FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Edo_77
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Edo_77 » 24 jun 2011, 12:45

Samo da kao i obicno u BIH ne budu lopovi u upravi i raspusu sve pare.

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 24 jun 2011, 12:46

Arogantni je napisao/la:Nakon razgovora uz kafu jutros sa jednim mogu reci pouzdanim covjekom dosao sam do saznanja da ce Zeljo uci mnogo jaci u novu sezonu nego sto je sad trenutno. Otkrio mi je jedan od planova strucnog staba a koji cu ja vama otkriti a to je da ce Zeljo dovesti 3 mogu reci za nasu ligu klasna igraca do 7. jula. do kada se moraju prijaviti igraci za LE sto znaci da ce se Zeljo znatno pojacati za Europu gdje je cilj 4. pretkolo i naravno prolazak Serifa u 2. pretkolu.Zeljo sto je dosad dovodio to je bilo samo da se popune rupe tj. obicne prdimahovine. Vjerujte mi prolaz je zagarantovan jer ce nas ovi pojacat sigurno a titula je cilj naredne god. i ako ovo isposlujemo nasa ce bit sigurno. Od naredne sezone prema toj osobi cilj je grupa LE pa cemo vidjeti iako je i mene malo previse iznenadio sa tom pricom.
Rekao mi je imena 2 igraca koji bi nas trebali pojacat do 1. jula i za nasu ligu su ogromna pojacanja a ja cu vam reci samo njihove nacionalnosti: Srbin, Hrvat, a 3. mi nije rekao jer se vjerovatno radi o nekom igracu koji ce ako dodje biti TITO a on bi trebo doci posredstvom jedne veoma jake menadjerske agencije cije mi je ime takodjer sakrio...
Transfer Sehica je puno veci nego sto se provlaci kroz medije samo to da vam kazem...
Para trenutno ima i vise nego dovoljno, stoga ja ocekujem barem jos 2 pojacanja za Ligu pored ove 3 koja dolaze za Evropu...
ZA ova 2 pojacanja za Ligu mi nije rekao to sam ja napisao neke svoje zelje...
Previše dobro da bi bilo istinito, mada ako se ovo obistini, častim te ;)

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 24 jun 2011, 12:53

Gledajuci realno, mora se rizikovati i malo uloziti u zvucna pojacanja i izvaliti koju marku za njih.
Eh sad taj rizik povlaci lanac dobrih koraka sa sobom.
Zvucna imena odmah u startu znace i odlican marketing sam po sebi i recimo rekordan broj prodatih godisnjih karti. Kad se razvije lijepa i atraktivna igra sa tim igracima, povlaci i veci broj ovih gledalaca bez godisnje karte i znantno povecanje prihoda od ulaznica. Hebi ga sponzor gleda da ulozi pare u nesto privlacno i atraktivno, a ko je onda u BiH od sportskih klubova takav... Vec smo najbolji izlog za prodaju igraca u BiH, a prodajom Šehe i eventualno Višće sebi postavljamo malo i standarde i bezobrazluk da odbijemo neku bas dobru ponudu, kao sto radi Maminho. Stadion nije prioritet, meni je najveci merak bio na Jugu onom bez stolica, prioritet je sad stisnuti i kupiti par dobrih igraca.
Ah da, podsjeti me sta to bjeeeseee fan shooop :mrgreen: :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 jun 2011, 12:55

@KB-:

Nemoj zaboraviti i eventualne pare od transfera Stile (i Coce?)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 24 jun 2011, 12:57

Napuniti stadion protiv Šerifa, prodati više od hiljadu godišnjih karti, prodaja dresova i ostalih rekvizita, brat bratu mogu fine love uzet :mrgreen:

@sajo10

Eto od Coce smo trebali dobiti 100.000 ali da je bio taj transfer, znači ovaj Panionions traži više tako da bi i više dobili, a za Štilu ne znam, uglavnom, postali smo Man.City za našu ligu :lol:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 jun 2011, 12:58

I Bekrica naravno da se ne zaboravi gluho bilo :D Moglo bi ovo biti ljeto/jesen u znaku plave boje! :)
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 jun 2011, 13:01

sajo10 je napisao/la:I Bekrica naravno da se ne zaboravi gluho bilo :D Moglo bi ovo biti ljeto/jesen u znaku plave boje! :)
mislim da nema para od Bekrića jer nije igrao za Želju do 23. godine

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 24 jun 2011, 13:06

seven je napisao/la:
sajo10 je napisao/la:I Bekrica naravno da se ne zaboravi gluho bilo :D Moglo bi ovo biti ljeto/jesen u znaku plave boje! :)
nije kod njeg slucaj u godinama i tom principu nego je po ugovoru tako...svaki naredni transfer odredjen postotak ide nama...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 jun 2011, 13:09

pintol_TM87 je napisao/la:
seven je napisao/la:
nije kod njeg slucaj u godinama i tom principu nego je po ugovoru tako...svaki naredni transfer odredjen postotak ide nama...
tim bolje za Želju, samo treba i Amaru vratiti što je uložio na početku (oko 500 000)

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 24 jun 2011, 13:17

Zapad će biti zatvoren zbog stolica bez naslonjača, maksimalan kapacitet Koševa za evropske utakmice 16 000.
Sada se stvarno možemo ponositi što smo igrali sa Malagom 0:0 i 0:1.
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 24 jun 2011, 13:20

Baby je napisao/la:

ovaj vladimir Bogdanović igra negdje u Koreji ili tako nešto i igra na poziciji centralnog veznog http://www.transfermarkt.de/de/vladimir ... 42426.html
a igrao je u Zvezdi
Ma nece nikakav bogdanovic u Zelju.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 jun 2011, 13:25

pile87 je napisao/la:
Baby je napisao/la:

ovaj vladimir Bogdanović igra negdje u Koreji ili tako nešto i igra na poziciji centralnog veznog http://www.transfermarkt.de/de/vladimir ... 42426.html
a igrao je u Zvezdi
Ovo sam samo bacio kost medju vas jer sam znao da ce neki trazit koji Bogdanovic.
Uradio sam to jer ste me nekorektno napali. Pile zna koji su to igraci a nije sigurno Vladimir Bogdanovic iz Liaoninga...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 jun 2011, 13:25

FCZ Stari Grad je napisao/la:danas potpisuje Danko Kenjić
prezime mu obecava
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

aziz
Kontakt:

Post Postao/la aziz » 24 jun 2011, 13:27

Arogantni je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Baby je napisao/la:

a igrao je u Zvezdi
Ovo sam samo bacio kost medju vas jer sam znao da ce neki trazit koji Bogdanovic.
Uradio sam to jer ste me nekorektno napali. Pile zna koji su to igraci a nije sigurno Vladimir Bogdanovic iz Liaoninga...
Haj ba reci ko ce cekat do sedmog jula :cry:

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 24 jun 2011, 13:29

1921 je napisao/la:
FCZ Stari Grad je napisao/la:danas potpisuje Danko Kenjić
prezime mu obecava
hehe :mrgreen:
#samoRudar #zauvijek

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 24 jun 2011, 13:30

Po svemu sudeći, može se zaključiti da će glavnu riječ u narednoj sezoni PL BiH igrati sljedeći timovi:

FK Borac, FK Sarajevo, FK Željezničar, NK Široki Brijeg i F.K. Olimpic... Možda i Zrinjski...

I prošle godine smo najavljivali rapsodiju u plavom, ovaj put bi smo trebali biti mirni i staloženi. A neka utakmice pumenutih rivala budu poslastice za fudbalske sladokusce. Pa ko bude najbolji, neka našu zemlju dostojno predstavi na Euro sceni. Za Želju je bitno da ima konstantu igranja evropskih utakmica, a koje je to takmičenje, po mom mišljenju, manje je bitno.

I ovaj neki što najavljuje ova pojačanja, popravio mi je dan... Ako se to sve obistini, trebali bi se mi ostali utaliT da mu kupimo novu garnituru Željinih dresova... :mrgreen:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 24 jun 2011, 13:32

"Insajederi" (srednjoskolci) prestani te bacati bombe po forumu, dosadni ste.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 24 jun 2011, 13:32, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

rusina_jr
Kontakt:

Post Postao/la rusina_jr » 24 jun 2011, 13:32

Ma ne govori nista drug , sto se mene tice i ovako je dobro jos mozda samo lijevi bek pa da se prosetamo ligom a kao nesto uspijemo u EL dobro je ! Po meni Stanceski ima da pokaze mnogo vise ove sezone i tipujem na ova dva napadaca sto su stigli , ima se para, nema nervoze , zdrava atmosfera sta nam vise treba ? 8-)
Željezničar za život cijeli !

seven
Kontakt:

Post Postao/la seven » 24 jun 2011, 13:33

AYAN je napisao/la:Po svemu sudeći, može se zaključiti da će glavnu riječ u narednoj sezoni PL BiH igrati sljedeći timovi:

FK Borac, FK Sarajevo, FK Željezničar, NK Široki Brijeg i F.K. Olimpic... Možda i Zrinjski...

I prošle godine smo najavljivali rapsodiju u plavom, ovaj put bi smo trebali biti mirni i staloženi. A neka utakmice pumenutih rivala budu poslastice za fudbalske sladokusce. Pa ko bude najbolji, neka našu zemlju dostojno predstavi na Euro sceni. Za Želju je bitno da ima konstantu igranja evropskih utakmica, a koje je to takmičenje, po mom mišljenju, manje je bitno.

I ovaj neki što najavljuje ova pojačanja, popravio mi je dan... Ako se to sve obistini, trebali bi se mi ostali utaliT da mu kupimo novu garnituru Željinih dresova... :mrgreen:
mislim ipak da će Sarajevo i Željo odlučivati o prvaku a ostalima ostatak

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 24 jun 2011, 13:35

Do ovog trenutka :

Otisli : 1.Šehić 2.Radovanović 3.Ćulum 4.Mešić 5.Popović 6.Spahić 7.Perak

Došli : 1.Adilović 2.Bukvić 3.Drakul 4. Selimović

Za sada je to u 5 deka,i u ovom trenutku mi se cini da smo vise izgubili,prevaga je bar Sehic..od 7 koji su otisli,5 igraca je odigralo veliki broj utakmica pa se moze reci da smo izgubili 5 standardnih i 2 nestandardna igraca.
Od ovih koji su dosli do sada Adilovic i Selimovic mi izgledaju ozbiljnije od Drakula i Bukvica koji ce se morati vise dokazati...sada bi stvarno bilo dobro da krenemo sa pojacanjima :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []