Hawking je napisao/la:boccaccio je napisao/la:Do ovog trenutka :
Otisli : 1.Šehić 2.Radovanović 3.Ćulum 4.Mešić 5.Popović 6.Spahić 7.Perak
Došli : 1.Adilović 2.Bukvić 3.Drakul 4. Selimović
Za sada je to u 5 deka,i u ovom trenutku mi se cini da smo vise izgubili,prevaga je bar Sehic..od 7 koji su otisli,5 igraca je odigralo veliki broj utakmica pa se moze reci da smo izgubili 5 standardnih i 2 nestandardna igraca.
Od ovih koji su dosli do sada Adilovic i Selimovic mi izgledaju ozbiljnije od Drakula i Bukvica koji ce se morati vise dokazati...sada bi stvarno bilo dobro da krenemo sa pojacanjima

Ne bih se složio s tobom, mislim da je jako dobro što smo se riješili brojeva 4, 5, 6 i 7, dok ni brojevi 2 i 3 nisu imali neku vrhunsku sezonu. Što se tiče Šehića za njeg smo dobili PARE i to potpuno opravdava njegov odlazak, nemamo nikakvo pravo držati igrača koji je prevazišao ovu ligu, barem dok ne budemo na nekom višem nivou. Ne kažem ja da je taj Mersin neka sila, ali iz tog kluba će se sigurno brže prodati, nadam se u neki istanbulski klub, onda bismo i mi imali para za prebrojati... Selimović je pravo pojačanje, čeka se Smajić koji je isto pravo pojačanje, a za Adilovića i kompaniju ćemo još vidjeti, ako ništa barem imaju dobre šanse da od njih budu bolji igrači od ovih koji su otišli...
Pa dobro ti se uglavnom ne slazes samnom,nista novo

,salim se naravno

,ali opet ne vidim u cemu se ne slazes...ja sam rekao cinjenice i nabrojao do ovog trenutka ko je otisao i ko je dosao.Da li su oni nama bili dobri ili losi vidi se po trofejima,nisu neki igraci,ali uz ostale igrace su donijeli trofeje iako i bez igre i sa puno muke,ja sam im zahvalan,ali nemam nista protiv sto su otisli.I za Sehu se slazem i za ove nabrojane.Za ove koji su dosli,ja licno ne znam jesam li ili nisam zadovoljan,Vidjecemo kakav ce nam napredak donijeti i hoce li uopste donijeti nesto novo na terenu i pomake u igri.Kad kazes da je Selimovic PRAVO pojacanje ne znam na osnovu cega to mislis.Radi se o solidnom igracu sa iskustvom,da li ce on napraviti prevagu,ne znam na osnovu cega to tvrdis.Moze biti pojacanje ali i ne mora isto kao i ovi ostali.Ovo je sve u 5 deka.Drakul mora da se dokaze,Bukvic isto tako,Adilovic je onako,nadam se da ce biti dobar i da ce dati puno golova,jedino to bi unaprijedilo nas,a Selimovic moze u vrhu napada i po krilu,da li ce biti dobar vidjecemo.Znaci ne mozemo reci da smo dobili neke puno bolje ili cak uopste bolje igrace.Ovo je sve za sada,ja mislim da ce biti jos novih i boljih pojacanja od ovih koji su do ovog trenutka stigli.Ovo je sve do ovog trenutka.