako da, ima i ova moja mjesta.
ajde mi reci koju je poziciju igrao Cesc kad je dosoa u Arsenal znaci prije Dabya Wishira ??? zadnjeg veznog, iako danas igra najvise tog centralnog izmedju prednjeg i zadnjeg veznog, moja poenta price je da on u Milanu igrao bi tog centralnog, a nama ta poziicja ne trbea nego nam treba kasicni prednji vezni tipa Ganso, Pastore i slicni igraci....Cesc danas igra identicnu poziciju kad sto Gerrard igra u Liverpoolu.

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 23 jun 2011, 15:35

@meskelin, ok. Gledaj Cesc kada je došao u Arsenal imao je 16 godina, igru je počeo kao CM-a i ostao je tu, a sada više igra AMC-a. Udure, to Milanu i ne treba a i da treba Cesca nebi dobili, jer Cesc voli Arsenal i Barcu, zar mislite da bi došao u Milan i izradio Wengera i Pepa ?! Puste priče novinara i pusti snovi navijača.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 23 jun 2011, 18:16

čuj zar bi izradio arsena :lol:
grohotom se smijem,
pa kako su ga dosad izradili svi mogući igrači koji su svih ovih godina napustili arsenal, a takvih je bilo jako puno, pa nisu lancima vezani za njega, a sad druga je stvar što ste za njega nabili cijenu isto da je messi pa vam je vjerovatno niko neće dati jer cesc jednostavno ne vrijedi toliko, a čovjek već odavno spominje odlazak tj. da mu se ide.
al živ bio i živ ti svak imal na ovom forumu ikakva druga tema na kojoj možeš pričati o cescu arsenu arsenalu i inim temama? popusti malo bogati, ne želi ovdje niko čitati jel cesc acm, amf, dmf, fmd, quracmf tema je AC Milan,
on bi realno milanu bio pojačanje, ali ima 2-3 bolja igrača za milan od njega i to za manje para, koji su brži, jači, igraju bliže golu od njega a to milan od odlaska kake nema.
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 23 jun 2011, 19:42

tony-mortale je napisao/la:Sky sport 24 javlja da je dogovorena zamjena golmana izmešu milana i cagliarija, amelija bi treba za sardiniju a u milan bi trebao doći Federico Marchetti, tu su negdje po godinama ali čini mi se da je marchetti malo ipak kvalitetniji a i odnedavno je i reprezentativac tako da ako se ova zamjena i ostvari milan mi tu dobro prošao čak ako i doplati nešto, amelia i nije dobijao nešto puno prilike a i ono što j branio nije baš bio najsigurniji
izgleda od deala nema ništa. amelia želi jedino romu ili da ostane u milanu. ni marchetti nije baš zagrijan da grije klupu :lol:

u vezi fabregasa ako ga barca ne dovede ovo ljeto mogao bi zaista u milan. ali čisto sumnjam da će ga barca prepustiti milanu kad je njihov igrač. i njemu niko iz arsenala ne može prigovoriti ako ode. gdje su trofeji, jbo pare ako se već godinama ne boriš za neki trofej.
ja bi radije da dovedu hamsika i gansa onda bi milan bio nezaustavljiv i prošetao bi se serijom a. da ne ponavljam nema ništa od velikog deala i mister x do kraja augusta, tako do ćelo radi.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 23 jun 2011, 19:51

Nikako mi se ne svidja povezivanja Milana i Fabregasa,jer to mi nekako nije igrac za Seriu A..
-RIVALDO-

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 23 jun 2011, 22:39

90% Ganso je Milanov, pa nebi se uzalud trazilo mjesto non EU , a trenuto ga je zauto Taiwo, ali se ganja da on uzme francuski pasos, da bi oslobodio mjesto za Gansa :) kakav Cesc kakvi bakraci :/

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 24 jun 2011, 01:48

meskalin je napisao/la:90% Ganso je Milanov, pa nebi se uzalud trazilo mjesto non EU , a trenuto ga je zauto Taiwo, ali se ganja da on uzme francuski pasos, da bi oslobodio mjesto za Gansa :) kakav Cesc kakvi bakraci :/
Slazem se on je nas odavno..a ovoza ova non EU mjesta bice odobreno navodno sigurno,i to vrlo brzo i odmah poslije toga bi ovaj trebao na potpis ugovora kod nas....eh sad sta se sve moze desiti,svasta se pise ovih dana,ja bi licno volio njega i Hamsika...i spremni smo da sve razbijemo redom :D

GunnerS
Kontakt:

Post Postao/la GunnerS » 24 jun 2011, 05:11

tony-mortale je napisao/la:čuj zar bi izradio arsena :lol:
grohotom se smijem,
zato ti i pratiš Milan i Seriu A ;) Uživaj !!!

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 jun 2011, 12:05

Warrick je napisao/la:
meskalin je napisao/la:90% Ganso je Milanov, pa nebi se uzalud trazilo mjesto non EU , a trenuto ga je zauto Taiwo, ali se ganja da on uzme francuski pasos, da bi oslobodio mjesto za Gansa :) kakav Cesc kakvi bakraci :/
Slazem se on je nas odavno..a ovoza ova non EU mjesta bice odobreno navodno sigurno,i to vrlo brzo i odmah poslije toga bi ovaj trebao na potpis ugovora kod nas....eh sad sta se sve moze desiti,svasta se pise ovih dana,ja bi licno volio njega i Hamsika...i spremni smo da sve razbijemo redom :D

evo citam na milannews izavio je prvo zeli dobiti Messia na svje.klub. prvenstvu, pa onda na zimu u Milan...ne znam koliko je to dobro, ali da dolazi definitivno je....bilo bi dobro kad bi do kraja mercata doveli recimo Hamsika i onda na zimu njega.... jaooo :)))
---------Ibra-------Pato-----
-------------Ganso---------
------Princ-----------Hamsik----
-------------Bommel----------
----Taiwo--Nestal--Silva---Abate--
tim koji se moze pohrvati s barcom i realom komotno :)

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 24 jun 2011, 14:17

evo citam na milannews izavio je prvo zeli dobiti Messia na svje.klub. prvenstvu, pa onda na zimu u Milan...ne znam koliko je to dobro, ali da dolazi definitivno je....bilo bi dobro kad bi do kraja mercata doveli recimo Hamsika i onda na zimu njega.... jaooo :)))
---------Ibra-------Pato-----
-------------Ganso---------
------Princ-----------Hamsik----
-------------Bommel----------
----Taiwo--Nestal--Silva---Abate--
tim koji se moze pohrvati s barcom i realom komotno :)[/quote]

kad dodas tu i jaku klupu, prije svega u napadu ... :mrgreen:

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 24 jun 2011, 14:27

Želje zvijezde u usponu

GANSO: ŽELIM POBIJEDITI BARCELONU, A ZATIM PREĆI U MILAN
Fudbalska zvijezda u usponu Paulo Enrique Ganso, trenutno igrač Santosa i brazilske reprezentacije, izjavio je da želi prijeći u redove italijanskog prvaka početkom iduće godine.

„San mi je pobijediti Messijevu Barcelonu na Klupskom svjetskom prvenstvu i nakon toga zaigrati za Milan početkom januara 2012. godine – izjavio je Brazilac za La Gazzetta dello Sport.

Milanisti su pratili Gansa posljednjih šest mjeseci, ali ih je Brazilčeva povreda malo ohladila. Uostalom, Milan je svoje pojačanje, koje još skrivaju i nazivaju kodnim imenom Mr X, opisao kao klasičnoga lijevog veznog, a ne polušpica kao što je Ganso. Tako da je pitanje da li će se taj transfer u januaru ostvariti.
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 jun 2011, 18:13

Najvece pojacanje Gasperini u Interu :lol:

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 25 jun 2011, 01:47

Ma jbo vas Hamsik, stvarno ne kontam sta toliko vidite u tom igracu, pa on se jos nije ni dokazao kao neka klasa kao sto ga neki pokusavaju predstaviti.
Igra za prosjecan klub koji u EU ligi ionako nista nije napravio, a i uopce nam ne treba takav tip igraca.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 25 jun 2011, 17:30

Službeno: El Shaarawy novi igrač Milana

Ofenzivni talijanski Stephan El Shaarawy (18) novo je pojačanje aktualnog talijanskog nogometnog prvaka Milana. U redove "rossonera" dolazi iz Genoe...

El Shaarawy je stigao u Milan na jednogodišnju posudbu, uz opciju da na kraju sezone "rossoneri" i trajno otkupe njegov ugovor od Genoe. U sklopu spomenutog posla koji je, nagađa se, Milan koštao deset milijuna eura, u redove Genoe je na jednogodišnju posudbu otišao Alexandre Merkel.

El Shaarawy je rodom iz Savone i branio je boje talijanske U17 i U19 vrste, a otac mu je Egipćanin.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jun 2011, 17:52

Titova-Juga je napisao/la:Ma jbo vas Hamsik, stvarno ne kontam sta toliko vidite u tom igracu, pa on se jos nije ni dokazao kao neka klasa kao sto ga neki pokusavaju predstaviti.
Igra za prosjecan klub koji u EU ligi ionako nista nije napravio, a i uopce nam ne treba takav tip igraca.

da, ali ja bih vise njega volio vidjeti u Milanu na poziciji desnog veznog nego Flaminija...
---------Ganso-------
---Princ--------Hamsik---
-------Bommel--------

s ovom sredinom i postojecom odbranom i napadom mogli bi igrati protiv Barce komotno, da ne kazem protiv ostalih ;)

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 25 jun 2011, 18:46

Rafael Toloi (20),centralni bek brazilskog kluba Goias,dobio je ponudu od 8 miliona evra da pojaca Milaneze ;)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 25 jun 2011, 19:23

Tribalian je napisao/la:Rafael Toloi (20),centralni bek brazilskog kluba Goias,dobio je ponudu od 8 miliona evra da pojaca Milaneze ;)

to sam vidio i postoji mogucnost da se kali tu jos godinu i onda iduce da predje u Milano...zna li neko nesto vise o ovome mladicu???

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: ronaldo99, THEC i 7 gostiju.