Hajduk Split

Moze li Hajduk da skine Dinamo sa trona ove sezone ?

Da
81
25%
Ne
238
75%

Ukupno glasova: 319

CoDe
Kontakt:

Re: Hajduk Split

Post Postao/la CoDe » 22 jun 2011, 01:19

Hocel Hajduk ista moc Dinamu ove godine ? Pa vrijeme je da uzme tu Titulu više ili Kup bilo šta onaj Dinamo stvarno dominira sad . Iako realno Hajduk ima bolju publiku i navijace i mnogo vise zasluzuje od ovog sad .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 22 jun 2011, 12:44

Realno je Dinamo nekoliko svjetlosnih godina ispred Hajduka sad što mi je žao jer bi volio da je liga neizvjesna do zadnjeg kola.

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 22 jun 2011, 16:57

Napokon da je i Hajduk počeo u malo bolji šoping igraca nego u ovih zadnjih par godina,
meni je jako drago i ja se nadam da cemo ove sezone osvojit prvenstvo nakon
dugih 6 godina posta..... doveli smo vrlo dobroga trenera K.Balakova...on nije bas nesto da se je proslavio
u svojoj trenerskoj karijeri....ali je trener koji mrkotrpno radi i ja se tu nadam da ce ovaj trener preporodit ovu mladu ekipu Hajduka ....a plus tu su i par dobrih pojacanja kao što je Ljubo Miličević...takav je igrac
Hajduku trebao...malo stariji igrac...stoper po meni igrac koji ce biti glavni zid Hajdukove obrane a tu je još odlični vezni igrac Andrić koji na svakoj utakmici daje 100% a tu imamo još bracu Sharbini pogotovo Anas kojem ce ova sezona bit za dokazivanje ako želi napravit neki veci pomak u svojoj karijeri.....tu su nove pridošlice Ivan Vuković,Ruben Lima,Nikola Sarić...igraci od koje bi Hajduk imao velike koristi ako se dobro pokaže u Hajduku...a tu su još Vukušić,Čop,Ljubičić,Subašić,Tomasov itd....mislim da Hajduk sa vrlo iskusnim trenerom,vrlo dobrom momčadi i najboljima navijacima može da ove sezone osvoji prvenstvo i da uđe u Europu....nebih se cudio da ove sezone Hajduk napravi 100% učinak na svojem terenu i dobije sve utakmice na svom terenu.... :D

Leeds United,Celtic,Hajduk Split :D :D :D
Zadnja izmjena: marijo_leeds, dana/u 22 jun 2011, 17:00, ukupno mijenjano 1 put.

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 17:00

Jel ovaj trener sto pominjes,onaj Balakov sto je igrao za bugarsku reprezentaciju ili neki drugi,mislim onaj sto je bio u onoj njihovoj generaciji iz 1994. na svetskom prvenstvu u USA?
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 22 jun 2011, 17:04

Tribalian je napisao/la:Jel ovaj trener sto pominjes,onaj Balakov sto je igrao za bugarsku reprezentaciju ili neki drugi,mislim onaj sto je bio u onoj njihovoj generaciji iz 1994. na svetskom prvenstvu u USA?
jest taj je...

bit će dobro u sljedećeoj sezoni još ako se dovedu Pletikosa i Šimunić ufff
____________Pletikosa____________
Oremuš__Miličević__Šimunić___Lima
Tomasov(?)_Andrić__Saric___Sharbini
________Vukovic____Lendrić_______
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 22 jun 2011, 17:04

Tribalian je napisao/la:Jel ovaj trener sto pominjes,onaj Balakov sto je igrao za bugarsku reprezentaciju ili neki drugi,mislim onaj sto je bio u onoj njihovoj generaciji iz 1994. na svetskom prvenstvu u USA?
Da to je on.....Krasimir Balakov.....igrao je 1994 na SP u SAD-u,igrao je 1998 na EP u Engleskoj i 1998 SP u Francuskoj.... :D

Leeds United,Celtic,Hajduk Split :D

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 22 jun 2011, 17:07

marijo_leeds je napisao/la:
Da to je on.....Krasimir Balakov.....igrao je 1994 na SP u SAD-u,igrao je 1998 na EP u Engleskoj i 1998 SP u Francuskoj.... :D
Ako bude makar upola dobar trener kao sto je bio igrac ,to ce biti odlicno,jeste da Bugare kao narod ne mogu da smislim,ali mislim da jos uvek znam ceo njihov sastav iz 1994. :mrgreen: Sa srecom u novim pohodima ,red je da Hajduk osvoji titulu.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 22 jun 2011, 17:10

bit će dobro u sljedećeoj sezoni još ako se dovedu Pletikosa i Šimunić ufff
____________Pletikosa____________
Oremuš__Miličević__Šimunić___Lima
Tomasov(?)_Andrić__Saric___Sharbini
________Vukovic____Lendrić_______[/quote]

Moguće je da cemo Šimunića dovest ove sezone...citam da Hajduk sprema ponudu za Šimunića...vidjet cemo u par dana sta ce biti.... :D :D

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 22 jun 2011, 19:58

Lendrić zabio 4 gola Tomislavu, prekrasan prvijenac Vukovića

Ante Vukušić je na asistenciju Kreše Ljubičića zabio za vodstvo Splićana u 42. minuti. Lendrić je s petneastak metara pogodio u suprotni kut za povećanje vodstva na 2:0 u 50. minuti. Isti je igrač zabio u 57. minuti, a u 68. kompletirao je svoj hat-trick za Hajdukovih 4:0. U 76. minuti novopridošli Ivan Vuković pogodio je gredu domaćina, a u 82. minuti svoj prvijenac u Hajduku zabio je snažnim udarcem iskosa s 20-ak metara. Lendrić je svoj četvrti gol zabio u 86. za konačnih 6:0.

Trener "bilih" Krasimir Balakov u dva je poluvremena izveo dva različita sastava.

Sastavi:

Hajduk, prvo poluvrijeme: Subašić - James, Miličević, Andrić, Kukoč - Tomasov, K. Ljubičić, Trebotić, Anas - Vukušić - Ahmad

Drugo poluvrijeme: Kalinić - Župan, Maloča, Glumac, Jozinović - Oremuš, Andrijašević, Luštica, Tičinović - Vuković - Lendrić

LENDRIĆ DERE GUZOVE !!!
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 22 jun 2011, 21:41

Ovo danas nije slučajno. Smatram da je Hajduku napad najjača strana i da su i Vukušić i Lendrić i Vuković pravi napadači (za 2 siguran, jer sam ih gledao, za 3. čuo ;) )

marijo_leeds
Kontakt:

Post Postao/la marijo_leeds » 24 jun 2011, 12:10

Pogledajte izjavu Krasimira Balakova.... :D :D :D

http://sportske.jutarnji.hr/-vruca-je-o ... m-/954996/

LEEDS UNITED,CELTIC,HAJDUK SPLIT :D :D

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 24 jun 2011, 19:12

U spomen na najvećeg Hajdukovog trenera svih vremena!!

[youtube][/youtube]

Odrastao (uz njegov RNK Split) i živio za Hajduka, legenda kluba!!
U Hajduku je igrao svega 11 puta, ali svoju slavu stekao je trenerskim radom. Od 1968. do 1972. radio je kao trener u omladinskoj školi Hajduka, da bi se 1973.prihvatio posla glavnog trenera.
U razdoblju od 73. do 76. osvojena su dva prvenstva i tri kupa, ukupno 5 trofeja!! Njegov nogomet bio je moderan, brz, uvijek težio jednostavnošću, ukratko, ljepota za oči! Prvi je uveo ofsajd zamku u Hajduk!
Nakon dvi godine u Ajaxu (osvojeno prvenstvo i Kup) opet se vraća u Hajduka, od 1978-1980. i već u prvoj povratničkoj sezoni osvaja prvenstvo!
Poslije je još jednom vodio Hajduka, u sezoni 1986.-1987.!
Uvijek je bio uz Hajduka, moglo ga se primjetiti na skoro svakoj utakmici, a svojim savjetima i kritikama ukazivao je na mane i teškoće u samoj igri i klubu!

Počivaj u miru legendo!!!

Hvala Ti na svemu!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Barney Stinson
Kontakt:

Post Postao/la Barney Stinson » 24 jun 2011, 20:02

Veliki čovjek, veliki trener.. LEGENDA.. Hvala ti na svemu i počivaj u miru.. :(
slika
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine

NeToBoLa
Kontakt:

Post Postao/la NeToBoLa » 25 jun 2011, 00:38

Veličina samo takva ! Pokoj ti duši legendo.
Who dares, wins !

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 25 jun 2011, 14:21

"I moji nasljednici su nastavili takav rad, pa smo dobijali klasne igrače poput, recimo, Gudelja, no s vremenom je to jenjavalo i skoro se sasvim izgubilo, tako da je danas pojava pravoga igrača iz Hajdukove omladinske škole, kao što je recimo Srna, više stvar slučaja, nego sustavnoga rada. Meni se čini da se preseljenjem na Poljud Hajduk nije snašao. Dok je bio sirotinja bio je bogat, a kad je postao bogat, preko noći je osiromašio." - pokojni Tomislav Ivić.

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 25 jun 2011, 14:31

Počivaj u miru Tomislave.. Hvala ti za sve što si poklonio Hajduku i nogometu.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Baboon
Kontakt:

Post Postao/la Baboon » 25 jun 2011, 23:40

Pričali se šta za onog Sarića? Da li bi mogao biti pojačanje,znam da je došao u Liverpool kao veliki potencijal,a povrede su nažalost odradile svoje.
Malo sam se raspitao i valjda je dao 15-ak golova za rezerve ,mada nije puno igrao upravo zbog povreda.
Kažu da je odličan tehničar i ima jak dribling,kontrolu lopte i zadnji pas.
Valjda napokon proradi,neka ga samo povrede zaobiđu..
it's football day

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 26 jun 2011, 20:33

Troglav rutinski riješio Hajduka slika
Hayley <3

haris10
Kontakt:

Post Postao/la haris10 » 26 jun 2011, 20:33

Jesil gledo utakmicu?ako jesi mozel jedan izvjestaj o igri i tako to

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 26 jun 2011, 20:45

badblueboylivno je napisao/la:Troglav rutinski riješio Hajduka slika
To se tako radi. Cuj Hajduk. 8-) :P
...Život za Široki...

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.