Najjaci Željini dresovi
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Pruge!!!
Najjaci Željini dresovi
Najjaci Željini dresovi
Na zalost nece biti ti.Deriguz je napisao/la:Pruge!!!
Najjaci Željini dresovi
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Oslobodjenje 24.6

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
nego koji ?Elegant je napisao/la:Na zalost nece biti ti.Deriguz je napisao/la:Pruge!!!
Najjaci Željini dresovi
G R B A V I C A 2
selimovic,adilovic,drakul i ako dodze smajic su sigurno bolji igraci od ovih koji su otisli,izuzev sehe na kojem smo dobro zaradili za nase uslove.samo ne treba odmah stvarati pritisak na pomenute pa cemo sigurno imati sta vidjeti.stariji sam manijak pratio sam ove igrace i prije i sigurno nisu promasaj.za neka jos zvucnija imena moracemo sacekati da nam se politicari uozbilje i naprave normalniju drzavu pa ce nam samim tim i liga biti cjenjenija a do tada nam je tako kako nam je.
VOLIM TE ZELJO
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Cuj cetvrto POJACANJE,..
Amin Boze dva(spic i l.bek), ja prezadovoljan
Amin Boze dva(spic i l.bek), ja prezadovoljan
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
Ako smijem par rijeci kako ja to vidim. Nije mi zao nikoga osim Šehića i pomalo Radovanovića i Spahića koji nije imao mnogo prilika. Znači otišli su igrači koju su nosili umnogome šmek igre od prošle sezone. Sigurno da taj stil igre nije ni privlačio gledaoce ni davao atraktivnost u fudbalu. Mnogima je bilo dosadno gledati Lazu, Ćuluma, Mešića... Perak nije ni igrao. Za njega ne mogu ništa reći. Dolaze novi igrači da bi se donijela drugačija dimenzija u našoj igri. Znači pokušaj da iduće sezone igramo dosta drugačiji fudbal koji će privući više gledalaca na naš stadion i koji će pokušati opet vratiti prošlogodišnju atmosferu. Od ovih igrača, ako smijem reći, jedino mi se Selimović ne dopada. Mislim da će to biti samo substitution za nekog sličnog koga smo imali ili imamo. Gledao sam ga nekoliko puta, ne dovoljno, ali mislim da nije sad neka klasa. Možda kod Amara poludi. Nikad se ne zna. Mislim da će recimo Adilović biti značajnija karika u našoj igri. Svi smo se nadali nekim EXTRA pojačanjima, a dobili smo mrtvi prosjek. Moramo biti realni i ne smijemo očekivati nikakvu rapsodiju u plavom. Mene bi recimo povuklo na takvo razmišljanje da sad potpišu Smajić, Ješeili neko kao Dialiba. Mislim da tada nijedan navijač ne bi smio sra*i da nije zadoovljan prelaznim rokom. Polažem nade u tome da će naša igra biti drugačija i sigurno ćemo gledati drugačijeg, novog Želju kojeg ne čine neki dosadni igrači. Mislim da će se vremenom nametnuti Ramić ali i ovaj Kenjić ako potpiše. Čujem da je dobar pravo. Ako ovaj čovjek bude pružao partije kao na kraju sezone, onda će nam odbrana biti BETON - Nyema !boccaccio je napisao/la:Do ovog trenutka :
Otisli : 1.Šehić 2.Radovanović 3.Ćulum 4.Mešić 5.Popović 6.Spahić 7.Perak
Došli : 1.Adilović 2.Bukvić 3.Drakul 4. Selimović
Za sada je to u 5 deka,i u ovom trenutku mi se cini da smo vise izgubili,prevaga je bar Sehic..od 7 koji su otisli,5 igraca je odigralo veliki broj utakmica pa se moze reci da smo izgubili 5 standardnih i 2 nestandardna igraca.
Od ovih koji su dosli do sada Adilovic i Selimovic mi izgledaju ozbiljnije od Drakula i Bukvica koji ce se morati vise dokazati...sada bi stvarno bilo dobro da krenemo sa pojacanjima
Osim - drugo ime za Želju !
Ja **** samo što je jedan napoli nosio iste, ali dobro.
- fanatic1991
- Kontakt:
meni su licno bolji jednobojni
ali opet ne pitam se ja 
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- kosewsko hill
- Kontakt:
dok se vi raspravljate oko dresova, Seyo i boccaccio nešto muteboccaccio je napisao/la:Pa i po meni moj Seyo...do ovog trenutka mi je tanko.Nego gledam sta ce se desavati od ovog trenutkaSeyo_TM je napisao/la:vrlo tanko...do ovog trenutka
Željo - My first love!!!
- fanatic1991
- Kontakt:
nadam se nesto dobrokosewsko hill je napisao/la:dok se vi raspravljate oko dresova, Seyo i boccaccio nešto muteboccaccio je napisao/la:Pa i po meni moj Seyo...do ovog trenutka mi je tanko.Nego gledam sta ce se desavati od ovog trenutkaSeyo_TM je napisao/la:vrlo tanko...do ovog trenutka
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Mislim da je doslo vrijeme da i mi u prelazom rokuKUPIMOigraca. A ne svaki put ko Dundo Maroje!
I opet iznova 'pita od govana','kilavo','neki igraci su limitirani' i sl.
Vjerujem...
I opet iznova 'pita od govana','kilavo','neki igraci su limitirani' i sl.
Vjerujem...
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
Kako sam SLOBODAŠ ,a neko je rekao za Jaganjca.Meni kako se čini već ste dobili jednog od najtalentovanijih iz našeg kluba-malog Borogovca plus ljevak-polivalenta.Kako sam pratio momak je u zadnje vrijeme igrao lijevog bočnog,a može da igra gdje god Amar želi i toliko je disciplinovan da sve od sebe daje pa i kad bi golman bio.Zlatna je generacija ,bio kapiten Husejnoviću i naš glavni igrač.Ako tome dodam da je bio proglašen za najboljeg igrača,strijelca i asistenta zar vam treba još nešto.Jedino što mi je žao što se vratio iz Njemačke u našu ligu ,a tamo je već izuzetno dobro igro i mogao je otići daleko.Želio bi da mu se posreći u Želji jer momak stvarno to i zaslužuje.
Mumine daj nam izvor za tog Dundu Maroja, gdje je igrao prije, na kojoj poziciji i to

Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
Ofanzivni vezniAvanes je napisao/la:Mumine daj nam izvor za tog Dundu Maroja, gdje je igrao prije, na kojoj poziciji i to![]()
![]()
Može i lijevog veznog i lijevog beka igratimavi je napisao/la:Ofanzivni vezniAvanes je napisao/la:Mumine daj nam izvor za tog Dundu Maroja, gdje je igrao prije, na kojoj poziciji i to![]()
![]()
G R B A V I C A 2
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Imamo 2 dobra desna beka(markovic i b.colic) i jos e.colica, a lijevog ni na mapi, neznam da li ko od ove trojice moze odigrat lijevog beka
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ja sam ga gledao na poziciji centarfora. Dobar, brz i veoma okretanBaby je napisao/la:Može i lijevog veznog i lijevog beka igratimavi je napisao/la:Ofanzivni vezniAvanes je napisao/la:Mumine daj nam izvor za tog Dundu Maroja, gdje je igrao prije, na kojoj poziciji i to![]()
![]()
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
I Kenjić i Borogovac su ljevaci, s tim ako dođe Ješe, Nyema bi mogao igrati lijevog beka.Admiral_TM87 je napisao/la:Imamo 2 dobra desna beka(markovic i b.colic) i jos e.colica, a lijevog ni na mapi, neznam da li ko od ove trojice moze odigrat lijevog beka
Ne tako davno, prije neke tri godine, post jednog forumaša s drugog foruma, evo kakva je situacija bila
''
Predlažem slijedeći sastav za tekmu sa Posušjem
1. Umjesto Šehića da postavimo drvo
Možda ga šta pogodi
2. s tim da imamo fantastičnu konkurenciju na desnom beku,predlažem da neko sa tribine siđe da igra.Možda prođe koji put
3. znam ja momka, odlično igra :skoljka:
4. Kerla
5. Bajić
6. Cocalić je čini mi se bio mnogo sigurniji kao zadnji vezni
7. Bučan
al da mu neko doda loptu i da nauči da centrira
8. Bekrić, bar zna da potrči i šutne loptu
9. Rovčanin
10.
Ne treba nam
nakon Štilića, brukaju se bezveze
11.Šešlija, još da nauči da postigne gol iz četvrte šanse, bio bih zahvalan
Pelak nije u konkurenciji, nervira me i nespreman je :run:
Eto, ne fali nam previše igrača :skoljka: Samo nam fale golman, dva beka, play :skoljka: Malo skok igre, kombinatorike i da nauče da koriste šanse
''
http://i33.tinypic.com/e037o1.jpg
I sad vi kukajte kako nam ne valjaju pojačanja i slično...
''
Predlažem slijedeći sastav za tekmu sa Posušjem
1. Umjesto Šehića da postavimo drvo
2. s tim da imamo fantastičnu konkurenciju na desnom beku,predlažem da neko sa tribine siđe da igra.Možda prođe koji put
3. znam ja momka, odlično igra :skoljka:
4. Kerla
5. Bajić
6. Cocalić je čini mi se bio mnogo sigurniji kao zadnji vezni
7. Bučan
8. Bekrić, bar zna da potrči i šutne loptu
9. Rovčanin
10.
11.Šešlija, još da nauči da postigne gol iz četvrte šanse, bio bih zahvalan
Pelak nije u konkurenciji, nervira me i nespreman je :run:
Eto, ne fali nam previše igrača :skoljka: Samo nam fale golman, dva beka, play :skoljka: Malo skok igre, kombinatorike i da nauče da koriste šanse
http://i33.tinypic.com/e037o1.jpg
I sad vi kukajte kako nam ne valjaju pojačanja i slično...
Trenutno korisnika/ca: antibot, Ejnur, ELDIABLO20, Emindoks20, Ferroviere1987, Lokomotifa, Rahatlokum, TvrtkoPrvi i 112 gostiju.