FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
To što pišete su pare u džepovima menadžera. Ovdje se radi o odšteti klubu i ovi jeste najveća odšteta koju je neki klub inkasirao poslije rata.
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Bitno je sta se od tog transfera uradi, isto ti dodje ako se proda za 12.000 ili za 450.000 ako se to razgrabi, ako ni u sta ne ulozis nikog novog ne dovedes...
Uvijek se u svakom nasem klubu ispostavi da se od tih para nista ne uradi, tako da je svejedno koji je bio najskuplji
Uvijek se u svakom nasem klubu ispostavi da se od tih para nista ne uradi, tako da je svejedno koji je bio najskuplji
-
bolesnik s juga
- Kontakt:
Da vas nešto pitam znali neko od vas koje Hajrudin Čengić,to vas pitam zato što sam na našoj stranici vidio da su on,eso ibrahimović,zdenko jelić i drugi pomogli da se u ovome ratu željo održi
-
bolesnik s juga
- Kontakt:
Da vas nešto pitam znali neko od vas koje Hajrudin Čengić,to vas pitam zato što sam na našoj stranici vidio da su on,eso ibrahimović,zdenko jelić i drugi pomogli da se u ovome ratu željo održi
bistrikboy je napisao/la:Fakat,inace svake godine uzmemo milion eura za igrace koje prodamo,Amare odlazi ovo vise nema smislaBuu je napisao/la:425.000 EURA I 20% OD TRANSFERA
malo brate, bolje da ga nisu ni pustili
Da odlazi ? Ti hoces opet 8 godina Hotića ,Krunića i kompanije
I zato ja navijam za Želju ,jer Željo jeste ono što oni nikad nisu bili ,i Željo nikad neće biti ono što su oni uvijek bili !
Ovdje izgleda ironija za mnoge nepoznat pojam.
-
amer_zeljoo
- Kontakt:
definitivno :S :SFCS je napisao/la:Ovdje izgleda ironija za mnoge nepoznat pojam.
Hahahah, ima nas svakakvih..amer_zeljoo je napisao/la:definitivno :S :SFCS je napisao/la:Ovdje izgleda ironija za mnoge nepoznat pojam.
Nasi popustaju, da su turci spustili na 350.000 prodali bi ga. U BiH svaka hiljadarka dobro dodje bilo kojem klubu.bistrikboy je napisao/la:Fakat,inace svake godine uzmemo milion eura za igrace koje prodamo,Amare odlazi ovo vise nema smislaBuu je napisao/la:425.000 EURA I 20% OD TRANSFERA
NO PYRO NO PARTY
Pregledao sam one tvoje linkove i istrazio malo na stranici http://www.transfermarkt.de. Prema njima najveci transferi koji su ostvarili nasi klubovi su:Baby je napisao/la:nije najveći transfer u historijiCapt_Billy je napisao/la:Sta je ba malo, dajte ljudi pa ostvarili smo najveci transfer premier lige u historiji!!! Pa ne moze odmah sve, prvo treba steci respekt na evropsoj sceni, pa onda biti mangup. Od Dzeke smo imali 5%, a od Sehe 20%. Ja mislim da ce doci sve na svoje, a njega treba upotpunosti podrzati i zahvaliti mu se, jer je jedini ispao covjek i pravi manijak!!!
1. Avdija Vrsajevic (NK Celik Zenica - AC Sparta Prag) - 1.000.000 € - sezona 07/08
2. Said Husejinovic (FK Sloboda Tuzla - Werder Bremen) - 900.000 € - sezona 08/09
3. Mirko Hrgovic (NK Siroki Brijeg - VfL Wolfsburg) - 800.000 € - sezona 03/04
4. Elvir Bolic (NK Celik Zenica - Roter Stern Belgrad) - 800.000 € - sezona 91/92
5. Semir Stilic ( FK Zeljeznicar Sarajevo - Lech Poznan) - 600.000 € - sezona 08/09
6. Ibrahim Sehic ( FK Zeljeznicar Sarajevo - Mersin Idmanyurdu) - 500.000 € - sezona 11/12
http://www.transfermarkt.de/de/statisti ... sfers.html
ma nije to vjerodostojno nikako , 90% dobijali su menadjeri , mislim prepostavljam jer je bilo tako , menadjer te placa sve a na kraju i veci procenat od transfera uzme ...znas da smo od stilica dobili 600.000 € ja mislim da je tada zeljo dobio samo 100 000...al eto nisam siguran , sad je situacija drugacija sad zeljo dobija od sehica ovaj iznos i to je vec pomak ...defender je napisao/la:Pregledao sam one tvoje linkove i istrazio malo na stranici http://www.transfermarkt.de. Prema njima najveci transferi koji su ostvarili nasi klubovi su:Baby je napisao/la:nije najveći transfer u historijiCapt_Billy je napisao/la:Sta je ba malo, dajte ljudi pa ostvarili smo najveci transfer premier lige u historiji!!! Pa ne moze odmah sve, prvo treba steci respekt na evropsoj sceni, pa onda biti mangup. Od Dzeke smo imali 5%, a od Sehe 20%. Ja mislim da ce doci sve na svoje, a njega treba upotpunosti podrzati i zahvaliti mu se, jer je jedini ispao covjek i pravi manijak!!!
1. Avdija Vrsajevic (NK Celik Zenica - AC Sparta Prag) - 1.000.000 € - sezona 07/08
2. Said Husejinovic (FK Sloboda Tuzla - Werder Bremen) - 900.000 € - sezona 08/09
3. Mirko Hrgovic (NK Siroki Brijeg - VfL Wolfsburg) - 800.000 € - sezona 03/04
4. Elvir Bolic (NK Celik Zenica - Roter Stern Belgrad) - 800.000 € - sezona 91/92
5. Semir Stilic ( FK Zeljeznicar Sarajevo - Lech Poznan) - 600.000 € - sezona 08/09
6. Ibrahim Sehic ( FK Zeljeznicar Sarajevo - Mersin Idmanyurdu) - 500.000 € - sezona 11/12
http://www.transfermarkt.de/de/statisti ... sfers.html
- Capt_Billy
- Kontakt:
Nisi svatio sta je covjek pokusao reci sa ovom sto je napisao ispod!!!Hare je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Fakat,inace svake godine uzmemo milion eura za igrace koje prodamo,Amare odlazi ovo vise nema smislaBuu je napisao/la:425.000 EURA I 20% OD TRANSFERA
Da odlazi ? Ti hoces opet 8 godina Hotića ,Krunića i kompanije![]()
![]()
![]()
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- bistrikboy
- Kontakt:
evo ti deka pokrij seHare je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Fakat,inace svake godine uzmemo milion eura za igrace koje prodamo,Amare odlazi ovo vise nema smislaBuu je napisao/la:425.000 EURA I 20% OD TRANSFERA
![]()
![]()

A tranfer je visociji od ovoga iznosa koji se spominje tako da se mozete opustiti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Capt_Billy
- Kontakt:
I ja se slazem sa tobom, ali jbg opet ima ona da se sve pokralo, sto je god nas sve vrlo moguce jer mi smo zemlja koja ima zakone a koje nitko ne postuje. Ja sam maloprije poletio sa izjavom i zahvaljujem sve na ispravci svima, ali kao sto sam naveo, da su svi ovi nasi klubovi dobile te pare, mislim da bi mi svi skocili par stepenica unaprijed, a ne unazad kao sto skacemo iz godine u godinu.ma nije to vjerodostojno nikako , 90% dobijali su menadjeri , mislim prepostavljam jer je bilo tako , menadjer te placa sve a na kraju i veci procenat od transfera uzme ...znas da smo od stilica dobili 600.000 € ja mislim da je tada zeljo dobio samo 100 000...al eto nisam siguran , sad je situacija drugacija sad zeljo dobija od sehica ovaj iznos i to je vec pomak ...
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
Dnevni avaz 22.6

Oslobodjenje 23.6

Oslobodjenje 23.6

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
http://en.wikipedia.org/wiki/IronyHare je napisao/la:bistrikboy je napisao/la:Fakat,inace svake godine uzmemo milion eura za igrace koje prodamo,Amare odlazi ovo vise nema smislaBuu je napisao/la:425.000 EURA I 20% OD TRANSFERA
![]()
![]()
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Dakle, trenutno tabela s glasovima novinara izgleda ovako:
1. Ibrahim Šehić 15
2. Muamer Svraka 10
3. Edin Višća 5
4. Mirsad Bešlija 3
- Zajko Zeba 3
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bi ... aca-sezone
Nigdje Laze.

1. Ibrahim Šehić 15
2. Muamer Svraka 10
3. Edin Višća 5
4. Mirsad Bešlija 3
- Zajko Zeba 3
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bi ... aca-sezone
Nigdje Laze.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Slika iznad. Majice su ima najjace...

KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
-
amarpustahija
- Kontakt:
Jesmo li dobili macronove dresove vise ?
Sad ce ovaj Bistrika da pita, a sta ce mi bolan po ovoj vrucini deka. 
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.