The San Antonio Spurs are engaged in discussions about trading point guard Tony Parker to secure a high pick in Thursday’s draft, league **** told Yahoo! Sports. The Spurs have talked to teams in the lottery, including the Toronto Raptors and Sacramento Kings, who hold the fifth and seventh picks, respectively. The Kings are determined to get a frontline point guard, and have also talked with the Denver Nuggets about Raymond Felton. Yahoo
Raul_64 je napisao/la:Ček malo lažni fera to ti povjerovao u ovo???
Tony juče napuni 29,ima u njemu još dobrih godina..a opet prošlo ljeto je produžio ugovor
According to HoopsWorld, the San Antonio Spurs had a deal with the Portland Trailblazers for Tony Parker, but the deal died when the Spurs wanted Richard Jefferson involved in the deal:
The San Antonio Spurs and Portland Trail Blazers nearly completed a blockbuster trade on Wednesday afternoon, but the deal fell apart in the late stages. San Antonio was prepared to ship Tony Parker and the #29 pick to Portland in exchange for Andre Miller, Nicolas Batum and the #21 pick. Other players would have been included in the trade to make salaries work. However, the deal died when the Spurs insisted that Richard Jefferson somehow be included. Since San Antonio's attempt to add Jefferson, talks have quieted, but they could pick up tomorrow if one of these teams has a change of heart.
Kod: Označi sve
Longer wingspan than Bynum. Greater standing reach than Blake Griffin. Same standing reach as Kevin Love.
odlican posao su uradili spursi doveli kawhija koji ce igrati od pocetka ce dobiti minutazu,rj sigurno ide u nekom tradeu,doveli solidnog pleja joshpa...Raul_64 je napisao/la:Leonard+Anderson+Bertans > Hill
![]()
još kad uzmeš u obzir da bi Hill bio bivši nakon ove godine..
Back to deffense..a drugačije ne može..
[youtube][/youtube]Kod: Označi sve
Longer wingspan than Bynum. Greater standing reach than Blake Griffin. Same standing reach as Kevin Love.
e ovaj momak ima potencijal,a znam da ce imati isti efekat kao Blair na navijače Spursa...
Bertans..lik još raste,i nadam se da ce konacno dobiti minutažu koju zaslužuje u Olimpiji ali boljeg nismo mogli dobiti...čak sam kontao da bi nam bio dobar 29 pick al eto,može i ovako![]()
I sada još se riješiti R.J i sezona može početi..
tejd Parkera je bio nonsens.
LBJ MVP je napisao/la:Očekivao sam da nešto uradeI obradovaše me
Kako ja kontam imamo krilo 15 pick na draftu i tu više nema mjesta za RJ-a joj da ga je kome uvalit![]()
Btw stvarno ne mogu da vjerujem svakog ljeta dino postavlja to da Parker odlazi iz Spursa izgleda voli SF
Zapravo je obrnutoD1n0 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Očekivao sam da nešto uradeI obradovaše me
Kako ja kontam imamo krilo 15 pick na draftu i tu više nema mjesta za RJ-a joj da ga je kome uvalit![]()
Btw stvarno ne mogu da vjerujem svakog ljeta dino postavlja to da Parker odlazi iz Spursa izgleda voli SF
Ma Kakav...Spurs je nas Little Brother i stalno ce biti.
Mavs = Real
Spuds = Atletico
D1n0 je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Očekivao sam da nešto uradeI obradovaše me
Ma Kakav...Spurs je nas Little Brother i stalno ce biti.
Mavs = Real
Spuds = Atletico
Donnie Darko je napisao/la:Klub iz relativno "slabog trzista", koji je u zadnjih nesto vise od 10 godina osvojio sve svoje titule, a prije toga nikada nisu igrali ni u finalu, i klub koji skoro nikada ne dovodi velike zvijezde i skoro nikad bolesno ne preplacuje igrace vec su im skoro svi najbolji igraci i debitirali kod njih, to jest draftovali ih spursi. to mi bas i ne izgleda kao real.
Ma ko da gledam Sunsima ce te ga uvalit.LBJ MVP je napisao/la:Ma malo zezancije nikad ne škodi![]()
Nego kontam kako smo dobar trade odradili ovo je nevjerovatno![]()
Još da se RJ-a riješit ja nešto kontam kome bi bio potreban i tu mi Lakersi prvi dolaze na umArtest užasan,a na Barnesa se i ne mogu baš oslonit još povrede
No teško da nam oni mogui šta ponudit ipak da im Bynuma uzmemo za RJ-a bilo bi smiješno ipak je Bynum 2. centar lige
Stvarno me zanima kome bi ga mogli uvalit
Nemamo od njih šta da uzmemo jedino Nasha da bude 6. igrač to bi mi se svidjelo no ne bi bilo koristi za ekipuBIHfan je napisao/la:Ma ko da gledam Sunsima ce te ga uvalit.LBJ MVP je napisao/la:Ma malo zezancije nikad ne škodi![]()
Nego kontam kako smo dobar trade odradili ovo je nevjerovatno![]()
Još da se RJ-a riješit ja nešto kontam kome bi bio potreban i tu mi Lakersi prvi dolaze na umArtest užasan,a na Barnesa se i ne mogu baš oslonit još povrede
No teško da nam oni mogui šta ponudit ipak da im Bynuma uzmemo za RJ-a bilo bi smiješno ipak je Bynum 2. centar lige
Stvarno me zanima kome bi ga mogli uvalit
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.