Masakr na gitari
Muzika - Arhiva postova
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Muzika
[youtube][/youtube]
Masakr na gitari
Masakr na gitari
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- L' Imperator
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
nocas moje molbe nebo ne cuje...
nocas moje molbe nebo ne cuje...
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Samo za @VanBastena.
Samo za @VanBastena.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
[youtube][/youtube]
Stara garda pjevaca,svaka cast za ovo.Najaci dio od 2:36 ..
Stara garda pjevaca,svaka cast za ovo.Najaci dio od 2:36 ..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Bedankt!Monolog je napisao/la:
Samo za @VanBastena.
žene i saksofon, imal išta bolje? Ima, prelijepa žena koja još ljepše svira saksofon!
Candy iz mlađih dana, nesuđena gospođa K

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- reds_forever
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- L' Imperator
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
- DAVID VILLA
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Posle motorijade,ova pesma mi ne izlazi iz usiju.
p.s.Zaboravio sam napisati da sam razocaran nastupom Divljih Jagoda,ocekivao sam mnogo,mnogo vise.
Posle motorijade,ova pesma mi ne izlazi iz usiju.
p.s.Zaboravio sam napisati da sam razocaran nastupom Divljih Jagoda,ocekivao sam mnogo,mnogo vise.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
pa divlje godine su vec godinama u behutu...dugo nista ne izdaju,jednostavno sutnja od strane jagoda..Devil je napisao/la:
nema vise te zestine koja ih je krasila...marko osmanonovic jednostavno ne moze da zamjeni peru galica..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Ma znam brate ali opet ono je bilo bas lose,Nasty je za njih obavio doktorat obe veceri,jedino sto je valjalo je od Jagoda je Turski Mars i to nije celi svirao,te Kap po kap,ostalo tanko.T-MAC je napisao/la:pa divlje godine su vec godinama u behutu...dugo nista ne izdaju,jednostavno sutnja od strane jagoda..Devil je napisao/la:
nema vise te zestine koja ih je krasila...marko osmanonovic jednostavno ne moze da zamjeni peru galica..
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ma znam drug..Devil je napisao/la:Ma znam brate ali opet ono je bilo bas lose,Nasty je za njih obavio doktorat obe veceri,jedino sto je valjalo je od Jagoda je Turski Mars i to nije celi svirao,te Kap po kap,ostalo tanko.T-MAC je napisao/la:pa divlje godine su vec godinama u behutu...dugo nista ne izdaju,jednostavno sutnja od strane jagoda..Devil je napisao/la:
i kod jagoda je takodzer problem sto je mnogo pjevaca proslo kroz taj bend..
alen,tifa,pero,toni,giboni,žanil sad ovaj marko..i onda koji god da dodze ne moze da skine npr.alenove motore ili tifine konje..il sta ti ja vec znam..
pero je bio u stanju da isprasi obe stvari a i ostale pjesme koje nisu njegove i zele je mnogo izgubio njegovim odlaskom..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Blue_He4rt
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
na estradi nije potreban više nijedan pjevač..
na estradi nije potreban više nijedan pjevač..
Nil Satis Nisi Optimum
-
Jimmy from the hood
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jimmy from the hood je lud.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.