pa otvoris kompDesimaL je napisao/la:Kako to da vidim ?fanatic je napisao/la:Pregrijava ti se komp..vidi jel ti hladjenje procesora i graficke OK..DesimaL je napisao/la:Imam problem,kad igram pes ili kantera (ili bilo koja druga igrica) nakon 15 minuta počne mi stopati.
A brzina kompjutera 2.4 dual-core
Igre - Kako, gdje, šta...?
Moderator/ica: insider
- DAVID VILLA
- Kontakt:
Re: Igre - Kako, gdje, šta...?
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- el-fighter
- Kontakt:
Jel zna neko gdje mogu skinuti NFS Hot Pursuit 2, al da nije Demo verzija. Gledao sam na nekoliko stranica, al imaju samo demo verzije.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Joj danas sam snimio The Sims 2 i sve njene nadogranje i patcheve, merak se sjtiti starih dana, hehe, odmah sam trebu našo, to mi je najvažnije
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Pa brate lijepi torrent!el-fighter je napisao/la:Jel zna neko gdje mogu skinuti NFS Hot Pursuit 2, al da nije Demo verzija. Gledao sam na nekoliko stranica, al imaju samo demo verzije.
U novi boj ...
- el-fighter
- Kontakt:
daj mi neki link, stranicu, nesto (laik sam za sve ovo)hz033 je napisao/la:Pa brate lijepi torrent!el-fighter je napisao/la:Jel zna neko gdje mogu skinuti NFS Hot Pursuit 2, al da nije Demo verzija. Gledao sam na nekoliko stranica, al imaju samo demo verzije.
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Hvala. I ja sam ovo trazio. Nedavno sam skinuo i NFS Porsche Unleashed. Meni najdraza dva NFS-aQUARESMA 18<<< je napisao/la:http://thepiratebay.org/torrent/3293215 ... _Pursuit_2
- el-fighter
- Kontakt:
Hvala care za link, al opet imam problem. Kad idem da skinem ovaj torent izbaci mi onaj downloads prozor i tu pise da se fajl jos skida, al se nista ne mice sa nule.QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://thepiratebay.org/torrent/3293215 ... _Pursuit_2
Medjutim u file-u gdje sam odabrao da smjestim taj download ima ikona od NFS-a al se nemoze otvoriti ni pomocu jednog programa.
To ti je torrent. Taj file otvoris pomocu nekog torrent programa (ja koristim µTorrent) i onda ga skines sa tim programom.el-fighter je napisao/la:Hvala care za link, al opet imam problem. Kad idem da skinem ovaj torent izbaci mi onaj downloads prozor i tu pise da se fajl jos skida, al se nista ne mice sa nule.QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://thepiratebay.org/torrent/3293215 ... _Pursuit_2
Medjutim u file-u gdje sam odabrao da smjestim taj download ima ikona od NFS-a al se nemoze otvoriti ni pomocu jednog programa.
Možel' mi neko dat FM 2011 preko torrenta full game, naravno engleska verzija. Imao sam ga snimljenog i naravno izbrišem ga jer sam budala 
http://thepiratebay.org/torrent/5924150 ... 2011-DiNKYGunnerS je napisao/la:Možel' mi neko dat FM 2011 preko torrenta full game, naravno engleska verzija. Imao sam ga snimljenog i naravno izbrišem ga jer sam budala
Ja sam odatle skinuo, Ruska verzija, ali u downloadu imas i Engleski jezik i ovo uradis:
Copy file from Enlgish Language Folder to Installed Folder/data/languages
I bit će na Engleskom
La sangre tira,la sangre tira,Pipita Higuain es de mi Argentina
Ok, skidam pa ćemo vidjet jel' udure, nebul' nemoj meni na oči, hehefoSte je napisao/la:http://thepiratebay.org/torrent/5924150 ... 2011-DiNKYGunnerS je napisao/la:Možel' mi neko dat FM 2011 preko torrenta full game, naravno engleska verzija. Imao sam ga snimljenog i naravno izbrišem ga jer sam budala
Ja sam odatle skinuo, Ruska verzija, ali u downloadu imas i Engleski jezik i ovo uradis:
Copy file from Enlgish Language Folder to Installed Folder/data/languages
I bit će na Engleskom
- el-fighter
- Kontakt:
Evo skinuo sam ovaj file sa ovim programom sto si napisao. Sta dalje.Bilal je napisao/la:To ti je torrent. Taj file otvoris pomocu nekog torrent programa (ja koristim µTorrent) i onda ga skines sa tim programom.el-fighter je napisao/la:Hvala care za link, al opet imam problem. Kad idem da skinem ovaj torent izbaci mi onaj downloads prozor i tu pise da se fajl jos skida, al se nista ne mice sa nule.QUARESMA 18<<< je napisao/la:http://thepiratebay.org/torrent/3293215 ... _Pursuit_2
- adnan_nanda
- Kontakt:
Instaliram COD2 i u pola instalacije izbaci mi error da ne može da nađe neki "iw_00.iwd" fajl i da pogledam ima li ga uopste, e pa moze li se to njesra naći gdje na netu pa da ga ubacim u folder sa kojeg to instalira (jer sam igru skinuo sa neta) da li je to moguće? 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
otvoris ga preko tog torrenta i kad udje u program taj, on skida igricuel-fighter je napisao/la: Evo skinuo sam ovaj file sa ovim programom sto si napisao. Sta dalje.
http://www.filestube.com/ad3d4c6f5472df5103ea/go.htmladnan_nanda je napisao/la:Instaliram COD2 i u pola instalacije izbaci mi error da ne može da nađe neki "iw_00.iwd" fajl i da pogledam ima li ga uopste, e pa moze li se to njesra naći gdje na netu pa da ga ubacim u folder sa kojeg to instalira (jer sam igru skinuo sa neta) da li je to moguće?
160 MB pa ti izvoli
- adnan_nanda
- Kontakt:
@ QUARESMA 18<<<, skinuo sam malo prije to od 160 mb al dzaba, jer sam morao napraviti onaj virtualni cd ili kako se to kaze
da bi mogao instalirati igru, pa sad to sto sam skinuo ne mogu nikako srpat naknadno u to da bi ga u instalaciji ocitalo 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
- el-fighter
- Kontakt:
otvoris ga preko tog torrenta i kad udje u program taj, on skida igricuQUARESMA 18<<< je napisao/la:el-fighter je napisao/la: Evo skinuo sam ovaj file sa ovim programom sto si napisao. Sta dalje.
ev skinuo sam igricu, onda mi se pojavila ikona NFS-a sa znakom WinRAR i usao sam tu i raspakovao to. Dosle su sve one ikone od igrice, crackovao sam i kada hocu uci i igricu pise nesto "Corupdet files or registry: please reinstall
- Ponos Torina
- Kontakt:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Blue_He4rt
- Kontakt:
Ponos Torina je napisao/la:http://www.rlslog.net/virtua-tennis-4-skidrow/#comments
konacno Virtual tenis 4
Ne vjerujem.Konacno sam docek`o dugo iscekivanu igricu.Valja odmah po nabavku.
Chelsea F.C.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Blue_He4rt je napisao/la:Ponos Torina je napisao/la:http://www.rlslog.net/virtua-tennis-4-skidrow/#comments
konacno Virtual tenis 4
Ne vjerujem.Konacno sam docek`o dugo iscekivanu igricu.Valja odmah po nabavku.
vidjecemo jeli bolja od ostalih ili je isto sranje,mislim na gameplay prije bilo lose bukvalno nema grske kad igras svaka u terenu a to me nervira....
preporucujem ove linkove ko nezna
Wupload oni mogu i do 500kbs dostici
Megashares moze odma jedan posle drugog samo obnovis passport ....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.