FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Govorim u ime nje ono sto znam i sa cim se slaze grupa,jer sam clan iste,tako da momak nije rekao nista lose i nemas nikakvog razloga da tome pridajes svoj neki komentar! 

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
pročitao sam na fksinfu, neki je momak napisao, da bi uskoro trebao neki brazilac doći valjda na posudbu iz dinama
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Ma svak ima pravo na individualno misljenje,ali u jednom se sigurno slazemo ili bi bar trebali da slozimo.A to je da osoba koja obavlja duznost sefa strucnog staba fcs treba i mora da bude podrska kako igracima tako i klubu u cjelini.A ne da daje degradirajuce izjave pa makar to bio i djete kluba.Gerrard je napisao/la:Nebitno , nije stvar u tome , nego je stvar u tome da samo grupa izdaje saopstenja u ime nje , a ne pojedinac ... ali opet kazem nebitno !formance je napisao/la:Govorim u ime nje ono sto znam i sa cim se slaze grupa,jer sam clan iste,tako da momak nije rekao nista lose i nemas nikakvog razloga da tome pridajes svoj neki komentar!
Ja nigdje nisam procitao ,da je takav stav grupe da Janjos ode ... da svi tako misle davno bi se trazila njegova smjena , ali nekima je izgleda bolje da na klupi sjedi Husnija Arapovic , nego nas covjek !
-
- Kontakt:
Nije ni Cala sve kriv i njemu se naredjuje iako ni to ne moze nista opravdat.Al ak ne valja uprava onda ne moze valjat nista ni igraci ni trener.Nemoze ni Cala pravit pitu od govana jer jednostavno nema igraca,al kazem jos jednom ne branim Calu.Ako oni lopovi u upravi imaju makar malo morala,trebaju sami otici i pustit klub normalnim ljudima.Sve dok su oni na celu mi se ne mozemo nadati necemu.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
amel korman je napisao/la:Nije ni Cala sve kriv i njemu se naredjuje iako ni to ne moze nista opravdat.Al ak ne valja uprava onda ne moze valjat nista ni igraci ni trener.Nemoze ni Cala pravit pitu od govana jer jednostavno nema igraca,al kazem jos jednom ne branim Calu.Ako oni lopovi u upravi imaju makar malo morala,trebaju sami otici i pustit klub normalnim ljudima.Sve dok su oni na celu mi se ne mozemo nadati necemu.
imamo mi dobre igrače sa par pojačanja bili bi šampioni ili drugo mjesto nekako sam uvjeren samo je janjoš veliki pesimista, govori kako mi nemamo šanse protiv spartaka a ni protiv intera (zavisi ko prođe),
u gostima protiv modriče je rekao kako bi bodom bio zadovoljan a kad je izgubio utakmicu izjava našeg stručanjaka je bila modriča je veoma kvalitetna ekipa, mislim da su nas nadigrali na svim pozicijama bla bla bla i kako od takvog trenera očekivati uspjeh
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Sarajevo realno nema šta da traži ni u slijedećem prvenstvu a kamoli u evropi sa ovakvim kadrom i igračkim i stručnim a i upravom.
- FK Sarajevo
- Kontakt:
haj ljudi nebudite smijesni i nemojte toliko na mehmeda sta da su nam ostali bajramovic ili arapovic dosli nam manijak i robijas da kroje ekipu mehmed nam je makar donio eurpou ako ima nesto sto je lose uradio treba ga kazniti je ali nam je pomogao mi horde smo trazili eurpu i dobili smo je od brazilaca sto kazes mogao bi biti carlos posto je proslu sezonu proveo na posudbi u varteksuGistro_Bancho je napisao/la:Sarajevo realno nema šta da traži ni u slijedećem prvenstvu a kamoli u evropi sa ovakvim kadrom i igračkim i stručnim a i upravom.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
sta ti znas sta mi postajemo davao je dinamo igrace i zrinjskom bili su to jako dobri igrace eno ga modric sad igra u prvoj engleskoj ligi u najjacoj ligi na svijetunewbie je napisao/la:postaje te ko Inter Zapresic tim za kaljenje dinamovih ne adaptiranih stranaca
-
- Kontakt:
Zamolio bih provokatore na temi o nasem klubu da je zaobidju,takodje i nase navijace da nepisu na temi fkzeljeznicarnewbie je napisao/la:postaje te ko Inter Zapresic tim za kaljenje dinamovih ne adaptiranih stranaca

postaje te mamiceva igracka ahahah zar ne vidite da vam uprava prodaje klub. nije vam nista drugo ostalo nego da se nadate milostinji mamica da vam uvali kojeg njegovog polovnjaka.a vama svaka cast kad se poredite sa svinjskim 

- FK Sarajevo
- Kontakt:
nas klub se nikad prodati nece normalno da im treba novca a dinamo ga ima pa ce dinamo pomagati a to sto vi pojedine budale mislite nemojte ni pisati horde svoj klub dati nece a ako tako mislite lokomotiva je bila drugi tim dinama u koju je dinamo slao one mladje i slabije igrace i de sad malo pogledaj lokomotiva je sa tim igracima iz trece usla u prvu ligu za dvije godine i nepricaj glupostinewbie je napisao/la:postaje te mamiceva igracka ahahah zar ne vidite da vam uprava prodaje klub. nije vam nista drugo ostalo nego da se nadate milostinji mamica da vam uvali kojeg njegovog polovnjaka.a vama svaka cast kad se poredite sa svinjskim
ma mene najmanje zanima sarajevo vjeruj mi ali ako se nadate da ce vam maminjo posalati nekog igraca onda to sigurno nece ovaj biti iz flamenga jer ga je mamic platio zlatom da mu pojaca desni bok jer je tu deficitaran.
Dok bi vam ovaj Carlos sto je bio u Varteksu mozda i mogao doci.
Gistro_Bancho je napisao/la:Sarajevo realno nema šta da traži ni u slijedećem prvenstvu a kamoli u evropi sa ovakvim kadrom i igračkim i stručnim a i upravom.
vidim da si veliki znalac.
p ovaj kadar je izborio evropu
idi se ljeci
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
- FK Sarajevo
- Kontakt:
pa eno i za pandzu je mamic dao 650.000 pa ga poslao na posudbu zasto zato sto on od njega dobre partije ocekuje za godinu ili dvije pogledaj igrace dinama bar ove mladje do 23 godine svaki od njih je imao proveo jednu sezonu na posudbi i svi na kraju dobri igraci ne treba meni mamiceva pomoc i nevolim mamica ali kazem ti da on te igrace nebi dovodio da nisu losinewbie je napisao/la:ma mene najmanje zanima sarajevo vjeruj mi ali ako se nadate da ce vam maminjo posalati nekog igraca onda to sigurno nece ovaj biti iz flamenga jer ga je mamic platio zlatom da mu pojaca desni bok jer je tu deficitaran.
Nema šta tražiti , ali nam uvijek nešto padne s neba , kako to ?irfan41 je napisao/la:vidim da si veliki znalac.Gistro_Bancho je napisao/la:Sarajevo realno nema šta da traži ni u slijedećem prvenstvu a kamoli u evropi sa ovakvim kadrom i igračkim i stručnim a i upravom.
p ovaj kadar je izborio evropu
idi se ljeci

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Stipu ba debile nek iskazuju svoje frustracije.Na velikim klubovima ovi tzv navijaci lijece svoje komplekse,pa kad nemaju sta pametno da kazu pocnu s kojekakvim glupostima.LJUBAV je samo jedna.FCS.FK Sarajevo je napisao/la:sta ti znas sta mi postajemo davao je dinamo igrace i zrinjskom bili su to jako dobri igrace eno ga modric sad igra u prvoj engleskoj ligi u najjacoj ligi na svijetunewbie je napisao/la:postaje te ko Inter Zapresic tim za kaljenje dinamovih ne adaptiranih stranaca
FK Sarajevo-Doboj istok 2-0 (Maksumić,Avdić)
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
Mogao je bar neko pismen sastaviti tekst.Cuj posLJe,valjda treba ici poslije i to sudskog treba sudijskog,ali eto takvog ste vi mentaliteta!
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Dobro,a sad se posvetite temi !
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, juka55 i 23 gosta.