NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: NBA draft
A u pravu si, bas iz tog razloga i ne bi trebali previse ljudi da se osvrcu na ovaj mock draft i prema njemu baziraju neko konkretno misljenje. Jbg, ovaj ce draft biti pravo zaeban bez neke velike zvijezde ali zato svi u prvih 15-ak pickova mogu postati veoma dobri nba igraci.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Chicago Bulls with 28th pick select Kemba Walker from Connecticut. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Za mene najveci rizik je ovaj momak.
http://aol.sportingnews.com/nba/feed/20 ... ongo-spain
Jedan dan ne moze obruca pogodit, drugi dan pogadja. Neprevidljiv je.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- bosanac035
- Kontakt:
U defanzivi je prejak dok u napadu okean ne može pogoditi. Većinu poena zakucavaBIHfan je napisao/la:Za mene najveci rizik je ovaj momak.
I Love this game !!!
Kemba Walker ce biti medju 5 najboljih igraca iz ove generacije...u to sam siguran 100%...vidjet cemo ko ce biti dovoljno pametan da ga uzme.
Uzece ga Detroit izgleda, znaci nece biti u top 5.adnan24 je napisao/la:Kemba Walker ce biti medju 5 najboljih igraca iz ove generacije...u to sam siguran 100%...vidjet cemo ko ce biti dovoljno pametan da ga uzme.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
BIHfan je napisao/la:Uzece ga Detroit izgleda, znaci nece biti u top 5.adnan24 je napisao/la:Kemba Walker ce biti medju 5 najboljih igraca iz ove generacije...u to sam siguran 100%...vidjet cemo ko ce biti dovoljno pametan da ga uzme.
Mislio sam na to da ce postati jedan od najboljih igraca iz generacije...nebitno da li ce biti prvi,deseti ili 50.-ti pik
- adriano_leite
- Kontakt:
Najboljih 5 iz ove generacije, po mom misljenju ce biti: Irving, Knight, Jordan Hamilton, Klay Thompson, Tristan Thompson. Mislim da ce Williams biti flop (covjek ulazi u NBA bez pozicije, trebat ce mu dosta vremena da se privikne na poziciju, spor da brani trojke, nizak da brani cetvorke), zato se iskreno nadam da smo mi rijesili sve dileme i da uzimamo kao prvog picka Kyrie Irvinga. Jos malo i sve ce se znati GO CAVS GO!!!adnan24 je napisao/la:BIHfan je napisao/la:Uzece ga Detroit izgleda, znaci nece biti u top 5.adnan24 je napisao/la:Kemba Walker ce biti medju 5 najboljih igraca iz ove generacije...u to sam siguran 100%...vidjet cemo ko ce biti dovoljno pametan da ga uzme.
Mislio sam na to da ce postati jedan od najboljih igraca iz generacije...nebitno da li ce biti prvi,deseti ili 50.-ti pik
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
adriano_leite je napisao/la:. Mislim da ce Williams biti flop (covjek ulazi u NBA bez pozicije, trebat ce mu dosta vremena da se privikne na poziciju, spor da brani trojke, nizak da brani cetvorke), zato se iskreno nadam da smo mi rijesili sve dileme i da uzimamo kao prvog picka Kyrie Irvinga. Jos malo i sve ce se znati GO CAVS GO!!!
Istina da ce imati problema u odbrani ali zato je i on veoma nezgodan napadac...odlican atleta sa veoma dobrim sutem...momak je u sezoni 2010/2011 za 3 isao 42/74 sto je blago receno odlicnih 56%...znaci cetvorke njega ne mogu cuvati,prebrz je za njih a moze ih izvlaciti iz reketa sutevima iz vana.Da ga brane SF-i opet tesko jer je previsok za vecinu njih...cini mi se 206cm uz svoj veoma dobar sut i ledjnu tehniku pravit ce probleme vecini igraca...
- adriano_leite
- Kontakt:
Problem je sto on "ne zeli" da igra kao cetvorka, jer kaze da je SF, sto bi moglo praviti probleme i njemu samom i njegovim trenerima, gdje god da ode. Sto se tice ovih SF-ova, sve je to u 5 deka sa visinom cini mi se da je Williams ipak ili 201 ili 203 visok, s tim da su svi skoro na poziciji SF prave atlete, brzi, okretni igraci i mislim da ce imati malih problema da kreira sut, dok se slazem da ce cetvorke da izvlaci sigurno. Kako sam upratio velika slabost su mu prodate lopte kada se spusta na post ili kada se igra izolacija na njega, sad da li ce taj segment igre unaprijediti ili ne, vidjet cemo. Kada je polukontra ili kontra on je tu nezaustavljiv, jer mu to omogucavaju odlicne fizicke predispozicije. Jedan od problema bi mogli biti i skokovi u NBA ligi, jer on tako dobro ne gradi poziciju za skok, dosta puta se pod njega podvuku napadaci, odnosno ga odguraju sa njegove pozicije (boxing out). Dosta sam pregledao snimaka i svega jer su Cavsi bili zainteresovani za njega, tako da bih sada 100% volio vidjeti Irvinga kod nas a ne njega, jer mislim da ce totalno Williams podbaciti.adnan24 je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:. Mislim da ce Williams biti flop (covjek ulazi u NBA bez pozicije, trebat ce mu dosta vremena da se privikne na poziciju, spor da brani trojke, nizak da brani cetvorke), zato se iskreno nadam da smo mi rijesili sve dileme i da uzimamo kao prvog picka Kyrie Irvinga. Jos malo i sve ce se znati GO CAVS GO!!!
Istina da ce imati problema u odbrani ali zato je i on veoma nezgodan napadac...odlican atleta sa veoma dobrim sutem...momak je u sezoni 2010/2011 za 3 isao 42/74 sto je blago receno odlicnih 56%...znaci cetvorke njega ne mogu cuvati,prebrz je za njih a moze ih izvlaciti iz reketa sutevima iz vana.Da ga brane SF-i opet tesko jer je previsok za vecinu njih...cini mi se 206cm uz svoj veoma dobar sut i ledjnu tehniku pravit ce probleme vecini igraca...
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
TRADE OFFICIAL:
Bucks-Bobcats-Kings
Bucks receive: Beno Udrih, Stephen Jackson, 19th Pick
Bobcats receive: Corey Magette, 7th Pick
Kings receive: John Salmons, 10th Pick
Bucks-Bobcats-Kings
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- adriano_leite
- Kontakt:
Cekaj, sad Bobcatsi imaju 7 i 9 pick? Kingsi dali jedan ruzan ugovor i pick za drugi ruzan ugovor i spustili se 3 pozicije na draftu? Ne kontam kako ovo njima odgovara???D1n0 je napisao/la:TRADE OFFICIAL:
Bucks-Bobcats-Kings
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
ovo bi vrlo lahko mogli okrenuti na jednu potpuno drugu stranu. npr. prebrz je za cetvorke, a prejak i visok za trojke da ga cuvaju. williams za takav tip igraca ima odlican sut i konstatno ce tjerat protivnicke cetvorke da izlaze na tricu i otvarat ce reket. a svojom snagom i ledjnom tehnikom ce stvarat velike probleme protivnickim krilima, pogotovo onim niskim. uz trud i rad (za razliku od slicnog beasleya), williams bi (po meni) vrlo lahko mogao biti all star kroz nekoliko godina.adriano_leite je napisao/la: Najboljih 5 iz ove generacije, po mom misljenju ce biti: Irving, Knight, Jordan Hamilton, Klay Thompson, Tristan Thompson. Mislim da ce Williams biti flop (covjek ulazi u NBA bez pozicije, trebat ce mu dosta vremena da se privikne na poziciju, spor da brani trojke, nizak da brani cetvorke), zato se iskreno nadam da smo mi rijesili sve dileme i da uzimamo kao prvog picka Kyrie Irvinga. Jos malo i sve ce se znati GO CAVS GO!!!
recimo david west, na kojeg me takodjer derrick williams podsjeca, je jako uspjesan u ligi, i cini mi se dvostruki all star, i solidan dio prosle sezone ponajbolji igrac hornetsa. btw. identicne je visine i mase kao williams.
btw. ne moze on birati sta ce igrat, igrat ce tamo gdje ga trener stavi.
Tocno. Odlican Trade za Bobcats-e.adriano_leite je napisao/la:Cekaj, sad Bobcatsi imaju 7 i 9 pick? Kingsi dali jedan ruzan ugovor i pick za drugi ruzan ugovor i spustili se 3 pozicije na draftu? Ne kontam kako ovo njima odgovara???D1n0 je napisao/la:TRADE OFFICIAL:
Bucks-Bobcats-Kings
DIRK NOWITZKI!!!
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
Eurobasket MVP
- Donnie Darko
- Kontakt:
kako kingski puše u ovom trejdu 
- adriano_leite
- Kontakt:
Tacno brate, nikakve logike, ali evo sad citam da ce salmonsa i 10. pick mijenjati za T. Parkera i R. Jeffersona.Donnie Darko je napisao/la:kako kingski puše u ovom trejdu
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Donnie Darko
- Kontakt:
bobcatsi su izdominirali ovaj trejd. znaci smanjili place za 3 milionaza sljedecu godinu, i pomakli se na draftu za 12 pozicija.
jest da je mageta miljama losiji od jaxa, ali ko da im je bitno
jest da je mageta miljama losiji od jaxa, ali ko da im je bitno
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bravo M.J ! Odlicno za Bobcatse !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nazalost necu moc rpatit draft uzivo zbog ogranicene brzine, ali bit cu tu svakako 
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.