KB-TM87 je napisao/la:Zamislite da je ovakvo vrijeme i ovaj grad protiv Šerifa![]()
SUTI, NEMOJ SLUTITI ZIV BIO!!!
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
KB-TM87 je napisao/la:Zamislite da je ovakvo vrijeme i ovaj grad protiv Šerifa![]()
jel to bogati porediš šehu i onog majmuna. idi sa naše teme pitaru imate se vi o čemu brinuti. abd još malo jedan klub = jedan grad = naš jedini i voljeni ŽELJEZNIČARFCS-FCS je napisao/la:Ne zalijecite se ..Turci su u biznisu GAMAD samo takva !!!
Mirsad Dedic je u ta doba bio No 1 u nasoj ligi a i repkin golman..pa sta bi !!
Sehic ima identicnu situaciju sa Dedinom...zato,ne zalijecite se
Da,stoji ta prica,ovo je ok razmisljanje,ali moramo ubaciti i troskove koje klub trosi na godisnjem nivou,kroz poreze,plate igracima i zaposlenicima,rezije,da ne nabrajam i zato postoji nesto sto se zove klupski budzet.On je negdje izmedju 2 i 3 miliona KM i ta cifra na godisnjem nivou je potrebna da bi klub funkcionisao kao sto radi sada.Da bi napravili iskorak mi bi morali napraviti duplo veci budzet,a to i dolazi kroz bolje sponzore,bolje transfere koje napravimo tj. bogatije.Ovo su dobri dobici koji su nam se desili u zadnje vrijeme i znatno je popravilo klupsku kasu,te klub moze mirno zivjeti i da se ne boji za prezivljavanje.Dio od tog novca da se uloziti u nova pojacanja,dizu se troskovi kluba,ali sa boljim kvalitetom igraca i mogucnost dobitka je veca.Posljedica svega je uspjesno poslovanje,dolazak veceg broja ljudi na stadion,privlacnost sponzora,vjerovatniji uspjeh u evropi...ma ima toga,mogao bi knjigu napisatiVasa Ladacki je napisao/la:Ja bih se osvrnuo na jednu drugu stvar, a to su ove rate od transfera. Dzekin transfer se realizuje i polako nam pare pristizu, do sljedeceg ljeta sigurno je sve u klubu. To je milion eura. Ibrin transfer takodje se realizuje u ratama i sve ce se rate zavrsiti do sljedecg ljeta, cak mozda i prije. To je pola miliona eura. Ako Bog da da se Coca ili Stila prodaju i tu nam je zagarantovano oko 100 - 200 hiljada eura po jednom igracu. Ucesce u ovogodisnjoj europi je 90.000 eura za drugo pretkolo ( nadam se da ce biti i treceg aBd .. ) i to su neke pare. Ulaznice, godisnje karte, prihodi, sponzori i ostali ulagaci u nas Zeljeznicar nas dovode do sljedeceg ljeta. Zasto to govorim, upravo zato sto cemo sljedece ljeto, ako izborimo Europu, biti nosioci. To je vjerovatni dobitak nekog laganog protivnika i prolazak dalje uz jos 4 minimalno utakmice u Europi. Hocu da kazem da po mom misljenju, uprava radi na tome da sljedece godine aBd igramo znacajniju ulogu u Europi, pa zasto ne i usuditi se i reci grupnu fazu Europa lige. Imati cemo dovoljno novca da pokupujemo odlicne igrace, jer ce nam upravo u tom nekom periodu zavrsiti se sve rate od transfera, sada napraviti okosnicu ekipe i uz jos dvije ili tri ekstra prinove ganjati Europa ligu sljedece godine. Sasvim realno i ocekivano smisljeno od strane Amara i co. Serifa prodjemo prodjemo, dobro i jest`, ali mislim da cemo pravu snagu pokazati sljedece godine u ovo vrijeme, kada budemo imali duplu krunu u djepu ako Bog da ...
kakve veze ima sehic sa obestecenjem?zeljocity je napisao/la:Ok, solidna cifra samo jedan veliki aferim upravi na objavljivanju financijskih detalja ugovora. Eh sad ostaje pitanje koliko je pripalo Zelji a koliko Sehicu??partibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fi ... -transfera
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fi ... -transfera
Sve koje zanima, klub objavio zvaničnu visinu Šehićevog transfera!
boccaccio je napisao/la:Da,stoji ta prica,ovo je ok razmisljanje,ali moramo ubaciti i troskove koje klub trosi na godisnjem nivou,kroz poreze,plate igracima i zaposlenicima,rezije,da ne nabrajam i zato postoji nesto sto se zove klupski budzet.On je negdje izmedju 2 i 3 miliona KM i ta cifra na godisnjem nivou je potrebna da bi klub funkcionisao kao sto radi sada.Da bi napravili iskorak mi bi morali napraviti duplo veci budzet,a to i dolazi kroz bolje sponzore,bolje transfere koje napravimo tj. bogatije.Ovo su dobri dobici koji su nam se desili u zadnje vrijeme i znatno je popravilo klupsku kasu,te klub moze mirno zivjeti i da se ne boji za prezivljavanje.Dio od tog novca da se uloziti u nova pojacanja,dizu se troskovi kluba,ali sa boljim kvalitetom igraca i mogucnost dobitka je veca.Posljedica svega je uspjesno poslovanje,dolazak veceg broja ljudi na stadion,privlacnost sponzora,vjerovatniji uspjeh u evropi...ma ima toga,mogao bi knjigu napisatiVasa Ladacki je napisao/la:Ja bih se osvrnuo na jednu drugu stvar, a to su ove rate od transfera. Dzekin transfer se realizuje i polako nam pare pristizu, do sljedeceg ljeta sigurno je sve u klubu. To je milion eura. Ibrin transfer takodje se realizuje u ratama i sve ce se rate zavrsiti do sljedecg ljeta, cak mozda i prije. To je pola miliona eura. Ako Bog da da se Coca ili Stila prodaju i tu nam je zagarantovano oko 100 - 200 hiljada eura po jednom igracu. Ucesce u ovogodisnjoj europi je 90.000 eura za drugo pretkolo ( nadam se da ce biti i treceg aBd .. ) i to su neke pare. Ulaznice, godisnje karte, prihodi, sponzori i ostali ulagaci u nas Zeljeznicar nas dovode do sljedeceg ljeta. Zasto to govorim, upravo zato sto cemo sljedece ljeto, ako izborimo Europu, biti nosioci. To je vjerovatni dobitak nekog laganog protivnika i prolazak dalje uz jos 4 minimalno utakmice u Europi. Hocu da kazem da po mom misljenju, uprava radi na tome da sljedece godine aBd igramo znacajniju ulogu u Europi, pa zasto ne i usuditi se i reci grupnu fazu Europa lige. Imati cemo dovoljno novca da pokupujemo odlicne igrace, jer ce nam upravo u tom nekom periodu zavrsiti se sve rate od transfera, sada napraviti okosnicu ekipe i uz jos dvije ili tri ekstra prinove ganjati Europa ligu sljedece godine. Sasvim realno i ocekivano smisljeno od strane Amara i co. Serifa prodjemo prodjemo, dobro i jest`, ali mislim da cemo pravu snagu pokazati sljedece godine u ovo vrijeme, kada budemo imali duplu krunu u djepu ako Bog da ...![]()
![]()
Moj post sa sa-x forumaOmar500 je napisao/la:Ne tako davno, prije neke tri godine, post jednog forumaša s drugog foruma, evo kakva je situacija bila
''
Predlažem slijedeći sastav za tekmu sa Posušjem
1. Umjesto Šehića da postavimo drvoMožda ga šta pogodi
2. s tim da imamo fantastičnu konkurenciju na desnom beku,predlažem da neko sa tribine siđe da igra.Možda prođe koji put
3. znam ja momka, odlično igra :skoljka:
4. Kerla
5. Bajić
6. Cocalić je čini mi se bio mnogo sigurniji kao zadnji vezni
7. Bučanal da mu neko doda loptu i da nauči da centrira
8. Bekrić, bar zna da potrči i šutne loptu
9. Rovčanin
10.Ne treba nam
nakon Štilića, brukaju se bezveze
11.Šešlija, još da nauči da postigne gol iz četvrte šanse, bio bih zahvalan
Pelak nije u konkurenciji, nervira me i nespreman je :run:
Eto, ne fali nam previše igrača :skoljka: Samo nam fale golman, dva beka, play :skoljka: Malo skok igre, kombinatorike i da nauče da koriste šanse''
http://i33.tinypic.com/e037o1.jpg
I sad vi kukajte kako nam ne valjaju pojačanja i slično...
Al' ti je i Bajić bio dobar na štoperubanovan je napisao/la:Al sam branio Šehu iako sam ga zvao drvetomJer je naše dijete a to se cijeni. Imam dokaze o tome. Na ovom a bogme i na sa x forumu. Jedan od rijetkih sam bio
![]()
Šta ću kad sam talenat
melanholicar je napisao/la:Spielfuhreru ja koliko pratim,odličan za naše uslove,najbolji njihov strijelac,čak je interesantan i njemcima i poljacima,al reko možda bi ga ime Želje (koje doduše nema danas toliku težinu kao ime nekada,ali ipak znači itekako) bi ga moglo dovest,uz naravno fin lični dohodak u toku jednog mjeseca,a to znači primanja od 5 hiljada ili što bi hercegovci rekli tisuća mjesečno.
Naravno ako Pazar udje u ligu onda je vjerovatno da će ostat bar polusezonu i ništa od toga.
u 32 utakmice postigao je 14 golova, nevjrujem da je toliki KLOC koliki ti tvrdiš da jestadmir_ze1982 je napisao/la:melanholicar je napisao/la:Spielfuhreru ja koliko pratim,odličan za naše uslove,najbolji njihov strijelac,čak je interesantan i njemcima i poljacima,al reko možda bi ga ime Želje (koje doduše nema danas toliku težinu kao ime nekada,ali ipak znači itekako) bi ga moglo dovest,uz naravno fin lični dohodak u toku jednog mjeseca,a to znači primanja od 5 hiljada ili što bi hercegovci rekli tisuća mjesečno.
Naravno ako Pazar udje u ligu onda je vjerovatno da će ostat bar polusezonu i ništa od toga.
Druze, Djalac je igrao u Celiku prije 3-4 sezone. KLOC ! DOSLOVNO !
Prijatelju nisam mu fan pa da pratim kako je igrao u N. Pazaru, no u Celiku je za polusezonu zabio 2 gola (1 Sarajevu) i mislim da realno nije kvalitet za Zelju, nema tjelesnu konstrukciju napadaca uopste. lik ima nekih 55-60kg i nekih 172-3cm, ali eto...ponavljam govorim o periodu kada je igrao u Celiku, i d abio je KLOC, doslovnosony_91 je napisao/la:u 32 utakmice postigao je 14 golova, nevjrujem da je toliki KLOC koliki ti tvrdiš da jestadmir_ze1982 je napisao/la:melanholicar je napisao/la:Spielfuhreru ja koliko pratim,odličan za naše uslove,najbolji njihov strijelac,čak je interesantan i njemcima i poljacima,al reko možda bi ga ime Želje (koje doduše nema danas toliku težinu kao ime nekada,ali ipak znači itekako) bi ga moglo dovest,uz naravno fin lični dohodak u toku jednog mjeseca,a to znači primanja od 5 hiljada ili što bi hercegovci rekli tisuća mjesečno.
Druze, Djalac je igrao u Celiku prije 3-4 sezone. KLOC ! DOSLOVNO !
Trenutno korisnika/ca: BosnianLevi i 11 gostiju.