FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bane nam je malo odletio,al eto mozda opet sleti,vidjet cemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
od 10000000 trenera vi uzeli nastavnika fizickog sramota

Nije provokacija ali Plišek kaže da će nastaviti tamo gdje je sa Željom stao. 
FEDERER= KLOC
Znaci prvo mjestoIker C je napisao/la:Nije provokacija ali Plišek kaže da će nastaviti tamo gdje je sa Željom stao.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
bio je lider prvenstva sa željom kad je otišao. slaba ti provokacijaIker C je napisao/la:Nije provokacija ali Plišek kaže da će nastaviti tamo gdje je sa Željom stao.
-
KladiJonicar
U svoju avliju, djevojciceTeaM87 je napisao/la:UPRAVA NAPOLJE
- Megamon
- Kontakt:
Bane je igracina al' niko nije veci od kluba.Mozda Rizva i Irfan imaju druge planove,mozda imaju neke igrace u djepu tako da ne treba cmizdriti ni za jednim igracom.A sa Kojasevicem pricaju sutra.miky_hz je napisao/la:Bane nam je malo odletio,al eto mozda opet sleti,vidjet cemo
ma kone potenciraju Litex a i same znaju zasto im i dan danas direktora Dzelu zovu Litex
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ja sam rekao da nije provokacija, to je čovjek rekao.pacovi_tu_ima je napisao/la:bio je lider prvenstva sa željom kad je otišao. slaba ti provokacijaIker C je napisao/la:Nije provokacija ali Plišek kaže da će nastaviti tamo gdje je sa Željom stao.
FEDERER= KLOC
Ne kontam ove strumfove na provokacije za Pliseka a covjek im i indirektno i direktno doveo bruku love u klub 
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
po tome je onda i amar osim loš trener zbog petarde u izraelu? jedan rezultat ne čini trenera.
- bistrikboy
- Kontakt:
Plisek je poslije Amara najskiolovaniji trener koji je vodio Zelju poslije rata,ako vas preuzme sigurno da ce te imati super trenera za nase uslove!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ćiro je poslije Estonije rekao:"Izgubiti 5:0 je blamaža a izgubiti 7:0 to je posebna blamaža." Dobili ste dobrog trenera koji zna raditi sa mladim igračima. Naredna sezona će biti uzbudljiva.pacovi_tu_ima je napisao/la:po tome je onda i amar osim loš trener zbog petarde u izraelu? jedan rezultat ne čini trenera.
FEDERER= KLOC
- Megamon
- Kontakt:
Znas li ti sto ste izgubili 7-0,upuceniji navijaci Zelje znaju.Iker C je napisao/la:Ćiro je poslije Estonije rekao:"Izgubiti 5:0 je blamaža a izgubiti 7:0 to je posebna blamaža." Dobili ste dobrog trenera koji zna raditi sa mladim igračima. Naredna sezona će biti uzbudljiva.pacovi_tu_ima je napisao/la:po tome je onda i amar osim loš trener zbog petarde u izraelu? jedan rezultat ne čini trenera.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ja nikada nisam vjerovao mahalskim pričama,bilo je svakakvih priča i poslije Hapoela.
FEDERER= KLOC
- Megamon
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Megamon, dana/u 24 jun 2011, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
-
Pasodzigera
- Kontakt:
Pored zivog Husrefa Musemica koji je donosio titule Sarajevu dovesti Pliseka,e tugo moja,koji jad. Pored toliko nasih strucnjaka,oni doveli ovog,**** ih on.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Pratio sam Teplice dosta zadnje 2 sezone i mogu da kazem da ste dobili sigurno najboljeg trenera u ligi,mnogo brza igra sa dosta kretanja a i sam Dzeko je rekao da je kretanje u prostoru bez lopte naucio kod Pliseka a nastavio kod Magata
Musemic jest covjek koji voli nas grad nas klub i to je nas covjek i svaka mu cast ali mora se nekad i drugi trener dovesti . Vidjet cemo kako ce ovaj covjek raditi svoj posao mozda bas s njim krene na bolje da se osvoji ta Titula ili upad u Grupnu fazu EL i tako nesto nikad se nezna .
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Jeste dosadni sa Musemicem , zamrzicu onako dobra cojk'a zbog vas
Kad mozes birati izmedju BMWa i Mercedesa svejedno je.
E to si u pravu 100% u ovoj zemlji mozez imati sto uspjeha ali ako jednom kiksas onda nikada nisi valjao.Plisek je super trener i kada je nas trenirao radio je to odlicno ali mnogima se to tada u nasoj upravi nije svidjelo i odmah su mu dali otkaz poslije Litexa(iako je on najmanje kriv za pnakav rezultat) a isti ti ljudi su i Amaru poslije onih uspjeha dali otkaz poslije poraza od Hartsa.Ljudi dobro radili imali odlicne rezultate za nase uslove(obadvojica bili na vrhu)ali nisu nikome dali da im se petlja u posao pa su zato i dobijali otkaze jer babini sinovi nisu mogli gurati svoje debile u prve timove,nesto slicno se desilo i Husrefu kod vas.Pa sta su trebali u Realu i Interu odmah nogirati Murinja i Leonarda poslije onih petica od Barse i Salkea Evo vidim i kod vas se neki pojedinci bune protiv covjeka bez ikakvog razloga,valjda ih strah sto ce im covjek svojim radom dokazati da i ovdje ima kvaliteta koliko toliko.Mi u Zelji trebamo biti presretni sto nas je trenirao jer da njega nije bilo Dzeko nikada nebi ovako zavrsio a mi nebi dobili ove pare koje dobivamo od njegovog transfera.I za Sarajevo je dovoljno da uradi slicno,da nadze nekog novog Dzeku od kojeg ce klub u buducnosti zaraditi,jer htjeli mi to priznati ili ne najvecu korist Zeljo i Sarajevo mogu dobiti od talentovanih momaka iz omladinskih skola.pacovi_tu_ima je napisao/la:po tome je onda i amar osim loš trener zbog petarde u izraelu? jedan rezultat ne čini trenera.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90 i 21 gost.