FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Capt_Billy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Capt_Billy » 23 jun 2011, 15:28

Hare je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Buu je napisao/la:425.000 EURA I 20% OD TRANSFERA
malo brate, bolje da ga nisu ni pustili
Fakat,inace svake godine uzmemo milion eura za igrace koje prodamo,Amare odlazi ovo vise nema smisla

Da odlazi ? Ti hoces opet 8 godina Hotića ,Krunića i kompanije :!: :oops: :oops: :oops:
Nisi svatio sta je covjek pokusao reci sa ovom sto je napisao ispod!!! :D :D :D
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 23 jun 2011, 15:33

Hare je napisao/la:
Fakat,inace svake godine uzmemo milion eura za igrace koje prodamo,Amare odlazi ovo vise nema smisla

Da odlazi ? Ti hoces opet 8 godina Hotića ,Krunića i kompanije :!: :oops: :oops: :oops:
evo ti deka pokrij se
slika

A tranfer je visociji od ovoga iznosa koji se spominje tako da se mozete opustiti...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 23 jun 2011, 15:33

ma nije to vjerodostojno nikako , 90% dobijali su menadjeri , mislim prepostavljam jer je bilo tako , menadjer te placa sve a na kraju i veci procenat od transfera uzme ...znas da smo od stilica dobili 600.000 € ja mislim da je tada zeljo dobio samo 100 000...al eto nisam siguran , sad je situacija drugacija sad zeljo dobija od sehica ovaj iznos i to je vec pomak ...
I ja se slazem sa tobom, ali jbg opet ima ona da se sve pokralo, sto je god nas sve vrlo moguce jer mi smo zemlja koja ima zakone a koje nitko ne postuje. Ja sam maloprije poletio sa izjavom i zahvaljujem sve na ispravci svima, ali kao sto sam naveo, da su svi ovi nasi klubovi dobile te pare, mislim da bi mi svi skocili par stepenica unaprijed, a ne unazad kao sto skacemo iz godine u godinu.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 23 jun 2011, 15:51

Dnevni avaz 22.6
slika

Oslobodjenje 23.6
slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 23 jun 2011, 15:56

Hare je napisao/la:

http://en.wikipedia.org/wiki/Irony
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 jun 2011, 16:05

Dakle, trenutno tabela s glasovima novinara izgleda ovako:

1. Ibrahim Šehić 15

2. Muamer Svraka 10

3. Edin Višća 5

4. Mirsad Bešlija 3

- Zajko Zeba 3

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/bi ... aca-sezone

Nigdje Laze. :roll: :D
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 23 jun 2011, 16:18

Slika iznad. Majice su ima najjace... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

amarpustahija
Kontakt:

Post Postao/la amarpustahija » 23 jun 2011, 16:23

Jesmo li dobili macronove dresove vise ?

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 23 jun 2011, 16:43

Sad ce ovaj Bistrika da pita, a sta ce mi bolan po ovoj vrucini deka. :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 23 jun 2011, 16:45

Avanes je napisao/la:Sad ce ovaj Bistrika da pita, a sta ce mi bolan po ovoj vrucini deka. :mrgreen:
:mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 23 jun 2011, 17:02

Mene je strah naše uprave da se nešto ne izjalovi u vezi Šehe i novaca,opasne mutikaše su Turci. :?
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

Vlak
Kontakt:

Post Postao/la Vlak » 23 jun 2011, 17:12

Jeste li vi ljudi kad culi za poreze?
I kad umjesto 16k za AFH bude zvanicno saopceno da je stampano manje, pa i ako bude pun stadion kad budete citali u novinama kako je bilo 6k gledatelja, hocete li se opet ibretiti, ko i sad sa visinom transfera? :roll:

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 23 jun 2011, 17:16

Znaci bibi babo konacno dosao 8-)
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 23 jun 2011, 17:21

Gazi je napisao/la:Znaci bibi babo konacno dosao 8-)
Najbolji mu jaran, kaže Svakra. :mrgreen: 8-)
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 23 jun 2011, 17:43

Hamo je napisao/la:Mene je strah naše uprave da se nešto ne izjalovi u vezi Šehe i novaca,opasne mutikaše su Turci. :?
Vrlo moguće...

Halo! Mi prodamo Šehu nekoj tamo skroooooz anonimnoj ekipi, od koje je u Evropi poznatija i Modriča Maksima, još uz to tu ekipu vode turci, koji su i u bosni poznati kao jako nepouzdani poslovni partneri... Pa pokakim se ja na taj biznis!

Odmah raja navalila sa čestitkama, a meni se lično povraća na takve transfere... da takav golman ode u neku ekipu iz PM... Pa bolje je od Šehe prošao Cocalić Hiljadu puta!

Možda kvarim atmosferu, ali ima ona pjesma od Z.Pušenja:
"Tu nisu čista posla, tu se Turske pjesme hapaju."

Ipak Šehi želim mnogo sreće, to je naš vrlo vrijedan čovjek...a ode u neki Mersin. Sretno Šeha!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Gazi
Kontakt:

Post Postao/la Gazi » 23 jun 2011, 17:43

ellaxaz je napisao/la:
Gazi je napisao/la:Znaci bibi babo konacno dosao 8-)
Najbolji mu jaran, kaže Svakra. :mrgreen: 8-)
:lol: :mrgreen:
Ja tebe volim,volim te fakat!!!

Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"

the maniacs 87
Kontakt:

Post Postao/la the maniacs 87 » 23 jun 2011, 17:47

amarpustahija je napisao/la:Jesmo li dobili macronove dresove vise ?
Sljedece sedmice je press konferencija i predstavljanje novih dresova Macron.

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 23 jun 2011, 17:52

Neko je vec spomenuo, a i ja dijelim to misljenje, mislim da nije bas najbolje sto su nasi igraci sada na pripremama u Međugorju, ponajvise zbog vremenskih neuslova (danas je bilo 37-38 Celzijusa u Mostaru, Capljini, Stocu...) te samim tim ograničenih mogućnosti za adekvatnu pripremu igraca, dosta vremena provode vjerovatno u zatvorenom prostoru...ujutro, oko 10 sati ovdje bude vec oko 26-27 Celzijusa i navecer je uglavnom temperatura tu negdje (gotovo da se desavaju tropske noci, gdje je temperatura zraka u podne i navecer skoro ista...ne moze se normalno spavati, jesti, nista raditi...)
Znam da su uslovi u Međugorju idealni (ovdje je vrijeme idealno za pripreme za proljetni dio prvenstva), ali recimo na nekoj planini (Kupres i sl.) klima je umjerenija, priroda i vece mogucnosti...možda bi bilo bolje da su negdje drugo sada na pripremama...

Sto se tice Europe, mislim da nasi dvoboj sa Serifom vise posmatraju iz ugla koliko ce ustediti na putovanju u Moldaviju, koliko ce igraca i clanova Uprave putovati u Tiraspol, i sl. stvari, a stice se dojam da su se manje posvetili eventualnom pokusaju prolaska dalje u sljedece kolo kvalifikacija...mozda su trebali ranije krenuti sa pripremama, mozda su ranije trebali djelovati po pitanju nekih igraca (Nyema, jedan od uzdanica za narednu sezonu, se naknadno prikljucuje pripremama, na Radovanovica se racuna pa se ne pojavi, sa Selimovicem se razgovara ali se on ne javlja i sl.), ono sto sigurno trebaju stvarati pozitivniju sliku oko kluba, najavljivati musku igru u mecevima sa Serifom, pozivanje publike, malo se angazovati na tim "marketinskim" aktivnostima...

Kada su Vahu Halilhodžica pitali novinari na press-konferenciji, koliko treba vremena da se poslozi ekipa da bi se ravnopravno ucestvovalo u nekom europskom takmicenju (prosle kvalifikacije i igrala grupna faza), on je rekao oko 4 godine...od dolaska Zuje i Amara Osima prosle su dvije sezone, dva trofeja i povratak u sami vrh ove nase lige je njihov rezultata, koji ce vjerujem i u narednim sezonama ostvarivati...za nesto vise u Europi potrebne su im (prema vahinim rijecima) jos dvije sezone najmanje...

O novim igracima, tek kada odigraju europske utakmice i nekoliko kola nase Premier lige...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 23 jun 2011, 17:55

Zujin intervju u jučerašnjem avazu govori sve o tom transferu

ŽeljinManijak
Kontakt:

Post Postao/la ŽeljinManijak » 23 jun 2011, 18:14

Ebo ga ovaj klub gdje ode nas Seha, pa ljudi nemaju ni web stranicu, al eto puno srece za Sehu

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Laudrup, Levin i 61 gost.