@sarajlija Ako ćemo o parama, pogledaj kolika je vrijednost Sherifa na toj "kvazistranici" , a onda pogledaj svoju rečenicu "drzava u drzavi" .
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da su najbolje rješenje Zeka i Uščuplić, eventualno Musemić jer već poznaju ekipu. Do utakmice sa Erebrom je 20-ak dana i ako bismo dovodili trenera koji nije upućen u igrački kadar( Plišek) imao bi premalo vremena za selektiranje i uigravanje tima . 
@sarajlija Ako ćemo o parama, pogledaj kolika je vrijednost Sherifa na toj "kvazistranici" , a onda pogledaj svoju rečenicu "drzava u drzavi" .
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- sarajlija89
- Kontakt:
Kazem, razumijem o cemu govorite...
Ali, pogledajte trening kamp Sherifa, zbog kojeg se i Blatter sjebo, kada ga je vidio...to kazem
Imaju uslove, a cijena fudbalera je relativna stvar i zavisi od trzsita. Svjedoci smo da engelzi daju 20-30 miliona funiti za neke levate koji ne vrijedi ni u pola cijene...Cijena ne podrazumijeva nuzno kvalitet.
Ali, pogledajte trening kamp Sherifa, zbog kojeg se i Blatter sjebo, kada ga je vidio...to kazem
Imaju uslove, a cijena fudbalera je relativna stvar i zavisi od trzsita. Svjedoci smo da engelzi daju 20-30 miliona funiti za neke levate koji ne vrijedi ni u pola cijene...Cijena ne podrazumijeva nuzno kvalitet.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ne znam, znam da se oni nas jednako boje...i nekako mi toplo oko srca kad ih čitam
Ma znamo svi da nije bajna situacija u klubu, ali znaš kakvi smo mi, ako je istina da su pare stigle, sutra nek' im isplate dugovanja te bace koju o premijama u slučaju prolaza i to, sve će se preko noći zaboraviti. Atmosfera u ekipi će se promjeniti za 360 stepeni. Ima da jedu travu
Ma znamo svi da nije bajna situacija u klubu, ali znaš kakvi smo mi, ako je istina da su pare stigle, sutra nek' im isplate dugovanja te bace koju o premijama u slučaju prolaza i to, sve će se preko noći zaboraviti. Atmosfera u ekipi će se promjeniti za 360 stepeni. Ima da jedu travu
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
o tome ti ja pričamsarajlija89 je napisao/la:.Cijena ne podrazumijeva nuzno kvalitet.
bolan, kad im mi počnemo vesti, jbo Barsu
FORZA MARŠAL !!!
Samo trener sa strane, mahala nas ubi.
kratki pasovi, ovo ono..hodža je napisao/la:o tome ti ja pričamsarajlija89 je napisao/la:.Cijena ne podrazumijeva nuzno kvalitet.
bolan, kad im mi počnemo vesti, jbo Barsu![]()
Negdje načuh da je Ibro pitar od rođenja
Ma sumnjam da je Husref ozbiljna opcija, neće im garant halalit onu "siću" što mu duguju 5 godina već. Vjerovatno bi u slučaju angažmana tražio neku kombinaciju uvezi toga, što je razumljivo.
Ne znam, ne mogu biti pametan, ali Ibraković mi se ne sviđa...Ako već dođe, dobiće probni rok neko vrijeme...
JA bi volio neko novo lice, poželjno bez ikakvih veza s mahalskim establišmentom koji drma klubom, uz naravno bar jednog domaćeg pomoćnika koji bi ga u budućnosti zamjeni, Dženo recimo..
VanBasten je napisao/la:kratki pasovi, ovo ono..hodža je napisao/la:o tome ti ja pričamsarajlija89 je napisao/la:.Cijena ne podrazumijeva nuzno kvalitet.
bolan, kad im mi počnemo vesti, jbo Barsu![]()
![]()
Negdje načuh da je Ibro pitar od rođenja
Ma sumnjam da je Husref ozbiljna opcija, neće im garant halalit onu "siću" što mu duguju 5 godina već. Vjerovatno bi u slučaju angažmana tražio neku kombinaciju uvezi toga, što je razumljivo.
Ne znam, ne mogu biti pametan, ali Ibraković mi se ne sviđa...Ako već dođe, dobiće probni rok neko vrijeme...
JA bi volio neko novo lice, poželjno bez ikakvih veza s mahalskim establišmentom koji drma klubom, uz naravno bar jednog domaćeg pomoćnika koji bi ga u budućnosti zamjeni, Dženo recimo..
vala ibrakovic je prava seoska lola, samo bi vas srozo... pojava mu je antipaticna...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- sarajlija89
- Kontakt:
Kojašević raskida ugovor sa timom sa Koševa?!
Jbg...

Jbg...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
-
zubizareta
- Kontakt:
nek ti dodje Brondbi,Kopenhagen,Geteborg,Rozenborg pa ces da vidis kako su smijesninick je napisao/la:te lige su propale kad su pare usle u fudbal, nekad neko sjevne i to je to... danska, svedska, norveska... jbg bolje zaradjuje zidar od fudbalera
igro i onaj alborg ili kako vec pa ga slavija nakanta... kopenhagen ove godine i bog zna kad ce opet
Fina Gradska sarajevska raja
A jbg. ima ona izlizana; koga nema bez njega se može i mora.sarajlija89 je napisao/la:Kojašević raskida ugovor sa timom sa Koševa?!
Jbg...
I ona još jedna; kolikogod dobar, ako je nezadovoljan, pusti ga.
Ja da se pitam ja bi Dzenu stavio za trenera,bez obzira sto nije vodio prvi tim,ali covjek je zlatan,ima strasan autoritet,najbliza kopija Husrefa Musemica u smislu,da je u stanju im hebati sve od do
...i da ce kazniti koga kod treba(kad treba) bez imali peglanja i objasnjenja,i da ce drzati sve pod kontrolom maximalno ozbiljno...i ove nase igrace cinjenica najbolje poznaje,pola tima trenutno je on izveo iz juniorskog pogona,i zna kako ovi mladji disu,za pomocnika nek uzme Zeku i perverzija
Na ove ostale kandidate ugl svakome se moze naci fina zamjerka,pa vala mi je radje i istrpiti i Dzenu ako nebude rezultata u startu,nego trpiti Abdulaha i njegovu sminku i pricu,covjek bi rekao kad ga slusas da je ovaj novi Mourinho-nesto ala Tulic u fazonu kad pricaju reko bi svjetski znalci,a u praksi malo je reci dosta zaostaju u odnosu na pricu
Plisek-ja neznam nesto puno o njegovim trenerskim sposobnostima,znam da je car u pronalazenju mladih i dobrih igraca,i da iste trapmi samo tako...a trenerske kvalitete stvarno neznam,tako da nemogu suditi i govoriti jeli dobar izbor ili nije
Na ove ostale kandidate ugl svakome se moze naci fina zamjerka,pa vala mi je radje i istrpiti i Dzenu ako nebude rezultata u startu,nego trpiti Abdulaha i njegovu sminku i pricu,covjek bi rekao kad ga slusas da je ovaj novi Mourinho-nesto ala Tulic u fazonu kad pricaju reko bi svjetski znalci,a u praksi malo je reci dosta zaostaju u odnosu na pricu
Plisek-ja neznam nesto puno o njegovim trenerskim sposobnostima,znam da je car u pronalazenju mladih i dobrih igraca,i da iste trapmi samo tako...a trenerske kvalitete stvarno neznam,tako da nemogu suditi i govoriti jeli dobar izbor ili nije
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nisi shvatio poentu... procitaj o cemu smo pisalizubizareta je napisao/la:nek ti dodje Brondbi,Kopenhagen,Geteborg,Rozenborg pa ces da vidis kako su smijesninick je napisao/la:te lige su propale kad su pare usle u fudbal, nekad neko sjevne i to je to... danska, svedska, norveska... jbg bolje zaradjuje zidar od fudbalera
igro i onaj alborg ili kako vec pa ga slavija nakanta... kopenhagen ove godine i bog zna kad ce opet
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- sarajlija89
- Kontakt:
@VB
Ma nije to bas tako.
Vidite, kod nas realno ne mozes dovesti dobre igrace, koji bi bili pojacanja...tj. vrlo tesko neko iz nase lige moze biti pojacanje, jer ono sto valja odmah vani ide...
Piksi je dobar igrac i tesko, bas tesko cemo ga zamijenit. Mogo je ostat jos koju sezonu i da uzmemo neke pare za njega eventualno.
Evo, sta ces ti ako ostanemo bez ove dvojice-trojice igraca, koji su realno bili nosioci igre. Q ces naci dobru zamjenu...
Ovoj ekipi nije trebalo mnogo igraca. zadrzati postojeci kadar i po jedan "kvalitetan" igrac u svakoj liniji i to je to...ali, jbg, kad nemas para, nista ne mozes.
I da, pare su najvaznije u zivotu
Ma nije to bas tako.
Vidite, kod nas realno ne mozes dovesti dobre igrace, koji bi bili pojacanja...tj. vrlo tesko neko iz nase lige moze biti pojacanje, jer ono sto valja odmah vani ide...
Piksi je dobar igrac i tesko, bas tesko cemo ga zamijenit. Mogo je ostat jos koju sezonu i da uzmemo neke pare za njega eventualno.
Evo, sta ces ti ako ostanemo bez ove dvojice-trojice igraca, koji su realno bili nosioci igre. Q ces naci dobru zamjenu...
Ovoj ekipi nije trebalo mnogo igraca. zadrzati postojeci kadar i po jedan "kvalitetan" igrac u svakoj liniji i to je to...ali, jbg, kad nemas para, nista ne mozes.
Novi trener je : Plisek 100% .... I ovaj Irfan je opasan da hoce koju svoju marku uloziti....
" TEREN JE NAJBOLJE MJERILO ZA SVE "
A jbg, šta sad da radimo. Očigledno da je momak već unaprijed zatvorio poglavlje FK Sarajevo. To je bilo očito i u njegovim izjavama prije ovog, koje su se bitno razlokoval eod onih Vučine i Baneta.sarajlija89 je napisao/la:@VB
Ma nije to bas tako.
Vidite, kod nas realno ne mozes dovesti dobre igrace, koji bi bili pojacanja...tj. vrlo tesko neko iz nase lige moze biti pojacanje.
Sad, na silu držati igrača tu, pravnim putem, rijetko se pokazalo dobrim riješenjem. Primjera imaš milion. JA sam za to uvijek, ako je igrač nezadovoljan, navalio da ide po svaku cjenu, idi brate da si Prosinečki..
Djelim mišljenje glede njegovih kvaliteta, šteta što je imao MV-a za trenera i loše parnere u napadu. On i Škoro, recimo
Vidjećemo, možda su i iskopali neku zamjenu u međuvremenu... Znaćemo sve u sljedećih par dana.
evo drugi provjeren info, ni sahat en prođe. Još 3 i oborićemo rekord od neku noćZLi je napisao/la:Novi trener je : Plisek 100% .... I ovaj Irfan je opasan da hoce koju svoju marku uloziti....
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
ljudi kad cete shvatiti da dzeno ne moze biti trener zato sto nema profi licencu. bez te licenc ene moze nas voditi u evropi.
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
-
padobranac1978
- Kontakt:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Znači, Dženo ih ne štedi...padobranac1978 je napisao/la:Belom danas malac mor'o ici da kupi cokoladu,op'o mu secer..
Neka, neka, dok krv ne propišaju
- Megamon
- Kontakt:
Rekoh ja davno,najveci problem Saraj'va su ovdasnji mediji.Pa kreten Borovina u 10 objavi Ciro na klupi Sarajeva a u 15 objavi Plisek najblizi klupi Sarajeva 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Trenutno korisnika/ca: benko21, mosarajvosa83, PingoFTW, Puas i 56 gostiju.