FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
To Domorocki prico 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
Švabo : "U Bosni kvalitetni ljudi imaju kompleks niže vrijednosti a nekvalitetni nemaju nikakve komplekse"
nema se sta zalijetat i nezalijetatFCS-FCS je napisao/la:Ne zalijecite se ..Turci su u biznisu GAMAD samo takva !!!
Mirsad Dedic je u ta doba bio No 1 u nasoj ligi a i repkin golman..pa sta bi !!
Sehic ima identicnu situaciju sa Dedinom...zato,ne zalijecite se
postoje ugovori i fifin/uefin garant da moraju bit realizovani, sta je ugovorom zagrantovano i potpisano to se mora kad tad isplatit
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
JEDAN JE JOSKO 
Ja tebe volim,volim te fakat!!!
ma ti si jedan..neponovljivGazi je napisao/la:JEDAN JE JOSKO
- The Prodigy
- Kontakt:
Jel vas dvojica stvarno mislite da cu pustiti da tako pričate?
Ok, solidna cifra samo jedan veliki aferim upravi na objavljivanju financijskih detalja ugovora. Eh sad ostaje pitanje koliko je pripalo Zelji a koliko Sehicu??partibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fi ... -transfera
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fi ... -transfera
Sve koje zanima, klub objavio zvaničnu visinu Šehićevog transfera!
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Inter iz Zapreščića prodao svog najboljeg igrača za miliona eura. To mene najviše boli. Ali to nije samo krivica našeg kluba već jednostvno renome naše lige je užasan. Sasvim sam siguran da je Šehić bio član Dinama da bi otišao u neku ekipi iz lige petice za par miliona eura.
FEDERER= KLOC
Ovo je sasvim tacno...potpis !!!Iker C je napisao/la:Inter iz Zapreščića prodao svog najboljeg igrača za miliona eura. To mene najviše boli. Ali to nije samo krivica našeg kluba već jednostvno renome naše lige je užasan. Sasvim sam siguran da je Šehić bio član Dinama da bi otišao u neku ekipi iz lige petice za par miliona eura.
- KB-TM87
- Kontakt:
Zamislite da je ovakvo vrijeme i ovaj grad protiv Šerifa

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- Capt_Billy
- Kontakt:
KB-TM87 je napisao/la:Zamislite da je ovakvo vrijeme i ovaj grad protiv Šerifa![]()
SUTI, NEMOJ SLUTITI ZIV BIO!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ja bih se osvrnuo na jednu drugu stvar, a to su ove rate od transfera. Dzekin transfer se realizuje i polako nam pare pristizu, do sljedeceg ljeta sigurno je sve u klubu. To je milion eura. Ibrin transfer takodje se realizuje u ratama i sve ce se rate zavrsiti do sljedecg ljeta, cak mozda i prije. To je pola miliona eura. Ako Bog da da se Coca ili Stila prodaju i tu nam je zagarantovano oko 100 - 200 hiljada eura po jednom igracu. Ucesce u ovogodisnjoj europi je 90.000 eura za drugo pretkolo ( nadam se da ce biti i treceg aBd .. ) i to su neke pare. Ulaznice, godisnje karte, prihodi, sponzori i ostali ulagaci u nas Zeljeznicar nas dovode do sljedeceg ljeta. Zasto to govorim, upravo zato sto cemo sljedece ljeto, ako izborimo Europu, biti nosioci. To je vjerovatni dobitak nekog laganog protivnika i prolazak dalje uz jos 4 minimalno utakmice u Europi. Hocu da kazem da po mom misljenju, uprava radi na tome da sljedece godine aBd igramo znacajniju ulogu u Europi, pa zasto ne i usuditi se i reci grupnu fazu Europa lige. Imati cemo dovoljno novca da pokupujemo odlicne igrace, jer ce nam upravo u tom nekom periodu zavrsiti se sve rate od transfera, sada napraviti okosnicu ekipe i uz jos dvije ili tri ekstra prinove ganjati Europa ligu sljedece godine. Sasvim realno i ocekivano smisljeno od strane Amara i co. Serifa prodjemo prodjemo, dobro i jest`, ali mislim da cemo pravu snagu pokazati sljedece godine u ovo vrijeme, kada budemo imali duplu krunu u djepu ako Bog da ...
Nama je Željo svetinja jedina.
jel to bogati porediš šehu i onog majmuna. idi sa naše teme pitaru imate se vi o čemu brinuti. abd još malo jedan klub = jedan grad = naš jedini i voljeni ŽELJEZNIČARFCS-FCS je napisao/la:Ne zalijecite se ..Turci su u biznisu GAMAD samo takva !!!
Mirsad Dedic je u ta doba bio No 1 u nasoj ligi a i repkin golman..pa sta bi !!
Sehic ima identicnu situaciju sa Dedinom...zato,ne zalijecite se
FKŽ !
Da,stoji ta prica,ovo je ok razmisljanje,ali moramo ubaciti i troskove koje klub trosi na godisnjem nivou,kroz poreze,plate igracima i zaposlenicima,rezije,da ne nabrajam i zato postoji nesto sto se zove klupski budzet.On je negdje izmedju 2 i 3 miliona KM i ta cifra na godisnjem nivou je potrebna da bi klub funkcionisao kao sto radi sada.Da bi napravili iskorak mi bi morali napraviti duplo veci budzet,a to i dolazi kroz bolje sponzore,bolje transfere koje napravimo tj. bogatije.Ovo su dobri dobici koji su nam se desili u zadnje vrijeme i znatno je popravilo klupsku kasu,te klub moze mirno zivjeti i da se ne boji za prezivljavanje.Dio od tog novca da se uloziti u nova pojacanja,dizu se troskovi kluba,ali sa boljim kvalitetom igraca i mogucnost dobitka je veca.Posljedica svega je uspjesno poslovanje,dolazak veceg broja ljudi na stadion,privlacnost sponzora,vjerovatniji uspjeh u evropi...ma ima toga,mogao bi knjigu napisatiVasa Ladacki je napisao/la:Ja bih se osvrnuo na jednu drugu stvar, a to su ove rate od transfera. Dzekin transfer se realizuje i polako nam pare pristizu, do sljedeceg ljeta sigurno je sve u klubu. To je milion eura. Ibrin transfer takodje se realizuje u ratama i sve ce se rate zavrsiti do sljedecg ljeta, cak mozda i prije. To je pola miliona eura. Ako Bog da da se Coca ili Stila prodaju i tu nam je zagarantovano oko 100 - 200 hiljada eura po jednom igracu. Ucesce u ovogodisnjoj europi je 90.000 eura za drugo pretkolo ( nadam se da ce biti i treceg aBd .. ) i to su neke pare. Ulaznice, godisnje karte, prihodi, sponzori i ostali ulagaci u nas Zeljeznicar nas dovode do sljedeceg ljeta. Zasto to govorim, upravo zato sto cemo sljedece ljeto, ako izborimo Europu, biti nosioci. To je vjerovatni dobitak nekog laganog protivnika i prolazak dalje uz jos 4 minimalno utakmice u Europi. Hocu da kazem da po mom misljenju, uprava radi na tome da sljedece godine aBd igramo znacajniju ulogu u Europi, pa zasto ne i usuditi se i reci grupnu fazu Europa lige. Imati cemo dovoljno novca da pokupujemo odlicne igrace, jer ce nam upravo u tom nekom periodu zavrsiti se sve rate od transfera, sada napraviti okosnicu ekipe i uz jos dvije ili tri ekstra prinove ganjati Europa ligu sljedece godine. Sasvim realno i ocekivano smisljeno od strane Amara i co. Serifa prodjemo prodjemo, dobro i jest`, ali mislim da cemo pravu snagu pokazati sljedece godine u ovo vrijeme, kada budemo imali duplu krunu u djepu ako Bog da ...
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
kakve veze ima sehic sa obestecenjem?zeljocity je napisao/la:Ok, solidna cifra samo jedan veliki aferim upravi na objavljivanju financijskih detalja ugovora. Eh sad ostaje pitanje koliko je pripalo Zelji a koliko Sehicu??partibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fi ... -transfera
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fi ... -transfera
Sve koje zanima, klub objavio zvaničnu visinu Šehićevog transfera!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
boccaccio je napisao/la:Da,stoji ta prica,ovo je ok razmisljanje,ali moramo ubaciti i troskove koje klub trosi na godisnjem nivou,kroz poreze,plate igracima i zaposlenicima,rezije,da ne nabrajam i zato postoji nesto sto se zove klupski budzet.On je negdje izmedju 2 i 3 miliona KM i ta cifra na godisnjem nivou je potrebna da bi klub funkcionisao kao sto radi sada.Da bi napravili iskorak mi bi morali napraviti duplo veci budzet,a to i dolazi kroz bolje sponzore,bolje transfere koje napravimo tj. bogatije.Ovo su dobri dobici koji su nam se desili u zadnje vrijeme i znatno je popravilo klupsku kasu,te klub moze mirno zivjeti i da se ne boji za prezivljavanje.Dio od tog novca da se uloziti u nova pojacanja,dizu se troskovi kluba,ali sa boljim kvalitetom igraca i mogucnost dobitka je veca.Posljedica svega je uspjesno poslovanje,dolazak veceg broja ljudi na stadion,privlacnost sponzora,vjerovatniji uspjeh u evropi...ma ima toga,mogao bi knjigu napisatiVasa Ladacki je napisao/la:Ja bih se osvrnuo na jednu drugu stvar, a to su ove rate od transfera. Dzekin transfer se realizuje i polako nam pare pristizu, do sljedeceg ljeta sigurno je sve u klubu. To je milion eura. Ibrin transfer takodje se realizuje u ratama i sve ce se rate zavrsiti do sljedecg ljeta, cak mozda i prije. To je pola miliona eura. Ako Bog da da se Coca ili Stila prodaju i tu nam je zagarantovano oko 100 - 200 hiljada eura po jednom igracu. Ucesce u ovogodisnjoj europi je 90.000 eura za drugo pretkolo ( nadam se da ce biti i treceg aBd .. ) i to su neke pare. Ulaznice, godisnje karte, prihodi, sponzori i ostali ulagaci u nas Zeljeznicar nas dovode do sljedeceg ljeta. Zasto to govorim, upravo zato sto cemo sljedece ljeto, ako izborimo Europu, biti nosioci. To je vjerovatni dobitak nekog laganog protivnika i prolazak dalje uz jos 4 minimalno utakmice u Europi. Hocu da kazem da po mom misljenju, uprava radi na tome da sljedece godine aBd igramo znacajniju ulogu u Europi, pa zasto ne i usuditi se i reci grupnu fazu Europa lige. Imati cemo dovoljno novca da pokupujemo odlicne igrace, jer ce nam upravo u tom nekom periodu zavrsiti se sve rate od transfera, sada napraviti okosnicu ekipe i uz jos dvije ili tri ekstra prinove ganjati Europa ligu sljedece godine. Sasvim realno i ocekivano smisljeno od strane Amara i co. Serifa prodjemo prodjemo, dobro i jest`, ali mislim da cemo pravu snagu pokazati sljedece godine u ovo vrijeme, kada budemo imali duplu krunu u djepu ako Bog da ...![]()
![]()
definitivno moraju nesto sa godisnjim uradit, prosla godina je blago receno katatrofa, ja sam zakasnio malo, kasnije zvao iso na grbavicu i nikog nije bilo poslije par dana neko se javi na telefon i rece da godisnje nisu u prodaji...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
nije tema ali je covjek uz naseg Ivicu , po meni najveci strucnjak bivse zajednicke drzave
R.I.P. TOMISLAV IVIC
R.I.P. TOMISLAV IVIC
Moj post sa sa-x forumaOmar500 je napisao/la:Ne tako davno, prije neke tri godine, post jednog forumaša s drugog foruma, evo kakva je situacija bila
''
Predlažem slijedeći sastav za tekmu sa Posušjem
1. Umjesto Šehića da postavimo drvoMožda ga šta pogodi
2. s tim da imamo fantastičnu konkurenciju na desnom beku,predlažem da neko sa tribine siđe da igra.Možda prođe koji put
3. znam ja momka, odlično igra :skoljka:
4. Kerla
5. Bajić
6. Cocalić je čini mi se bio mnogo sigurniji kao zadnji vezni
7. Bučanal da mu neko doda loptu i da nauči da centrira
8. Bekrić, bar zna da potrči i šutne loptu
9. Rovčanin
10.Ne treba nam
nakon Štilića, brukaju se bezveze
11.Šešlija, još da nauči da postigne gol iz četvrte šanse, bio bih zahvalan
Pelak nije u konkurenciji, nervira me i nespreman je :run:
Eto, ne fali nam previše igrača :skoljka: Samo nam fale golman, dva beka, play :skoljka: Malo skok igre, kombinatorike i da nauče da koriste šanse''
http://i33.tinypic.com/e037o1.jpg
I sad vi kukajte kako nam ne valjaju pojačanja i slično...
Onda se čude što se sada svađam sa likovima koji govore da ovo trenutno nije dobro, žele kupovine igrača bla, bla
hahaha sto se drvo razgrana
, ali bas je bio los 
Al sam branio Šehu iako sam ga zvao drvetom
Jer je naše dijete a to se cijeni. Imam dokaze o tome. Na ovom a bogme i na sa x forumu. Jedan od rijetkih sam bio
Šta ću kad sam talenat
Šta ću kad sam talenat
-
melanholicar
- Kontakt:
Ljudi je li iko upoznat sa nekakvom pričom po kojoj će Djalac pojačat Željezničar?
Navodno ukoliko Novi Pazar ne udje prvu srbijansku ligu,on će pojačat Želju?
Navodno ukoliko Novi Pazar ne udje prvu srbijansku ligu,on će pojačat Želju?
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
Trenutno korisnika/ca: b00t, perodeformero i 31 gost.