Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
drinin_vukAdmir_Sa je napisao/la:ko je ba ova treba sto je sad vodila uvodnu emisiju na sportklubu![]()
![]()
Hvala ti puno brate...jer gledam tamo na netu programsu shemu nigdje Wimbledona ni za lijeka,a znam da je neko napisao da prenose,pa me iznenadilo...Monolog je napisao/la:Naravno da prenosi. Roddick - Lopez su trenutno na programu.
iznervira me u pm, trebao je dobiti ovaj set ako ništa zbog savršene serve!!adnan24 je napisao/la:Kako servira ovaj Muller nije humano
Slabo te prognoze idu, kao i mene...ManiacsThe je napisao/la:Ne znam šta je to čudno za Mullera. Očekujem da pomete Steroidnog nakon odmora.
Glupača, sinoć da se napravi pametna kaže očigledno je da Hewitu ne odgovara trava. I pita kolegu šta misli da li bi možda mogao napredovati? Kaže joj lik ti si bila još uvijek curica kad je Hewit osvojio Wimbledon.Admir_Sa je napisao/la:ko je ba ova treba sto je sad vodila uvodnu emisiju na sportklubu![]()
![]()
Mister No je napisao/la:Muller od 35 prvih servisa ubacio 30 ili 86 % a osvojio 28 poena na prvi servis ili fantastičnih 93 %.
Lako je biti šampion kad nemaš ozbiljnijeg protivnika u prva 3 kola, ionako je druga sedmica zemlja. A evo sad je naletio na iole ozbiljnijeg servera i morao spašavati set lopte.adnan24 je napisao/la:Mister No je napisao/la:Muller od 35 prvih servisa ubacio 30 ili 86 % a osvojio 28 poena na prvi servis ili fantastičnih 93 %.
Za servis kakav ima ovo je nenormalan postotak...ipak ni to nije bilo dovoljno da se pobjedi aktuelni sampion Wimbledona i prvi igrac svijeta...ima jos sansi ali ako podigne postoatk na 95%
P.S. Zasto se ne igra na centralnom terenu?
ManiacsThe je napisao/la: Lako je biti šampion kad nemaš ozbiljnijeg protivnika u prva 3 kola, ionako je druga sedmica zemlja. A evo sad je naletio na iole ozbiljnijeg servera i morao spašavati set lopte.
P.S. Zato što je Ljuba Truba zanimljiviji publici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.