Ana je kao i prvo kolo na 12-ici i imaju kamere Novak je naravno na terenu br:1,jel br:2 ili nijemaminho je napisao/la:jel budu nole i anica na terenima s kameromsoba 39 je napisao/la:Sutra Viktor,Novak i Ana.Očekujem 3 od 3
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Zadnja izmjena: soba 39, dana/u 23 jun 2011, 13:45, ukupno mijenjano 1 put.
"Indija,Pakistan..."
baš gledam anicu, izgubila servis od danilidousoba 39 je napisao/la:Ana je kao i prvo kolo na 12-ici i imaju kamere Novak je naravno na centralnom,jel br:2 ili nijemaminho je napisao/la:jel budu nole i anica na terenima s kameromsoba 39 je napisao/la:Sutra Viktor,Novak i Ana.Očekujem 3 od 3

---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Hewitt uzeo prvi set u TB.
Bravo Lleytone, još jedan set za tebei već je 2:0 za Hewitta protiv Soderlinga.
- suicidesquad
- Kontakt:
Idemooooooo Nole!
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ne gledam meč, al' pratim statistiku. Helem, kapa dolje svima koji su tipovali na Australca (znam da su pojedinci ovdje govorili da će ga Lleyton rasuti, najglasniji je bio @Begonja), ja sam se zadovoljio kvotom od 1.50 da ga Soderling neće dobiti sa 3:0.Mister No je napisao/la:Bravo Lleytone, još jedan set za tebei već je 2:0 za Hewitta protiv Soderlinga.

Nole sjajno start'o protiv Andersona, onda k'o da je povuk'o ručnu. U svakom slučaju, skoro pa izvjesno je da ovo ide u 3 seta.
Del Potro odlično uš'o u današnji meč (nastavak od jučer) i raskov'o Rochusa sa 6:1

Gonzales dobio prvi set protiv De Voesta. Nadam se da će Fernando ovo proći (po mogućnosti u 3 seta, da se još malo oparim

Troicki gubi 2:0 u setovima od Lu-a.
Btw, zna li neko šta je sa Kirilenko? Je l' povrijeđena il'...? Da, znam da igra protiv Tanasugarn, al' nekako mi je ona kvota bila primamljiva (1.80), pa sam krhn'o u single-u dosta casha na nju.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Uzeće qrac,limitiran igrač na GS.2 ili 3 kolo i kapakAdmir_Sa je napisao/la:ajde troicki uzmi bar jedan set klocu klocavi
"Indija,Pakistan..."
ma ajd da protiv nekog jaceg gubi, nego protiv ovog nekakvog boze sacuvaj. imam over 38,5 i kreten seta ne moze uzeti i on mi neki qurac palac u svijetu tenisa, ****!soba 39 je napisao/la:Uzeće qrac,limitiran igrač na GS.2 ili 3 kolo i kapakAdmir_Sa je napisao/la:ajde troicki uzmi bar jedan set klocu klocavi
nema potpisa
Već u meču protiv Petzschnera sam vidio da Sod nije onaj od prošle 2 godine ( razlaz sa Normanom se odražava na njegovu igru ) i napisao sam da Hewitt ima šanse , što je današnjom dobrom igrom i pokazao.Lleyton dobro servira i ne vidim kako se Sod može vratiti u ovaj meč, jedino drastičan pad igra Australca a to je malo moguće.Monolog je napisao/la:Ne gledam meč, al' pratim statistiku. Helem, kapa dolje svima koji su tipovali na Australca (znam da su pojedinci ovdje govorili da će ga Lleyton rasuti, najglasniji je bio @Begonja), ja sam se zadovoljio kvotom od 1.50 da ga Soderling neće dobiti sa 3:0.![]()
Ovaj ti je prošle godine ako se ne varam igro 1/4 finale.Admir_Sa je napisao/la:ma ajd da protiv nekog jaceg gubi, nego protiv ovog nekakvog boze sacuvaj. imam over 38,5 i kreten seta ne moze uzeti i on mi neki qurac palac u svijetu tenisa, ****!soba 39 je napisao/la:Uzeće qrac,limitiran igrač na GS.2 ili 3 kolo i kapakAdmir_Sa je napisao/la:ajde troicki uzmi bar jedan set klocu klocavi
"Indija,Pakistan..."
bravo nole 
soderling zasad vodi 6-5 u 3. setu, lleyton servira

soderling zasad vodi 6-5 u 3. setu, lleyton servira
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
kakva maestralna igra na brejk loptu kod 3-4 u 3 setu, pa ono ni ja ne bi onako odigrao. frajer na slab drugi servis ritern salje 3 metra u aut
mrs napolje glupane glupi
mrs napolje glupane glupi
nema potpisa
Hewitt lošije odservirao jedan gem i Sod smanjio na 2:1.
Eto Soda na 2:2.Hewitt opet nije izdržao na svoj servis pri kraju seta i vraća Soda u život.Sada Sod ima ako ništa drugo psihološku prednost u 5-om setu.
-
- Kontakt:
Nadam se da ce Soderling pobijediti .
u petom setu 2:1 za Hewitta,sad ima servis,ako ga uzme to je 90 % pobjeda !
Edit 6:4 za Soderlinga !
Hvala ti Boze !
u petom setu 2:1 za Hewitta,sad ima servis,ako ga uzme to je 90 % pobjeda !
Edit 6:4 za Soderlinga !

Hvala ti Boze !
Tri puta Hewitt nije izdržao pri kraju setova i pobjeda Soderlinga .
Odlican meč Na Li i Lisicki ,odavno nisam gledao zenski mec ovako dobar ,Lisicki je spasila sve sto se spasiti moglo i na kraju uzela meč uz cak 17 as udaraca 

Papilon20 je napisao/la:Odlican meč Na Li i Lisicki ,odavno nisam gledao zenski mec ovako dobar ,Lisicki je spasila sve sto se spasiti moglo i na kraju uzela meč uz cak 17 as udaraca
Lisicki je jedna od talentovanijih teniserki trenutno ali povrede su joj zasad unistile karijeru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.