nema na cemu brate,tu sam ako zatreba pomoc u vezi togaTed Mosby je napisao/la:HvalaDAVID VILLA je napisao/la:desnim klikom na taj toolbar(red) gdje su ikonice i sakri sve ikonice,ili jednu po jednu brisiTed Mosby je napisao/la:Danas s interneta skidao neke dvije igre( NFL manager te F1 Racing ) i sada kada upalim internet mi se pojavile ikonice on Myplaycitya te 4shareda, to mi skoro došlo do pola ekrana, može li mi netko pomoći kako se riješiti togaili ides na bookmarks i jednu po jednu hide
Pomoc u vezi PC-a
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Treba mi username i pass, za ESET (5).
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
znali ko kako da se rijesim stalnog zezanja kod google chrome svako malo crash :Shockwave flash. Ne kontam zbog cega ??? nervira me
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
skini najnovijiUrban je napisao/la:znali ko kako da se rijesim stalnog zezanja kod google chrome svako malo crash :Shockwave flash. Ne kontam zbog cega ??? nervira me
Moguce da si jedan od korisnika koji je odabran za betu, ja sam imao taj problem, samo obrises google crhome i instaliras opet.Urban je napisao/la:znali ko kako da se rijesim stalnog zezanja kod google chrome svako malo crash :Shockwave flash. Ne kontam zbog cega ??? nervira me
Isto tako, mozes otici gore na onaj kljuc pa About Google chrome, ako ti je sve isto kao kod mene na slici, onda je uredu, ako je verzija prestara on ce onda update raditi, a ako je beta onda ce biti v14.xxx.xxx (ovo xxx su neki brojevi oni se mjenjaju stalno.

Isto problem moze biti da ti imas instaliran flash posebno, a google chrome ima u sebi integriran, pa to stvara konflikt, tako da je potrebno da taj obrises
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
http://nod32-serialkeys.****/Portillo je napisao/la:Treba mi username i pass, za ESET (5).
http://www.nod321.in/
http://www.esetnod32keys.org/
http://www.don23.com/
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ovako imam jedan problem a posto sam laik za kompove pa ako moze pomoc..
prije sam igrao pes bez problema(2011)
a onda sam nesto pobrkao valjda rezoluciju..pa mi se sada laptop kad se krenem igrat brzo pregrijava i mogu odigrati maks 3 partije..i onda pocne stopati..ne rijetko se i u ugasi..
a tako sad i sa fifom (2011).. ista stvar...
a do konfiguracije nije...podrzava obe igrice..pa ako moze pomoc..sta kako da uradim..
prije sam igrao pes bez problema(2011)
a onda sam nesto pobrkao valjda rezoluciju..pa mi se sada laptop kad se krenem igrat brzo pregrijava i mogu odigrati maks 3 partije..i onda pocne stopati..ne rijetko se i u ugasi..
a tako sad i sa fifom (2011).. ista stvar...
a do konfiguracije nije...podrzava obe igrice..pa ako moze pomoc..sta kako da uradim..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
skini najnovije drivere za graficku, koja ti je graficka?
NVIDIA GeForce G105M 512 MB VRAMQUARESMA 18<<< je napisao/la:skini najnovije drivere za graficku, koja ti je graficka?
et...tako pise...
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- fanatic1991
- Kontakt:
i meni je isti problem!......verzija je kao kod tebe na slici....ali i dalje se pojavljuje svremena na vrijeme....a kako mogu da obrisem flash.....gdje da ga nadjem :Sguber90 je napisao/la:Moguce da si jedan od korisnika koji je odabran za betu, ja sam imao taj problem, samo obrises google crhome i instaliras opet.Urban je napisao/la:znali ko kako da se rijesim stalnog zezanja kod google chrome svako malo crash :Shockwave flash. Ne kontam zbog cega ??? nervira me
Isto tako, mozes otici gore na onaj kljuc pa About Google chrome, ako ti je sve isto kao kod mene na slici, onda je uredu, ako je verzija prestara on ce onda update raditi, a ako je beta onda ce biti v14.xxx.xxx (ovo xxx su neki brojevi oni se mjenjaju stalno.
Isto problem moze biti da ti imas instaliran flash posebno, a google chrome ima u sebi integriran, pa to stvara konflikt, tako da je potrebno da taj obrises.
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Windows 7 & Vista64 bitT-MAC je napisao/la:NVIDIA GeForce G105M 512 MB VRAMQUARESMA 18<<< je napisao/la:skini najnovije drivere za graficku, koja ti je graficka?
et...tako pise...
Windows 7 & Vista 32 bit
Windows Xp 32 bit
Windows Xp 64 bit
et, odaberi za svoj OS skini, a prije toga izbrisi stare drivere pa onda instaliraj nove
DirectX End User runtime download i kad to uradis skini ovo pokreni da ti updateuje Direct X
a gdje se ti driveri nalaze... 
Zavisi koji ti je operativni sistem, na Win7 kliknes Start, imas desno Control Panel, te udjes u njega i odaberes Programs and Features i nadjes tu flash i kliknes uninstall.fanatic1991 je napisao/la:i meni je isti problem!......verzija je kao kod tebe na slici....ali i dalje se pojavljuje svremena na vrijeme....a kako mogu da obrisem flash.....gdje da ga nadjem :Sguber90 je napisao/la:Moguce da si jedan od korisnika koji je odabran za betu, ja sam imao taj problem, samo obrises google crhome i instaliras opet.Urban je napisao/la:znali ko kako da se rijesim stalnog zezanja kod google chrome svako malo crash :Shockwave flash. Ne kontam zbog cega ??? nervira me
Isto problem moze biti da ti imas instaliran flash posebno, a google chrome ima u sebi integriran, pa to stvara konflikt, tako da je potrebno da taj obrises.
Ukoliko je XP slicna prica, ides Start, Control Panel, Add or Remove Programs, nadjes flash i uninstall.
Et
- fanatic1991
- Kontakt:
@guber90 Hvala na pomoci izbrisao sam....i sada cemo vidjeti 
Can i have yours?
Can i have yours?
dok rjesavam ovaj prvi problem oko graficke..
ovo mi se takodzer pocelo pojavljivati odjednom...u zadnje vrijeme,neam blage sta ga ovo znaci...
znaci uvijek kad upalim laptop ovo se pojavi..

ovo mi se takodzer pocelo pojavljivati odjednom...u zadnje vrijeme,neam blage sta ga ovo znaci...
znaci uvijek kad upalim laptop ovo se pojavi..

Nadam se da ce pomoci, ako ne pomogne probaj je reinstal, a ako ni to ne pomogne onda Mozillafanatic1991 je napisao/la:@guber90 Hvala na pomoci izbrisao sam....i sada cemo vidjeti
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 25 jun 2011, 18:25, ukupno mijenjano 2 puta.
- fanatic1991
- Kontakt:
opet ne moze :S pojavljuje se iznova.....ali na mozilu ni mrtavguber90 je napisao/la:Nadam se da ce pomoci, ako ne pomogne probaj je reinstal, a ako ni to ne pomogne onda Mozillafanatic1991 je napisao/la:@guber90 Hvala na pomoci izbrisao sam....i sada cemo vidjeti.
Can i have yours?
Can i have yours?
Eh onda ovako, pokusaj ocistiti cookies i cache (ko zna mozda i to pomognefanatic1991 je napisao/la:opet ne moze :S pojavljuje se iznova.....ali na mozilu ni mrtavguber90 je napisao/la:Nadam se da ce pomoci, ako ne pomogne probaj je reinstal, a ako ni to ne pomogne onda Mozillafanatic1991 je napisao/la:@guber90 Hvala na pomoci izbrisao sam....i sada cemo vidjeti.

i onda klikni "Clear Browsing data".
Ne pomognel, probaj obrisati Chrome, pa ga skinuti ponovo
- adnan_nanda
- Kontakt:
Svaki put kad gasim kopm. na windows 7 radi mi neki update hebo ga on, može li se to nekako isključiti?
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 24 gosta.