FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

spielführer_21
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la spielführer_21 » 24 jun 2011, 20:15

banovan je napisao/la:Al sam branio Šehu iako sam ga zvao drvetom :mrgreen: Jer je naše dijete a to se cijeni. Imam dokaze o tome. Na ovom a bogme i na sa x forumu. Jedan od rijetkih sam bio :mrgreen:

Šta ću kad sam talenat :lol:
Al' ti je i Bajić bio dobar na štoperu :?

@melanholičar, kakav je taj iz Pazara?
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 jun 2011, 20:18

Spielfuhreru ja koliko pratim,odličan za naše uslove,najbolji njihov strijelac,čak je interesantan i njemcima i poljacima,al reko možda bi ga ime Želje (koje doduše nema danas toliku težinu kao ime nekada,ali ipak znači itekako) bi ga moglo dovest,uz naravno fin lični dohodak u toku jednog mjeseca,a to znači primanja od 5 hiljada ili što bi hercegovci rekli tisuća mjesečno.
Naravno ako Pazar udje u ligu onda je vjerovatno da će ostat bar polusezonu i ništa od toga.
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 24 jun 2011, 20:20

melanholicar je napisao/la:Spielfuhreru ja koliko pratim,odličan za naše uslove,najbolji njihov strijelac,čak je interesantan i njemcima i poljacima,al reko možda bi ga ime Želje (koje doduše nema danas toliku težinu kao ime nekada,ali ipak znači itekako) bi ga moglo dovest,uz naravno fin lični dohodak u toku jednog mjeseca,a to znači primanja od 5 hiljada ili što bi hercegovci rekli tisuća mjesečno.
Naravno ako Pazar udje u ligu onda je vjerovatno da će ostat bar polusezonu i ništa od toga.

Druze, Djalac je igrao u Celiku prije 3-4 sezone. KLOC ! DOSLOVNO !
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 24 jun 2011, 20:23

admir_ze1982 je napisao/la:
melanholicar je napisao/la:Spielfuhreru ja koliko pratim,odličan za naše uslove,najbolji njihov strijelac,čak je interesantan i njemcima i poljacima,al reko možda bi ga ime Želje (koje doduše nema danas toliku težinu kao ime nekada,ali ipak znači itekako) bi ga moglo dovest,uz naravno fin lični dohodak u toku jednog mjeseca,a to znači primanja od 5 hiljada ili što bi hercegovci rekli tisuća mjesečno.

u 32 utakmice postigao je 14 golova, nevjrujem da je toliki KLOC koliki ti tvrdiš da jest :)

admir_ze1982
Kontakt:

Post Postao/la admir_ze1982 » 24 jun 2011, 20:28

sony_91 je napisao/la:
admir_ze1982 je napisao/la:

u 32 utakmice postigao je 14 golova, nevjrujem da je toliki KLOC koliki ti tvrdiš da jest :)
Prijatelju nisam mu fan pa da pratim kako je igrao u N. Pazaru, no u Celiku je za polusezonu zabio 2 gola (1 Sarajevu) i mislim da realno nije kvalitet za Zelju, nema tjelesnu konstrukciju napadaca uopste. lik ima nekih 55-60kg i nekih 172-3cm, ali eto...ponavljam govorim o periodu kada je igrao u Celiku, i d abio je KLOC, doslovno ;)
$ " & се ?, " " $ се $, " ? ватре " $, $ " нов " $, о " зато " ', о " ? % ", " " % ? $ ? ја њу, " ', " & " & свог ...

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 24 jun 2011, 20:29

u 32 utakmice postigao je 14 golova, nevjrujem da je toliki KLOC koliki ti tvrdiš da jest :)[/quote]

Mozda ima price da ce doci a da ce pojacat Zelju to nesto cisto sumnjam..da zabio je toliko golova ali napomenimo da je zabio u drugoj srbijanskoj ligi,e sad hajmo malo realno kakav je kvalitet te lige i igraca u njoj..a da je mlad mozda bi rekli da je talenat ali nije ni mlad(1982)tako da on ne zvuci kao pojacanje nego vise kao prinova..!!

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 jun 2011, 20:33

Nzm ljudi samo sam pitao.Ne želim ovde uzdizat nikog,al vjerujte da su defanzivci u drugoj ligi komšija na nivou naših premijerligaških to nikad ne zaboravite. ;)
Ja ga nisam takodje mnogo pratio,al čitam kako su mnogi inostrani zainteresovani,a ne bi Željo puno tu keša dao,realno.

legenda79
Kontakt:

Post Postao/la legenda79 » 24 jun 2011, 20:35

u 32 utakmice postigao je 14 golova, nevjrujem da je toliki KLOC koliki ti tvrdiš da jest :)[/quote]

Prijatelju nisam mu fan pa da pratim kako je igrao u N. Pazaru, no u Celiku je za polusezonu zabio 2 gola (1 Sarajevu) i mislim da realno nije kvalitet za Zelju, nema tjelesnu konstrukciju napadaca uopste. lik ima nekih 55-60kg i nekih 172-3cm, ali eto...ponavljam govorim o periodu kada je igrao u Celiku, i d abio je KLOC, doslovno ;)[/quote]

Ako pricamo o Milosu Djalcu onda je za 3-4 godine kako je otisao iz celika narastao bar 10-15 cm i udebljao se 30 kg :D ili si ti pomjesao igrace.!!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 24 jun 2011, 20:38

Hvala dragom Bogu, konačno konsolidacija i sistematski rad lagano polučuju rezultate. Lova od Džeke, Šehe, ako Bog da i od Štile će stvoriti pretpostavke za još jačeg i boljeg Želju. Dugovi se smanjuju, a Željo raste. Nadam se da ćemo proći ove Moldavce. Ove godine, kao i prethodne borba na dva i nadam se nešto duža borba i na tri fronta (Evropa). Naprijed Željo ljubavi moja. Željo je šampion.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 24 jun 2011, 20:48

melanholicar je napisao/la:Nzm ljudi samo sam pitao.Ne želim ovde uzdizat nikog,al vjerujte da su defanzivci u drugoj ligi komšija na nivou naših premijerligaških to nikad ne zaboravite. ;)
Ja ga nisam takodje mnogo pratio,al čitam kako su mnogi inostrani zainteresovani,a ne bi Željo puno tu keša dao,realno.

Ma kakve ba komšije, kad slušam pojedince ko da u Srbiji i Hrvatskoj igra Barcelona, Real, Man.Utd...
Nismo neki kvalitet, al nemojte nas toliko srozavati da je tuđe bolje i kad nije. U Hrvatskoj se ističe Dinamo koji uspjeva zahvaljujući Mamiću, a Hajduk je možda za nijansu bolji od nas. U Srbiji se ističu Partizan i Zvezda, i oni su fakat jedna klasa ispred nas. U obje lige se mogu izdvojiti jos max 5 klubova koji su tu negdje s nama. Al kad vidim da bi mi trebali dovesti pojačannje iz 2. srpske lige, kosa mi se na glavi diže!

Hajmo malo sami sebe respektovat, ako ništa bar više od navijača Šerifa.
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

melanholicar
Kontakt:

Post Postao/la melanholicar » 24 jun 2011, 20:51

Ma moj Babilone,naravno da je naš mentalitet čudan,ja pričam jer pratim i ovaj naš čemer ali i komšijski. Ne kažem ja da u ovoj našoj ligi nemaš dobrih štopera,al realno sam pričao o opažanju u vezi druge lige komšija,jednostavno vjeruj da su štoperi Pazara ili RKG u rangu najboljih štopera ove naše lige,jbg al tako je.
No kažem Djalac je vjerovatno samo jedna od opcija,to Amar zna najbolje. A valjda bi i Želji odgovaralo uzet igrača za relativno male pare i prodat za dosta veće,Djalac iz Pazara i Djalac iz Čelika su dva totalno različita igrača.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 jun 2011, 20:58

Seyo_TM je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:
partibrejker1921 je napisao/la:http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fi ... -transfera

http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/fi ... -transfera

Sve koje zanima, klub objavio zvaničnu visinu Šehićevog transfera!
Ok, solidna cifra samo jedan veliki aferim upravi na objavljivanju financijskih detalja ugovora. Eh sad ostaje pitanje koliko je pripalo Zelji a koliko Sehicu??
kakve veze ima sehic sa obestecenjem?
Pa zar nema on pravo na neki postotak od transfera??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jun 2011, 21:00

avlami97 je napisao/la:Hvala dragom Bogu, konačno konsolidacija i sistematski rad lagano polučuju rezultate. Lova od Džeke, Šehe, ako Bog da i od Štile će stvoriti pretpostavke za još jačeg i boljeg Želju. Dugovi se smanjuju, a Željo raste. Nadam se da ćemo proći ove Moldavce. Ove godine, kao i prethodne borba na dva i nadam se nešto duža borba i na tri fronta (Evropa). Naprijed Željo ljubavi moja. Željo je šampion.
475.000€ = 926.250KM (Seha)
900.000€ = 1.755.000KM (zaokruzio Dzekine)
90.000€ = 175.500KM (ucesce u EL)
350.000KM (kanton)
Prilicno dobar novcani iznos pored opreme (Macrona)

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 24 jun 2011, 21:02

zeljocity je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
zeljocity je napisao/la:Ok, solidna cifra samo jedan veliki aferim upravi na objavljivanju financijskih detalja ugovora. Eh sad ostaje pitanje koliko je pripalo Zelji a koliko Sehicu??
kakve veze ima sehic sa obestecenjem?
Pa zar nema on pravo na neki postotak od transfera??
On dogovara sa njima zasebno svoje uslove, nema Seha nikakve veze sa obestecenjem, to je cisto Zeljino.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 24 jun 2011, 21:04

Ok, super onda.. Joj kako bi nam na ove dobre vijesti legala i nova Grbavica :mrgreen:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 24 jun 2011, 21:05

ne znam samo sto ne ganjaju muslimovica. ugovor mu istice za par dana, ima 30 godina... pa Boze moj, ne moramo ga dovesti ali bar da pokusamo.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 24 jun 2011, 21:06

Ja se nekim izvinjavam na pogresnim informacija danas doduse nisu bas pogresne, bilo je kontakta ali ce samo za Zelju potpisat do Serifa samo onaj 3. igrac cije ime ne znam ni ja, a igraci koji su trebali doc a ipak mozda i dodju nakon Serifa su: Vladimir Djilas iz Jagodine naravno free i Kaja Rogulj iz Slaven Belupa isto free.
Sa njima je Amar ostvario kontakte ali oni vjerovatno traze ino angazmane pa je tako Kaja trebo u Austriju ali mu je propao angazman, ali su obecali ako nista ne bude da ce doci u Zelju..
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 24 jun 2011, 21:06

"Doveli smo četiri prinove, namjerno ne želim reći pojačanja jer za takav status se moraju izboriti. Mislim da do Sheriffa više nećemo trgovati, ali opet ne smijem vam to garantovati jer nikad se ne zna kakav se igrač može pojaviti na tržištu. Što se tiče igrača koji su na probi, odluka o njihovom statusu još uvijek nije donesena", dodao je Đurbuzović.

ZNAČI ISPADAMO!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

Admiral_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Admiral_TM87 » 24 jun 2011, 21:17

Treba prodat jos viscu, zebu i svraku i pare u dušek :lol: :lol: :lol:

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 24 jun 2011, 21:18

Treba nam lijevi bek pod hitno, da bi mogli bar odigrati jednu dobru sa Šerifom. Ako hoćemo nešto više onda trebaju i štoper (Ješe) i zadnji vezni i opet bi nam šanse bile manje nego njihove, al eto.
Izgleda da ove godine opet "ciganski" radimo (što bi rekli pojedini) i nećemo keširati ništa, mada ja očekujem da koje poznatije ime sleti pred kraj prelaznog, kako to već biva, opet za džabaka. Jbga, ove godine se očekuje titula i bolja igra u odnosu na prošlu sezonu, mene bi zadovoljilo i samo ovo drugo. Iduće sezone je i iskorak u europi pod mus.

A najsretniji bi bio da se ozbiljnije shvati posao marketinga i sve što tu spada, da iskoristimo potencijal koji Željo ima. Da Žujo malo više misli na svoje "kupce", pa se obrati pažnja na izgled i uvjete na tribinama, malo se i ušminka to, pa se malo zasuču rukavi oko prodaje godišnjih i puno sitnica na kojima se može zaraditi puno.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”